2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
nerdeyse bir buçuk ay olmuş girmeyeli aslında takip etmek istiyorum sizi ama vakit olmuyor.
nasılsınız biz oğlumla iyiyiz şükür oruç tutmama bile izin veriyor paşacık:16::16::16:kızım arada mızmızık etsede babaannesi sağolsun bakıyor.

Hoş geldiniz , iyi olmanıza sevindim

Kızlar hepinize meraba.doktordan geldik kızımla cok şükür herşey yolunda 1.130 kg 34 cm olmus meleğim uyuyodu yüzünü göremedik önce doktor amcası aZcık salladı kuzum benim esneyerek döndü annesine yüzünü:))))umarım herkesin keyfi yerindedir.bu arada işyerinden izinde aldım haftasonu ile birleştirince 4 gün izinliyim :))) evde olmak güzelmiş

Merhaba hamisler hepinize Günaydın :) bende 28 haftalık hamileyim 11 gün sonra randevum var :) bakalım bebis nasıl :)

note3 kadinlar_klubü

Günaydın kızlar. dün akşam çok ağrım vardı göbeğimin üstünde.
neyseki sabah kalktığımda bişey yoktu.biraz korktum acaba kasılmamı yaşadım diye?
kasılma nasıl oluyor tecrübeli anne adaylarına sorum????

Aslında bende tatlı ve hamurusini kısıtlama olmadan yiyiyordum bu sayede dikkat edicem ama keşke başından yapsaydım bunlar olmazdı belki.

Hareketsizligi şekere bağladım canım test sürecim kötü geçmişti çünkü kendimi kaybetmisim 2 serumla kendime gelebildim oğlum da doğal olarak etkilendi.sende kendini zorla canım biseyler yemeğe gayret et biliyorsun şekeri olanların aç kalmaması gerekiyor.Ben cuma diyetisyene gitmeyi planlıyorum gidersem önerileri yazarım.

vavv büyük geçmiş olsun, kaçlık yapıldı ? bu durumda tabiki bebiş etkilenmiş olabilir ,inşallah iyi bir diyetisyene denk gelirsin ve şekerin normale döner

Alalım bence en sağlıklısı bu . Baby&Me markasını alacağım

Güzel haberlerle gelin inşallah ,
Çok şükür öyleyse , 444emarket kargon geldi mi canım ?

saol tatlım... bugün bekliyorum gelecek...yalnız kızlar yaa benim bu alısveriş işinde beceremedigim kafamda oturtamadıgım seyler var...şimdi elimde bi liste vartabi bu listeyi yapan arkadas hangi ayda dogum yapmıs bilmiyorum ama 6-7 adet 0-3 ay alttan yada yandan cıtcıtlı kısa kollu body yazmıs ben marmariste yasıyorum burda dogalgaz yok o yüzden cok aşırı olmasa soguk olacak en azından kasım aralık ayları:( ben şimdi kısa kollu body almalı mıyım 03- ay yoksa uzun kollu body ve tulum mu almalıyım? offf kafam cok karısık:(

evet canım aynıdır bizim süreçler ,haberleşelim.son adet tarihim 30 aralık :))

Canım senin ultrason kaç hafta diyor ? kızmı bekliyorsun erkek mi?yaşımızda aynı olabilirmi olmaz herhalde ;) cuma Dr a gidicem inş kilosu kaç olmuş merak ediyorum şeker yüklemesi isteyecek sanırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkdslar doktr geldim cok sukur hersey yolunda dedi tek tek not alirken bebek makat da oturur vaziyette dedi hocam donermi dedim inslah dedi :(
Sizin bebisleriniz bas asigi dondumu ? 28 +0 haftalik tam olarak

Kızlar hepinize meraba.doktordan geldik kızımla cok şükür herşey yolunda 1.130 kg 34 cm olmus meleğim uyuyodu yüzünü göremedik önce doktor amcası aZcık salladı kuzum benim esneyerek döndü annesine yüzünü:))))umarım herkesin keyfi yerindedir.bu arada işyerinden izinde aldım haftasonu ile birleştirince 4 gün izinliyim :))) evde olmak güzelmiş

maşallah kızına :) ne güzel 4 gün bol bol dinlenirsin

Merhaba hamisler hepinize Günaydın :) bende 28 haftalık hamileyim 11 gün sonra randevum var :) bakalım bebis nasıl :)

note3 kadinlar_klubü

merhaba,inşallah doktordan güzel haberlerle gelirsin,

Arkdslar doktr geldim cok sukur hersey yolunda dedi tek tek not alirken bebek makat da oturur vaziyette dedi hocam donermi dedim inslah dedi :(

benim bebiş dönmüştü, moralini bozma hala dönme ihtimali var demekki yoksa doktorun artık dönmez derdi

canım benim herseyin yolunda olmasına cok sevindimm masallah prensesinee:))

nerdeyse bir buçuk ay olmuş girmeyeli aslında takip etmek istiyorum sizi ama vakit olmuyor.
nasılsınız biz oğlumla iyiyiz şükür oruç tutmama bile izin veriyor paşacık:16::16::16:kızım arada mızmızık etsede babaannesi sağolsun bakıyor.

hoşgeldinn arkadasımm Allah tuttugun orucunu kabul etsinn inşallah...

