2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Aynen öyle canım çok doğru bilgiler yazmışsın. Aralıkları 5 dakikaya düşene kadar evde sancı çekmek daha doğru. Ama hastane eve uzaksa bunu göz önünde bulundurmak lazım.

Bence de hastane mesafesini de göz önüne almak lazım hele İstanbul'da.. birde haftaiçiyse yandık :)

bende dayanamaz hale geldiğim anda gitmiştim 1 saat sonra doğurdum tabi benim sancı süresi 4 saat 15 dakika sürdü hastaneye gitiğimde açıklık 8 cm di 10 da doğum oluyor zaten önce duşumu aldım kuran okudum sonra sancı geldikçe odadan odaya turladım durdum ama tek dezavantajı epidural istiyordum 5 cm den sonra yapılmıyormuş o oldu bunda biraz daha erken gitmeyi düşünüyorum epidural zamanını geçirmememk için kısmet tabi

duvar kağıdı içinde bence fiyonklu alıntı yapamadım

Ne güzel iste normal normal doğmuş darısı da bizim başımıza inşallah Allah'ım hepimize yardım etsin inşallah.Amin.

Benim iş yerim oraya yakın , öğle arada 1 saatlik hemen bakacağım . Perili çok beğeniyorum ama bakalım . Ne kardı canım fiyatları ?

Canım çok değişiyor... 1 top 5m2 imiş.. 80 tl , 85tl , 110 tl , 60 tl çok değişiyor.. Birde dükkandan dükkana çok değişiyor... Bir dükkanda Euro olarak satılıyor başka dükkanda tl.. İyice bakılmak lazım... Bende perili istiyorum ama dediğim gibi bakamadık çok yorgundum odanın rengi için gitmiştik... Eğer bulursak birbirimize haber verelim ;)

Canim kendimi iyicenr tembellige alıştırdim evimi topluyorum camasirimi.bulasigimi hallediyorum oyld usten bi supuruyorum cok derin temizlige giremiyorum ama zaten buyuk temizligim yapilmisti.Allah'a sukurler olsunki jasik agrisi.bel agrisi ve herhangi sikayetim yok buda iyi bisey diye düşünüyorum. Çarşamba günü ilacim bitiyor cumartesi bi doktora gidim diyorum bajalim ne dicek.cok sagol sordugun icin

cnm ne tembelliği baya baya iş yapıosun yani. yorma kendini sen. inşallah doktordan hayırlı haberli alırsın. suyun azaldıydı senin diye hatırlıorum inşallah çoğalmıştır cnm. sonuçları muhakkak yaz cnm.

Canım çok değişiyor... 1 top 5m2 imiş.. 80 tl , 85tl , 110 tl , 60 tl çok değişiyor.. Birde dükkandan dükkana çok değişiyor... Bir dükkanda Euro olarak satılıyor başka dükkanda tl.. İyice bakılmak lazım... Bende perili istiyorum ama dediğim gibi bakamadık çok yorgundum odanın rengi için gitmiştik... Eğer bulursak birbirimize haber verelim ;)

Ben tek duvara yapmak istiyorum . 1 top fazla gelebilir onu ayarlarlar herhalde , tamam ben bulursam bilgilendiririm :)))

:)) duş almak bnde duydum kasları gevşettiği için iyi geliyormuş canım ben biraz sancıı evde çekerim normal olursa öyle duşumu alırım. İnsan o sancı ile öleceğini sanıyorki nasıl süslenilirki :DD

doğumdan sonra süslenicez canım biz de zaten :9: ben bilemiyorum naparım sancının nasıl bi şey olduğuna bağlı :26:

Oda çok güzel :) bende buna çok bakmıştım biliyormusun ? Aklımdaki oda böyle bişeydi... Beyaz olacaktı ve pembe ile tamamlıyacaktım... Ama eşim sağolsun aklımı çeldi.. Daha doğrusu çok hevesli olduğu için kıramadım ;( ilerde beyaz alırız dedi.. Msjıı yeni gördüm.. Biz su yeşili olan modeli aldık.. Eşim su yeşili hastası ... Bu arada keyapı gittik.. Duvar kağıtları çok güzelmiş.. Ben fiyonklu modeli çok beğendim bizde gördük kabartmalıydı hatta :) bence çok şirin olucak.. Tam hayalimdeki gibi tasarlamışsın :)güle güle sağlıkla kullanın ...

inanmıyorum biz de o yeşil ile bunun arasında kaldık ama ben bunu seçtim :16: çok teşekkür ederim canım, beğenmene çok çok sevindim :16: sizinki de çok güzel gerçekten, belki biz de ilerde onu alırız :9:

evet canım kabartmalı bir model çok güzel ama bakalım neye karar vereceğiz :16:

çok teşekkür ederiz, senin de çok güzel kombinleyeceğinden eminim canım :34:

kızlarrr sizce hangi 3 lü tulum daha güzelll ?

$tulum 1.webp $tulum 2.webp $tulum 3.webp

cnm walla ben çizgiliyi biraz daha acık renk ve daha sık sık çizgiler seklinde hayal etmiştim ama yine de tercihim çizgiliden yana boyuna çizgiler odayı daha güzel gösterir herzaman:)

Canım zaten tam rengi bu değil istediğimin, daha uçuk bir pembe ve beyaz :16: ama çizgilerini böyle istiyorum kalın olsun. Ay kafam iice karıştı :44:

bence fiyonklu canım. çizgili çok ağır geldi hem göz yoruyor gibi. . puantiyeli de biraz insanı sersemleştiriyor gibi:) ama fiyonklu şeker şirin duruyor. oda takımı çok şeker, ona güzel gider..

hangisi olursa olsun hayırlı olsun..

çok teşekkürler canım, yorumun için :16: amin inşallah daha güzelleri minnoş Doğa'nın olsun :16:

Canım zaten tam rengi bu değil istediğimin, daha uçuk bir pembe ve beyaz :16: ama çizgilerini böyle istiyorum kalın olsun. Ay kafam iice karıştı :44:

Ooo o zaman daha acikk pembe olacaksaaa tamm benlikk cok severim:) fiyonkluyi da begendim ben ama biseyleri kombinlerken herseyi cok birbiiryle uyumlu sevmem de o yuzden cizgili agir basti...yani duvarda fiyonk mobilyada fiyonk lambaderde de mi vardi yanlis hatirlamiyosam sanki cok fiyonk fiyonk olurmus gibi geldi ama hangisini yaparsan yap cok guZel olacagina eminim cnm oda takimi cok guzell guzel gunlerde kullansin Masal'imiz insallah:)

Back
X