İhtiyacın olursa sonra alırsın tatlım ama zaten ilk zamanlar görmemiş gibi gözümüzü üzerinden çekmeyeceğiz ki:)
Bende kesin alacağım canım,1-2 kişiye daha sordum herkes bu şekilde temizliyormuş ama büyük tuvalette yeterli olmuyormuş,o zaman önce unibaby veya huggies ıslak mendille silip,sonra bu pamuğu ıslatıp temizliyorlarmış.Ben de bu yöntemi uygulayacağım :)Karar verdim,rahatladım valla :)
Maşallah canım,bebişler artık topaç oluyor. Vayyy beee, elma çekirdeki büyüklüğünden, nerelere geldik hepimiz :)
Canım bence 5 kısa kollu, 5 de uzun kollu al.Ama mothercare veya carter dan set olarak aldıysan onların içerisinde zaten kısa kollusu çıkıyor.o zaman sadece uzun kollu alırsın.ama açıkçası kısa kolla uzun kol arasında ben çok fark görmüyorum yani kolun alt kısmı açık diye bebeğin hastalancağını sanmıyorum :) Kolsuz alma ama sakın,onda üşür topaç :)
Sen bebek odasını aldın mı canım ?çilek in baby cotton markasıydı sanırım değil mi?
Canım benim diyet listemde bunların aynısı,tek fark meyve 2 porsiyon.Onun dışında neredeyse birebir aynı.
ben bugün bir alışveriş sitesinde görmüştüm tek olarak satılan. Linki
https://www.limango.com.tr/urun/isim-dunyasi-bebek-yatak-koruma-6976654 sanırım bunları diyorsun canım ?