2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

yarın sabah 9a randevu verdiler,inşallah ameliyet felan çıkmaz, gelişimini çok merak ediyorum, eşim çok uzun ve kilolu, bende uzun ve kiloluyum acaba bebiş bize çekmişmidir :) gerçi yavru aslanımı yeterince besleyemiyorum

Canim benim iki cocugumda kisa kadar toplanmisti yorgan kullandim ama bu tam kis bebegi olcagi icin pamuk kullanayim diyom kafamda karıştı betse canım ya bunlar basit is ben bi erken fogum riskimi atlatayimda gerisi kolay

valla cnm durumunu smdı okudum ve cok korktum.bende suyu ıhmal edıorum bu aralar.zorlanıorum ıcmekte.cnm esın yardm etsın sana,olabıldgnde yat sakın agır ıs yapma.cocuklarla bıle ılgılenrken dıkkat et.Allah korusun uc ayımız kaldı dıkkatet atlatalım su ayları.bnm randuvum daha var bak bnde endıslendım smdı

Benim de karnım kaşınıyor. Büyüdüğü için kaşınıyor. Ellerde de kaşıntı olması normal herhalde canım arkadaşlarda olmuştu. Bende de kırmızılaşma olmuştu. Ilginç durumlar:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar ben kızıma Elis ismini dusunuorum.anlamı mis gbı kokan bır cıcek ısmıymıs.şule ve minada dusunuordum.ama esım pek şuleye ve minaya yaklaşmadı.valla elisten daha cok hoşuma gden bır ısımde bulamadm.sızce nasıl gelıor.begenırsenız de begenmesenızde soyleyın hıc onemlı dgl fıkır alısverısı ıcın soruorum kızlar

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Sagol canim iki gündür kendimi tembellige alistirdim eşim cok yardimci oluyo Allah razi olsun benim evdeki yukum agir iki cocuguma bakmak zorundayim artik Rabbime emanet ev isini azalttim zaten annem haftafa bir gelir isini yaparım dedi

Bence degisik guzel benim buyuk kızımın adi Ebrar kucugun isr Elmina Elif bskalim bh bebisimin adi ne olcak

Bence degisik guzel benim buyuk kızımın adi Ebrar kucugun isr Elmina Elif bskalim bh bebisimin adi ne olcak

Elminayı cok begendım cnm cok güzel EBrarda güzel ama dıerı coıkdegısık geldı.bakalım bu bebıse ne koycan .ıns gönlüne yatar koycagn ısım.saglıkla gelsınlerde

kızım olsaydı Ayşe Mina olacaktı

Sevindim canım bak ananastan fayda görmene. Bana da hamileliğin başlarında Damla önermişti sanırım. Çok rahatlatmıştı. Ama bir süre sonra alışmıştı bünyem, etki etmemeye başlamıştı. Kiraz da çok iyi geliyordu mesela. Bugünlerde yine başladı sıkıntı. Sanırım kiraza da alıştı benim bağırsaklar.

Kolay gelsin canım, bizi habersiz bırakma bak biz de özlüyoruz seni

Tamam canım, teşekkür ederim. Arada yazarım fırsat buldukça.

a bak bunu blmıordum.geçenlerde annem alıp yoğurda bulayıp yedırdı ama omega3 taşıdığını blmyrdum.sureklı yıcem.soyledgn ıcın saol cnm.

EDAK dergisinde okuduğuma göre hamilelerin balık tüketmesi içerdiği ağır metaller nedeniyle tehlikeliymiş. Ben de o günden sonra balık yemeye korkar oldum. Zaten balıkyağı hapına hiç sıcak bakmıyorum civa içerebileceği için. En iyisi günde 3 ceviz. Bolca da semizotu yiyorum. Domatesli ekşili salatası, yoğurtlu sarmısaklısı, yemeği, hatta cacığa bile katıyorum. Ama cevizi hiç ihmal etmiyorum omega 3 için. En önemlisi günde 2-3 ceviz ve her sabah yumurta.

