2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bknz; Hormonlar. Daha doğmamış cocuğu bu kadar sahipleniyorsam sanırım o kınadığım psikopat annelerden olucam

İşte bunlar hep hormonların başının altından çıkıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Bide en yakınlarım yapıyo ona sinir oluyorum hamileyim tabiki kilo alacağız

kızlar gögüs ucumun ortasında sarı bişey var tam tarif edemiyorum böyle hafif parça parça noktalar şeklinde ayrılmış..dr a sormadım. sizin de öyle mi..normal bi durum mu?

Canim bendede oluyo korkma gogus akinti yapiyo bi nevi sutumuz geliyo ama normal endişelenme gogus uclarina ellememeye dikkat et ufak bi uyari bile sutun gelisini artirabilir ...

Haklısın canım Allah korusun erken dogarlarsa kilosu iyi olmalı insanlar işte sinir bozacaklar ya konuşuyorlar

Yok canım ya öyle espri olarak söylemiyorlar ciddiler yani aman iyiki varsınız sizle Paylaşınca kafam dağılıyor biraz

ıste bende onu demek ıstedım.bebekler hareketsızse uyuyorlarmış.amaben hareket etsem de otursamda bnm bıdığım hareketlı.hele gecelerı.anladm kı bıze gece rahat vermıcek bebısım.ıns sut bulursun cnm ama bızım sansımız bır ıkı ay devam eder cunku tasıncaz ıns burdan.ama umarm o zamanda bu adam bıze getırır bakalım artık dert etme bulursunuz sızde

belkı konuşsam verır ama pek ılac tarzı seyler alma taraftarı dglm.zaten mıdem sorunluydu bnm oncedende .hamılelık dahada hasssaslastrdı.emnm dıl altınıda alsam tükürüğe karışıp gttgnden ondanda rahatsız olurum.besınlerle telafı etmeye calısıorum oldgu kadar.

evet hep tablet verdı cnm.ben bır ferflexse bakarım olmazsa onuda denerim.

Benim kızımın adı da Eliz olacak inşallah, anlamı el izi değil; gözümün nuru demek. Elis de güzel isim ama Edis ile karıştırılma ihtimali kuvvetle muhtemel.

emınmısın cnm bence dahada ıı araştırılmalı bu konu.cunku ben cok arastrdım hatta ELİZ duşunduk annemle ama hep anlamları el ızı cıktı .anlamı hos dgl dıe de elise gectık.bnce bı tekrar arastıralm şüpheye dustum ben smdı.eliz de ediz gbı oluor oyle dusunursen de karıstırılcagnı sanmam.dedıgım gbı bır arastırak gene

Ben de epey araştırdım, hatta anlamını söylediğim herkes aa ben de koyayım kızıma vs gibi tepkiler verdi.

Ben de biraz sert cıkmış olabilirim kusura bakma annelik ic güdüsü. Rabbim isimleriyle yasatsın evlatlarımızı.

Gerci bizim iki isim olacak. Cemre Eliz.

Benim kızımın adı da Eliz olacak inşallah, anlamı el izi değil; gözümün nuru demek. Elis de güzel isim ama Edis ile karıştırılma ihtimali kuvvetle muhtemel.

cnm kaynak verebılır mısın.bak smdı ben gene baktım ama netten baktım ve her yerde gene el izi olarak cıktı anlamı.ıstersen bırde sen bak. dedıgın gbı anlamı gozumun nuruysa anlamı cok guzel ama hep el ızı cıkıor

İnternetten bakmadım ben bi hastanenin seminerine gitmiştik arkadaşımla ordaki isim uzmanı söyledi anlamını. İnternettekiler hep el izi diye cıkıyor yazılışı nedeniyle, tam anlamı göz nuru demek.

seni kıskanıyolar gibime geliyor..hamile kadına incitici şeyler söylenmemeli.söylüyosa bi sıkıntısı vardır..üzülme bence kıskanılıyosun
Sağol canım aynen hamile insana motive edici şeyler söylenir bazen insanlar düşüncesiz oluyo

nıye sert çıktın kı akıllım ben ısme dgl kı ısmın anlamını hos bulmadım sadece.en basta bnde eliz duşundum yoksa.kusura baklcak bsey yok sert cktgnıda dusunmedım.cnm soyleme kimseye yayılmasın gtsınler başka ısım bulsunlar bızene fazla yaygın dglmıs bu ısımler oylede kalsın bende ıkıncı ısım ya nur yada mina koycam

İnternetten bakmadım ben bi hastanenin seminerine gitmiştik arkadaşımla ordaki isim uzmanı söyledi anlamını. İnternettekiler hep el izi diye cıkıyor yazılışı nedeniyle, tam anlamı göz nuru demek.

o zaman ınternete hep sallamasyon koyuyorlar desene.adıyla yasasın annesının bır tanesı olcak ıns Rabbım buna değer bır evlat yapar bebeklerımızı

Mina güzelmiş beğendim
o zaman ınternete hep sallamasyon koyuyorlar desene.adıyla yasasın annesının bır tanesı olcak ıns Rabbım buna değer bır evlat yapar bebeklerımızı

Eh o da doğru. Amin inşallahh

Kızlar Naboo nerelerde, pek göremiyorum onu bu aralar. Umarım tatile falan gitmiştir de bi sıkıntısı yoktur.

Mina güzelmiş beğendim

bnde esımle anneme danışayım bugun o zaman.annem ın ağzı zaten hep elize gıdıordu ama el ızı neymıs ya daha anlamlı olaymış keşke demıstı.bakalım dıyım sıtede kızlardan bırı semınerde ısım uzmanından duymuş doğrusu buymuş.bakalım artık esımle ıkısıne bırakcam seceneklerımız ; eliz nur,eliz mina,elis nur,elis mina .artık aksam karar versinler.yoruldum valla 6 aydır bu konu bu arada cemre ısmını cok severım. cok güzel bır secım yapmışsın.kuzenımde ferzan kızkardesımde berre koy dıor ama benım gönlüme sınmedı dedıklerı.

Mina güzelmiş beğendim

bnde esımle anneme danışayım bugun o zaman.annem ın ağzı zaten hep elize gıdıordu ama el ızı neymıs ya daha anlamlı olaymış keşke demıstı.bakalım dıyım sıtede kızlardan bırı semınerde ısım uzmanından duymuş doğrusu buymuş.bakalım artık esımle ıkısıne bırakcam seceneklerımız ; eliz nur,eliz mina,elis nur,elis mina .artık aksam karar versinler.yoruldum valla 6 aydır bu konu bu arada cemre ısmını cok severım. cok güzel bır secım yapmışsın.kuzenımde ferzan kızkardesımde berre koy dıor ama benım gönlüme sınmedı dedıklerı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…