2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Banyo küvetlerine hic bakmadim ne olmasi gerekiyor ki arastirdinmi cnm nsl almalyiz? Ben de direkt gidip alamam biseyi illaki arastiririm😒

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla canım katlanabilir olmasına gore ikiye ayrılıyor ama netten baktım katlanan küvrtler cok pahalı. Yani vermek istemedim okadar para acıkcası, sadece giderli olmasına dikkat ettim ve aldım. Maşrapa ve kovasıyla beraber. Sadece banyo süngeri kaldı almam gereken bir de %100 saf zeytinyağlı sabun almam lazım ama nasıl güvencem de alcam bilemiyorum

Ananasi arastiran varmi ben dusuge neden oluyor diye duymustum����

Ben araştırmıştım yemeden önce. Her gün 2-3 dilim yedim hamileliğin başlarında. Allah'a şükür öyle birşey olmadı. Ama burada bir arkadaş daha bu tarz birşey söylemişti. Ben nane de yiyorum, maydanoz da. Bence abartmadıkça zararı olmaz. Çok faydalı bir besin ananas, vitamin ve mineral deposu.

Son düzenleme:

Canım köylerde yapıyorlar saf zeytinyağlı sabun, tanıdık güvenilir bir köylü bulman lazım. Ya da Olive Farm'dan sipariş edebilirsin. İstersen öncesinde fabrikayı ara ve konuş. İçine sinerse sipariş et. Benim bri arkadaşım deterjanını, sabununu kendisi yapıyor. O tarz birşeyler de araştırabilirsin vaktin varsa.

Aman canım nolcak sanki burada biz bunlar için varız zaten hem bebeklerimiz hemde dertlerimize derman olmak için. En azından ben onun buradayım. Elimden geldiğince herkese bildiğim şeyleri aktarmaya yardımcı olmaya destek olmaya calısıyorum. İçine atmandansa buraya yazman en doğrusu tabi ama yazılarına dikkat ediyorum da hep bi kötü olan sensin. Aile içinde yani. Bence bu kadar yıpratma kendini. Bu kadar taviz verme. Düşünmeyeye çalış biliyorum zor ama sonuçta birsekilde düzelecek hersey. Senin özellikle sakin ve stressiz olman gerekiyor ki kızın da içinde üzülmesin. Bak sana ne göndereceğim.

29 hafta yaşındayım 1,3 kg. olduğum için anneciğim ayakta çok duramıyor, çabuk yoruluyor ve tansiyon denen bir şey yine düşürüyor bu nedenle hep dinleniyoruz. Babama dedi ki “ kendimi sonsuza kadar hamile kalacakmış gibi hissediyorum, karnım kaşınıyor, nefes alamayacak kadar şişmanladım, midem yanıyor, bacaklarıma kramp giriyor, her yerim ağrıyor”. Babam onu teselli etti, bunların hepsi geçecek dedi. Sonra yürüyüşe çıktık, çünkü doktor yürümenin annem için en iyi egzersiz olduğunu söyledi. Bir de ona böyle şikayet etmemesini benim her şeyi duyduğumu, küsebileceğimi söyledi, evet ben her şeyi duydum, artık koku da alabiliyorum, görebiliyorum, tat alabiliyorum ve bir de seni üzdüğüm için üzülüyorum anneciğim.

Kızın artık içinde üzülüyor sen üzülünce üzülme o yüzden sende annesi

Bende başlarda baya yiyordum kabızlığa iyigliyor cunku. Onun dışında senin gibi yeşilçay adaçayı hepsini tğketiyorum. Her sabah maydonoz da olur salatamızın nane de. Doktorumda senin gibi düşünüyor abartmadıkca tabi ki yiyebilirsin diyor.

