teşekkür ederim cnm bende göbekten çok başka yerler büyüdüyok yok sen doğum yap 40 ın çıkmadan eski haline dönersin gögüsler emzirirkende büyüyo cnm benimkilerde aldı başını gidiyo çok göze batıyomuş gbi geliyo bana
bende çok sinir oluyorum bu duruma ne yaptın cnm görebildinmi oğluşunu :26::26:
Canim benim iki cocugumda kisa kadar toplanmisti yorgan kullandim ama bu tam kis bebegi olcagi icin pamuk kullanayim diyom kafamda karıştı betse canım ya bunlar basit is ben bi erken fogum riskimi atlatayimda gerisi kolay
Evet çözümu olsunda kurtuluyum :) uzun zamandır yazamıyorum birde arada girip yazıyorum görünmez oldum heralde kimse cevap vermeyince bende pek girmedimYa birde kızlar ben çok kaşınıyorum elim ayağım karnım her yerim kaşınıyor sıcaklardan heralde duş alıyorum çıkıyorum bi faydası olmuyor hic
valla cnm durumunu smdı okudum ve cok korktum.bende suyu ıhmal edıorum bu aralar.zorlanıorum ıcmekte.cnm esın yardm etsın sana,olabıldgnde yat sakın agır ıs yapma.cocuklarla bıle ılgılenrken dıkkat et.Allah korusun uc ayımız kaldı dıkkatet atlatalım su ayları.bnm randuvum daha var bak bnde endıslendım smdı
kızlar ben kızıma Elis ismini dusunuorum.anlamı mis gbı kokan bır cıcek ısmıymıs.şule ve minada dusunuordum.ama esım pek şuleye ve minaya yaklaşmadı.valla elisten daha cok hoşuma gden bır ısımde bulamadm.sızce nasıl gelıor.begenırsenız de begenmesenızde soyleyın hıc onemlı dgl fıkır alısverısı ıcın soruorum kızlar
Bence degisik guzel benim buyuk kızımın adi Ebrar kucugun isr Elmina Elif bskalim bh bebisimin adi ne olcak
kızlar ben kızıma Elis ismini dusunuorum.anlamı mis gbı kokan bır cıcek ısmıymıs.şule ve minada dusunuordum.ama esım pek şuleye ve minaya yaklaşmadı.valla elisten daha cok hoşuma gden bır ısımde bulamadm.sızce nasıl gelıor.begenırsenız de begenmesenızde soyleyın hıc onemlı dgl fıkır alısverısı ıcın soruorum kızlar
eger kayısı fayda etmezse kabızlığına,ananas alıp tüket.ben bır hafta boyunca kabız oldum gecen haftadan bahsedıorum.1hafta ıncır kuru kayısı tuketıorum yok anam fayda yok.zeytınyagı bıle ıctım mıde bulantısından olumden dondum sankı.yok gene yok.en son dedım kı kızlar ananastan sıfa bulmuştu o da fayda etmezse yesıl cay ıccem caresız.hemen gıdıp ananas alıp yedım.kısa bır sure sonra rahatladım cok sukur.aklında bulunsun.
Kolay gelsin canım, bizi habersiz bırakma bak biz de özlüyoruz seni
a bak bunu blmıordum.geçenlerde annem alıp yoğurda bulayıp yedırdı ama omega3 taşıdığını blmyrdum.sureklı yıcem.soyledgn ıcın saol cnm.
Benimde 200 mg birini sabah iciyorum digerini aksam yemekten sonra ama esime sahur hazirladigim icin osaate kadar uyumuyorum ama dun gece basim done done sahur hazırladım suanda 12 gunluk ilacim kaldi inşallah doktora gittigimde risk kalmamistir normal hayatima dönerim Allah'in izniyle
Canim benim iki cocugumda kisa kadar toplanmisti yorgan kullandim ama bu tam kis bebegi olcagi icin pamuk kullanayim diyom kafamda karıştı betse canım ya bunlar basit is ben bi erken fogum riskimi atlatayimda gerisi kolay
Evet çözümu olsunda kurtuluyum :) uzun zamandır yazamıyorum birde arada girip yazıyorum görünmez oldum heralde kimse cevap vermeyince bende pek girmedimYa birde kızlar ben çok kaşınıyorum elim ayağım karnım her yerim kaşınıyor sıcaklardan heralde duş alıyorum çıkıyorum bi faydası olmuyor hic
Yok yok artık ağlamak yok rabbime şükürler olsun tosun gibi Bi oğlum var hiç olmayanları düşününce şükrediyorum halime zordu gerçekten zordu o kadar zordu ki onca taşıyıp toprağa vermek ellerinle ama dediğin gibi buda benim sınavımdı rabbim bu kadarıyla yettirsin daha başka acı vermesin ben sizleri de üzmek istemiyorum artık güzel şeyler düşünelim ben seneye bu zamanlar inş sizin kuzularınıza kardeş getiricem bu günlerimizi de unutucaz,rabbimin izniyle okiş 😉
cnm ben ilk gebeliğimin son iki ayında çok kaşındım ama her yerim ! geceleri kaşıntıya uyanıodum. doktora gittim . "Puppé olmuşum. yani hamilelerin %17sinde görülen bişey. hamileliğin verdiği yan etki yani. o da geldi beni buldu. hergün denize giriodum tuzlu su kaşıntıyı alır diye. biraz yarıodu gerçekten. ama malesef ilaç yasak krem falan vermedi doktor bebeğe zararlı diye. bi cildiye ye git sor durumunu bence.
tabi zaten hangisi uygun olursa bebisin icin onu kullanirsin, aman sen dikkat et erken doguma karsi sonucta 3. bebek her bi gebelikte plasenta daha asagida olabiliyo, sen kizlarini gununde mi dogurdun nasil oldu? gerci sezeryandi demi hic sancin acilman falan varmiydi ??? ben ilkinde gunlerce sanci cektim acilma cok yavas oldu yarida sezeryana alindim gunumu 1 gun gecmistim aceba 2. daha hizli mi olur ki diye umitleniyorum :26:
bende örgü örenlere imreniyorum. çok şanslısın bence ben hiç bir şekilde beceremiyorum o öreme işini ne yazık ki. ama sanırım ormekte istemiyorum. gözlerime kıyamıyorum bozulurlar diye cok korkuyorum cunku. bende parasını verip ördürüyorum valla yapcak birsey yok. canım oyle deme ya sende baslarsın yavas yavas. valla bize hadiye getiren kimse cok fazla olmuyor. evlendiğimizde de 3-5 hediyeden baska birsey getiren olmadı. o yüzden milletten beklemiyorum ki en basından soyledim herseyi ben yapmak istiyorum dedim. ama canım soyle birsey de var ki bence biyerden baslamak gerekiyor o kadar cok sey var ki. anlatamam yani
Maşallah kızlar tamamladınız her şeyi:) biz de kayınvalidemlerle önümüzdeki Cumartesi çıkacakmışız alışverişe:) bi aksilik çıkmazsa inşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende de çok ödem olmuştum .ilk ondan sanıodum sonra artık dayanamayınca cildiyeye gittim. pupp felaket bişey. gece kolumu kanatmışım kaşımaktan sabah farkediodum. inşallah bu sefer olmazaaa demek sende ilkinde kasiniyodun bende son 1 ayinda deli gibi kasiniyodum, ayak bileklerimden ta bacaklarima kadar kabariyodu bocek isirigi gibi en cok geceleri oluyodu resmen cildiriyodum, dogumdan sonra 3 hafta kadar devam etti sonra birden gecti....ben cok sismistim, kasintiyi ona baglamistim doktora da hic soylememistim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?