2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Herkese iyi haftasonları aramuza yeni gelenlere hoşgeldin diyorum
Bugun kontrolu olanlardanda inşallah guzel haberler bekliyoruz

Ben geldim:) daha doğrusu dışardayız da ben haber vereyim dedim:) oğlum çok iyi Allah'a şükür:) boyu 37,5 cm. Kilosu 1.140 gram:) sorularımı sordum. Yazıcam size detayları:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah oğluna.. ve annesine:)

iyi haberini aldık ya detayları sonrada alırız..
yine de bekliyoruz...

Bilmiyorum ki canım onlar sabun yapıyorum arkadaşımın anne babası yapıyor cunku. Verdiğin adrese baktım sabunlarınızın cok güzel gözüküyor ama zeytinyağlarına baktım aman Allahım ne kadar pahalı???

Canımm biz hala gelemedik buralardayız. Once maltepe ye taşınmamız gerekiyor 4-5 yıl içinde en gec geçeceğiz oraya inşallah kısmetvederse Rrabim ikinci cocuğumuzu doğal doğal gıdalarla bekleyeceğim anne karnından tıpkı senin gibi :))

Ahh canım ne yazıkki plastik almak zorunda kaldım. Ne kadar şanslıymıssın tahta tekneler içinde yıkanmışssın :)) varsa da İnan ben bilmiyorum canım katlanabilenler var birde bunlar var işte. Ben kızım büyüdükten sonra atacağım için gerek görmedim zaten 75 cm sanırım boyu onuda koyarım biyere.

arkadaşlar bildiğiniz gibi geçen hafta iki kez randevum ertelenmişti ve bugüne kalmıştık, bugündende çok ümitli değildim ama çokşükür doktorumuzu gördük,

önce sabah 9 da endokrin doktorumla randevum vardı, çok şükür son tahlillerim iyiymiş, ilacımın dozunu ayarladık, 1 ay sonra tekrar kontrolümüz var,

saat 10:30 da ebru hanımdaydık, "evett oğluşumuz nasılmış" diyerek muayeneye başladı çok hoşuma gitti, çok şükür oğluşum iyiymiş, detaylı ultrasonda yüzünü göremediğimizi söyledik, bize yüzünü gösterdi, ağız kısmını bana benzetti ama genel olarak yüz hatları daha erkeksi duruyor dedi,

en son 22 mayısta muayene olmuştum yaklaşık 1,5 ayda 800 gr almışım, tabi oğluşumda çok kilo alamamış 770 gr ve boyuda 30 cm dedi, eşimi ve beni düşününce çok ufak gibi geldi bana (ikimizde uzun ve çok kiloluyuz, baskül ailesi diyebilirim ) ebru hanım kilosunun ve boyunun haftasına göre normal olduğunu söyledi, oğluşum dönmüş yani şu an başı aşağıdaymış ben ayağıyla vuruyor sanıyordum meğer kafa atıyormuş :) suyumuz çok şükür iyiymiş,

rahim ağzını kontrol etmek için alt muayenede yaptı ve normalmiş, çok şükür erken doğum riskim felan yok,

şeker yüklemesini mutlaka yaptıralım dedi, pazartesi günü 50lik yaptırıcaz, birde idrar tahlili istedi, sonuçları alınca telefonda görüşücez ve tekrar ne zaman gitmem gerektiğini telefonda söyleyecek, tahlillerde bir sorun çıkmazsa bir ay sonra gelirsiniz dedi,

1 aydır b12+folic asit+ biotin olan bir vitamin kullanıyordum demirim biraz düşük olduğu için demir şurubu verdi, yani günün sonunda çok şükür mutlu olarak eve döndük, inşallah herkes bizim gibi güzel sonuçlarla döner :)

yazımı okuduktan sonra fark ettim sürekli şükretmişim, zaten sürekli inşallah ,maşallahla geçiyor ömür, Rabbim hepimize "inşallah olur" diye dua edip hayalini kurduğumuz herşeyin , "çok şükür oldu" sevincini yaşatsın