note3 kadinlar_klubü

güzel haberlerle gel inşallah arkadasım:)

canım ben daha 26+4 günlüğüm...salı günü gidicem doktora döndümü dönmedimi bilmiyorum ama bence dönmeleri için daha erken yaa biraz daha öylee kalsalarr son ay dönselerr daha iyi diil mi ne biliyim şimdi dönse ben korkarımm walla erken dogum mu olcak acaba diye:)

Hoş geldiniz , iyi olmanıza sevindim
hoşbuldukk çok teşekkürlerr:54::54:
Günaydın kızlar. dün akşam çok ağrım vardı göbeğimin üstünde.
neyseki sabah kalktığımda bişey yoktu.biraz korktum acaba kasılmamı yaşadım diye?
kasılma nasıl oluyor tecrübeli anne adaylarına sorum????
kızıma hamile iken kasılma bende adet sancısı gibi olmuştu doktora gittiğimde nst de sancı çıkmıştı 1 gün hastenede yattım göbek ağrısı olmadı bende hiç
saol tatlım... bugün bekliyorum gelecek...yalnız kızlar yaa benim bu alısveriş işinde beceremedigim kafamda oturtamadıgım seyler var...şimdi elimde bi liste vartabi bu listeyi yapan arkadas hangi ayda dogum yapmıs bilmiyorum ama 6-7 adet 0-3 ay alttan yada yandan cıtcıtlı kısa kollu body yazmıs ben marmariste yasıyorum burda dogalgaz yok o yüzden cok aşırı olmasa soguk olacak en azından kasım aralık ayları:( ben şimdi kısa kollu body almalı mıyım 03- ay yoksa uzun kollu body ve tulum mu almalıyım? offf kafam cok karısık:(
ben ikisindende almıştım sıcaklığa göre giydirdim tabi temmuzda idi doğumum. durumun varsa ikisinden de az al ihtiyaca göre tekrar alırsın badi heryerde bulunuyor eşin bile gider alır
son haftada bile dönen oluyor şimdiden bunu stres yapma bence daha çok zaman var

hoşbuldukk çok teşekkürlerr:54::54:

kızıma hamile iken kasılma bende adet sancısı gibi olmuştu doktora gittiğimde nst de sancı çıkmıştı 1 gün hastenede yattım göbek ağrısı olmadı bende hiç

ben ikisindende almıştım sıcaklığa göre giydirdim tabi temmuzda idi doğumum. durumun varsa ikisinden de az al ihtiyaca göre tekrar alırsın badi heryerde bulunuyor eşin bile gider alır

son haftada bile dönen oluyor şimdiden bunu stres yapma bence daha çok zaman var

burda saolsun bitek chicco magazası oldugu için istedigim an istedigim seyi bulmak zor oluyo o yüzden internetten alısveriş yapmayı tercih ediyorum cnm:(

Merhaba , uyuyan güzeli uyandırdınız demek :9: oyyy kıyamam , bende dün izinliydim . Ama evde daha çok yoruldum , hafta sonuna iş bırakmamak için temizlik yaptım

vavv büyük geçmiş olsun, kaçlık yapıldı ? bu durumda tabiki bebiş etkilenmiş olabilir ,inşallah iyi bir diyetisyene denk gelirsin ve şekerin normale döner
50 lik yapıldı,yarım saat bekledim hiç bişey olmadı bende biseyim yok diye sevinirken aniden kendimden geçtim.amin canım ama dikkat edicem kendime bunun şakası yok.

Ben kolsuz ya da kısa kollu citcitli body hiç almadım.hayirlisiyla doğum ekim sonu gibi olcak hava da sogur o zamana diye dusundum
Maşallah ya kilosu da boyu da çok iyi geldi bana.kaç haftaliksin acaba dr benim oğlumun kilosunu biraz az buldu da moralim bozuk.

Hiç sorma bunu bende çok düşündüm , mağazada bir bayana sordum aldığım cvp şuydu . Evler zaten sıcak biz atlet giyiyoruz içimize onlar da bunu giyecekler uzun kollu bunaltabilir ... Bana da mantıklı geldi . Ama senin evin soğuk olur sa uzun kol al canım , 1 kaç adet te kadife tulum al . Kışlık sezon da yok gerçi . Yorgan ne alacaksın sen elyaf mı pamuk mu ? Uyku seti ile takım olanlar elyaf . Kargoyu merak ediyorum :)))

orhangazide eşimin akrabaları var çok 1 2 kere gelmiştim oraya. evet muayenesinde daha iyi ilgileniyor hastane çok kalabalık oluyo ilgilenio yine ama çok fazla değil. canım sen konuştunmu doğum ücretlerini ben her seferinde unutuyorum sormayı. 1300 die duydum normali ama gidip sormadım

Ben burayı pek sevmiyorum ama mecbur işimiz burada doğumu herseferinde bebde soracağım diyorum ama unutuyorum doktor bebek iyi dediği anda kafamdaki tüm sorular uçuyor bir dahaki kontrolüm iki hafts sonrs bu sefer not alıyorum soracaklarımı

benim bebeğimde dönmüştü geçen hafta ,ama bunlar hareket ettiklerinde değişebiliyor

Back
X