2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Mina güzelmiş beğendim

Eh o da doğru. Amin inşallahh

elmeyra bak bende dedıgın gbı arastırdm bak ne buldum.4 anlamı varmış;ılk ıkısını bosver .bırı el ızı dıgerıde el emegı, goz nuru demekmıs .yanı ıkısıde doğruymuş.soylıyım dedım

Elinden geldiğince iyi bakıyor babası bize:) Allah razı olsun kocişimden:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah, bende eşim için gündüz işadamı , akşam ev hanımı oldu diyorum garibim benim hastalığımda telef oldu

Bide en yakınlarım yapıyo ona sinir oluyorum hamileyim tabiki kilo alacağız

takılma boşver, ben hep istediğim gibi rahat yemek yicem kilomu sorun yapmıcam diye hamileliği beklemiştim :)

tabi ki yiyeceklerle tamamlayabiliyorsan en iyisi, ben yiyemediğim için mecburen ilaca başladım, dilimde ve boğazımda yaralar oluştu, B12 eksikliği olabilir dedi doktorlar, ama geçen hafta kulak. b. b doktoruna gittim, çok kusmaktan olmuş, mide asiti sebep olmuş ,
dil alt hiç rahatsız etmiyor, herşeyi çıkartan ben onu kullanabildim ama keşke doğal beslenebilseydim

yazmayı unutmuşum, birde karnımdaki kasılmaları sordum, doktorum normal dedi, 28. haftadan sonra daha da artabilir dedi,
akıntılar içinde idrar tahlilinden sonra yorum yapacak

hareketli olmalarına sevinsek mi üzülsek mi bilemedim
balıklara baktık kötü durumdalar hiç diri değildi gözleri kızarmış..fiyatı da pahalı yani almaya değmez dedim.
kaynanam da tuzlada oturuyor....konu torun olunca süt bulur bence oldukça sağlıklı yaşama düşkündür zaten :)

Canim bendede oluyo korkma gogus akinti yapiyo bi nevi sutumuz geliyo ama normal endişelenme gogus uclarina ellememeye dikkat et ufak bi uyari bile sutun gelisini artirabilir ...

benden süt ya da akıntı gelmiyor. başın en ucunda ortada sarı kremsi bir doku var. etrafında da normal uc renginde nokta nokta parcalara ayrılmış...

aldıgın pijama cok güzel cnm cok begendim güle güle giy inşallah:)

Teşekkür ederim canım.

Hastanede giyerim diye aldım, bir tane gecelik bir tane de takım alsam mı karar veremedim.

Bir de öyle aman aman kaliteli seyler almayın, kan olur vs diyenler var kararsızım

Teşekkür ederim canım.

Hastanede giyerim diye aldım, bir tane gecelik bir tane de takım alsam mı karar veremedim.

Bir de öyle aman aman kaliteli seyler almayın, kan olur vs diyenler var kararsızım

yaa bilmiyorum ki çok lazım oluyo kan oluyo 2 takım al falan diyolar heralde bnde bi pijama takımı bide gecelik alıcam kararsızım

yaa bilmiyorum ki çok lazım oluyo kan oluyo 2 takım al falan diyolar heralde bnde bi pijama takımı bide gecelik alıcam kararsızım

Millet tarlada bağda şalvarla doğuruyolar Bizimkiler daha doğmadan masraf :)

cnmm bişey sorcam konserve ton balıklarının herhangi bir sakıncası olur mu hamilelikte? yoksa yiyebilir miyiz?

ben de bu konuyu arastırdım birbirinden farklı yorumlar var.civası az olduğundan yenebilir diye okumuştum. ama aksini de okudum. ben yedim birkaç sefer..
dr a da sormak gerekir sanırım...dıyet olanı yenebilir diye okudum...

Enfeksiyon için de ilaç verir geçer canım. Ben de sonuçlarımı gösterdim. Bi sorun yok dedi çok şükür.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi Allaha Şükür ya
yok kafama takmiyorum biliyodum basindan beri bi sıkıntı oldugunuda bakalim ilaç versinde kurtuluyum :)

merhaba güzel anneler kontrole gittim herşey yolunda şkr :)) bebeğim 1040 gr ağırlığında sağlığıda yerindeyi çok sevindim birde ilk kez yüzünü gördüm çok güzel bir duyguymuş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…