Kızlar cepten full siteden android versiyona nasıl geçcez yok mu bilen? Yapamadım kaç saattir sinir oldum
Insallah sağlık ocaginda iltihap var demişlerdi doktora soyledim oda idrar kültürü istemişti sanırsam oda ayni çıktı
bizim şansımıza eylülde yüklü bir borcumuz var,onu atlatsaydık rahat nefes alacaktık, bakalım artık hayırlısı inşallah bebek kısmetiyle, bereketiyle gelir :)
merhaba hoş geldin,
ben aslında yaptırmak istemiyorum ama doktorum 50lik olsun yaptıralım dedi, kısmetse yarın doktora gidicem o zaman net karar veririz
ne güzel bak eşinin kalbi temizmiş , eminim havasından geçilmiyordur :)
hamile kalmadan 2 hafta önce yatırım amaçlı ev aldık biz de onun borcunu ödüyoruz ödemesi yüksek bayağı ama dediğin gibi bebişler kısmetiyle gelir canım:) Allah hepimize ödeme kolaylığı versin İnşallah
Canim gercekten English home'un nevresim takımı cok kaliteli ben 25 liraya aldim eltimin abisinin bebek magazasi vardi kapatti elindede vardi hemen aldım oyun parkida var 100 liradan alcam grili kahveliymis suan eltimde o soyledi guzel dedi ama daha gormedim begenirsem onuda alicam inşallah ayrıca puset aldim 50 liradan bakalım ucuza kapattik hayirlisi
Kızlar cepten full siteden android versiyona nasıl geçcez yok mu bilen? Yapamadım kaç saattir sinir oldum
Canım tecrübeli anne olarak bana bir konuda daha yardımcı olurmusun? 2 tane yün hırka ördürüyorum ben yine. 3 tane de patik ördürüyorum. ama sence yelek ve süeterde ördürsem mi?
kızlar alışveriş için havuzlu hana giden varmı?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=372027
kimi çok iyi diyor kimi hiç beğenmemiş
Evet çözümu olsunda kurtuluyum :) uzun zamandır yazamıyorum birde arada girip yazıyorum görünmez oldum heralde kimse cevap vermeyince bende pek girmedimAntibiyotik verir canım öyle bir şey varsa. Stres yapma.
Seni önceden daha çok görüyordum sanki burada. Pek görmüyorum sanki artık..
Ben varım :) kaliteli bir ürün alayım diyorsan normal bir mağazadan çokta farkı yok . Ben üç adet alt altım 19 lira verdim düşün . Civiliden alsam belki daha uygundu , bazı şeyler uygun olabiliyor . Hastane çıkışı iyi bir marka alayım desen 100 den aşağı değil , diğerleri 50 den başlıyor
Canım kursa gidiyorum günde 8 saatPelte gibi dönüyorum eve. Özlüyorum burayı da.
Canim tecrübeli bir a nne olarak sana tavsiyem gecd battaniye killanma cunku elleriyle agizlarinz goturup bi güzel yaliyolar.uyku tulumunuda tavsiye etmem onun icide hep elyaf oda cocuga ter yapıyo ben iki cocugumuda yun yorganda yatirdim ustune guzel nevresimini gecirdim ohhh misil misil uyuyorlardi. Zaten yorganida cok ağır yapmicaksin ince olcak
ben gidemiyorum, anneme gidip bakarmısın demiştim , çok fark etmiyorsa yorulmasın oraya kadar
:) İnsanların aklını çok bulandırdı ya.. İnşallah pazartesi yaptırabilirim canım..
Tam bitti herşey alışveriş artık diyorum ama hergün farklı şeyler daha çıkıyor. bugünde biberon ve banyo küvetini vs hallettiik. ama hala var bitmedi hala alacaklarımız. ne zormuş bu alışveriş olayı. biz iyiki erkenden başlamışım valla 1 aydır bunlarla uğrasıyorum. Darısı sizin başınıza kızlar. İnşallah hemen bitirirsiniz sizde.
Kamuran bu arada şeker sonuçların nasıl?
geçmişe cok bakamadım umarım hersey yerindedir.
Güven :s inan sana ne soyleyeceğimi bilmiyorum. Rabbim sabır versin sana. ama oğluna sarıl onu op kokla. ve metin ol cennette bekliyor olacak güzeller güzeli kızın. daha konuşmamayım yarını dşmek istemiyorum. ama inan ki acını cok derinden hissediyorumm
Canım tecrübeli anne olarak bana bir konuda daha yardımcı olurmusun? 2 tane yün hırka ördürüyorum ben yine. 3 tane de patik ördürüyorum. ama sence yelek ve süeterde ördürsem mi?
Çok yorulur canım ya , nerede oturuyorsunuz?
Ama aradığın her şeyi bulur . Battaniyeler 35 e var 55 e var değişiyor yani , uyku setleri var 180 - 250 gibi
canım hayırlı olsun bitmez bu ihtiyaçlar bitmeeezzzzbu arada markafonide bugün bir sütyen gördüm. Hotmilk diye bir marka, çok güzellerdi pahalıydı ama destekli gibiydi (emzirme sütyeni)
Benim annem de yelek çok kullanacaksın dedi ve şimdiden 7 yelek örüldü bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?