2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar dün karnıma 2 kez çok feci kramp girdi kıpırdayamadım bile. bugün de böyle altlarda kasıklarımda hatta daha da aşağılarda ara ara ağrı gibi bir şey oluyor. Bunlar normal mi? ben bu hafta 24. haftaya girdim ondan mı? sizde de oldu mu? yarın doktoruma sorcam ama dayanamadım önce sizlere sorayım dedim.

benim doktorum bu kramplara normal olaraj bakıyor, hatta 28 den sonra artacak dedi, hiçbir ilaçta önermedi

aynenn:( bizde şeker cıksaydı ne halt ederdik nasıl o diyetleri uygulardık hiç bilmiyorum canım:( şimdi ben diyetisyene giden arkadasların listelerine bakıyorum hepsininki asagı yukarı aynı miktarda ve aynı yemekler...benim normalde yedigim nerdeyse 2 katı yiyolar ama daha saglıklı besleniyolar tatlıyı kesebilsemm o diyetleri kesin denicem

Evet canım ben bugün doktorun gazına geldim:))artık şeker varmıs gibi beslenicem diyet listemde hazır doktora göstermiştim çok beğenmişti su 3 ay uygulayalım bence first:))haftada 1-2 dondurma ödülü verelim kendimize yeter hergün hergün magnum beni bozdu:((((

beni gece sıcakları da basmaya başladı kızlar siz de olmuyor mu ? elerim uyuşuyor, sıcak basıyor falan, diğer odaya gidip camı açıp uyudum hatta dün sabaha karşı.karnımda büyüdü baya dönmek yatmak zorlaşmaya başladı daha da şişincenasıl olacak hiç bilmiyorum:18:

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım. ellerim gece uyuşuyor ve uyurken bile terliyorum cam hep açık olduğu halde. dönüşlerimi söylemiyorum bile çok komik dönüyorum artık:) bir de reflü oluyor bende geceleri cayır cayır yanıyor boğazım...

benim doktorum bu kramplara normal olaraj bakıyor, hatta 28 den sonra artacak dedi, hiçbir ilaçta önermedi

ben de yarın sorcam ama karnıma girince çok tırsıyorum bir de çok acıyor ya bıçak batmış gibi.. daha da artmış halini düşünemiyorum. Bana aile hekimi magnezyum yazmıştı ama hiç içmedim.

maşallah kızına :) ne güzel 4 gün bol bol dinlenirsin

merhaba,inşallah doktordan güzel haberlerle gelirsin,
Insallah canım her doktora gittiğimde korkuyorum valla ama iyi haberlerle dönüyorum umarım bu da öyle olur :))

note3 kadinlar_klubü

Evet canım ben bugün doktorun gazına geldim:))artık şeker varmıs gibi beslenicem diyet listemde hazır doktora göstermiştim çok beğenmişti su 3 ay uygulayalım bence first:))haftada 1-2 dondurma ödülü verelim kendimize yeter hergün hergün magnum beni bozdu:((((

hımm demek sende de liste varr o zaman bi paylasırmısın cnm bide ona bakayım:)) ben de karar verdim haftasonları cumartesi yada pazar yada her 2 günde de dondurma yicem:) ama onun haricinde hiç yemicemm söz:)ama yarından itibaren baslıyorum bu dediğimi yapmaya:)

Ben burayı pek sevmiyorum ama mecbur işimiz burada doğumu herseferinde bebde soracağım diyorum ama unutuyorum doktor bebek iyi dediği anda kafamdaki tüm sorular uçuyor bir dahaki kontrolüm iki hafts sonrs bu sefer not alıyorum soracaklarımı

aynen dediğin gibi oluyo unutuyoruz :)

Herkese merhabalar
Aklıma takılan bisey var sizlerle paylaşmak istiyorum benim sata gore normal dogum 22 ekim ama sezaryen olcagi icin 10 ekim gibi dogumu yaparız dedi doktorum ama gel gelelim benim bebek erken döllenme den dolayi iki hafta onden gidiyor ultrason kagidinda normal dogum 7 ekim gözüküyor yani ultrasona görede sezeryan 25 eylul gibi dogum olması lazım simdi ben hangisine gire kendimi hazirlicam eğer sata gore olursa benim sezeyan tarihim gelmeden 40 hafta doluyo geciyo bile ya sancim gelirse dundendir bunu düşünüyorum