İleryaa sonunda geldin :)) cok yoruldun bu kurstta ama sen. Ne zaman bitiyor kursun? Olive farm'a bakacağım. Zeytinyağını arkadastan alıyoruz ama sabun sıkıntı işte. İnşallah iyidir. Teşekkür ediyorum tavsiyen için. Ama benim oyle yeteneklerim yok hayatta uğrasamam ben oyle şeylerle :))

İnanamıyorum müthiş çok sewerim anneye yada babaya tam benzeyen cocuklari :)) cinsiyeti neydi cnm bebeginin?

kızımız olacak Allah nasip ederse.tam aşk meyvesi benim kızımmm

gecen ay basladim vitamin almaya magnezyumda var icinde ama bazen unutuyorum almayi, daflon diye hap kullaniyorum simdide kan dolasimi icin, bi kac gun almamistim demekki faydasi varmis doktoru aradim sordum hapa devam et dedi oda.

Arkadaşım Daflon kimyasal bir ilaç. Onun yerine doktoruna danışsan at kestanesi hapı verse sana daha iyi olmaz mı? Sonuçta daflonun özelliği damar büzücü olması. At kestanesinden yapılan hap ise damar düzenleyici ve gebelikte kullanabiliyorsun. Eczanede satılıyor, ben kullanmıştım. Yine de sen bilirsin.

Ananasi arastiran varmi ben dusuge neden oluyor diye duymustum😕😕

ananası bilmiyorum ama ben de sabah aç karna su ve biraz sonra bi bardak süt içtim bekledim faydası oldu. bide salatalığı kabuğuyla yedim o da baya iyi geldi:))

Kızlar e-bebekte Pazar günü yani yarına kadar hastane çıkışlarında %70 indirim var. Ben dün mağazasına gidip baktım, internet sitesindeki ürünlerin çoğu mağazada yoktu ama MiniBeden markasının ürünlerini inceledim, modeli ve penyesi güzel ama 50 cm lik ürünler, benim kız şimdilik iri olduğu için bana küçük geldi 50 cm. Bende dün internetten bu 5li takım siperiş verdim,fiyatları çok uygun.

Şu ihtiyaç listeleri alıp başını gidince her ay bir grup alıp maddi yükünü azaltmaya karar verdim:) Bu setlerle beraber bu ay aldıklarım:
12li kız bebeklere özel ıslak pamuk pendil
6lı paket temizleme pamuğu ( herşeye kullanılıyormuş: )
Kulak temizleme pamuğu ( göbek bağı ve burun temizliği için gerekliymiş)
İnce alt değiştirme örtüsü ( hastane çantasında bulunsun, loğusa yatağında da işe yarıyor dediler)
2li paket göğüs pedi ( Hastane çantasına koyulacak)
Orkid uzun ped ( hastane çantasına koyulacak)

Tmm cnm gezerken gormustum mothercare de indirimdeydi giderli bi kuvet.ben de bakayim bnm de eksiklerimden biri o.

Oylemi iyi ozaman belki yine ben demisimdir.

Arkadaşlar bgnden itibaren tatile cikmis bulunuyoruz su an ankaradayiz ekisehir izmir kusadasi ve ayni yoldan tekrar geriye kayseriye bayram sonunda donucez ins.. umarim yollar bnm icin sorun olmaz bebek dolayisiyla agustos tatilini erkene aldik😇 hepinize sewgiler annisler 👒👙👗 iyi tatilleeer

Kısmetse bu cuma bitecek Damlacığım. Çok yoruldum, darmadağın oldum bak böyle Perşembe günü bir öğretmen arkadaş kalp krizi geçirdi kursta, ambulansla götürdüler Umarım sağ salim atlatırız şu haftayı. Sonra da ev taşıyacağız. Sana bir ev fotosu yollamıştım yanılmıyorsam bizim mahallede, Urla'da. 240'a vermiş sahibi, ucuza gitti. Buluruz yine, siz gelmek isteyin de Zeytinyağı üreticileri genelde kendilerine sabun yaptırıyorlar. Onlardan rica edip bir kalıp alabilirsin belki. Ama kostiksiz olmalı. Sanırım külle yapıyorlar, meşe külüyle. Bu arada annem de şu banyo malzemelerini sordu bana plastik mi kullanacağız, içine sıcak su koyacağız diye. Başka alternatifimiz yok sanırım. Eskiden köyde anneannem beni tahta teknede yıkardı, bayılırdım o tekneye. Ahşap küvet şeklinde. Doğal olan ne güzel

