- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Banyo küvetlerine hic bakmadim ne olmasi gerekiyor ki arastirdinmi cnm nsl almalyiz? Ben de direkt gidip alamam biseyi illaki arastiririm😒
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ananasi arastiran varmi ben dusuge neden oluyor diye duymustum����
Valla canım katlanabilir olmasına gore ikiye ayrılıyor ama netten baktım katlanan küvrtler cok pahalı. Yani vermek istemedim okadar para acıkcası, sadece giderli olmasına dikkat ettim ve aldım. Maşrapa ve kovasıyla beraber. Sadece banyo süngeri kaldı almam gereken bir de %100 saf zeytinyağlı sabun almam lazım ama nasıl güvencem de alcam bilemiyorum
sağol canım inşallah..Allah büyük..
inanın buraya yazarken tek amacım hani birileri bir hayır duası yaparsa diye. başka amacım yoktu. ama sonra dedim buraya yazmayım.daha önce açtığım bir başlık vardı oraya taşıdım. çünkü ne olursa olsun kimseyi üzmek istemem..
Ben araştırmıştım yemeden önce. Her gün 2-3 dilim yedim hamileliğin başlarında. Allah'a şükür öyle birşey olmadı. Ama burada bir arkadaş daha bu tarz birşey söylemişti. Ben nane de yiyorum, maydanoz da. Bence abartmadıkça zararı olmaz. Çok faydalı bir besin ananas, vitamin ve mineral deposu.
Canım köylerde yapıyorlar saf zeytinyağlı sabun, tanıdık güvenilir bir köylü bulman lazım. Ya da Olive Farm'dan sipariş edebilirsin. İstersen öncesinde fabrikayı ara ve konuş. İçine sinerse sipariş et. Benim bri arkadaşım deterjanını, sabununu kendisi yapıyor. O tarz birşeyler de araştırabilirsin vaktin varsa.
İnanamıyorum müthiş çok sewerim anneye yada babaya tam benzeyen cocuklari :)) cinsiyeti neydi cnm bebeginin?
gecen ay basladim vitamin almaya magnezyumda var icinde ama bazen unutuyorum almayi, daflon diye hap kullaniyorum simdide kan dolasimi icin, bi kac gun almamistim demekki faydasi varmis doktoru aradim sordum hapa devam et dedi oda.
Ananasi arastiran varmi ben dusuge neden oluyor diye duymustum😕😕
Valla canım katlanabilir olmasına gore ikiye ayrılıyor ama netten baktım katlanan küvrtler cok pahalı. Yani vermek istemedim okadar para acıkcası, sadece giderli olmasına dikkat ettim ve aldım. Maşrapa ve kovasıyla beraber. Sadece banyo süngeri kaldı almam gereken bir de %100 saf zeytinyağlı sabun almam lazım ama nasıl güvencem de alcam bilemiyorum
Ben araştırmıştım yemeden önce. Her gün 2-3 dilim yedim hamileliğin başlarında. Allah'a şükür öyle birşey olmadı. Ama burada bir arkadaş daha bu tarz birşey söylemişti. Ben nane de yiyorum, maydanoz da. Bence abartmadıkça zararı olmaz. Çok faydalı bir besin ananas, vitamin ve mineral deposu.
kızımız olacak Allah nasip ederse.tam aşk meyvesi benim kızımmm
İleryaa sonunda geldin :)) cok yoruldun bu kurstta ama sen. Ne zaman bitiyor kursun? Olive farm'a bakacağım. Zeytinyağını arkadastan alıyoruz ama sabun sıkıntı işte. İnşallah iyidir. Teşekkür ediyorum tavsiyen için. Ama benim oyle yeteneklerim yok hayatta uğrasamam ben oyle şeylerle :))
ananası bilmiyorum ama ben de sabah aç karna su ve biraz sonra bi bardak süt içtim bekledim faydası oldu. bide salatalığı kabuğuyla yedim o da baya iyi geldi:))
Aman canım nolcak sanki burada biz bunlar için varız zaten hem bebeklerimiz hemde dertlerimize derman olmak için. En azından ben onun buradayım. Elimden geldiğince herkese bildiğim şeyleri aktarmaya yardımcı olmaya destek olmaya calısıyorum. İçine atmandansa buraya yazman en doğrusu tabi ama yazılarına dikkat ediyorum da hep bi kötü olan sensin. Aile içinde yani. Bence bu kadar yıpratma kendini. Bu kadar taviz verme. Düşünmeyeye çalış biliyorum zor ama sonuçta birsekilde düzelecek hersey. Senin özellikle sakin ve stressiz olman gerekiyor ki kızın da içinde üzülmesin. Bak sana ne göndereceğim.
29 hafta yaşındayım 1,3 kg. olduğum için anneciğim ayakta çok duramıyor, çabuk yoruluyor ve tansiyon denen bir şey yine düşürüyor bu nedenle hep dinleniyoruz. Babama dedi ki “ kendimi sonsuza kadar hamile kalacakmış gibi hissediyorum, karnım kaşınıyor, nefes alamayacak kadar şişmanladım, midem yanıyor, bacaklarıma kramp giriyor, her yerim ağrıyor”. Babam onu teselli etti, bunların hepsi geçecek dedi. Sonra yürüyüşe çıktık, çünkü doktor yürümenin annem için en iyi egzersiz olduğunu söyledi. Bir de ona böyle şikayet etmemesini benim her şeyi duyduğumu, küsebileceğimi söyledi, evet ben her şeyi duydum, artık koku da alabiliyorum, görebiliyorum, tat alabiliyorum ve bir de seni üzdüğüm için üzülüyorum anneciğim.
Kızın artık içinde üzülüyor sen üzülünce üzülme o yüzden sende annesi
Arkadaşlar merhaba ben de 2014 ekim annesi olucam inş. Ilk bebegim oglumu kucagima almak icin cok heyecanliyim..buradan paylastiklarinizi okuyorum gerçekten cok faydalandim ins. Saglikla bebislerimizi kucaklarimiza aliriz...
arkadaşlar merhaba ben de bugün ilk defa katıldım aranıza gerçekten çok faydalı bir sayfa olmuş hep takip ediyordum zaaten bugün yazmak kısmet oldu:)
Hayırlı sabahlar kızlar:) bugün 12de doktorumuza gidiyoruz :) inşallah hayırlı haberlerle dönerim size. Âmin.
Yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmiş:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canım, hayırlısıyla oturmayı da nasip etsin Rabbim İnşallah:)
Arkadaşlar bgnden itibaren tatile cikmis bulunuyoruz su an ankaradayiz ekisehir izmir kusadasi ve ayni yoldan tekrar geriye kayseriye bayram sonunda donucez ins.. umarim yollar bnm icin sorun olmaz bebek dolayisiyla agustos tatilini erkene aldik😇 hepinize sewgiler annisler 👒👙👗 iyi tatilleeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?