Çok sevindim canım,inşallah şeker testinin sonucu da iyi çıkar ve hiç esime vs. gerek kalmaz...
Canım benim tekrar tekrar geçmiş olsun.. Diyet için de hiç sıkma canını iyi yönünden bak, kilo almayacaksın bizim gibi :) gerçi benim de 50 lik testim sınırda çıktı bakalım ne olucak
Gunaydin kizlar ...sabah sabah morelim bozuldu elamanimm bana kafa tutuyor 7 yasindaki ogluma sen niye oruc tutmuyon diyor :) oglum ben kucugum diyor ...elemanda sen kucuksun annen hamile ohhh diyor ..yemek yemesini biliyorsunuz diyor.....valla Sinir oldum ama Allahin hatiri icin sustum oruclu sacmsladi dedim icimden sicaktan oluyordur dedim kendimi teselli ediyorum resmen ..
canım ya daha öncede sordum ama gözden kaçtı sanırım yada cevapladınız ben görmedim iğnelerinizi nasıl muhafaza ediyosunuz? ben buzdolabına koyuyorum artık çünkü burası cok sıcak..
İyinolmana cok sevindim tatlimm...diyet konusuda da iyi yonunden bakalim kalan aylarda nerdeyse hic kilo almayanilirsin bu super olur...simdiye kdr kac kilo aldin cnm? Bide sen igneyi gobegine mi yapiyosun yaparken senin bebis de tekmeliyor mu igne yaptigin yeri?
Hadi yaa tuhhneyse basa gelen cekilir tatlim napicaksin bari 2 hfta yedigine ictigine dikkat et bnce seker flan cikmayacak ama yine de dikkat et sen tatlim
Efulim arkadasimiz icin cok uzuldum Rabbim tez vakitte hayirli saglikli bi evlat nasip edip acilarini unutturur insallah cok zor bi durum Allah dayanma gucu versin insallah.
ben de yarin radyolog a kontrole gidecegim insallah hersey yolundadir yavrumun gelisimi normal gidiyodur cok korkuyorum dualarinizi ksik etmeyin ...
iyi canım sevindim..allah iyilik versin.Herkese iyi haftalar kızlar ve minnakları
Az önce doktorumla konuştum, 2 hafta sonra 100 mg.lık test yapalım ama %4 ihtimalle yüksek çıkar dedi. İdrarda da bir şey yokmuş, böyle durumlarda vajen olduğunu düşünürüz dedi yani İYE değilmişim çok mutluyuminşallah 100'lük test sonucum da iyi çıkar
Gunaydin kizlar ...sabah sabah morelim bozuldu elamanimm bana kafa tutuyor 7 yasindaki ogluma sen niye oruc tutmuyon diyor :) oglum ben kucugum diyor ...elemanda sen kucuksun annen hamile ohhh diyor ..yemek yemesini biliyorsunuz diyor.....valla Sinir oldum ama Allahin hatiri icin sustum oruclu sacmsladi dedim icimden sicaktan oluyordur dedim kendimi teselli ediyorum resmen ..
canım ya daha öncede sordum ama gözden kaçtı sanırım yada cevapladınız ben görmedim iğnelerinizi nasıl muhafaza ediyosunuz? ben buzdolabına koyuyorum artık çünkü burası cok sıcak..
Ayy ben senden daha sinir oldun ya..haddini bilsin..ona mi kalmis insanlari yargilamak..Allah ve onun elcisi bile "niye?" Sorusunu sormamistir eminim. Gereksiz insan. Canim sen de altta kalma bi daha..senin yerine ben gelip bulacam o gereksizi neredeyse
Allaallaaa millet ne kadar boş konuşuyor ya, böyle insanlara sinir olurum ve açıkçası senin gibi de sabırlı kalamazdım.Densize bak, durduk yere kalbini kırmış, onun hesabını nasıl verecek öteki tarafta onu düşünsün önce... Sanki bana söylenmiş gibi kızdım ya.Neyse sen canını sıkma canım,iyi yapmışsın sabrederek.