Son düzenleme:
ananası bilmiyorum ama ben de sabah aç karna su ve biraz sonra bi bardak süt içtim bekledim faydası oldu. bide salatalığı kabuğuyla yedim o da baya iyi geldi:))

Benim bildiğim kadarıyla salatalık ve patates kabızlık yapar Süt de bazı bünyelerde mesela bende kabızlık yapıyor. Ama sabah aç karnına iki bardak ılık su süper işe yarıyor. Bir de öncesinde biraz zeytinyağı içebilirsen çok rahatlatıyor.

teşekkürler canım..

zaten ayaktaysam onun sayesinde. o geliyor aklıma elimden gelince üzmemeye çalışıyorum onu..ama onu bile başaramıyorum sanırım.

bebekler hissediyormuş.gözleri ve kulakları sesleri duyma, ışığı falan biliyorlarmış. yani geceyi gündüzü. dün eşime dedim ki kızım 5den sonra hiçbirşeyini duymadım, saat 11,30 du.. sonra bu geldi aklıma konuşuyum dedim. konuştum kuzum beni duydu. tekmelemeye başladı. içim rahatladı. çünkü canım sıkılınca ne yalan söyleyim korkmuştum.

sen öyle yazınca içinden kızıma birşeyler yazmak geldi..

canım kızım,herşeyim...

seni o kadar çok seviyorum ki...

kollarıma alacağım günü sabırla bekliyorum. çünkü senin hazır olduğunda, geliştiğin zaman yanıma gelmen için allaha dua ediyorum.

Şu sıralar biz zorluk çekiyoruz. Ama allahın izniyle herşey düzelecek tatlı kızım,güzel kızım..

Geldiğin zaman herşey çok güzel olacak. Hayatımız anlam kazanacak. En güzel renkler,en güzel sesler gelecek.. Doğa' mız gelecek..

Seninle yaşamak istediğim herşeyi yaşayacağım. Güzellikleri paylaşacağım..

Sen sağlıcakla gel kızım, tatlı tatlı bakarak... evet annenin herşeyi olarak sana ağır sorumluluklar verdiğimi biliyorum. Ama ne yapıyım kızım yaşama sebebimsin.
Eğer ihtiyaçlarını karşılayamazsam üzülme kızım.. çünkü herşeyi zamanla halledeceğiz. Yeter ki sen hep iyi ol..

Yüce Allah bizi sağlıcakla kavuştursun anneliği bana yaşatsın..

kızımla istediğim herşeyi yaşatma gücü versin..

iyi varsın tatlı kızım..

Son düzenleme:

arkadaşlar merhaba ben de bugün ilk defa katıldım aranıza gerçekten çok faydalı bir sayfa olmuş hep takip ediyordum zaaten bugün yazmak kısmet oldu:)

merhabalar hoşgeldiniz :)

bende sabah gittim, çokşükür iyiymiş bebişim, inşallah sizdende güzel haberler bekliyoruz

Evet canım, hayırlısıyla oturmayı da nasip etsin Rabbim İnşallah:)

amin :)

ohh ne güzel, iyi tatiller size , darısı bizim başımıza

Merhaba hanımlar hepinize mutlu huzurlu ağrısız sıkıntısız haftasonları diliyorum

ayın 8ine kadar civil de indirim varmış biz yarın eşimle bi gidip bakıcaz kıyafette eksiğimiz çoookkk daha pek bişey alamadık sizlerede haber veriyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…