Son düzenleme:

inş canım ama ben fitil olarak kullanıyorum daha etkili oldğunu söyldi doktorum

Canim benim iki cocugumda kisa kadar toplanmisti yorgan kullandim ama bu tam kis bebegi olcagi icin pamuk kullanayim diyom kafamda karıştı betse canım ya bunlar basit is ben bi erken fogum riskimi atlatayimda gerisi kolay

tabi zaten hangisi uygun olursa bebisin icin onu kullanirsin, aman sen dikkat et erken doguma karsi sonucta 3. bebek her bi gebelikte plasenta daha asagida olabiliyo, sen kizlarini gununde mi dogurdun nasil oldu? gerci sezeryandi demi hic sancin acilman falan varmiydi ??? ben ilkinde gunlerce sanci cektim acilma cok yavas oldu yarida sezeryana alindim gunumu 1 gun gecmistim aceba 2. daha hizli mi olur ki diye umitleniyorum :26:

cnm ben ilk gebeliğimin son iki ayında çok kaşındım ama her yerim ! geceleri kaşıntıya uyanıodum. doktora gittim . "Puppé olmuşum. yani hamilelerin %17sinde görülen bişey. hamileliğin verdiği yan etki yani. o da geldi beni buldu. hergün denize giriodum tuzlu su kaşıntıyı alır diye. biraz yarıodu gerçekten. ama malesef ilaç yasak krem falan vermedi doktor bebeğe zararlı diye. bi cildiye ye git sor durumunu bence.

masallah sana, seni boyle pozitif gormek ne guzel :), cok zor bi imtihadan gectin sabriin mukafatini goreceksin insallah, dedigin gibi seneye saglilkli kardes getirisin insallah, allah yardimcimiz olsun, hayirli saglikli evlat nasip etsin...

aaa demek sende ilkinde kasiniyodun bende son 1 ayinda deli gibi kasiniyodum, ayak bileklerimden ta bacaklarima kadar kabariyodu bocek isirigi gibi en cok geceleri oluyodu resmen cildiriyodum, dogumdan sonra 3 hafta kadar devam etti sonra birden gecti....ben cok sismistim, kasintiyi ona baglamistim doktora da hic soylememistim...

Canim ikiside sezeryan oldu dogum tarihinden yakladik 10 .15 gun once aldılar hic dogum sancisi olmadan yapıldı. Senindd dogumun 4 ekim gözüküyor sende eylulun sonu gibi sezeryana girersin doktorun nezaman dedi

yok ben de hiç öremem. ortaokulda ev ekonomisi dersinde kırmızı patik bir de kırmızı yelek ördürmüşlerdi. not için yani:) yoksa ben de beceremem.

hediye gelir diye değil canım. görümcem oğlu 1,5 yaşına kadar beşik kullandı. sonra malum çocuklar yatmıyor. atıyorlar kendilerini.. beşik,küvet vs verecek. abimlerden de kız bebek kıyafeti gelecek. (giyilmiş olunca açıkçası daha iyi ) ama tabi eminim eksik çok olacak.

beşik gelseydi hani diğerlerini de tamamlayacaktım. getirecekler de gerçi belli de olmaz onlar da bebek düşünüyorlardı. neyse bir ay geçsin bakalım. beşik gelmezse ona göre artık ucuz yollu birşeylerden alacağız.

Bizde iki gün gittik bütün eşyaları alındı ufak tefek eksikler kaldı zaten kıyafetleri önceden almıştık hadi hayırlısı olsun sağlıkla doğsunlarda

bende de çok ödem olmuştum .ilk ondan sanıodum sonra artık dayanamayınca cildiyeye gittim. pupp felaket bişey. gece kolumu kanatmışım kaşımaktan sabah farkediodum. inşallah bu sefer olmaz

Arkadaşlar ben 5 gündür neredeyse yürüyemiyorum. Sağ bacağımın iç tarafındaki yani çatı kemiği sanki yerinden çıkmış gibi ağrıyor. Bi iyiyim bi kötü. Seke seke gidiyorum. Öneriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…