2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

balıkçıların olması cok ıyı.burda baktık dun ama ancak marketlerde buzhane balıkları var.pazar kalmadı ıste.olaydı ıyı olurdu.bızım hemen altımızda sütçü var.sagıp getırılıor.cok güzel.onu ıctgm ıcın market sutlerının tadı cok pıs gelıor ıcemıorum.sütçüden aldgmı ıctgmde ' oh be ıste sut bu dıorum' benm yegenlerımde kız,esımın yegenlerıde hep erkek.bnm kı kız gelıor inş.esımın gonlu erkekteydı ama kız oldgu ıcınde cok sevndı.ıns ıkıncısı erkek olursa o duyguyuda yasar bunu hakedıor.once sağlıklı hayrlı olsunda tabıkı.annelık böyle bırseymıs ıste .hareket olmaynca endıse baslıor.ben bazen ılk 4 ay nasıl durmuşum dıorum.ozaman hıssetmıorduk ya.hareket etmeynce uyuyorlarmış.oyle duydum ama artık ne kadar doğruysa.

son tahliller bunlar , hemolgobin sanırım hgb olan

TETKİK ADI SONUÇ BİRİMİ REFERANS ARALIĞI

WBC 11.6 K/µ 3.0 - 12.0
NE% 75.9 % 35 - 80
NE# 8.8 K/µ 1.1 - 9.6
LYM% 19.9 % 15 - 50
LYM# 2.3 K/µ 0.5 - 6.0
MONO% 3.8 % 2 - 12
MONO# 0.4 K/µ 0.1 - 1.4
EOS% 0 % 0 - 6
EOS# 0 K/µ 0 - 0.4
BASO% 0.4 % 0 - 2
BASO# 0 K/µ 0.0 - 0.3
RBC 4.03 M/uL 3.2 - 6.0
HGB 12.1 g/dL 10 - 18 HCT 36.9 % 30 - 55
MCV 91.6 fL 78 - 105
MCH 30.2 pg 25 - 33
MCHC 33 g/dL 30 - 36
RDW 13.5 % 9 - 18
PLT 213 K/µ 150 - 500
MPV 12.1 fL 0 - 15
Glukoz ▼72 mg/dL 74 - 106
Serbest T3 2.4 pg/mL 2.3 - 3.9
Serbest T4 0.77 ng/mL 0.54 - 1.24
TSH 2.62 mU/mL 0.34 - 5.6
CRP 1.15 mg/dL 0 - 5

kırmızı eti 6 ayda bir kez yedim, balık 2 küçük ton balığı yemiştim onuda artık yemiyorum, işin kötü yanı ben et pişiremem ramazan olunca eşimde çok yorgun oluyor yardım isteyemiyorum, bakalım artık Allaha emanet , hergün 1 kase yoğurt yiyorum bazen içine ceviz atıyorum, dediğin gibi etle yoğurt felan normalde bir arada yemem

banyo konusunda annem anlatırken hep inanamamışımdır, düşünsene bebeği başından tutup boynundan altını sallıyor çok komik , hayatta yapamam

balkonda denedim ama maalesef olmuyor aylarca uğraşıp -3-5 domates alabildim, minicik salatalıklarım oldu, biz güzel bir bahçe ve hayvanlarımız olsun istiyoruz,inşallah bir gün olur

benim bildiğim hareket ettiğimizde bebeğe beşik gibi geliyormuş uyuyorlarmış biz hareketsiz olduğumuzda uyanıyor ve hareket ediyorlarmış..bence bu doğru genelde oturduğumda hareketli oluyor tabii nadiren ben ayakta iş halindeykende hareket ettiği oluyor...
mesela yattığımda genelde hareket ediyor çünkü sallanmıyor :)))
süt konusunda ise çok şanslısın...umarım bende buluurum..şimdi hadi neyse de bebeğim için yemeye başladığı dönemde doğal yoğurt ve süt şart..bir şekilde hallolur inşallah...

bende senin gibi ilaç alamıyorum, doktorum vitamin vermişti 1 tane kullandım hemen kustum, 2-3 gün midem ağrıdı,
1 aydır newlife B12 plus kullanıyorum , dil altı olduğu için mideye zarar vermiyor,
bugünde ferplex fol denedim, şurup olduğu için bol suyla içtim, çok şükür henüz midemden itiraz gelmedi,doktorunla konuşsan acaba bu tarz şurup ve dilaltı ilaçları alabilirmisin ?

evet bende hamileler arasında marincapı daha çok duydum açıkcası ama bana dr. solgar verdi

cnm demir ilacın tablet şeklinde mi? çünkü bnmde doktorum ilk bana tablet verdiğiydi ve hep kusturuodu. başımı bile döndürüodu. sonra küçük tüpler şeklinde şurupa geçtim. ismi ferflex. bi dene istiosan. o bana yan etki yapmadı. tadıda güzel vişne aromalı.

evet cnm Eliz ısmıde var ama bnm kı Elis.elizin anlamı el izi demek.pek hos dgl bnce anlamı

Benim kızımın adı da Eliz olacak inşallah, anlamı el izi değil; gözümün nuru demek. Elis de güzel isim ama Edis ile karıştırılma ihtimali kuvvetle muhtemel.

Son düzenleme:
Benim kızımın adı da Eliz olacak inşallah, anlamı el izi değil; gözümün nuru demek. Elis de güzel isim ama Ediz ile karıştırılma ihtimali kuvvetle muhtemel.

Her yerde anlamı el izi diye geçiyor ama

kızlar gögüs ucumun ortasında sarı bişey var tam tarif edemiyorum böyle hafif parça parça noktalar şeklinde ayrılmış..dr a sormadım. sizin de öyle mi..normal bi durum mu?

E yani mantık olarak elizi olması lazım ama gözümün nuru alakasız geldi biraz ama :44:

Minikkuşum türkcede bütün kelimeler yazılışlarından ötürü o anlamı barındırmazlar biliyosun.

Eliz göz nuru demek, isim analizi yapan bir uzmandan dinlemiştim.

Ben gözümün nuru dedim :)

Minikkuşum türkcede bütün kelimeler yazılışlarından ötürü o anlamı barındırmazlar biliyosun.

Eliz göz nuru demek, isim analizi yapan bir uzmandan dinlemiştim.

Ben gözümün nuru dedim :)

Canım, doğru olabilir hiçbirimiz isim uzmanı değiliz burada. Hem bence ismi ne niyetle koyduğun önemli sen benimsemişsin. Anası olarak isim hakkı senin İsmiyle doğup, yaşasın

Canım, doğru olabilir hiçbirimiz isim uzmanı değiliz burada. Hem bence ismi ne niyetle koyduğun önemli sen benimsemişsin. Anası olarak isim hakkı senin İsmiyle doğup, yaşasın

Aynen öyle. Ben de Eliz güzel değil diyince sanırım alındım Doğmamış cocuğa don bictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…