Resmen boss konusuyor hemde nasil..sizi de gerdim arkdslar kusura bakmayin
Canım ben odamda gardolabımın içine koyuyorum.Daha önce dolaba koymamak gerektiğine dair bir bilgi kalmış aklımda ama nereden kalmış bilmiyorum.
Canım ben son 2 gündür koluma geçtim.Göbeğime yaklaşık 1 aydır yapmıyorum.Son bir ay bacaklarıma yapıyordum, baya morardılar bir de çok acımaya başladı, öyle olunca koluma geçtim.İğne daha kolay batırılıyor.Yakma durumu da bacakla aynı...Tavsiye ederim. Bebiş,iğneyi bacağıma yaparken de tekmeliyor, sanırım acı çektiğimizi yada gerginliğimizi anlıyorlar diye düşünüyorum...
Diyet de dediğin gibi kilom kontrollü olacak en azından.Toplamda 5 kilo aldım canım.61ile hamile kaldım, şu an 66 yım.
Haklısın canım, başlarda acaip moralim bozulmuştu ama şimdi en azından kiloma dikkat ederim diyorum.Bu arada önerdiğin sütyeni almıştım ancak işyerime kargolattım tabi 15 gün rapor alınca,işe yeni başladım ve sütyen bugün elime geçti,inşallah bedeni olur ama çok rahat görünüyor, önerin için tekrar teşekkürler canım.
Allaallaaa millet ne kadar boş konuşuyor ya, böyle insanlara sinir olurum ve açıkçası senin gibi de sabırlı kalamazdım.Densize bak, durduk yere kalbini kırmış, onun hesabını nasıl verecek öteki tarafta onu düşünsün önce... Sanki bana söylenmiş gibi kızdım ya.Neyse sen canını sıkma canım,iyi yapmışsın sabrederek.
Canım ben odamda gardolabımın içine koyuyorum.Daha önce dolaba koymamak gerektiğine dair bir bilgi kalmış aklımda ama nereden kalmış bilmiyorum.
Canım ben son 2 gündür koluma geçtim.Göbeğime yaklaşık 1 aydır yapmıyorum.Son bir ay bacaklarıma yapıyordum, baya morardılar bir de çok acımaya başladı, öyle olunca koluma geçtim.İğne daha kolay batırılıyor.Yakma durumu da bacakla aynı...Tavsiye ederim. Bebiş,iğneyi bacağıma yaparken de tekmeliyor, sanırım acı çektiğimizi yada gerginliğimizi anlıyorlar diye düşünüyorum...
Diyet de dediğin gibi kilom kontrollü olacak en azından.Toplamda 5 kilo aldım canım.61ile hamile kaldım, şu an 66 yım.
iyi canım sevindim..allah iyilik versin.
densiz...hatta haddini de aşmış.. kendisi zorla mı tutuyor ne ben o konuşmasından onu anladım.. çünkü orucu insan kendi tutar zorluğuyla nefsine hakim olur..çünkü sevabı kendinedir. kimseye karışmaz..
neyse sinirlenme sıcaktandır... tekrar devam ederse içine atma.. ben şunu derdim.. haddini aşıyorsun konuşmana dikkat et derim..
canım benim salon serin. çekmeceye koyuyorum. 9 kutu yeni aldım.orada muhafaza ediyorum. ama tabi bir kutu da oda da falan duruyor.
Haklısın canım, başlarda acaip moralim bozulmuştu ama şimdi en azından kiloma dikkat ederim diyorum.Bu arada önerdiğin sütyeni almıştım ancak işyerime kargolattım tabi 15 gün rapor alınca,işe yeni başladım ve sütyen bugün elime geçti,inşallah bedeni olur ama çok rahat görünüyor, önerin için tekrar teşekkürler canım.
