2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kizlar ya bugun cok gezdim bebek odasi baktm.bi de pazara falan gittim 11 de ciktm daha yeni girdim eve.arada dinlenmek icin eve geldim ama gobegimin ustu agriyo.allahtan hala hareketli de pek kafaya takmiyrm.bisi olmaz dimi kizima?

yaa sabahtan beri bakıyorum bitürlü bulamadım senin attıgın mesajı da aradım aradım yine bulamadım aldıgın sitenin adını unutmusum:) nerden almıstın cnm oraya da bi bakayım

Canım ben geceliği renklidolaptan aldım ertesi gün elime ulaştı hemen pijama takımınıda nereden aldığımı bulamıyorum. Silmişim maili üstüne üstlük 1 haftadır gelmedi de. Şimdi buldum online çamaşırdan almışım pijamamıda canım seninkilerde güzel ama sanki daha güzel olabilir

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bunun aynısının uzun kollu modelini aldım. İçine de şık bir emzirme atleti aldım eğer olurda pijama gitmem gerekirse üstü de yakarsa atletle dolaşcam :)

Ben de kısa kollu aldım ama bi de sabahlık aldım, cok üsürsem ki sanmıyorum hastaneler sıcak oluyor onu giyerim.

Gecelik aldın mı sen? Hangisi daha kolay olur ki acaba

Ben de kısa kollu aldım ama bi de sabahlık aldım, cok üsürsem ki sanmıyorum hastaneler sıcak oluyor onu giyerim.

Aldım gevelik sabahlar takımı aldım. Benim ilk tercihim geceliğimi giymek olacakz cok üşürsem diye pijama takımı aldım ama bir tane daha gebelik almayı düşünüyorum gecelikler daha cok tercih ediliyormuş diye duydum ama bazıları da pijama diyor. Bende anlamadım bu durumu. Sezeryan olacağım için ben pijama zorlar beni.

Sezeryan olacaksan gecelikle daha rahat edersin, dikiş yerini sıkabilir belki pijama.

Ben bi gecelik bi takım daha alayım o zaman, sonra da giyerim nasılsa.

Normal doğum diye hesaplıyorum tabi de bakalım ben ne yapıcam

Evet ben normalde de cok gecelik giyiyorum o yüzden bir tane daha alıyım diyorum ne de olsa sonra da olsa lazım olacak

merhaba güzel anneler kontrole gittim herşey yolunda şkr :)) bebeğim 1040 gr ağırlığında sağlığıda yerindeyi çok sevindim birde ilk kez yüzünü gördüm çok güzel bir duyguymuş :))

Masallah bebise annesii kocaman olmusss:)

Sen oyle soleyince almadim ki ben:) biraz daha bakinayim bakalim senin dedigin siteye de hemenbakicam canim saol:)

Selam Kızlar,bizde bugün annemle havuzlu hana gittik hastane çıkışı battaniye havlu vb. şeyleri alarak alışverişimize başladıkama erkek annesi olmak şimdiden zormuş valla hep şirin güzel şeyler kızlara gözüm kayıyor resmen tam beğeniyorum adam o kız için diyor çok komikti aldık tabii bazı şeyler hayırlısıyla giysinler inşallah

ya kızlar bana lohusa gecelik lazım internetten almak istiyorum hangi siteyi tavsiye ediosunuz.? uzun kollu istyrm ama bulamadım. panik oldum. bide çoğunda xl beden yok. off

Evet bi yandan daha cok var diyorum bi yandanda yeni hamileleri görünce bitti diyorum en azindan kalan gun sayimiz 2 haneli :)

bende hergün şafak kaç diye güne bakıyorum, 2 gün sonra inşallah 2 haneli sayıya düşücem :)

merhaba güzel anneler kontrole gittim herşey yolunda şkr :)) bebeğim 1040 gr ağırlığında sağlığıda yerindeyi çok sevindim birde ilk kez yüzünü gördüm çok güzel bir duyguymuş :))

ne güzel bugün sende iyi haberle geldin :) ben dün gideceksin diye biliyordum, bebişe iyi bakmışsın maşallah :)

güle güle kullanın cicileri, nasıl peki fiyatları beğendinizmi oraya gitmeye değer mi?

2 doğum yapan ablam..sakın pijoma giyme ilk doğumumda giymiştim hiç kullanışlı ve hıjyenik olmuyor dedi..tuvalette indirip kaldırma paçaların yere değmesi fln diye bir dünya zorluk sıraladı..ben de ilk önceliği geceliğe vericem duruma göre pijoma giyerim diye düşünüyorum. tanıdığım anneler gecelik diyor daha kullanışlı oluyormuş yani...

Doğru söylemiş o hic aklıma gelmemişti. Zaten bu cok süslü bişi, ertesi gün misafirlerim gelince giyerim artık

Ne sıkıcı seyler bunlar ya :S

benden süt ya da akıntı gelmiyor. başın en ucunda ortada sarı kremsi bir doku var. etrafında da normal uc renginde nokta nokta parcalara ayrılmış...

Canim inan benimkide ayni gogusun ucuna ufak sizintilar oluyo tabi suan gelen normal sut gibi olmuyo agiz dedikleri sarimsi renkli ufak ufak siziyo ve gogus ucundaki tomuscuklarin arasinda kalip kuruyo oyle top top oluyo merak etme hic ama yinede doktorunada bildir icin rahat etsin

yazmayı unutmuşum, birde karnımdaki kasılmaları sordum, doktorum normal dedi, 28. haftadan sonra daha da artabilir dedi,
akıntılar içinde idrar tahlilinden sonra yorum yapacak

ama senın durumun farklıymış cnm.sen mecbur ıccen hem mıden sorun etmıorsa yut haplarını.ben hangı bırını yıyeyım cnm.alabıldgm kadar almaya calısıorum ama yeterlımı Allah bılır.bak 7 ayımdayım 2 kılo aldım.ama herseyıde yıyorum kararında.elımden geldgı kadar artık.kramplar oluor cnm rahım doğuma hazırlamaya baslıor kendını ondanda olabılıormus.ıns cıddı bır sey çıkmaz.

ay evet cnm ya balık balıklıktan cıkmıs babam karsıda nerden alıorsa cok güzel taze buluor da adamıda uğraştıramam kı ya.ordayken alamadm smdıde al getır dıyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…