- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
Arkadaşlar merhaba ben de 2014 ekim annesi olucam inş. Ilk bebegim oglumu kucagima almak icin cok heyecanliyim..buradan paylastiklarinizi okuyorum gerçekten cok faydalandim ins. Saglikla bebislerimizi kucaklarimiza aliriz...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar merhaba ben de bugün ilk defa katıldım aranıza gerçekten çok faydalı bir sayfa olmuş hep takip ediyordum zaaten bugün yazmak kısmet oldu:)
mükemmel bir kitap almışssın biz eşimle her akşam okuyoruz. yeni annelere mucize cözümleri. bitsin bende bebek bakımında mucize cozumlerdi ismi onu alacagım senin gibi.
Gunaydinnn kizlarr bayadir girmiyodumm ozledimm sizi.nasilsinizz bebisler nasill :) 26 ya girdik.kizimin kisti bu donemde gecmesi gerekiyo.haftaya doktor amcamiza gidicez.dualarinizi esirgemeyin lutfenbelki haftayi beklemem devlet hstanesine giderim pazartesi gunu.
günaydın kızlar, iyi hafta sonları,
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
bugün kontrole gidecek olanlar hayırlı haberlerle gelirler inşallah..
Hayırlı sabahlar kızlar:) bugün 12de doktorumuza gidiyoruz :) inşallah hayırlı haberlerle dönerim size. Âmin.
Yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmiş:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim istediğim de bu zaten canım. Büyük şeyleri alsınlar da biz de geri kalanı alalım. Alıcaz deyip duruyorlar da bugüne kadar beklettiler bizi. Artık çok şükür ne alacağımız belli olacak. Bunun stresinden kurtulmak istiyorum.
kızlar ben kızıma Elis ismini dusunuorum.anlamı mis gbı kokan bır cıcek ısmıymıs.şule ve minada dusunuordum.ama esım pek şuleye ve minaya yaklaşmadı.valla elisten daha cok hoşuma gden bır ısımde bulamadm.sızce nasıl gelıor.begenırsenız de begenmesenızde soyleyın hıc onemlı dgl fıkır alısverısı ıcın soruorum kızlar
Canımm hepsi geçecek inşallah sen bol bol dua et Rabb'ime. Herkes gibi sende bence zorlu bir süreçten geçiyorsun. Ama geçecek Doğa'nın olmasıyla hepsi unutulup gidecek.
eger kayısı fayda etmezse kabızlığına,ananas alıp tüket.ben bır hafta boyunca kabız oldum gecen haftadan bahsedıorum.1hafta ıncır kuru kayısı tuketıorum yok anam fayda yok.zeytınyagı bıle ıctım mıde bulantısından olumden dondum sankı.yok gene yok.en son dedım kı kızlar ananastan sıfa bulmuştu o da fayda etmezse yesıl cay ıccem caresız.hemen gıdıp ananas alıp yedım.kısa bır sure sonra rahatladım cok sukur.aklında bulunsun.
amin inşallah ,
ikimizinki de ev borcuymuş, çok şükür yavruların yuvaları hazır, bu da onların kısmeti :)))
Tam bitti herşey alışveriş artık diyorum ama hergün farklı şeyler daha çıkıyor. bugünde biberon ve banyo küvetini vs hallettiik. ama hala var bitmedi hala alacaklarımız. ne zormuş bu alışveriş olayı. biz iyiki erkenden başlamışım valla 1 aydır bunlarla uğrasıyorum. Darısı sizin başınıza kızlar. İnşallah hemen bitirirsiniz sizde.
Kamuran bu arada şeker sonuçların nasıl?
geçmişe cok bakamadım umarım hersey yerindedir.
Güven :s inan sana ne soyleyeceğimi bilmiyorum. Rabbim sabır versin sana. ama oğluna sarıl onu op kokla. ve metin ol cennette bekliyor olacak güzeller güzeli kızın. daha konuşmamayım yarını dşmek istemiyorum. ama inan ki acını cok derinden hissediyorumm
Gunaydinnn kizlarr bayadir girmiyodumm ozledimm sizi.nasilsinizz bebisler nasill :) 26 ya girdik.kizimin kisti bu donemde gecmesi gerekiyo.haftaya doktor amcamiza gidicez.dualarinizi esirgemeyin lutfenbelki haftayi beklemem devlet hstanesine giderim pazartesi gunu.
Arkadaşlar merhaba ben de 2014 ekim annesi olucam inş. Ilk bebegim oglumu kucagima almak icin cok heyecanliyim..buradan paylastiklarinizi okuyorum gerçekten cok faydalandim ins. Saglikla bebislerimizi kucaklarimiza aliriz...
arkadaşlar merhaba ben de bugün ilk defa katıldım aranıza gerçekten çok faydalı bir sayfa olmuş hep takip ediyordum zaaten bugün yazmak kısmet oldu:)
valla cnm ben her gun sut tuketıorum.bazen bir,bazen iki,ama bnmde kramplarım oluor.he oyle bagrarak aman aman dıleyıp ağlatacak kadar dgl ELHAMDÜLİLLAH.demekkı onuda sut hafıfletıor demek ıcmesem daha agır yasardm onu blmıordum bak! 1 ay once sabah kalkarken bır kramp gırdı bırde ıkı gun once sabah oldu.sukur dayanılmıcak gbı dgl.muz yemeye basladm.burdakı kızlara sifa olmuş.sende hergun bır tane tüket.ıcınde magnezyum oldgndan krampları azaltıormus.hemen evıne alıp koy.hergun bırtane zorla ye.
Hayırlı sabahlar kızlar:) bugün 12de doktorumuza gidiyoruz :) inşallah hayırlı haberlerle dönerim size. Âmin.
Yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmiş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?