2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar merhaba ben de bugün ilk defa katıldım aranıza gerçekten çok faydalı bir sayfa olmuş hep takip ediyordum zaaten bugün yazmak kısmet oldu:)

arkadaşlar merhaba ben de bugün ilk defa katıldım aranıza gerçekten çok faydalı bir sayfa olmuş hep takip ediyordum zaaten bugün yazmak kısmet oldu:)

Aramiza hosgeldinizzz o zaman arkadaslar:) Allah saglikla sihhatle bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah:)

Gunaydinnn kizlarr bayadir girmiyodumm ozledimm sizi.nasilsinizz bebisler nasill :) 26 ya girdik.kizimin kisti bu donemde gecmesi gerekiyo.haftaya doktor amcamiza gidicez.dualarinizi esirgemeyin lutfen belki haftayi beklemem devlet hstanesine giderim pazartesi gunu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar, iyi hafta sonları,

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..

bugün kontrole gidecek olanlar hayırlı haberlerle gelirler inşallah..

Son düzenleme:
mükemmel bir kitap almışssın biz eşimle her akşam okuyoruz. yeni annelere mucize cözümleri. bitsin bende bebek bakımında mucize cozumlerdi ismi onu alacagım senin gibi.

Aa faydalı olduguna cok sewindimm ☺☺☺

Hadi bakalim insallah gecmistir guzel prensesin kistleri...icin rahat olsun canim dualarimiz sizinle olacak ve inaniyorum ki bebis gayet saglikli bi sekilde buyumeye dvam ediyo olacak:)

Hayırlı sabahlar kızlar:) bugün 12de doktorumuza gidiyoruz :) inşallah hayırlı haberlerle dönerim size. Âmin.
Yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmiş:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kızlar, iyi hafta sonları,

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..

bugün kontrole gidecek olanlar hayırlı haberlerle gelirler inşallah..

Canımm hepsi geçecek inşallah sen bol bol dua et Rabb'ime. Herkes gibi sende bence zorlu bir süreçten geçiyorsun. Ama geçecek Doğa'nın olmasıyla hepsi unutulup gidecek.

Güzel güzel haberlerle seni bekliyoruz ozaman biz burada

Kamuran ben senden heyecanliyim bgn mu gidicektiniz bakalim neler alicaklar☺

Bu ismimle sesleniyordu bi kadin kizina sanki eliz sonu z ydi degisik bir isim ben boyle yeni farkli isimleri sewerim cnm

Canımm hepsi geçecek inşallah sen bol bol dua et Rabb'ime. Herkes gibi sende bence zorlu bir süreçten geçiyorsun. Ama geçecek Doğa'nın olmasıyla hepsi unutulup gidecek.

sağol canım inşallah..Allah büyük..

inanın buraya yazarken tek amacım hani birileri bir hayır duası yaparsa diye. başka amacım yoktu. ama sonra dedim buraya yazmayım.daha önce açtığım bir başlık vardı oraya taşıdım. çünkü ne olursa olsun kimseyi üzmek istemem..

Ananasi arastiran varmi ben dusuge neden oluyor diye duymustum😕😕

Banyo küvetlerine hic bakmadim ne olmasi gerekiyor ki arastirdinmi cnm nsl almalyiz? Ben de direkt gidip alamam biseyi illaki arastiririm😒

İnşallah tamamen yok olup gitmiştir canım, iyi haberlerinizi bekliyoruz..

Hoşgeldiniz, size de hayırlı olsun Allah sağlık güzellik versin miniklerimize. Kaç haftalıksınız siz peki? Takvim koymamışsınız henüz:)

Ben magnezyum ilaci kullaniyorum her gece suda ertip iciyorum.bir gun unutmusum sabah hemen bacagimin kasilmadiyla uyandim korkunc oluyo bidaha unutmamam gerek 😯

Guzel haberlerle gel insallah canim benim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…