2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım benim tekrar tekrar geçmiş olsun.. Diyet için de hiç sıkma canını iyi yönünden bak, kilo almayacaksın bizim gibi :) gerçi benim de 50 lik testim sınırda çıktı bakalım ne olucak

Haklısın canım, başlarda acaip moralim bozulmuştu ama şimdi en azından kiloma dikkat ederim diyorum.Bu arada önerdiğin sütyeni almıştım ancak işyerime kargolattım tabi 15 gün rapor alınca,işe yeni başladım ve sütyen bugün elime geçti,inşallah bedeni olur ama çok rahat görünüyor, önerin için tekrar teşekkürler canım.

Allaallaaa millet ne kadar boş konuşuyor ya, böyle insanlara sinir olurum ve açıkçası senin gibi de sabırlı kalamazdım.Densize bak, durduk yere kalbini kırmış, onun hesabını nasıl verecek öteki tarafta onu düşünsün önce... Sanki bana söylenmiş gibi kızdım ya.Neyse sen canını sıkma canım,iyi yapmışsın sabrederek.

canım ya daha öncede sordum ama gözden kaçtı sanırım yada cevapladınız ben görmedim iğnelerinizi nasıl muhafaza ediyosunuz? ben buzdolabına koyuyorum artık çünkü burası cok sıcak..

Canım ben odamda gardolabımın içine koyuyorum.Daha önce dolaba koymamak gerektiğine dair bir bilgi kalmış aklımda ama nereden kalmış bilmiyorum.

Canım ben son 2 gündür koluma geçtim.Göbeğime yaklaşık 1 aydır yapmıyorum.Son bir ay bacaklarıma yapıyordum, baya morardılar bir de çok acımaya başladı, öyle olunca koluma geçtim.İğne daha kolay batırılıyor.Yakma durumu da bacakla aynı...Tavsiye ederim. Bebiş,iğneyi bacağıma yaparken de tekmeliyor, sanırım acı çektiğimizi yada gerginliğimizi anlıyorlar diye düşünüyorum...

Diyet de dediğin gibi kilom kontrollü olacak en azından.Toplamda 5 kilo aldım canım.61ile hamile kaldım, şu an 66 yım.

iyi haberlerini bekliyoruz canım

iyi canım sevindim..allah iyilik versin.

densiz...hatta haddini de aşmış.. kendisi zorla mı tutuyor ne ben o konuşmasından onu anladım.. çünkü orucu insan kendi tutar zorluğuyla nefsine hakim olur..çünkü sevabı kendinedir. kimseye karışmaz..

neyse sinirlenme sıcaktandır... tekrar devam ederse içine atma.. ben şunu derdim.. haddini aşıyorsun konuşmana dikkat et derim..

canım ya daha öncede sordum ama gözden kaçtı sanırım yada cevapladınız ben görmedim iğnelerinizi nasıl muhafaza ediyosunuz? ben buzdolabına koyuyorum artık çünkü burası cok sıcak..

canım benim salon serin. çekmeceye koyuyorum. 9 kutu yeni aldım.orada muhafaza ediyorum. ama tabi bir kutu da oda da falan duruyor.

Sormaa ben8 de sinir etti valla sabah sabah dunde sacmaladi annesi hamileyken oruc tutmus falan da filan amann ..yanimda suan ama ramazan diye gunaha.girmek istemiyorum cnm..

Ayy ben kolumdan hic yapamadim daha korkudan gobegime buz tutuyorum igneden once sora igneyi sokunca nasil girdigini anlamiyorum bile bittikten sora da yine buz tutyorum hic morarma olmuyo uzun zamandir sende koluna yada bacagina ayni taktigi uygula canim... bseylul solemisti buz tutun diye bayadir bende oyle yapiyorum acaip ise yariyo...
Kilo cok ii canim bence sen max 9-10 kiloyla bitirirsin 10 u bulmaz bile:)

Kusura bakmayin ya sizide sinirlendirdim sabah sabah ...desteginiz icin cook sagolun kizlar hepinizi seviyorum ..

