2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Merhaba bende ekim 2014 annesi olucam şuan 26. Haftadayım benim küçük kızım okadar hareketli ki artk geceleri hiç uyutmuyor beni 😊 inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız 😍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şimdiden almış mı havuzu Şanslı Henacık, maşallah Bir de banyodan sonra iyi uyur diyor annem. E çocuğu o kadar yoğurup, mıncıklarsan yorulur uyur tabi yavrucak. Ben yıkarım, getiririz salona rahat rahat burada yıkarız diyor Çocuk anne karnından çıktığını hiç anlamayacak anneme kalırsa, devamlı suda olacak İlk zamanlar bizde kalırsınız iyileşinceye kadar, ben bakarım sana, rahat olur diyor. Fazla titiz ve pimpirik bir anneanne ile bakalım napacağız :18: Umarım ben öyle olmam ve annem de abartmaz.

Semizotu candır, yabani ya da üretim, farketmez Ye sen annesi, yarasın bebişine. Sağolasın bu arada canım, hepimize maşallah, huzur en önemlisi. En güzel şartlarda yaşamışsın ama huzurun yoksa hepsi boş. Allah hepimizin yuvasından huzuru, bereketi, sağlığı eksik etmesin inşallah.

Sabunu sorunca haber ederim ben sana. Ama bu temmuz sonunu bulur çünkü yazlığa, buradaki taşınma işinden sonra gideriz.

Son düzenleme:
Kamuran ben senden heyecanliyim bgn mu gidicektiniz bakalim neler alicaklar☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haftaya cumartesi gidicez canım:)

ne güzel bir gün :)

benim randevularım güzel geçti,
hayat1979 iyi haberlerle gelmiş (hemoglobin düşüklüğünüde atlatır inşallah)
kamuran85 şin bebişide iyiymiş

inşallah bundan sonra herkesten güzel haberler alırız, dertleri değil mutlulukları paylaşabildiğimiz günlerimiz olsun

Enfeksiyon için de ilaç verir geçer canım. Ben de sonuçlarımı gösterdim. Bi sorun yok dedi çok şükür.

Hosgeldin aramiza arkadasim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah:)

maşallah paşaya, iyi bakmış annesi :))

evet semizotu yiyorum çok da seviyorum :))
balık bugün bizde tuzlada biraz arastırıcaz balıkcılar var burda da :)
ben de kendi yogurdumu kendim yapıyordum yeni tasındığımız yere yakın sut bulamıyorum. gunluk sutten yapınca da tam ıcıme sınmıyor o da ıslem gormus sonucta...
4 yiğenimde kız, kız cocukları çok seviyorum. erkek benim için çok yeni bir deneyim olacak. belki de rüyamda ondan kıza benziyor :)) umarım ikinci kız olur bu ilk bebeğim olacak inş. sağlıklı olsunda çok mühim değil aslında...
dün aynı şey bana da oldu...bi süre hareket etmeyince hemen endişelendim. sonra neyseki hareket etti de rahatladım. eşimi de endişelendirdim.

İyi haberlerle gelmişsiniz kızlar, maşallah bebişlere de sizlere de

Canım hemoglobinin kaç çıktı? Ferritin ve demire de baktılar mı? Bende demir eksikliği yok ama hemoglobinim 10.7 . Demir hapını 2 ye çıkartmıştı dahiliyecim, çok kilo almıştım. Şimdi tek alıyorum demir hapını, beslenmeyle takviye etmeye çalışıyorum. Bakalım nasıl çıkacak bir dahakine? Ben hergün kırmızı et yemeye başladım, hemoglobinim bir ayda artmıştı. Ama etin yanında kalsiyum almamaya çalışıyorum. Mesela et ile yoğurdu bir arada yemiyorum. Bir de et yerken bol limonlu salata ile tüketmeye çalışıyorum. C vitamini demirin etkisini arttırıyormuş çünkü.

Aslında şöyle bir durum var, normalde anemik değiliz. Ama hamilelikte kan sıvısının miktarı artıyor ve hemoglobinimiz aynı oranda artamadığından aslında bir nevi yalancı kansızlık oluyor bizde. Ben çok sorun etmiyorum, fazla ilaç almak da zararlı sonuçta.

