2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
babamız ELİZ I ıstemedı.anlamıda el emegı goznuru ve el ızı demekmıs dedım ama bız gozumuzun nuru da dıyebılırz dedım oda benm bır tane gozumun nuru var oda sensın ben Elisi ıstıorum kızıma ısım olarak dedı.valla agzıda ıyı laf yapıor sonuç olarak bnmde kalbımden gecen oldu ve Elis koymaya karar verdık

Ben ilk dogumumu sezeryanla yapmistim ve geceligim de vardi ama ben picama takimimi giymistim ve bi sorun yasamadim zaten dikis cok altta oluyo pantolonun beli epey yukarda bi zarari olmuyo ben oldum olasi gecelik giyemem ama her ihtimale karsi gecligimide yanimda goturucem tabi bi gcelik bi ustten digmli picwmw twkimi bide sabahlikli lohusa takimimi ... bende bugun bebisimin havlusunu aldim bide aldiklarima bakarken mama onlugumuzun eksik kaldigini farketmistim bikactane aldim bide cok sirin bi tulum kndimede bi aklet bide penye tarzi sudyen aldim ablam emzirme sutyenlerinin hic kullanilmadigini bosuna almamami soyledi bunlar cok daha iyi oluyomus ablam ust uste iki dogum yapti ve her konuda cok bilgili ... bide lohusa takimima uygun sac bandanasi ve tokasi almay ihmal etmedim pembis pembis
sanirim artik bebise kiyafet almamaliyim yterince stok oldu hediyede cok gelecek cunku artik nevresim yorgan tarzi seyleri arastirmaya basladim bi magazada tac in nevresimlerini sordum 70 lerden basliyo bizim burada bi perdecimiz var yorgan falanda satiyo bide buraya bakayim dedim magazasa baktigim tac in ayni kumaslari istedigin kumastan 35 tl ye dikiyomus daha mantikli geldi buradan iki tane aliyosun ayni fiyata bazi seyleri iyi arastirmak lazim ne kadar uyguna getirirsek kardir...

ablana kesinlikle katılıorum. gecelik kesinlikle daha rahat pijamayı çekme indirme derdi oluo. yani ben yaşadım. bi de arada kanama olunca düşün yani...kesinlikle pijama almam. şimdi bende gecelik derdine düştüm. panik oldum bulamadım daha bişi. bana internet siteleri tavsiye edin lütfen.. özellikle uzun kollu xl beden bişi görürseniz bana da haber verin nolur.

aynen sezeryan olacaksan kesinlikle gecelik derim bende bir sezeryan atlattığım için biliorum cnm. rahat oluo.

7 kiloyu çok mu buldu doktor???? yuh artık ona yaa!! şurda 2 ayın kaldı bence seni tebrik etmeliydi!!! en az 8 en fazla 20 kg ya kadar gideri var diye biliorum. bebeğin kilosu var suyun kilosu var bu doktor nasıl hesap yapıo? şaka gibi.. doktorlar zaten hep karşındakini ipincecik istiolar. 0 beden modası hesabı... ya biz türk kadınıyız..

günaydın hanımlar,

havuzlu hanı ben pek begenmedim. netten almak daha karlı ve cazip geliyor bana. hem model, hem fiyat açısından seçenek daha çok. havuzlu han bana pahalı geldi, çeşit çok gibi görünse de aslında genel olarak aynı şeyler satılıyor.

ben ilk doğumumda pijama takımı giymiştim, zorlandığımı hatırlamıyorum. gecelik almıştım ama hiç giymedim. emzirme sütyenini de kullanamadım. zaten emzirmede ilk zamanlar yara sorunu falan yaşayanlar, ancak atletle rahat edebiliyor benim gibi.

günaydın kızlar sınavımın 2 si dün bitti sırada alan sınavı kaldı 15 gün sonra o da
sınav çok zordu ama RABBİMİN inayeti ve sizlerin herkesin duası ile benim aşırı kötü geçmedi hissettiğim bu şimdilik umutluyum
bebeğim 2 gündür hiç rahatsız etmedi beni ne bel karın agrısı ne kramp ne de sert tekmeler içerde sessizce bekledi kuzum inanın hissediyorlar herşeyi hatta 2. sınavda çok az kıpırdandı az kaldı sorularım oğluşum bitcek dedim anında kesildi
gece babası elimi karnıma koyunca coştu sıpa
alıntı yapmadım ama yazan arkadaşlara teşekür ederim tam buraya yazdıgımda (perşembe günü ) annem aradı biraz tartıştık biraz konuştuk ablamında hataları oldugunu kabul etti sana çok sert davranıyordu dedi en azından burda oldugu için gidemedim yanına gidip konuşup halletmek lazım konuyu
ablamda salı gidiyor evden sanırım benimle küs gidecegim gün abimlerde karşılaştık balkona kaçtı faceden falan da silmiş konuşucagınıda zannetmiyorum konuşmasın umrumdada değil :26:
kendinize çokkkkkkkk iyi bakınnn

Evet, hemoglobinin süper, maşallah. Benim normalde 13 falan olurdu, senin gebelikte 12, harika.