Ameliyattan sonra bana cesaret geldi canım :) düşün aramızda en son bacağa geçen ben, kolu ilk deneyen oldum :) Gözüm karardı artık :)Ama korkmayın, kollar daha yağlı oldu için çok acıtmıyor. Kolumdan ilk iğneyi ameliyat olduğum gün hemşire yaptı.Hastanede yatınca, ayağa kalkamadığımdan bacağıma kendim yapamadım, göbeğimde ameliyatlıydı, tek kalan yol koldan olmaktı.Başta korktum ama şimdi alıştım canım.

Kusura bakmayin ya sizide sinirlendirdim sabah sabah ...desteginiz icin cook sagolun kizlar hepinizi seviyorum ..

Ne kusuru hayatım,zaten hormonlardan sinirlencek yer arıyoruz :)

WAlla bndeki butun cesaret de gitti birden :) ama yavas yavas bikac haftaya kdr bnde kola bacaga yeniden gecis yparim heralde kizimin ekmeleri cok komik oluyo igneyi vururken :)

:) aklın yolu bir :) benimki de bazen soranlara şimdilik Masal diyordu, en sonunda birgün ne demek şimdilik dedim, Masal olacak işte o kadar dedim :) belki daha güzelini buluruz dedi, onu ikinciye sakla dedim :)

baya iyi demişsin :) bende sanırım oyle diyecegım artık hayır denedim iki gündür ilay demeye calıstım ama olmadı sanırım boylesi daha iyi. ikinci de kızımız olursa ozaman da ismini İlay koyarız napalım :)

kızlar bana doktorum mutlaka destekli al lohusa sütyenini demişti son gittiğimde diğeri sarkıtıyor destekli olursa sarkmasını engellemiş olursun demişti. ama netten bakıyorum birtek CHEZELLE diye bir markada bulabildim ondanda olduğundan açıkcası tam emin değilim. Siz biliyormusunuz destekli lohusa sütyeni?

canım ben uzun zamandır koldan yapıyorum. 3 aylıktan sonra göbekten yapmayı bıraktım. kol ve diz kapağım dört karış yukarısında bir yer var orası acıtmıyor. koldan yaptığımda başlarda ağrıyordu kaldıramıyordum kolumu falan ama şimdi alıştım. sırayla sağ -sol kolum u yapıyorum. yani eşimden destek alarak bazen o yapıyor. bazen de bacağımın o dediği yerden sağlı sollu yapıyorum.
koldan daha çok yapıyorum.

Son düzenleme:
Canım benim tekrar tekrar geçmiş olsun.. Diyet için de hiç sıkma canını iyi yönünden bak, kilo almayacaksın bizim gibi :) gerçi benim de 50 lik testim sınırda çıktı bakalım ne olucak

Nsl bi diyet uyguluyorsun cnm bize de yazarmisin seker icinmiydi ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne icin bu diet cnm nasl bi diyet uyguluyorsun ben de de seker sınırda da..

Ne sinir bozucuymuss ben haddini bildirirdim...

Kızlar benim bir kaç gündür karnımda kırmızı benekler var nokta nokta. Annem hemşire ona gösterdim isilik dedi ama ben çok açık tenliyim sıcaktan mı oldu acaba sizde de var mı?isilikten farklı bir şey olabilir mi?

Ne sinir bozucuymuss ben haddini bildirirdim...

Bende normalde bildirirdim de ramazandayiz gunahina girmim dedim :)))

Cnm cok axik tenlerde cikiyor zamanla kirmizi.kucuk benler ..ablamda oldu cildiyiciye gittik bakti dktr korkma acik tenlisin ondan cikar bunlar arada dedi ...

Yarar inş. canım ben eve gidince soğuk suya biraz sirke ve karbonat katıyorum bi onbeş dak. falan rahatlatıyor tavsiye ederim sirke kokar dersen tuz az
yada sırf karbonat cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…