Son düzenleme:
Bu insanlar ne sinir bozucu ya 26 haftalik hamileyim nerdeyse 6. ay bitecek sadece 4 kilo aldım şişko olmuşsun tombili vs kelimeler kullanıyorlar sadece 64 kiloyum bu insanları anlamıyorum ya acayip sinir oldum yemek yemek istemiyorum (

kaşıya kaşıya bende kızarıyorum bu arada tahlil sonuçlarında şekerde problem çıkmamış ama idrarda enfeksiyon riski var gelin tahlillerinizi yenileyelim demişler pazartesi gidicem inşallah

bakalım artık randevuma gidince soruyum doktoruma

canım aldırma sen onlara iyi niyet olmadığı belli, bazı insanlar başkalarını kırdıkları zaman komik olduklarını sanıyorlar, maşallah kilon çok iyi ben o kadar kilo verdim yinede senin kilona inemedim :))

herşeyin yolunda olmasına sevindim gözün aydın kavuşmuşsun oğluşuna sonunda :)

evet sitede yeniyim kullanım hakkında çok fikrim yok 23+5 günlük:) oğlum olacak inşallah:)

biz de çok şükür iyi haberini aldık.

maşallah oğluna ve annesine..

dr öyle davranınca rahatlıyoruz. hamile olmanın o özel duygularından birini daha hissediyoruz. ama işte devlette aynı şey olmuyor. tamam daha yoğunlar ama çok mu şey istiyoruz..

canım benim hemoglobin düşük işin tuhaf yanı geçen ayla aynı. doktor dozunda artış yapmadı.

amin canım... ne güzel demişsin..

"Rabbim hepimize "inşallah olur" diye dua edip hayalini kurduğumuz herşeyin , "çok şükür oldu" sevincini yaşatsın"

Son düzenleme:

İnşallah canım en kısa zamanda size de nasip olur. Herşey en doğalından olmuyor yine de ama elden geldiğince çabalıyoruz. Az önce bahçedeki yabani semizotlarından cacık yaptım mesela. Tohuma geçmişler, tohumlarını da yedim çıtır çıtır. Doğal omega 3 hapı

Olive Farm'ın zeytinyağları özel üretim ve organik olduğundan çok pahalı, haklısın. İşleri bitirip yazlığa gidebilirsek uğrarım ben onlara. Sabunu da sorarım kostikli mi diye.

Banyo olayına gelince pba sız plastikten üretilmişleri var mıdır acaba bu maşrapa ve küvetlerin diye merak ettim. Bir araştırayım bakalım. Tupper yapsaymış ya öyle bir küvet. Gerçi tupperdan maşrapaya benzer bir ürün alıp, onunla döküp yıkayabiliriz. Küvete de direkt değmeyecek vücudu, altına havlu falan sereceğiz. Arkadaşım ve annesi bebeğini yıkarken gördüğümde şok olmuştum. Foştur foştur köpürttüler çocuğu, evire çevire liflediler. Ben korkarım öyle yıkayamam. Hatta düşündükçe stres oluyorum beceremem diye. Annem de bebek hergün yıkanır diyor. Ama bir doktor televizyonda hergün yıkanırsa cildi zarar görür tarzında konuşmuştu. Bir de dün birşey okudum, her kakadan sonra sabunla yıkamayın çocuğu, duru suyla akıtın diyordu. Doğru aslında, nolcak ki onun kakasında, mis gibi Bu arada büyüdüklerinde küvetlerini attırmıyorlar, balkonda havuz keyfi yapıyorlarmış içinde, arkadaşların tecrübesi O günleri de görürüz inşallah sağlıkla, hayırlısıyla.

