Canim Allahim annene acil sifalar versin insallah bian once iyilesip evinize gecersiniz dualarim sizinle...
Ahh tatlim o cok igrenc bi tat bilirim ama birazcik sabir... Allahin izniyle cok guzel sonuclar gelicek inaniyorum:)
Kotu ruyayi suyu ac suya anlat ki akip gitsin derler canimm sen de oyle yap kotu bi kabustu gecti bitti de...
Allah yardimciniz olsun tasinmak ne zordur bilirim hele ki bu yaz sicaklarinda
İnşallah Allahım hepimize sağlıkla ağız tadıyla kullanmayı nasip eder. Aminnnn.
Kocişimle serdik sizinle paylaşmak için :)) Sonra da yatağının yanına kaldırdık. Her şeyi odada. Hani gelin evden çıkmadan eşyaları bi odada birikir ya öyle hazır bekliyoruz :)
Önümüzdeki pazartesi annem ameliyat olacak kızlar. Dua edin bizim için, hayırlısıyla sağlığına kavuşsun annem. Ben yanında refakatçi kalıcam hastanede. İnşallah fazla tutmazlar da bir an önce evimize geçeriz. Hastaneden sonra benim eve geçicez. Bayramı falan beraber geçiricez. Annemle ilgilenicem. İnşallah toparlarız dua edin kızlar.
günaydın kızlar hepinize musmutluuuu haftalar diliyorum. bu gece çok kötü rüya gördüm halaa etkisindeyim başımın ağrısı geçmedi uyandıktan sonra. rabbim hayırlara çıkarsın. ben yine aynı bu haftamda 28 haftalık hamileyim sabah işe gitmek için kalkıyorum heryerim kan eşim beni alıp hemen hastaneye götürüyo sonra beni doğuma alıyolar almayın alırsanız ölücek oğlum diorum almazsak ikiniz ölüceksiniz dio doktor bende almayın ölüceksek beraber ölelim diorum o ara yine çok kan kaybediyorum ve kaybediyoruz bayanı die konuşuolar o ara ağlayarak uyandım eşimide korkuttum sabah sabah sesimle... sanırım doğumu çok düşünüorum olabilecek risklere kafayı takıyorum
Kamuran cicileriniz hayırlı olsun. Cihangir'den çok kendine almışsın, seni gidiiii
Kızlar çok yoğunum bu ara, kusura bakmayın atladığım mesajlar olabiliyor. Kaç gündür ev topluyoruz. Bugün de eşyalar yükleniyor. Ben annemlerde kaldım, gelme bu halinle, yazık sana dedi. Şimdi maaile evimizi taşıyorlar, Allah başımızdan eksik etmesin sevdiklerimizi.
Hayırlı sabahlar annişler nasılsınız? bu sıcaklar beni mahvediyor. gece hiç uyuyamıyorum, iş yerinde çok kötü oluyorum. yemek bile yiyesim gelmiyor. sizde durumlar nasıl? bebişleriniz nasıl?
Bizim iş yerinde klima takılacak hala takılmadı sıcaktan ayaklarım ödem yapıyor , halim olmuyor . Uykum oluyor ama malum çalıştığım için uyuyamıyorum
Yinede çok şükür diyelim
Arkadaşlar,
Hafta sonu bebeğimin mobilyasını sipariş ettik. Winnie the pooh konseptli olacak. Nevresim takımlarında sadece Tac markasının winnie konseptli nevresimleri var ama ölçüleri biraz büyük bizim yatağımız 70x130 onların 80x140 biraz büyük olsa kötü mü durur acaba ? Bir de o beşiğin yanına yastık gibi bir şeyler var ya onlardan almalı mıyız ?Bir de yatak olarak hangi markayı aldınız ortopedik mi yarı ortopedik mi yaylı mı ? Eğer winnie konseptli bir şeyler görürseniz haber verin olur mu bana .
