Çok güzel canım ben de böyle bir model yaptırıcam:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hangimiz kaça bulursak söyleyelim birbirimize :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel canım ben de böyle bir model yaptırıcam:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bence de Ada ismi çok güzel, hatta benim isim listemin de 1. sırasında :)) ama ben de çok kararsızım, tek isim koymayı düşünüyoruz ama hala kesin şu olsun bu olsun diyemiyoruz... siz de fikir verin en azından daha rahat karar verebiliriz belki.
düşündüğümüz isimler :Ada, Arya, Doğa, Derin bir de 2 gün önce eşim Kayra da olabilir dedi :) sizce hangisi daha güzel
Son zamanlarda benim de hareketlerim eskisi gibi değil canım, değişiyorlar, büyüyorlar, hareketleri de değişiyor. Tatlı birşeyler ye ve uzan. Bize de haber et. lütfen.
Kıpraşıyor arada kuzum....insan bir korkuyor ki....:)
3teki baykuşsa elbetteki 3 canım![]()
canım bence de Ada ismi çok güzel, hatta benim isim listemin de 1. sırasında :)) ama ben de çok kararsızım, tek isim koymayı düşünüyoruz ama hala kesin şu olsun bu olsun diyemiyoruz... siz de fikir verin en azından daha rahat karar verebiliriz belki.
düşündüğümüz isimler :Ada, Arya, Doğa, Derin bir de 2 gün önce eşim Kayra da olabilir dedi :) sizce hangisi daha güzel
eşimin annesi o küçükken vefat etmiş bnde ona jest olsun diye eger istersen 2 isimli olsun bi adı annenin adı olsun demiş bulundumm hamileliğimn ilk zamanalrında:) o da cok sevindi tabii...
şimdi bi adı Selda olcak yani 2. ad olarak Selda yı düşünüyorum o yüzden ilk isim biraz kısa olsa fena olmaz yani:) yıllardır kızım olursa adını DERİN koyucam derdim huysuz kocam sevmedi:) şimdi de aklımda Ada-Azra-Duru var... daha dogrusu Ada eşimin aklında var ama bnde sevdim fena gelmiyo kulagıma...ilerde kızımla büyükada heybeliada falan diye dalga gecmezlerse tabi:)
Bir de yanına Defne koysaydın en sevdiğim kız isimleri listesi olacakmışKayra erkek ismi değil mi ama? Arkadaşımın oğlunun ismi Kayra ve söylemesi çok zor geliyor bana.
Kısmetse haftaya cumartesi hala olacağım.Yeğenimin adı Melis olacak. Kardeşim Derin istemişti ama arkadaşları koyunca vazgeçip Melis koydular. Gerçi ben pek ısınamadım Melis'e. Ben Ilgın ismini de beğeniyorum, çok güzel bir ağaç ama istilacı bir türmüş. Bu çarşamba da sevdiğim bir arkadaşımın kızı olacak kısmetse, gelin adayımız oluyor birazcık, onun adı Ada. Bir arkadaşımın kızının adını ben koydum, Zeynep Defne. Arya diye bir bebek biliyorum, 6 aylık ve şarkı söylüyor
![]()
Hangimiz kaça bulursak söyleyelim birbirimize :)
Ayy hic dikkat etmedim canim ustunde be olduguna :))
Oraya derin yazmissin beni kalbimden vurdunn cok severim derin adini ama maalesef esim begenmedi:) Ada benim de icime sinmeye basladi iyice :) senin listende benden iki tane isim varr ,Kayra hem kiz hem erkek ismi olarak kullaniliyo,doga da guzel bence...ama yine de Derin koysanaa canimm nolurrr:))
Gözün aydınnn 😊
İşte benim de eşim sanki Derin'i çok düşünmüyor, her ne kadar bana bıraksa da , çok beğenmiyorum demese de söylemese de bana ben anlıyorum :)) bu kararsızlık çok kötü yaaa ... birileri bize yardım etsiiiiiinnnn :))
Kıpraşıyor arada kuzum....insan bir korkuyor ki....:)
Çok sağol canım, bunlardan hiç yok. Alayım o halde.
