Evet bi yandan daha cok var diyorum bi yandanda yeni hamileleri görünce bitti diyorum en azindan kalan gun sayimiz 2 haneli :)teşekkürler :) şu 3 ayı atlatıp birde sağlıkla kucağımıza alsak bizlerden iyisi olmayacak
yaa sabahtan beri bakıyorum bitürlü bulamadım senin attıgın mesajı da aradım aradım yine bulamadım aldıgın sitenin adını unutmusum:) nerden almıstın cnm oraya da bi bakayım
Güzelmiş güle güle giy. Ben de bi tane aldım ama iki tane daha alsam mı karar veremedim. Aldığım su: http://www.pijamadunyasi.com.tr/bone-clup-hamile-pijama-takim-pmu1044 krem rengi olan
Bende bunun aynısının uzun kollu modelini aldım. İçine de şık bir emzirme atleti aldım eğer olurda pijama gitmem gerekirse üstü de yakarsa atletle dolaşcam :)
Ben de kısa kollu aldım ama bi de sabahlık aldım, cok üsürsem ki sanmıyorum hastaneler sıcak oluyor onu giyerim.
Gecelik aldın mı sen? Hangisi daha kolay olur ki acaba
Aldım gevelik sabahlar takımı aldım. Benim ilk tercihim geceliğimi giymek olacakz cok üşürsem diye pijama takımı aldım ama bir tane daha gebelik almayı düşünüyorum gecelikler daha cok tercih ediliyormuş diye duydum ama bazıları da pijama diyor. Bende anlamadım bu durumu. Sezeryan olacağım için ben pijama zorlar beni.
Sezeryan olacaksan gecelikle daha rahat edersin, dikiş yerini sıkabilir belki pijama.
Ben bi gecelik bi takım daha alayım o zaman, sonra da giyerim nasılsa.
Normal doğum diye hesaplıyorum tabi de bakalım ben ne yapıcam
Evet ben normalde de cok gecelik giyiyorum o yüzden bir tane daha alıyım diyorum ne de olsa sonra da olsa lazım olacak
merhaba güzel anneler kontrole gittim herşey yolunda şkr :)) bebeğim 1040 gr ağırlığında sağlığıda yerindeyi çok sevindim birde ilk kez yüzünü gördüm çok güzel bir duyguymuş :))
Canım ben geceliği renklidolaptan aldım ertesi gün elime ulaştı hemen pijama takımınıda nereden aldığımı bulamıyorum. Silmişim maili üstüne üstlük 1 haftadır gelmedi de. Şimdi buldum online çamaşırdan almışım pijamamıda canım seninkilerde güzel ama sanki daha güzel olabilir
Evet bi yandan daha cok var diyorum bi yandanda yeni hamileleri görünce bitti diyorum en azindan kalan gun sayimiz 2 haneli :)
merhaba güzel anneler kontrole gittim herşey yolunda şkr :)) bebeğim 1040 gr ağırlığında sağlığıda yerindeyi çok sevindim birde ilk kez yüzünü gördüm çok güzel bir duyguymuş :))
Selam Kızlar,bizde bugün annemle havuzlu hana gittik hastane çıkışı battaniye havlu vb. şeyleri alarak alışverişimize başladıkama erkek annesi olmak şimdiden zormuş valla hep şirin güzel şeyler kızlara gözüm kayıyor resmen tam beğeniyorum adam o kız için diyor çok komikti aldık tabii bazı şeyler hayırlısıyla giysinler inşallah
bence çok hoş nerden aldın ve ne kadar ben de bakayım rengi falan da çok güzelmiş
Ben de kısa kollu aldım ama bi de sabahlık aldım, cok üsürsem ki sanmıyorum hastaneler sıcak oluyor onu giyerim.
Gecelik aldın mı sen? Hangisi daha kolay olur ki acaba
2 doğum yapan ablam..sakın pijoma giyme ilk doğumumda giymiştim hiç kullanışlı ve hıjyenik olmuyor dedi..tuvalette indirip kaldırma paçaların yere değmesi fln diye bir dünya zorluk sıraladı..ben de ilk önceliği geceliğe vericem duruma göre pijoma giyerim diye düşünüyorum. tanıdığım anneler gecelik diyor daha kullanışlı oluyormuş yani...
benden süt ya da akıntı gelmiyor. başın en ucunda ortada sarı kremsi bir doku var. etrafında da normal uc renginde nokta nokta parcalara ayrılmış...
yazmayı unutmuşum, birde karnımdaki kasılmaları sordum, doktorum normal dedi, 28. haftadan sonra daha da artabilir dedi,
akıntılar içinde idrar tahlilinden sonra yorum yapacak
hareketli olmalarına sevinsek mi üzülsek mi bilemedim
balıklara baktık kötü durumdalar hiç diri değildi gözleri kızarmış..fiyatı da pahalı yani almaya değmez dedim.
kaynanam da tuzlada oturuyor....konu torun olunca süt bulur benceoldukça sağlıklı yaşama düşkündür zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?