Ayy ben kolumdan hic yapamadim daha korkudangobegime buz tutuyorum igneden once sora igneyi sokunca nasil girdigini anlamiyorum bile bittikten sora da yine buz tutyorum hic morarma olmuyo uzun zamandir sende koluna yada bacagina ayni taktigi uygula canim... bseylul solemisti buz tutun diye bayadir bende oyle yapiyorum acaip ise yariyo...
Kilo cok ii canim bence sen max 9-10 kiloyla bitirirsin 10 u bulmaz bile:)
Kusura bakmayin ya sizide sinirlendirdim sabah sabah ...desteginiz icin cook sagolun kizlar hepinizi seviyorum ..
Ameliyattan sonra bana cesaret geldi canım :) düşün aramızda en son bacağa geçen ben, kolu ilk deneyen oldum :) Gözüm karardı artık :)Ama korkmayın, kollar daha yağlı oldu için çok acıtmıyor. Kolumdan ilk iğneyi ameliyat olduğum gün hemşire yaptı.Hastanede yatınca, ayağa kalkamadığımdan bacağıma kendim yapamadım, göbeğimde ameliyatlıydı, tek kalan yol koldan olmaktı.Başta korktum ama şimdi alıştım canım.
Ne kusuru hayatım,zaten hormonlardan sinirlencek yer arıyoruz :)
:) aklın yolu bir :) benimki de bazen soranlara şimdilik Masal diyordu, en sonunda birgün ne demek şimdilik dedim, Masal olacak işte o kadar dedim :) belki daha güzelini buluruz dedi, onu ikinciye sakla dedim :)
Ameliyattan sonra bana cesaret geldi canım :) düşün aramızda en son bacağa geçen ben, kolu ilk deneyen oldum :) Gözüm karardı artık :)Ama korkmayın, kollar daha yağlı oldu için çok acıtmıyor. Kolumdan ilk iğneyi ameliyat olduğum gün hemşire yaptı.Hastanede yatınca, ayağa kalkamadığımdan bacağıma kendim yapamadım, göbeğimde ameliyatlıydı, tek kalan yol koldan olmaktı.Başta korktum ama şimdi alıştım canım.
Canım benim tekrar tekrar geçmiş olsun.. Diyet için de hiç sıkma canını iyi yönünden bak, kilo almayacaksın bizim gibi :) gerçi benim de 50 lik testim sınırda çıktı bakalım ne olucak
Çok şükür canım iyiyim, ağrılarım çok azaldı, diyeti de artık kabullendim, hiç aksatmadan uyuyorum,inşallah 3 hafta sonraki ölçümlerde iyi sonuçlar alırım.
Bugün işe başladım, uzun bir aradan sonra iyi geldi açıkçası, işte zaman daha çabuk geçiyor ama diyeti uygulamak zor...
Buna da şükür deyip, yola devam edyoruz :)
Bende normalde bildirirdim de ramazandayiz gunahina girmim dedim :)))Ne sinir bozucuymuss ben haddini bildirirdim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar benim bir kaç gündür karnımda kırmızı benekler var nokta nokta. Annem hemşire ona gösterdim isilik dedi ama ben çok açık tenliyim sıcaktan mı oldu acaba sizde de var mı?isilikten farklı bir şey olabilir mi?
Canım benim de iş yerinde sürekli oturduğum için ve servisle gidip geldiğim için şişiyor ama haftasonları iyi baya. Şimdi tabure aldım masamın altına, uzatıcam artık ayaklarımı inşallah işe yarar.
:) aklın yolu bir :) benimki de bazen soranlara şimdilik Masal diyordu, en sonunda birgün ne demek şimdilik dedim, Masal olacak işte o kadar dedim :) belki daha güzelini buluruz dedi, onu ikinciye sakla dedim :)
Aynen canım yapacak bir şey yokdikkat edicem evet, hergün karpuz yemesem iyi olacak :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?