Sorarsan cok iyi olur canım bana da haber verirsen sevinirim :)) bende nasıl yıkacağım diye düşünüyorum bende beceremem ki ama işte annelerimiz bebek banyo yaptırca büyüdüğünü sanıyorlar oysa ki gelişimi ile uzaktan yakından alakası yokmuş kitabımda oyle diyor. Sadece bağışıklık kazanıyormuş hastalıklara karşı. Babası kızımıza cocuk havuzu almış şişirmeli onu koyarız balkona biz onda oysasın bu birazcık kücük kalır :))
Bu arada menümüz kısmen aynı. Bende bugun tereyağlı semizotu Salatası yiyeceğim yanında da köfte :56 ama senin semizotları gibi güzel değildir bizimkiler cok kıskanıyorum seni ama sonuna da maşallah diyorum Arrabşm nazarlardan saklasın yaşantını valla :)
Kamuran ben senden heyecanliyim bgn mu gidicektiniz bakalim neler alicaklar☺
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ohh cok sukur hadi gozunaydin canimm:)
Ne guzel haberlerle gelsin canim masalalhh hem sana hem oglusuna:)
kaşıya kaşıya bende kızarıyorumbu arada tahlil sonuçlarında şekerde problem çıkmamış ama idrarda enfeksiyon riski var gelin tahlillerinizi yenileyelim demişler pazartesi gidicem inşallah
bakalım artık randevuma gidince soruyum doktoruma
Merhaba bende ekim 2014 annesi olucam şuan 26. Haftadayım benim küçük kızım okadar hareketli ki artk geceleri hiç uyutmuyor beni 😊 inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız 😍
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hosgeldin aramiza arkadasim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah:)
Ben geldim:) daha doğrusu dışardayız da ben haber vereyim dedim:) oğlum çok iyi Allah'a şükür:) boyu 37,5 cm. Kilosu 1.140 gram:) sorularımı sordum. Yazıcam size detayları:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
esıme zaten bugun telde sitem ettım.bak sıtede kı kızlara doktorları hep omega3 vermıs balık yiyemezlerse,cok onemlıyms.bn senden 4.aydan berı ıstıorum adam akıllı bakmadın.burayı ben blmyrum kı bakayım dedım.o da bugun bakıcagana soz verdı.aslnda karsıda avrupada babam bır balık pazarı buluor hemde taze taze getırıor eve.ben ordan aldrcktm babama annemdeyken,bır sorunlar oldu arada kaynadı aldıramadık.bakalm artık ıns burda arastrcak bugun.enson care buzhane balığı olcak galıbauygun hangı balık var bakalım eger uygun ve ıyı güzel balıklar bulursam hemen haber verırım cnm merak etme.hatta ben alıp stoklayıp hemen atarım adresine senın.yada bır ara buraya yolun düşerse hastane ıcın ulaştırırım.ama ıns buluruz bır sekılde.bak mizmo semizotunda omega 3 var dıor ben blmyrdum bunu.onuda cok tuketırsek bu iştmm bebıs rüyaları bnde bır ara cok gorurdum.artık nıyese gormuorum.senın rüyan guzelmıs Allah hayr etsın.yoksa gönlünden kız mı gecıordu kı rüyanda kız gbı gormusun ılk beben dımı.ıkıncısı kız olur ıns. bız ıkıncıyı oglusumuz olsun cok ıstıoruz ama tabıkı hepımıze Rabbım hayrlı saglıklsnı versınde.bugun bnmkı oglene kadar hatta ıkındıye kadar hareket etmedı.korktum vallahı.kafamı dagıtaym dıe temızlıge gırıstım,sut kaynattım kendımız yoğurt mayaladgmzdan,bır baktım hareketlendıde rahatladım bu bebısler çıkına kadar bız kalpten gtcez valla
Iki dogummu yaptin kac cocugun var
çok sağol :) sadece devlette değil özelde de çok cins doktorlar oluyor maalesef, Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın, biz doktorumuzu severek gidiyoruz hatta detaylı ultrasondaki doktor gıcık bir tipti oğlum bile yüzünü açıp göstermemişti ,ama bugün gördük çok şükür, ebru hanıma dedim ,oğlumda sizi seviyor bakın hiç elini getirmedi diye
hemoglobin için acaba hangi besinleri yemek gerekir ? sadece ilaç almak yeterli oluyor mu? ben çok fazla bir şey yiyemediğim için ne yemek gerekli bakmıyorum bile ama sen yiyebiliyorsan iyi bir diyet yardımcı olabilir
ne güzel bahçeden alıp birşeyler yiyebiliyorsunuz :) bizde inşallah birkaç yıl içinde köy gibi biryere taşınmak istiyoruz,
banyo deyince aklıma geldi, bizi hep anneannem yıkamış ve başımızdan tutup sallıyormuşbu sayedemi bilmiyorum çok uzun olmasak ta genel ortalamaya göre tüm kuzenler uzunuz, şimdi nerde öyle başından tutup sallamak felan :) keşke o yıllarda video olsaymışta çekselermiş
Arkadaşım Daflon kimyasal bir ilaç. Onun yerine doktoruna danışsan at kestanesi hapı verse sana daha iyi olmaz mı? Sonuçta daflonun özelliği damar büzücü olması. At kestanesinden yapılan hap ise damar düzenleyici ve gebelikte kullanabiliyorsun. Eczanede satılıyor, ben kullanmıştım. Yine de sen bilirsin.
Sevindim canım bak ananastan fayda görmene. Bana da hamileliğin başlarında Damla önermişti sanırım. Çok rahatlatmıştı. Ama bir süre sonra alışmıştı bünyem, etki etmemeye başlamıştı. Kiraz da çok iyi geliyordu mesela. Bugünlerde yine başladı sıkıntı. Sanırım kiraza da alıştı benim bağırsaklar.
Tamam canım, teşekkür ederim. Arada yazarım fırsat buldukça.
EDAK dergisinde okuduğuma göre hamilelerin balık tüketmesi içerdiği ağır metaller nedeniyle tehlikeliymiş. Ben de o günden sonra balık yemeye korkar oldum. Zaten balıkyağı hapına hiç sıcak bakmıyorum civa içerebileceği için. En iyisi günde 3 ceviz. Bolca da semizotu yiyorum. Domatesli ekşili salatası, yoğurtlu sarmısaklısı, yemeği, hatta cacığa bile katıyorum. Ama cevizi hiç ihmal etmiyorum omega 3 için. En önemlisi günde 2-3 ceviz ve her sabah yumurta.
ama şuan yiyebileceğimiz balıklar taze olmuo balık mevsimi olmadığı için. annem kesinlikle aldırmıo bana. kızımda bolbol yemiştim somonları hafta iki kere balık mevsimiydi. oğulcuğuma balık hapıyla destek olucam artık..
Bu ismimle sesleniyordu bi kadin kizina sanki eliz sonu z ydi degisik bir isim ben boyle yeni farkli isimleri sewerim cnm
Ananasi arastiran varmi ben dusuge neden oluyor diye duymustum😕😕
Ben magnezyum ilaci kullaniyorum her gece suda ertip iciyorum.bir gun unutmusum sabah hemen bacagimin kasilmadiyla uyandim korkunc oluyo bidaha unutmamam gerek 😯
Eki Görüntüle 1178243 hayirli gunler guzel anneler.... dun gece elimdeki malzemleri kullanarak lohusa tacimi kndim yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?