Umarım gerçek olur hayalleriniz Gerçekten isteyince neden olmasın? Bizim yolumuz işimize uzak mesela ama insan eve dönüp, köpeğinin başını okşayınca, onun çimlerde sevinçle yuvarlanışını izleyince, gülleriyle konuşup, dalından bir meyve atınca ağzına tüm günün stresini, yol yorgunluğunu unutuyor. Değer bence stressiz yaşamak için. Birgün herkes doğaya dönecek ama iş işten geçmiş olacak. Neyseki hala toprak ve su varken bizler değerini biliyoruz.

Son düzenleme:
Doğru söylemiş o hic aklıma gelmemişti. Zaten bu cok süslü bişi, ertesi gün misafirlerim gelince giyerim artık

Ne sıkıcı seyler bunlar ya :S

ben çok önemsemiyorum geceliği falan..tacımı aldım zaten..gecelikleri ablamlar verdi zaten gelenler az bir kısmını görebilecek onlar varken ayakta gezeceğimi sanmıyorum. ablamınkini zaten beraber seçmiştik..tek problem ben şuanki halimde kalırsam inş. bana biraz büyük...
geçen doğum yapmış bir arkadaşıma gittim geceliğin sadece üst kısmını gördüm pijoma mıydı onu da bilmiyorum. annesi 3 çeşit almıştı zaten...bence çok abartmaya gerek yok 1-2 gün için...

saol canım rahatladım :)) bilmediğim her farklılığa normaldir deyip geçmek istemiyorum. hele ki böyle bir forumdan yanıt almak varken

ay evet cnm ya balık balıklıktan cıkmıs babam karsıda nerden alıorsa cok güzel taze buluor da adamıda uğraştıramam kı ya.ordayken alamadm smdıde al getır dıyemem

çok haklısın...hapımızı içip semizotu ve ceviz gibi gıdaları tüketirsek çok da eksik kalacağımızı sanmıyorum omega açısından :)) arada bi buluruz da inş olur biter :)
ben light ton balığında civa oranı düşük olduğunda hamilelikte tüketilebilir diye okumuştum. ama aksini de duyuyorum. ondan bir kaç kez yedim yemiyorum.. bu konuda sen ne düşünüyorsun...

Günaydın canım...
Öncelikle ablan biraz abartmış gibime geliyor...ne olursa olsun kardeşsiniz bende de tuhaf bir abla var..kardeş işte napacaksın bence sen iyilikle yaklaş ne de olsa o abla küsmek falan çok çocukça olmuş bence...
sınavının iyi geçmesine sevindim...
bu forumda görüyorum ki birbirimiz sayesinde oldukça bilinçli oluyoruz...niye mi böyle dedim. geçen gün eşimin bir akrabası gelmişti. "oğlum 7 aylık doğmuştu ne duyuyor ne görüyordu ama seslenince tepki verdi resmen hissetti" falan dedi...
bir çok kişi böyle yeni doğan bebeklerin henüz dumadığını ve görmediğini sanıyorlar ve bu kişi benim akranım eski insan olsa bir derece dicem...
ben onu oğlu 4 yaşında olduktan sonra aydınlattım

Bilmiyorum artık öyle dedi:) gözümü korkuttu. Yemicem artık:) zaten şu şeker testi sonucuma da bakalım da şeker çıkarsa diyet yaparım zaten.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ablama kadıköyden almıştık, eminönünde de var. ben almayı düşünmediğimden int. bakmıyordum. güzel bir geceliğe rastlarsam haber veririm.ablamlar bana verdi ama onların ki de bana büyük..alıp almamak konusunda kararsızım 1-2 gün için varken masraf yapmiyim diyorum...

önemli olan bebişin kilosu, doktor normal diyorsa bence kilo alayım diye uğraşma , ben ilk 5 ayda 14 kilo verdim son ayda 800 gr almışım , tek üzüldüğüm oğluşum biraz zayıf gibi 770 grmış, boyu 30 cm, doktorum haftasına göre normal dedi ama anne kalbi işte üzülüyor, birde benim eşim ,kaynım, benim kardeşim çok uzun boylular, en kısası 1,92, oğlumuda uzun olur diye düşünmüştüm, doktorumuz genetik özelliklerin 1 yaşından sonra ortaya çıkacağını söyledi, inşallah bu ay gelişimi daha iyi olur

günaydın ,

inşallah sınav sonuçların çok güzel gelir, ablanıda düşünme artık baksana yaptıkları ne kadar çocukça hareketler, faceden silmek felan, inşallah aklı başına gelir ve hatasını anlar, sen eve dönünce annenle otur güzelce konuş, annen zamanla ablanı düzeltir merak etme

ahh en büyük hayalimiz sivas kangal almak, internette hayvanlarla bebeklerin videolarını izliyoruz ve çok hoşumuza gidiyor, Allah herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin

kızlaaar bana yardımcı olur musunuzzz... benim iki erkeğim olcak Allah izin verirse. birinin ismini ertuğrul koymayı düşünüyoruz ama ötekine uygun birşey bulamadık. hani ikiz olduğu için biraz uyum olsun en azından anlam bakımından. bi fikri olan var mıııı :44: :44: :44:

Biz bugun 30. Haftamıza girdik sonunda Allahımıza şükürler olsun ki gördük bugünleri de.
Buda kızım ve ben

Şimdi babası bizi gezmelere götürüyor hepimizi cok öpüyoruz teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…