2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

merhaba canim, yorgandan baya bahsedilmis, benim oglum eylul dogumlu ilk sene hic yorgan kullanmadim sadece cift tarafli buyuk ve yumusak battaniye kullandim ve cok pratik oldu aynisindan bulursam pembis alacam kizima insallah, yorgani 2. kisa kullandim annem hafif yapmisti yastigiyla beraber ama ara sira battaniyede kullandim...

Canım riskli durumun varsa , yorar seni . Annen gezmeyi seviyorsa gitsin , keyifli olur. Yorganı neyden yapacak ?
Battaniye penyeler çok lazım oluyor diye duydum .Bizim daha 1 adet penye battaniyemiz var onu da k.v aldı beğenmedim

Tatlım korkuttular valla beni de ya, ben de seviniyordum ne güzel bebeğin başı yukarıda diye :)) Bu dönem korkmaya ve üzülmeye yer arıyoruz :)

Benim her pakette 2 tane olduğu için şu an 16 kutum falan var evde, ama bende bunlar bitince bi 30luk daha yazdırıcam ve inşallah bitecek diyorum, Tabi doğumdan sonra 1 ay daha kullanacakmışım ama olsun göbişim inmiş olacak o zaman inşalalh. Ben göbişle tamamlayacam bu süreci herhalde, doktoruma sordum bu hafta sen böyle devam et, yanlara doğru yaptırabilirsin dedi. Göbeğim pek morarmadı benim, gerildiğinden beri çok acıyordu ama sonradan uzanarak yapmayı akıl ettim de şimdi yine hemencecik yapabiliyorum, daha z gergin oluyor karnım o zaman.

Azure inş. öyle olur .şu çatır çatır doğurma deyimini bile öyle seviyorum ki :)

Ben de Cool gibi sezaryan tespitlilerdenim, arkadaşlarım da risk alma dediği için normal olması için diretmeyecem ama sana güveniyoruz canım, beline kuvvet:)

Bana da doğumdan sonra 1 ay devam dedi, yalnız değilsin:)

Canım bebeğin doğum kilosuna bağlı ama o 0-3 leri bile 2 ay tek giyebilirler, ben yenidoğan 3-4 set, 0-3 ay 5-6 set alacam sadece daha çok 3-6 ay alacam çünkü kollarını kıvırarak da kullanabiliriz ama hemen küçülürse verdiğimiz paralara yazık olur, çok stok yapma onlardan bence..

Senin doktorun daha cesurmuş, normal olursa senin adına çok sevinirim:) ama benimki her konuda garantici olduğu için bu konuda da sezaryan dedi, ben de müdahale etmemeye karar verdim. Hakkımızda hayırlısı olsun, sağlıkla gelsinler inşalalh...

Çok güzel ayarlamışsın resmi:)) Babasının kızı bu resmen, sana bir sonrakinde başarılar diliyorum canım:)

Canım riskli durumun varsa , yorar seni . Annen gezmeyi seviyorsa gitsin , keyifli olur. Yorganı neyden yapacak ?
Battaniye penyeler çok lazım oluyor diye duydum .Bizim daha 1 adet penye battaniyemiz var onu da k.v aldı beğenmedim

yok ben zaten gidemem, annem mevlütte dağıtmak için küçük renkli havlular alıp süsleyecekmiş ,onları eminönünden almayı düşünüyordu, belki gidince uğrar, annem yün yorgan aşığıdır büyük ihtimalle yün yorgan olur ama emin değilim , penye battaniye alıcaz inşallah ama annem mi alır kayınvalidemlermi onu bilemiyorum,

Canim benim iki cocugumda kisa kadar toplanmisti yorgan kullandim ama bu tam kis bebegi olcagi icin pamuk kullanayim diyom kafamda karıştı betse canım ya bunlar basit is ben bi erken fogum riskimi atlatayimda gerisi kolay

aa bak ben bu markayı hiç duymadım. bugun markofoniye de girmedim hemen girip inceliyorumm canım sağol

ben de hiç duymamıştım, tesadüfen gördüm ve çok güzel görünüyorlardı.

tamm bende şimdi instagramda buldum yine modeller. instagramdan tanıdığım birine 4 tane yelek 2 tane daha hırka ördürcem bitecek sonra bu iş :)

süper :) bizim cimcikler kokoş olacak valla

valla en yakın senin ki senin yazılarını görünce heyacanlanıyorum ben...
inşallah canım bebeklerimizin eksiği kalmaz.. ki ben diyorum bunu hiçbirşey almayan ben.. utanıyorum. sadece başucumda bir çivi var oraya ortaokulda ördüğüm kırmızı patik vardı onu astım. sadece o var.. bir de kırmızı yelek örmüştüm o zaman ama onu bulamadım ya da ayrı poşette..

bir takım şeyler çevreden gelecek bir onlar gelsin bakalım. ona göre eksiklerimi almayı istiyorum. gerçi bazı sağlık gereçleri ve en azından bir hastane çıkışı alırım. ama bakalım kalanlarla bakayım.