Hic kafana takma canım sen bebegini dusun bak benim erken dogum riskim var kac gündür ne yesemde bebegime kilo yapsa diye düşünüyorum Allah korusun erken dogarsa kilosu iyi olsun diye hic bisey senden ve bebeginden onemli degil etrafta cok hurafeler var hepsi bisey der takma bosver

Eki Görüntüle 1178243 hayirli gunler guzel anneler.... dun gece elimdeki malzemleri kullanarak lohusa tacimi kndim yaptim

Ne marifetli anneler var başlığımızda, maşallah. Çok beğendim canım, ellerine sağlık. Hiç beceremem ben böyle şeyleri. Bir de yapamayınca kendime çok gıcık olurum, sinirlenirim. Neyseki lohusa tacımı bir arkadaşım en başından dedi ben alacağım, sakın alma diye. Zevkine de güveniyorum, ona bıraktım artık.

Sorarsan cok iyi olur canım bana da haber verirsen sevinirim :)) bende nasıl yıkacağım diye düşünüyorum bende beceremem ki ama işte annelerimiz bebek banyo yaptırca büyüdüğünü sanıyorlar oysa ki gelişimi ile uzaktan yakından alakası yokmuş kitabımda oyle diyor. Sadece bağışıklık kazanıyormuş hastalıklara karşı. Babası kızımıza cocuk havuzu almış şişirmeli onu koyarız balkona biz onda oysasın bu birazcık kücük kalır :))

Bu arada menümüz kısmen aynı. Bende bugun tereyağlı semizotu Salatası yiyeceğim yanında da köfte :56 ama senin semizotları gibi güzel değildir bizimkiler cok kıskanıyorum seni ama sonuna da maşallah diyorum Arrabşm nazarlardan saklasın yaşantını valla :)

Sıkma canını canım, takılıyorlardır belkide. Benim de arkadaşlar arkamdan naber şişko, dur açılalım da geç falan diye takılıyorlar. Hiç umursamıyorum. Hoş ben gerçekten oldukça fazla kilo aldım, şimdiden 9 kilo Ama olsun, sevdiklerinden takılıyorlar. 53 kiloluk şişko mu olurmuş, çok yedim gazım var birazcık diyorum, onlar da gülüyor, eğleniyoruz Hayatı çok ciddiye almamak lazım hele de hamileyken

Eki Görüntüle 1178243 hayirli gunler guzel anneler.... dun gece elimdeki malzemleri kullanarak lohusa tacimi kndim yaptim

Ne kadar beceriklisin :) maşallah sana bende işte başkalarına yaptırıyorum yine. Ahh ahh bende boyle yeteneklerim olsun isterdim sanırım. Napalım benim setimde Çarşamba günü gelecek bakalım nasıl oldu

çok sağol :) sadece devlette değil özelde de çok cins doktorlar oluyor maalesef, Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın, biz doktorumuzu severek gidiyoruz hatta detaylı ultrasondaki doktor gıcık bir tipti oğlum bile yüzünü açıp göstermemişti ,ama bugün gördük çok şükür, ebru hanıma dedim ,oğlumda sizi seviyor bakın hiç elini getirmedi diye

hemoglobin için acaba hangi besinleri yemek gerekir ? sadece ilaç almak yeterli oluyor mu? ben çok fazla bir şey yiyemediğim için ne yemek gerekli bakmıyorum bile ama sen yiyebiliyorsan iyi bir diyet yardımcı olabilir

ne güzel bahçeden alıp birşeyler yiyebiliyorsunuz :) bizde inşallah birkaç yıl içinde köy gibi biryere taşınmak istiyoruz,

banyo deyince aklıma geldi, bizi hep anneannem yıkamış ve başımızdan tutup sallıyormuş bu sayedemi bilmiyorum çok uzun olmasak ta genel ortalamaya göre tüm kuzenler uzunuz, şimdi nerde öyle başından tutup sallamak felan :) keşke o yıllarda video olsaymışta çekselermiş

Ohh cok sukur hadi gozunaydin canimm:)

Ne guzel haberlerle gelsin canim masalalhh hem sana hem oglusuna:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…