Arkadaşlar,
Hafta sonu bebeğimin mobilyasını sipariş ettik. Winnie the pooh konseptli olacak. Nevresim takımlarında sadece Tac markasının winnie konseptli nevresimleri var ama ölçüleri biraz büyük bizim yatağımız 70x130 onların 80x140 biraz büyük olsa kötü mü durur acaba ? Bir de o beşiğin yanına yastık gibi bir şeyler var ya onlardan almalı mıyız ?Bir de yatak olarak hangi markayı aldınız ortopedik mi yarı ortopedik mi yaylı mı ? Eğer winnie konseptli bir şeyler görürseniz haber verin olur mu bana .
günaydın kızlar hepinize musmutluuuu haftalar diliyorum. bu gece çok kötü rüya gördüm halaa etkisindeyim başımın ağrısı geçmedi uyandıktan sonra. rabbim hayırlara çıkarsın. ben yine aynı bu haftamda 28 haftalık hamileyim sabah işe gitmek için kalkıyorum heryerim kan eşim beni alıp hemen hastaneye götürüyo sonra beni doğuma alıyolar almayın alırsanız ölücek oğlum diorum almazsak ikiniz ölüceksiniz dio doktor bende almayın ölüceksek beraber ölelim diorum o ara yine çok kan kaybediyorum ve kaybediyoruz bayanı die konuşuolar o ara ağlayarak uyandım eşimide korkuttum sabah sabah sesimle... sanırım doğumu çok düşünüorum olabilecek risklere kafayı takıyorum
Takılıyorum annesiBu arada annene acil şifalar diliyorum canım. Röntgen ya da sintigrafi falan çekilirse çok temas etmemeye çalış.
canım bu rüyalardan defalarca gördüm, eşime her anlattığımda kan gördün mü der, evet derim fazlasıyla o zaman kötü rüya bozulurmuş.. Ben de artık öyle inandım, senin de bozulmuş kötü rüyan hiç korkma :)
hayırdır canım. Kötü şeyler düşünme.. Iyi şeyler düşün.. Ben de bir ara acayip rüyalar görüyordum. Birşeyleri kafana takma.. Taktığımızda çok etkileniyoruz.
Hacı şakir toz deterjan aldım ben . Araştırmalarım sonucu onu almaya karar verdim .
Sen annenle ilgileneceğinden bayramda tatile gitmeyeceksin sanırım
Amin canım inşallah. Sen de park yatağını alırsın, gecelikle pijama da kolay zaten. İkimizin de bitti sayılır o zaman :)CANIM HEPSİ ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE KULLANSIN MİNİK CİHANGİR. BENİM ALIŞVERİŞİDE KAYINVALİDEMLE KAYINPEDERİM KARŞILAMIŞLARDI İLK DEFA BANA DA KARIŞMAMIŞLARDI :) BAZEN SİNİRLERİMİ BOZSALARDA ALLAH RAZI OLSUN YİNE DE. EKSİK OLANLARIDA ALIRSIN RAHATLA CİHANGİRİ BEKLERSİN SONRA. BİZİMDE PARK YATAĞIMIZ KALDI VE KENDİME GECELİK VE PİJAMA ONLARIDA HALLEDİCEM İNŞALLAH BİTİCEK BENİMDE ALLAHIN İZNİYLE. ÇOK GÜZEL TELAŞ BUNLAR ALLAHIM HEPİMİZE GÜZEL GÜNLERDE YAVRULARIMIZLA KULLANMAYI NASİP ETSİN....
İnşallah canım. Stres oluyor insan biraz ama geçiricez inşallah. Bayramdan önce olması çok iyi olacak.
Yok canım gidemicem. Anneme bakacak kimse yok. O haliyle de ayağa kalkmaması lazım. Napalım bu yıl böyle olacak.