Merhaba,
Hayırlı olsun bebeğin güle güle sağlıkla büyüt inşallah darısı bizlerin başına:34:
Önerin için teşekkürler..Tecrübe edilmiş ürünleri kullanınca insanın içi daha rahat oluyor.Birşey sormak istiyorum internette baktım 2 adet ürün çıktı biri 200m diğeri 800 m sende hangisi var acaba..Biri 139 TL diğeri 99 TL ebebekte ona göre alayım diyorum.

sağolasın canım teşekkür ederim..darısı sizlerin başına inşallah,sağlıkla olsun..kolaylıkla kurtulun... 🙏 ben Hello Baby'den almıştım İstanbul İçerenköy'deki..ve alırken indirimdeydi..şimdi yakından baktımda kaç metre olduğu üstünde yazmıyor,kutusunuda attım 😳 ama metre olayı kullanacağın mesafeyle alakalı..evin ve çocukla senin arandaki mesafeye göre tercih et..

Sigorta karsilamiyor diye direkt eczaneden almistim.magvital 365 bu mu? onu veya karsilayan ne varsa saglik ocagina yazdiriyim o zaman.30 dan sonra nst ye mi girecekmisiz yaklasiyor cok sukur insallah saglicakla kucagimza aliriz.bunlari yazarken kramp girdi iki kere ust uste cikti

Evet tatlim birebir aynisi valla bosuna para verme yazdir saglik ocaginda ben bir kurus vermedim su an 28 haftalgm iki hafta sonra cagirdi nst icin gunler yaklasiyo hayirlisiyla bana asiri kramp girmiyo gece uyurkn oluyo bzn

Kızlar bu karyola koruyucu tek olarak satılan yer bulamıyorum , yaptırayım desem her yer yapmıyor yapanlarda 100 den aşağı fiyat vermedi , nasıl halledeceğim ben bunu :26:

Canım ben taçtan aldım 139 TL ama sadece koruyucu değil uyku seti olarak geçiyor.İçinde yorgan, yastık, çarşaj, kirli torbası ve yatak kenarları için koruyucu var.Bence uygundu hiç markası olmayan bir yere sordum o bile 190 lira fiyat verdi.İstersen sende bir bak.

sağolasın canım teşekkür ederim..darısı sizlerin başına inşallah,sağlıkla olsun..kolaylıkla kurtulun... 🙏 ben Hello Baby'den almıştım İstanbul İçerenköy'deki..ve alırken indirimdeydi..şimdi yakından baktımda kaç metre olduğu üstünde yazmıyor,kutusunuda attım 😳 ama metre olayı kullanacağın mesafeyle alakalı..evin ve çocukla senin arandaki mesafeye göre tercih et..

Sağol.Amin.
Ben 200 m mesafeyi aldım.Diğerinde başka frekanslar karışabilir diyor eğer yakında çocuk varsa (yorumlara göre) onların sesleri de karışıyormuş.Zaten bırakıp çok uzağa gitmeyiz 200 m yeter diye düşündüm.

Ben senin ve damlanin sayesinde vazgectim telsiz askimdan:) ama şoyle aileden hediye flan getircek olan olursa hayir demem yani:)

İhtiyacın olursa sonra alırsın tatlım ama zaten ilk zamanlar görmemiş gibi gözümüzü üzerinden çekmeyeceğiz ki:)

Alalım bence en sağlıklısı bu . Baby&Me markasını alacağım

Güzel haberlerle gelin inşallah ,
Çok şükür öyleyse , 444emarket kargon geldi mi canım ?