Bugün deli gibi alışveriş yaptım, tutamadım kendimi. Mothercareden çıtçıtlı bodyler aldım yine. Carterstan aldıklarımı ise arkadaşlar görünce deli misin, bu kadar çok alma, giydiremezsin dediler. Büyük bedenlerle değiştireceğim bazılarını. Ama dayanamadım ki, Carters çok ciciiii ve %50 indirimde
Bugün kursum bittiiii. Şimdi ev taşıma telaşımız var. Sonrasında güzel bir tatili hakettik. Çok yordum oğlumu.
ben de yarın sorcam ama karnıma girince çok tırsıyorum bir de çok acıyor ya bıçak batmış gibi.. daha da artmış halini düşünemiyorum. Bana aile hekimi magnezyum yazmıştı ama hiç içmedim.
canım dr tsh için ne söyledi yani artırmanı falan istemedi mi? ben günde 100 lük içiyorum.kızlar doktordan geliyorum bir sürü tahlil verdim hepsi saat 4 de çıkacak.iki kez ultrasona girdim birinde tshım 4.8 çıkmıştı diye tiroidi hormon ilacı vermişti doktor 25 mg onu bitirdim acaba boğazımda nodul falan oluşumu var mı diye diğer ide normal kontrol amaçlı olan kadın doğumda oldum.o kadar şişim ki kızlar gizli tansiyondan şüphelendi Allah dan o temiz çıktı. bebişim 1142 grammış.iyi kilosu dedi ama bilmiyorum . başıda aşağıdaymış inşallah hep öyle kalır çünkü normal doğumu çok istiyorum..dört boyutlu bide fotografını aldım çok tatlı ALLAH ım herkese bu mutluluğu yaşatsın..bu kiloyla giderse acaba kaç kilo olarak doğar diye merak ediyorum bi fikriniz var mı kızlar? bide normal doğum için illa çatı muayenesi şart mı ?
merhaba güzel annecikler :) biz beğişide kurduk yatak odasının şeklini değiştirdik pek bisey kalmadı yavv :)
canım buna en iyi sen karar verirsin. sanırım vermişsin.Geç değil canım. 1 buçuk ay oluyor doğuma. Eylül başı bizim çantamıza varana kadar her şeyimizin hazır olması lazım. Ağustos bitimine kadar vaktimiz var yani.
Kızlar size bi soru sorucam.
Şimdi benim doğumum 1 ekim.
Kamu personeli sınavı da 28 eylülde. Sizce başvurumu yapayım mı? 2 gün kala doğum yapar mıyım dersiniz? :/
canım dr tsh için ne söyledi yani artırmanı falan istemedi mi? ben günde 100 lük içiyorum.
bebeğin maşallah iyi canım. kiloya takılma. bir o günler gelsin bakalım daha küçükler.bundan sonra artış olacak. yeter ki sağlıklı olsunlar.
çatı muayenesi konusunda bilgim yok. dr lar zaten doğum anı gelince muayene ediyorlar. en uygun hangisi diye.. dolayısıyla önemli olan o gün ne durumda olduğun..
hayırlı olsun.. darısı başımıza canım.
canım buna en iyi sen karar verirsin. sanırım vermişsin.
arası çok yakın. doğum öncesinde olursa sorun olmayabilir. hani 2 saat bırakıp gidebilirsin. çok çalışmışsan, yaş durumu vs son şanlarınsa gir.. ama son zamanlarda çok yorulacaksın sıkılacaksın sancılar vs o halde sınava girmek veya bir de sınav stresine girmen bile hamilelilğini daha zor geçirmene neden olabilir..
eşim başvuracak da internetden oluyor mu.. e devlet e mi girmek gerekiyor..
yoksa belirtilen yerlere gidip başvurmak daha mı kolay.
Canım çok güzelmiş fıstığın odası. Mutlulukla, sağlıkla büyüsün odasında. Hayırlı olsun.
Kayra unısex bir isimmiş zaten canım... defne de çok güzel evet onu da kardeşim söylüyor :) çok karrasızım valla elimden gelse hepsini koysam hepsi bir arada olsa :) arya bebek tam adına uygunmuş o zaman, ben de müziği çok severim Arya olabilir :)) aynı zmanda arya asil ve soylu anlamına da geliyormuş, farsça kökenli bir isimmiş ...
biz de kızımıza ne isim koyacağımıza karar veremedik. beğendiğimiz bir isim var doğana kadar başka bulamazsak onu koyucaz kısmetse. koymayı düşündüğümüz isim ahsen. sizce nasıl