Müdüre de pazartesi annem ameliyat olacak izin verir misiniz diyorum. O gün önemli işimiz var mı diyor. Salak mıdır nedir tövbe yarabbim. Bundan önemli ne işim olabilir benim. Ne kadar beyin yoksunu bi adam bu ya.
Aynen bende öyleevet ya, gece uyanıyorum üstüm başım sırılsıklam. günde 2-3 kere duş alıyorum. bir daha hamile planımı Allah nasip ederse kış aylarına getirecem:)) bu sene normal dışı bir sıcaklık var şansımıza
olmuyor canım, nasıl bir ağrı hangi bölgede oluyor tam olarak bizde de olursa söyleriz hemenKızlar rahim kasılmalarınız oluyor mu ? Benim bu gün 2 defa kasıladı
Kızlar rahim kasılmalarınız oluyor mu ? Benim bu gün 2 defa kasıladı
Geçmiş olsun canım, annen inşallah biran önce toparlarYok canım gidemicem. Anneme bakacak kimse yok. O haliyle de ayağa kalkmaması lazım. Napalım bu yıl böyle olacak.
Müdüre de pazartesi annem ameliyat olacak izin verir misiniz diyorum. O gün önemli işimiz var mı diyor. Salak mıdır nedir tövbe yarabbim. Bundan önemli ne işim olabilir benim. Ne kadar beyin yoksunu bi adam bu ya.
:) o zaman bozuldu benim kabusumda :))
hep iyi şeyler düşünüodum ama dün canım bişiy yapmak istemedi kendi kendimin canını sıktım doğumda bi aksilik çıkmasından kokuyorum doğumu düşündüm yapamamaktan çok korkuyorum çünkü oturdum ağladım açıldım biraz o düşüncelerim etkilio beni sanırım bundn öncede gördüm kötü rüya ama en çok akşamki etkiledi inşallah bir daha görmem :)
canım teşekkür ederimaldıklarına da bayıldım, güle güle kullanın inşallah ederim dua canımm inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre kolay doğum nasip eder. Uzun uzun cevaplar yazmıştım herkese ama hepsi silindi en baştan yazıyorum canım sıkıldı, bazen bu forum böyle yapıyor
Evet öyle yapıyor forum. Ben de deli oluyorum o zaman.
Teşekkür ederiz teyzesi. İnşallah 8inde hayırlısıyla bebeğimin döndüğü haberini alır yazarım sana da. Dönmezse de beklicem artık ama son ay dönmesi zor oluyormuş. Aslında sancıyla dönen de varmış ama bilmiyorum doktorum onu göze alır mı. Almaz herhalde sezeryana alır beni :/
Aynen bende öyleplanladığımız zamanda olur inşallah
olmuyor canım, nasıl bir ağrı hangi bölgede oluyor tam olarak bizde de olursa söyleriz hemen
Öyleyse artık kasılmalar başlayacak , bende bu gün oldu . Ama baya hissettiriyor . Rabbim korusun erken doğum falan olmasında . Endişeler başladı bendeevet bende de oluyor, rahim doğum egzersizi yapmaya başlıyormuş, devamlı ve düzenli olması dışında normal demişti doktorum
İnşallah Allahım hepimize sağlıkla ağız tadıyla kullanmayı nasip eder. Aminnnn.
Kocişimle serdik sizinle paylaşmak için :)) Sonra da yatağının yanına kaldırdık. Her şeyi odada. Hani gelin evden çıkmadan eşyaları bi odada birikir ya öyle hazır bekliyoruz :)
Önümüzdeki pazartesi annem ameliyat olacak kızlar. Dua edin bizim için, hayırlısıyla sağlığına kavuşsun annem. Ben yanında refakatçi kalıcam hastanede. İnşallah fazla tutmazlar da bir an önce evimize geçeriz. Hastaneden sonra benim eve geçicez. Bayramı falan beraber geçiricez. Annemle ilgilenicem. İnşallah toparlarız dua edin kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?