Bende kesin alacağım canım,1-2 kişiye daha sordum herkes bu şekilde temizliyormuş ama büyük tuvalette yeterli olmuyormuş,o zaman önce unibaby veya huggies ıslak mendille silip,sonra bu pamuğu ıslatıp temizliyorlarmış.Ben de bu yöntemi uygulayacağım :)Karar verdim,rahatladım valla :)

Kızlar hepinize meraba.doktordan geldik kızımla cok şükür herşey yolunda 1.130 kg 34 cm olmus meleğim uyuyodu yüzünü göremedik önce doktor amcası aZcık salladı kuzum benim esneyerek döndü annesine yüzünü:))))umarım herkesin keyfi yerindedir.bu arada işyerinden izinde aldım haftasonu ile birleştirince 4 gün izinliyim :))) evde olmak güzelmiş

Maşallah canım,bebişler artık topaç oluyor. Vayyy beee, elma çekirdeki büyüklüğünden, nerelere geldik hepimiz :)

saol tatlım... bugün bekliyorum gelecek...yalnız kızlar yaa benim bu alısveriş işinde beceremedigim kafamda oturtamadıgım seyler var...şimdi elimde bi liste vartabi bu listeyi yapan arkadas hangi ayda dogum yapmıs bilmiyorum ama 6-7 adet 0-3 ay alttan yada yandan cıtcıtlı kısa kollu body yazmıs ben marmariste yasıyorum burda dogalgaz yok o yüzden cok aşırı olmasa soguk olacak en azından kasım aralık ayları:( ben şimdi kısa kollu body almalı mıyım 03- ay yoksa uzun kollu body ve tulum mu almalıyım? offf kafam cok karısık:(

Canım bence 5 kısa kollu, 5 de uzun kollu al.Ama mothercare veya carter dan set olarak aldıysan onların içerisinde zaten kısa kollusu çıkıyor.o zaman sadece uzun kollu alırsın.ama açıkçası kısa kolla uzun kol arasında ben çok fark görmüyorum yani kolun alt kısmı açık diye bebeğin hastalancağını sanmıyorum :) Kolsuz alma ama sakın,onda üşür topaç :)

alacagım bebek odası takımının içinde uyku setini de veriyolardı ama hiç incelemedim...ben kesin pamuklu alırım en iisi o bence yünle falan ugrasamam agır olur zaten pamuk ideal

Sen bebek odasını aldın mı canım ?çilek in baby cotton markasıydı sanırım değil mi?

aynenn:( bizde şeker cıksaydı ne halt ederdik nasıl o diyetleri uygulardık hiç bilmiyorum canım:( şimdi ben diyetisyene giden arkadasların listelerine bakıyorum hepsininki asagı yukarı aynı miktarda ve aynı yemekler...benim normalde yedigim nerdeyse 2 katı yiyolar ama daha saglıklı besleniyolar tatlıyı kesebilsemm o diyetleri kesin denicem

Canım benim diyet listemde bunların aynısı,tek fark meyve 2 porsiyon.Onun dışında neredeyse birebir aynı.

Kızlar bu karyola koruyucu tek olarak satılan yer bulamıyorum , yaptırayım desem her yer yapmıyor yapanlarda 100 den aşağı fiyat vermedi , nasıl halledeceğim ben bunu :26:

ben bugün bir alışveriş sitesinde görmüştüm tek olarak satılan. Linki https://www.limango.com.tr/urun/isim-dunyasi-bebek-yatak-koruma-6976654 sanırım bunları diyorsun canım ?

Herkesin keyfi yerinde maşallah:nazar: Allah bozmasın:nazar:
Çalışma hayatımızın bitmesine az kaldı :16:
Cumartesi randevum var oğluşumla :) inşallah güzel haberlerle döneriz. Hamilelik takviminde artık doktorunuz iki haftada bir çağırmaya başladı gibi bir şey yazıyordu. Öyle mi olacak gerçekten?? Bir de nst ye ne zaman başlanıyor, bilginiz var mı bu konularda?
Benim mide yanmalarım her gün olmaya başladı. Akıntım da bu günlerde arttı, bazen su gibi kremsi akıntım oluyor, günde bir kez, az miktarda, özellikle yürüyüşten sonra....

