Mina güzelmiş beğendim
Eh o da doğru. Amin inşallahh
Elinden geldiğince iyi bakıyor babası bize:) Allah razı olsun kocişimden:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bide en yakınlarım yapıyo ona sinir oluyorum hamileyim tabiki kilo alacağız
belkı konuşsam verır ama pek ılac tarzı seyler alma taraftarı dglm.zaten mıdem sorunluydu bnm oncedende .hamılelık dahada hasssaslastrdı.emnm dıl altınıda alsam tükürüğe karışıp gttgnden ondanda rahatsız olurum.besınlerle telafı etmeye calısıorum oldgu kadar.
ıste bende onu demek ıstedım.bebekler hareketsızse uyuyorlarmış.amaben hareket etsem de otursamda bnm bıdığım hareketlı.hele gecelerı.anladm kı bıze gece rahat vermıcek bebısım.ıns sut bulursun cnm ama bızım sansımız bır ıkı ay devam eder cunku tasıncaz ıns burdan.ama umarm o zamanda bu adam bıze getırır bakalım artık dert etme bulursunuz sızde
Canim bendede oluyo korkma gogus akinti yapiyo bi nevi sutumuz geliyo ama normal endişelenme gogus uclarina ellememeye dikkat et ufak bi uyari bile sutun gelisini artirabilir ...
Hoş canım ama daha hoşları var nette benim fikrimce biraz daha bakınmalısın
büyük bir fark olacağını sanmıyorum. Dr un vermiş zaten markalar farklı olabiliyor...
ben çok şirin buldum bu pijamayı. nerden buldun?
ben çok şirin buldum bu pijamayı. nerden buldun?
Güzelmiş güle güle giy. Ben de bi tane aldım ama iki tane daha alsam mı karar veremedim. Aldığım su: http://www.pijamadunyasi.com.tr/bone-clup-hamile-pijama-takim-pmu1044 krem rengi olan
markafonide gördüm bugün canım :)
henüz almadım canım sizlerin fikirlerini almak istedim:)
Güzelmiş güle güle giy. Ben de bi tane aldım ama iki tane daha alsam mı karar veremedim. Aldığım su: http://www.pijamadunyasi.com.tr/bone-clup-hamile-pijama-takim-pmu1044 krem rengi olan
aldıgın pijama cok güzel cnm cok begendim güle güle giy inşallah:)
Teşekkür ederim canım.
Hastanede giyerim diye aldım, bir tane gecelik bir tane de takım alsam mı karar veremedim.
Bir de öyle aman aman kaliteli seyler almayın, kan olur vs diyenler var kararsızım
yaa bilmiyorum ki çok lazım oluyo kan oluyo 2 takım al falan diyolar heralde bnde bi pijama takımı bide gecelik alıcam kararsızım
cnmm bişey sorcam konserve ton balıklarının herhangi bir sakıncası olur mu hamilelikte? yoksa yiyebilir miyiz?
Enfeksiyon için de ilaç verir geçer canım. Ben de sonuçlarımı gösterdim. Bi sorun yok dedi çok şükür.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?