Son düzenleme:

saol canım yaa inşallah normal yapaibilirimm cok istiyorumm:)

aynen canım, yenidoğan çok almadım zaten son ay kontrollerden sonra düşünücem onu bakalım gelişimi nasıl olacak 0-3 lerden ben de 5er adet aldım canım, daha almıycam yeter bu kadar. 3-6 ayları da inşallah o günler gelince alıcam hem bana bi hava almaya bahane olur hem de uğraş olur

Hanımlar
Siz doğumdan, tulumlardan, battaniye vb bahsettikçe sanki ilk bebek, ilk doğum olacakmış gibi heyecan hissediyorum :)

Kabizlik icin kayisi, kramplar icin muz yicem desene :)) ah bu bebisler bi gelsin isircam onlari :)

bende örgü örenlere imreniyorum. çok şanslısın bence ben hiç bir şekilde beceremiyorum o öreme işini ne yazık ki. ama sanırım ormekte istemiyorum. gözlerime kıyamıyorum bozulurlar diye cok korkuyorum cunku. bende parasını verip ördürüyorum valla yapcak birsey yok. canım oyle deme ya sende baslarsın yavas yavas. valla bize hadiye getiren kimse cok fazla olmuyor. evlendiğimizde de 3-5 hediyeden baska birsey getiren olmadı. o yüzden milletten beklemiyorum ki en basından soyledim herseyi ben yapmak istiyorum dedim. ama canım soyle birsey de var ki bence biyerden baslamak gerekiyor o kadar cok sey var ki. anlatamam yani

canım sanada gecmiş olsun bn birbuçuk ay kullandım günde bir defa 200mg dı ve doktorum özellikle akşam yatmadan önce kullan dedi bnde öyle yaptm o yüzden yan etksni hissetmedm senin ne kadar ilacın mg bide sende öyle dene benim bebeşin başı hep asağıdaydı hiç değişmdi hala asağıda doktor bunu sıkıntı yapmadı agrılarım olduğu için progestan verdi devam et dedi 2hafta önce bebğin suyu iyiydi ayrıntılıda ama suan biraz azalmış yatmamı ve bol su içmemi söyledi dikkat et dedi

Benimde 200 mg birini sabah iciyorum digerini aksam yemekten sonra ama esime sahur hazirladigim icin osaate kadar uyumuyorum ama dun gece basim done done sahur hazırladım suanda 12 gunluk ilacim kaldi inşallah doktora gittigimde risk kalmamistir normal hayatima dönerim Allah'in izniyle

Balık yiyemiyorsan semizotu ye canım cok fazla omega3 var semizotunda. ama bişirmeden ye. salatasını yapabilirsin mesela

a bak bunu blmıordum.geçenlerde annem alıp yoğurda bulayıp yedırdı ama omega3 taşıdığını blmyrdum.sureklı yıcem.soyledgn ıcın saol cnm.

esıme zaten bugun telde sitem ettım.bak sıtede kı kızlara doktorları hep omega3 vermıs balık yiyemezlerse,cok onemlıyms.bn senden 4.aydan berı ıstıorum adam akıllı bakmadın.burayı ben blmyrum kı bakayım dedım.o da bugun bakıcagana soz verdı.aslnda karsıda avrupada babam bır balık pazarı buluor hemde taze taze getırıor eve.ben ordan aldrcktm babama annemdeyken,bır sorunlar oldu arada kaynadı aldıramadık.bakalm artık ıns burda arastrcak bugun.enson care buzhane balığı olcak galıbauygun hangı balık var bakalım eger uygun ve ıyı güzel balıklar bulursam hemen haber verırım cnm merak etme.hatta ben alıp stoklayıp hemen atarım adresine senın.yada bır ara buraya yolun düşerse hastane ıcın ulaştırırım.ama ıns buluruz bır sekılde.bak mizmo semizotunda omega 3 var dıor ben blmyrdum bunu.onuda cok tuketırsek bu iştmm bebıs rüyaları bnde bır ara cok gorurdum.artık nıyese gormuorum.senın rüyan guzelmıs Allah hayr etsın.yoksa gönlünden kız mı gecıordu kı rüyanda kız gbı gormusun ılk beben dımı.ıkıncısı kız olur ıns. bız ıkıncıyı oglusumuz olsun cok ıstıoruz ama tabıkı hepımıze Rabbım hayrlı saglıklsnı versınde.bugun bnmkı oglene kadar hatta ıkındıye kadar hareket etmedı.korktum vallahı.kafamı dagıtaym dıe temızlıge gırıstım,sut kaynattım kendımız yoğurt mayaladgmzdan,bır baktım hareketlendıde rahatladım bu bebısler çıkına kadar bız kalpten gtcez valla

teşekkür ederim cnm bende göbekten çok başka yerler büyüdü yok yok sen doğum yap 40 ın çıkmadan eski haline dönersin gögüsler emzirirkende büyüyo cnm benimkilerde aldı başını gidiyo çok göze batıyomuş gbi geliyo bana
valla ne diyeyim, zaten şu an moralmen çöktüm, kendimi hazırlamıştım oğluşumu görücem diye en çok ona üzüldüm

bende çok sinir oluyorum bu duruma ne yaptın cnm görebildinmi oğluşunu :26::26:

Kabizlik icin kayisi, kramplar icin muz yicem desene :)) ah bu bebisler bi gelsin isircam onlari :)

eger kayısı fayda etmezse kabızlığına,ananas alıp tüket.ben bır hafta boyunca kabız oldum gecen haftadan bahsedıorum.1hafta ıncır kuru kayısı tuketıorum yok anam fayda yok.zeytınyagı bıle ıctım mıde bulantısından olumden dondum sankı.yok gene yok.en son dedım kı kızlar ananastan sıfa bulmuştu o da fayda etmezse yesıl cay ıccem caresız.hemen gıdıp ananas alıp yedım.kısa bır sure sonra rahatladım cok sukur.aklında bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…