Cnm kac haftaliksin bilmiyorum ben 28 haftaligim. Doktorum iki hafta sonra nst icin cagirdi yani 30 haftalikken girecegiz ve iki haftada bir gidecegiz artik doktora o akinti aynen bendede basladi hic yoktu demekki bu haftalarda olmasi normal

Canım ben taçtan aldım 139 TL ama sadece koruyucu değil uyku seti olarak geçiyor.İçinde yorgan, yastık, çarşaj, kirli torbası ve yatak kenarları için koruyucu var.Bence uygundu hiç markası olmayan bir yere sordum o bile 190 lira fiyat verdi.İstersen sende bir bak.

Aaa gerçekten mi çok uygun , ama rengarenk mi ? ben ade renkler istiyorum da . Taç mağazadan mı , internettenmi aldın canım hemen bakmalıyım . Teşekkürler :16:

İhtiyacın olursa sonra alırsın tatlım ama zaten ilk zamanlar görmemiş gibi gözümüzü üzerinden çekmeyeceğiz ki:)

Bende kesin alacağım canım,1-2 kişiye daha sordum herkes bu şekilde temizliyormuş ama büyük tuvalette yeterli olmuyormuş,o zaman önce unibaby veya huggies ıslak mendille silip,sonra bu pamuğu ıslatıp temizliyorlarmış.Ben de bu yöntemi uygulayacağım :)Karar verdim,rahatladım valla :)

Maşallah canım,bebişler artık topaç oluyor. Vayyy beee, elma çekirdeki büyüklüğünden, nerelere geldik hepimiz :)

Canım bence 5 kısa kollu, 5 de uzun kollu al.Ama mothercare veya carter dan set olarak aldıysan onların içerisinde zaten kısa kollusu çıkıyor.o zaman sadece uzun kollu alırsın.ama açıkçası kısa kolla uzun kol arasında ben çok fark görmüyorum yani kolun alt kısmı açık diye bebeğin hastalancağını sanmıyorum :) Kolsuz alma ama sakın,onda üşür topaç :)

Sen bebek odasını aldın mı canım ?çilek in baby cotton markasıydı sanırım değil mi?

Canım benim diyet listemde bunların aynısı,tek fark meyve 2 porsiyon.Onun dışında neredeyse birebir aynı.

ben bugün bir alışveriş sitesinde görmüştüm tek olarak satılan. Linki https://www.limango.com.tr/urun/isim-dunyasi-bebek-yatak-koruma-6976654 sanırım bunları diyorsun canım ?

yaa evet haklısın canım her ikisinden de 5 er tane alayım :) Aldıgım yada alacagım setler de var ama onların kısa kollu bodyleri takımlarının içinde kalsın:)
yeni aldıklarımın altına da patikli altlardan alırım şöyle uyumlu uyumlu cicili bicili giydiririm kızımı artık:)

evet cnm çilekte begendigim ve almak istedigim model o...ama henüz almadım annemler ist e döndüler bi de ist ten bakıyım bu nasılsa aklımızda dedi bnde tamam dedim daha içimize sinen bişey olmazsa çilektekini alcaz....

bebek telsizi konusunda da haklısın acelesi yokk o biraz bekleyebilir:)

Canım benim bu kenarlıklar yarım ama , bak dikkat et hareketlendiğinde diğer taraflara çarpabilir Allah korusun .
Yeşim taçtan almış 130 tl çok iyi bence . Islak pamuk bir kampanya daha buldum bak http://www.ozelcan.com.tr/bebek-bez...islak-pamuklu-mendil-12-li-avantaj-paketi/BBD hangi marka daha iyidir ki

Canım benim bu kenarlıklar yarım ama , bak dikkat et hareketlendiğinde diğer taraflara çarpabilir Allah korusun .
Yeşim taçtan almış 130 tl çok iyi bence . Islak pamuk bir kampanya daha buldum bak http://www.ozelcan.com.tr/bebek-bez...islak-pamuklu-mendil-12-li-avantaj-paketi/BBD hangi marka daha iyidir ki

Haklısın canım, ben almadığım için hiç bilmiyorum yarım-tam ayrımını.Öğrenmiş oldum :) Yazdığın sitede baya uygun fiyatlı ürünler var.Ben unibaby yada huggies alacağım canım.Hep ikisini önderdiler...

Back
X