2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Insallah sağlık ocaginda iltihap var demişlerdi doktora soyledim oda idrar kültürü istemişti sanırsam oda ayni çıktı

Antibiyotik verir canım öyle bir şey varsa. Stres yapma.
Seni önceden daha çok görüyordum sanki burada. Pek görmüyorum sanki artık..

hamile kalmadan 2 hafta önce yatırım amaçlı ev aldık biz de onun borcunu ödüyoruz ödemesi yüksek bayağı ama dediğin gibi bebişler kısmetiyle gelir canım:) Allah hepimize ödeme kolaylığı versin İnşallah

amin inşallah ,
ikimizinki de ev borcuymuş, çok şükür yavruların yuvaları hazır, bu da onların kısmeti :)))

Canım tecrübeli anne olarak bana bir konuda daha yardımcı olurmusun? 2 tane yün hırka ördürüyorum ben yine. 3 tane de patik ördürüyorum. ama sence yelek ve süeterde ördürsem mi?

Kızlar cepten full siteden android versiyona nasıl geçcez yok mu bilen? Yapamadım kaç saattir sinir oldum

Canim bende fullsite tsotim önceleri alışamadım eskisini yapmak icin cok ugrastim ama yaoamadim sonrada böyle alıştım simdi daha çok memnunum herkesin gebelik haftasini goruyorum sende alisirsin

Canım tecrübeli anne olarak bana bir konuda daha yardımcı olurmusun? 2 tane yün hırka ördürüyorum ben yine. 3 tane de patik ördürüyorum. ama sence yelek ve süeterde ördürsem mi?

Canim ilk zamanlar cok uyanık kalmadiklari icin hemen emip yatiyorlar onun icin emzirirken usumesin diye ordurdugun battaniyeyi cok kullanacaksın ve yelek benim icin olmazsa olmazlar dan cok lazim oluyo bikac ay gectikten sonra uyanık olduklarinda tekmeleriyle battaniye birakmicaklar buyuzden yelek cok iyi.suveteri sevmiyorom kıza gitmiyo sanki ama yakadan başlamalı yelekler cok guzel duruyo.yelegi brnim kuzlar hakla kisin uykudan kalkinca giyerler cok lazim oluyor

kızlar alışveriş için havuzlu hana giden varmı?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=372027

kimi çok iyi diyor kimi hiç beğenmemiş

Ben varım :) kaliteli bir ürün alayım diyorsan normal bir mağazadan çokta farkı yok . Ben üç adet alt altım 19 lira verdim düşün . Civiliden alsam belki daha uygundu , bazı şeyler uygun olabiliyor . Hastane çıkışı iyi bir marka alayım desen 100 den aşağı değil , diğerleri 50 den başlıyor

Antibiyotik verir canım öyle bir şey varsa. Stres yapma.
Seni önceden daha çok görüyordum sanki burada. Pek görmüyorum sanki artık..
Evet çözümu olsunda kurtuluyum :) uzun zamandır yazamıyorum birde arada girip yazıyorum görünmez oldum heralde kimse cevap vermeyince bende pek girmedim Ya birde kızlar ben çok kaşınıyorum elim ayağım karnım her yerim kaşınıyor sıcaklardan heralde duş alıyorum çıkıyorum bi faydası olmuyor hic

ben gidemiyorum, anneme gidip bakarmısın demiştim , çok fark etmiyorsa yorulmasın oraya kadar

tavsiyen için çok teşekkürler canım :) ama yün yorganın temizliğiyle uğraşamam ben zaten battaniye penye ya da yün olup da altı pazen olanları kullanıcam, peluşlara nevresim geçiricem

:) İnsanların aklını çok bulandırdı ya.. İnşallah pazartesi yaptırabilirim canım..

ben burda daha önce de yazmıştım canım, abimin eşi kadın doğumcu zararlı bir test olsa yaptırma derdi tabi benden nefret etmiyorsa ben ona özellikle sordum kesinlikle yaptır dedi. inşallah yaptırabilirsin.

canım hayırlı olsun bitmez bu ihtiyaçlar bitmeeezzzz bu arada markafonide bugün bir sütyen gördüm. Hotmilk diye bir marka, çok güzellerdi pahalıydı ama destekli gibiydi (emzirme sütyeni)

Çok yorulur canım ya , nerede oturuyorsunuz?
Ama aradığın her şeyi bulur . Battaniyeler 35 e var 55 e var değişiyor yani , uyku setleri var 180 - 250 gibi

annem fatihte oturuyor ona yakın ama annemin bir huyu vardır her mağazayı gezer :)
kayın validemler 2 tane battaniye örmüş, evde 1 tane pelüş battaniyemiz var, 2 tane penye alayım diyorum,
yorganı felan annem yapacak, daha önce kardeşime yapmıştı onu ayarlayacak,
aslında benim canım gitmek istiyor, şöyle en üst kattan en alta kadar dolaşabilsem :)) eşimle bebek mağazalarını gezmeyi hep sevmişizdir

canım hayırlı olsun bitmez bu ihtiyaçlar bitmeeezzzz bu arada markafonide bugün bir sütyen gördüm. Hotmilk diye bir marka, çok güzellerdi pahalıydı ama destekli gibiydi (emzirme sütyeni)

aa bak ben bu markayı hiç duymadım. bugun markofoniye de girmedim hemen girip inceliyorumm canım sağol

Benim annem de yelek çok kullanacaksın dedi ve şimdiden 7 yelek örüldü bile :)

tamm bende şimdi instagramda buldum yine modeller. instagramdan tanıdığım birine 4 tane yelek 2 tane daha hırka ördürcem bitecek sonra bu iş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…