Bknz; Hormonlar. Daha doğmamış cocuğu bu kadar sahipleniyorsam sanırım o kınadığım psikopat annelerden olucam
Bide en yakınlarım yapıyo ona sinir oluyorum hamileyim tabiki kilo alacağızcanım aldırma sen onlara iyi niyet olmadığı belli, bazı insanlar başkalarını kırdıkları zaman komik olduklarını sanıyorlar, maşallah kilon çok iyi ben o kadar kilo verdim yinede senin kilona inemedim :))
kızlar gögüs ucumun ortasında sarı bişey var tam tarif edemiyorum böyle hafif parça parça noktalar şeklinde ayrılmış..dr a sormadım. sizin de öyle mi..normal bi durum mu?
Hic kafana takma canım sen bebegini dusun bak benim erken dogum riskim var kac gündür ne yesemde bebegime kilo yapsa diye düşünüyorum Allah korusun erken dogarsa kilosu iyi olsun diye hic bisey senden ve bebeginden onemli degil etrafta cok hurafeler var hepsi bisey der takma bosver
Sıkma canını canım, takılıyorlardır belkide. Benim de arkadaşlar arkamdan naber şişko, dur açılalım da geç falan diye takılıyorlar. Hiç umursamıyorum. Hoş ben gerçekten oldukça fazla kilo aldım, şimdiden 9 kiloAma olsun, sevdiklerinden takılıyorlar. 53 kiloluk şişko mu olurmuş, çok yedim gazım var birazcık diyorum, onlar da gülüyor, eğleniyoruz Hayatı çok ciddiye almamak lazım hele de hamileyken
Bide en yakınlarım yapıyo ona sinir oluyorum hamileyim tabiki kilo alacağız
benim bildiğim hareket ettiğimizde bebeğe beşik gibi geliyormuş uyuyorlarmış biz hareketsiz olduğumuzda uyanıyor ve hareket ediyorlarmış..bence bu doğru genelde oturduğumda hareketli oluyor tabii nadiren ben ayakta iş halindeykende hareket ettiği oluyor...
mesela yattığımda genelde hareket ediyor çünkü sallanmıyor :)))
süt konusunda ise çok şanslısın...umarım bende buluurum..şimdi hadi neyse de bebeğim için yemeye başladığı dönemde doğal yoğurt ve süt şart..bir şekilde hallolur inşallah...
bende senin gibi ilaç alamıyorum, doktorum vitamin vermişti 1 tane kullandım hemen kustum, 2-3 gün midem ağrıdı,
1 aydır newlife B12 plus kullanıyorum , dil altı olduğu için mideye zarar vermiyor,
bugünde ferplex fol denedim, şurup olduğu için bol suyla içtim, çok şükür henüz midemden itiraz gelmedi,doktorunla konuşsan acaba bu tarz şurup ve dilaltı ilaçları alabilirmisin ?
cnm demir ilacın tablet şeklinde mi? çünkü bnmde doktorum ilk bana tablet verdiğiydi ve hep kusturuodu. başımı bile döndürüodu. sonra küçük tüpler şeklinde şurupa geçtim. ismi ferflex. bi dene istiosan. o bana yan etki yapmadı. tadıda güzel vişne aromalı.
Benim kızımın adı da Eliz olacak inşallah, anlamı el izi değil; gözümün nuru demek. Elis de güzel isim ama Edis ile karıştırılma ihtimali kuvvetle muhtemel.
emınmısın cnm bence dahada ıı araştırılmalı bu konu.cunku ben cok arastrdım hatta ELİZ duşunduk annemle ama hep anlamları el ızı cıktı .anlamı hos dgl dıe de elise gectık.bnce bı tekrar arastıralm şüpheye dustum ben smdı.eliz de ediz gbı oluor oyle dusunursen de karıstırılcagnı sanmam.dedıgım gbı bır arastırak gene
Benim kızımın adı da Eliz olacak inşallah, anlamı el izi değil; gözümün nuru demek. Elis de güzel isim ama Edis ile karıştırılma ihtimali kuvvetle muhtemel.
cnm kaynak verebılır mısın.bak smdı ben gene baktım ama netten baktım ve her yerde gene el izi olarak cıktı anlamı.ıstersen bırde sen bak. dedıgın gbı anlamı gozumun nuruysa anlamı cok guzelama hep el ızı cıkıor
Sağol canım aynen hamile insana motive edici şeyler söylenir bazen insanlar düşüncesiz oluyoseni kıskanıyolar gibime geliyor..hamile kadına incitici şeyler söylenmemeli.söylüyosa bi sıkıntısı vardır..üzülme bence kıskanılıyosun
Ben de epey araştırdım, hatta anlamını söylediğim herkes aa ben de koyayım kızıma vs gibi tepkiler verdi.
Ben de biraz sert cıkmış olabilirim kusura bakma annelik ic güdüsü. Rabbim isimleriyle yasatsın evlatlarımızı.
Gerci bizim iki isim olacak. Cemre Eliz.
İnternetten bakmadım ben bi hastanenin seminerine gitmiştik arkadaşımla ordaki isim uzmanı söyledi anlamını. İnternettekiler hep el izi diye cıkıyor yazılışı nedeniyle, tam anlamı göz nuru demek.
Mina güzelmiş beğendimnıye sert çıktın kı akıllım ben ısme dgl kı ısmın anlamını hos bulmadım sadece.en basta bnde eliz duşundum yoksa.kusura baklcak bsey yok sert cktgnıda dusunmedım.cnm soyleme kimseye yayılmasın gtsınler başka ısım bulsunlar bızenefazla yaygın dglmıs bu ısımler oylede kalsın bende ıkıncı ısım ya nur yada mina koycam
o zaman ınternete hep sallamasyon koyuyorlar desene.adıyla yasasın annesının bır tanesı olcak ıns Rabbım buna değer bır evlat yapar bebeklerımızı
Mina güzelmiş beğendim
Eh o da doğru. Amin inşallahh
Mina güzelmiş beğendim
Eh o da doğru. Amin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?