Beni de hep sıkıştırmışlar herhalde yıkarken, böyle minnak bişi olmuşum

Bahçe işi aslında balkonda saksılarda bile yapılabilir ufak ufak

Son düzenleme:
8 ağustosta gidip 32 haftalık raporumu alacakmışım. Göğüs ucu kremi kullanma erken doğuma sebep oluyor dedi. Bebeğimin baş aşağı dönmesi için henüz erkenmiş. Suyu ve rahim ağzı uzunluğum gayet iyiymiş. 7 kilo almışım toplamda ve bunu çok buldu. Pilav makarna beyaz ekmek yemiyorsun bundan sonra dedi. Şeker testi sonuçlarımı da mail atıcakmışım. D vitaminini 3 günde bir kullan dedi. Kramplar için magnezyum ilacı verdi. Aklıma gelince yine yazarım:) ve normal doğum için elinden geleni yapacakmış son ana kadar:) odalar da tek kişilikmiş:)

bilmiyorum canim, doktor bebege hic bi zarari yok dedi, receteyide okumustum, eczaci da verirken kenidininde kullandigini ve kutuyu biterebilecegimi soyledi cok etkili bi ilac degilmis ama agrilari hafiletiyo baya, at kestanesini hic bilmiyorum ilk kez duyuyorum, haftaya kontrolum var ebeye sorarim, ilgin icin tsk arkadasim

cnm bende hemen hemen hergun cevız,badem,fındık yıyorum ama ınan sevmedgmden bazen bıkıorum.bır gun ara verıorum ıster ıstemez.bak mesela dun yememısım hemen bugun yemem gerek semızotu bende alcam bundan sonra.yumurta sutu her sabah tuketıorum.balık ıcın oyle dıorsun tatlım ama bak sana bırsey dıyım.ıkı tanıdgm var.son uc ay hergun her oglen balık tuketmısler.bırı zaten hamıleyken calısıordu ve son aylar hep patronu balık mevsımı dıye hergun balık yapmış sevdgnden.neyse ıkısının ogluda cok akıllı oldu.cok erken sen ben gbı konuşmaya başlamışlar.daha neler varda aklıma gelmıor.bunları son uc ay balık yemelerine baglıorlar artık bılemıyorum...

ilacın adını yazarım demiştim. marincap ismi..drajeler diğeriyle aynı görünüyor neden farklı yazdığını sormadım. eczacıya sorduğumda bu da çok iyi genelde hamilelere daha çok bunu yazıyorlar dedi..

Bu ismimle sesleniyordu bi kadin kizina sanki eliz sonu z ydi degisik bir isim ben boyle yeni farkli isimleri sewerim cnm

evet cnm Eliz ısmıde var ama bnm kı Elis.elizin anlamı el izi demek.pek hos dgl bnce anlamı

Ananasi arastiran varmi ben dusuge neden oluyor diye duymustum😕😕

bnce ağzı olan konusuor.belkı doğrudur cnm ama kendı adıma neden oldgnu sanmıorum.kımsedende duymadm.eger tehlıkelıolsa ıbrahım saracoglu onermezdı doktorlarda soylerdı dıye dusunuorum.cunku bak maydonoz düşüğe sakatlığa nedn oluor dımı.bunu ıbrahım saracogluda doktorlarda soyluor.hamıleyken sakın tuketmeyın rahmı temızlıor dıye.ama genede sen arastr cnm nolur nolmaz elbette kı..

ben ılac kullanamıorum cnm ya mıdem cok hassas.demır ılacı bıle kullanamıorum.gerı cıkarıorum banyoda.bır ara gnyo dıye başlamıştım demıre.oda sonraları muthıs mıde ağrısına ve kusmalara neden olunca braktım.bn muzla sütle telafı etmeye calısıorum.sen unutmamalısın bak bu kramp cekılcek bırsey dgl.ben bır kac gundur muz yıyorum ve sasırtıcı derecede ağrılarım bırden yok oldu.

Eki Görüntüle 1178243 hayirli gunler guzel anneler.... dun gece elimdeki malzemleri kullanarak lohusa tacimi kndim yaptim

eline sağlık çok güzel olmuş canım yapılabilr gibi duruyo ama o üstteki tülü nasıl yaptın bak şimdi iştaha geldim netten modellere bakayım da ben de yaparım belki ben kapıssüsü ve bebek şekerini keçeden kendim yaptım ee bi taç da yaparız heralde hazırları ne kadar acaba bebeğe de yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…