- 25 Aralık 2011
- 397
- 98
- 73
Canim ikiside sezeryan oldu dogum tarihinden yakladik 10 .15 gun once aldılar hic dogum sancisi olmadan yapıldı. Senindd dogumun 4 ekim gözüküyor sende eylulun sonu gibi sezeryana girersin doktorun nezaman dedi
Bizde iki gün gittik bütün eşyaları alındı ufak tefek eksikler kaldı zaten kıyafetleri önceden almıştık hadi hayırlısı olsun sağlıkla doğsunlarda
bende de çok ödem olmuştum .ilk ondan sanıodum sonra artık dayanamayınca cildiyeye gittim. pupp felaket bişey. gece kolumu kanatmışım kaşımaktan sabah farkediodum. inşallah bu sefer olmaz
Biz herseyini kendimiz aldık canım umarım sizinde hersey gönlünüzce olur alışveriş dönüşü haberleri bekliyoruzBenim istediğim de bu zaten canım. Büyük şeyleri alsınlar da biz de geri kalanı alalım. Alıcaz deyip duruyorlar da bugüne kadar beklettiler bizi. Artık çok şükür ne alacağımız belli olacak. Bunun stresinden kurtulmak istiyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu ağrı ve sızıların için magnezyum kullanmıo musun cnm?evet canim biliyorum ne kadar felaket bisey oldugunu, insallah bu sefer olmayiz, ben simdiden ayakta fazla dolasamiyorum resmen ayak tabanlarim agriyo, bacaklarim sizliyor, damarlarim gozukuyo hatta bazi yerler mor duruyo,varis olmasam iyi vllh ama dogumdan sonra geciyo dedi doktor ( yasim genc daha ya kalici olursa cok fena olurlar)
Kızlar bu kaşıntı olayı çok zor. İnşallah hiçbirimizde olmaz. Bi akrabam deli gibi kaşınıyordu hamileyken. Uyku bile uyutmaz o :/
Arkadaşlar ben 5 gündür neredeyse yürüyemiyorum. Sağ bacağımın iç tarafındaki yani çatı kemiği sanki yerinden çıkmış gibi ağrıyor. Bi iyiyim bi kötü. Seke seke gidiyorum. Öneriniz var mı?
bu ağrı ve sızıların için magnezyum kullanmıo musun cnm?
bende senin dedigin gibi yurumekte zorluk cektim bide baktim sismis o malum bolge acilden ebeye gittim vulvar varis olmusum simdide ayakta cok kalinca bacaklarim ve ayaklarim agrimaya basladi... ayaklari surekli kaldirmak lazim bide ben dustan sonra soguk su dokuyorum cok iyi geliyor...artik bebis cok baski yapiyor oraya ve kemiklerin genisliyor ondanda cok agrin olabilir...
Benim de kasığımdaki lenf bezi şişti. özellikle ayakta çok kalınca daha da şişiyor.
Kemiğin bu acısı geçer mi acaba yoksa doğuma kadar seker miyim ki böyle:/
anladim canim desene elimi sallaya sallaya gittim dogumlaraben son dakika sezeryan oldum tabi full sanci cektim yurtdisindayim ben 2. ye bi sikinti olmasa yine normal dogum olabiliyo o yuzden benimkisi yine mechul sonuna kadar ama normal dogum istiyorum insallah, gerisi Allah a kalmis...
eyvah eyvah yandık desenebelliki sende kan dolasimindan sikinti cekiyosun, sislik varsa ayaklarini surekli ayagi kaldir ve dus sonrasi soguk su dok cok rahatlatiyo ve malesef doguma kadar gecmiyomus dogumdan sonra hemen iyilesirmis hatta bazilarinda dogumdan 48 saat icinde tamamen duzeliyomus insallah bizimkide oyle olur:26: benzer sikintilarimiz var yinede doktoruna sor canim.
Senin isin daha zormus peki sezeryandan donra normal dogum olunca dikiskerde sıkıntı olmazmi burdaki doktorlar pek riske almıyorlar
acilma ve bebegin kanala inmesi normal sartlara uyarsa doktorlar endise etmiyolar ama gun gecer yada suni sanci gerekirse cok az dozda veriliyo yani riskli olabiliyomus, yani sanciyla gidip o an ki duruma bagli ama bu seferde sezeryan olursam 3. mecburi sezeryan oluyo turkiye deki gibi, saglik olsun insallah
Biz herseyini kendimiz aldık canım umarım sizinde hersey gönlünüzce olur alışveriş dönüşü haberleri bekliyoruz
Canim catlak kremi kullaniyo musun? Kaan kocatepenin kitabinda kasintiya iyi geldigi yaziyor, ben de suruyorum iyi geliyo gercekten
Inşallah canım sağlıkla gelsinler aldıklarımızı kullanmayı nasip etsin rabbimSağol canım sen de oğluşuna sağlıklı günlerde giydir aldıklarını. Güzel günlerde kullanın inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?