2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Çok sağol canım şimdi daha iyiyim, 12de son kanı verip kurtulucam inşallah sonuçlar da iyi çıkar :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah güle güle kullanmayı nasip etsin..
biz de beşik-park yatak sorununu çözdükten sonra ben de yerleştireceğim. yeğenimin kıyafetleri aynen öyle duruyor. yıkayıp ütüleyip ayıracağım. hastane çantalarını hazırlayacağım..

Canım inşallah annen ayağa hayırlısıyla bir an önce kalkar. canım balşka kalacak yok mu.. tamam annen ama senin de dikkat etmen lazım. nasıl yardım edeceksin.
inşallah iyi geçer çabuk geçer de bir an önce bebek bekleme sevincine dönersiniz.

hayırdır canım. kötü şeyler düşünme.. iyi şeyler düşün.. ben de bir ara acayip rüyalar görüyordum. birşeyleri kafana takma.. taktığımızda çok etkileniyoruz.

canım ya.. taşınmak çok zor.. sakın gidiyim falan deme.. çünkü ister istemez yoruluyorsun. yani birşey yaptığından değil. ayakta durmak eşyaları o şekilde görüp yönlendirmek vs bunlarda çok yoruyor..ben de hamileyken taşındım için birşey yapmasam da yorgunluk çok oldu. hatta geçen ayda odanın yerini değiştirtik güneş almadığı için o zaman da öyle oldu. en azından çoğu gitsin.. sonra gidersin.

amin canım.. sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin..

Hayırlı sabahlar annişler nasılsınız? bu sıcaklar beni mahvediyor. gece hiç uyuyamıyorum, iş yerinde çok kötü oluyorum. yemek bile yiyesim gelmiyor. sizde durumlar nasıl? bebişleriniz nasıl?

aynen canım. ben de uyuyamıyorum. yer değiştiriyorum. baktım olmuyor. 4 gibi kalktım salonda yattım, uyumuşum.
bazen konuşurken de sesim titriyor nefes alamıyor gibiyim.

Bizim iş yerinde klima takılacak hala takılmadı sıcaktan ayaklarım ödem yapıyor , halim olmuyor . Uykum oluyor ama malum çalıştığım için uyuyamıyorum
Yinede çok şükür diyelim

benim yavaş yavaş başlamış. ayağımda şişliklik var. öyle çok yok ama yine de var. zaten ayakkabılar rahatsız ediyor.

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım, iyi günlerde kullanın inşallah :) ölçü konusunu bilemedim bi denemek lazım. Bize mobilyanın yanında verdiler canım yatağı yarı ortopedikmiş. Görürsem haber vericem canım

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlı olsun canım , bende baktım taçınkiler büyük boy . Yorganın biraz büyük olması lazım bence . Bak bir battaniye buldum https://nevresim.com.tr/urun/winnie-the-pooh-bebek-battaniye/index.asp . Yastığı hiç bilemedim , ama ben boğulmasını önleyecek bir yastık almak istiyorum yan yatış için . Emzirdikten sonra düz yatmaları tavsiye edilmiyor . Yatak ben divandan yaptıracağım sanırım yarı ortapedik

canım bu rüyalardan defalarca gördüm, eşime her anlattığımda kan gördün mü der, evet derim fazlasıyla o zaman kötü rüya bozulurmuş.. ben de artık öyle inandım, senin de bozulmuş kötü rüyan hiç korkma :)

Takılıyorum annesi Bu arada annene acil şifalar diliyorum canım. Röntgen ya da sintigrafi falan çekilirse çok temas etmemeye çalış.

Röntgen çekildi canım, ben girmedim odaya. Dikkatli olmaya çalışıyorum. Hastane ortamında gece kalıcam. Bi an önce çıkmaya çalışıcaz. Kaç gün tutarlar acaba idrar kesesini toparlayacaklar sadece.

:) o zaman bozuldu benim kabusumda :))

hayırdır canım. Kötü şeyler düşünme.. Iyi şeyler düşün.. Ben de bir ara acayip rüyalar görüyordum. Birşeyleri kafana takma.. Taktığımızda çok etkileniyoruz.

hep iyi şeyler düşünüodum ama dün canım bişiy yapmak istemedi kendi kendimin canını sıktım doğumda bi aksilik çıkmasından kokuyorum doğumu düşündüm yapamamaktan çok korkuyorum çünkü oturdum ağladım açıldım biraz o düşüncelerim etkilio beni sanırım bundn öncede gördüm kötü rüya ama en çok akşamki etkiledi inşallah bir daha görmem :)

Hacı şakir toz deterjan aldım ben . Araştırmalarım sonucu onu almaya karar verdim .
Sen annenle ilgileneceğinden bayramda tatile gitmeyeceksin sanırım

Yok canım gidemicem. Anneme bakacak kimse yok. O haliyle de ayağa kalkmaması lazım. Napalım bu yıl böyle olacak.
Müdüre de pazartesi annem ameliyat olacak izin verir misiniz diyorum. O gün önemli işimiz var mı diyor. Salak mıdır nedir tövbe yarabbim. Bundan önemli ne işim olabilir benim. Ne kadar beyin yoksunu bi adam bu ya.

Olsun canım . Annen iyi olsun da tatil çok önemli değil , daha ne tatiller olur
Önemli iş varsa bu hafta halledelim diye söylemiştir belki , malum başka senin idare edecek kimse olmadığı için orada . Kendini kurtarma çabasında

Aynen bende öyle planladığımız zamanda olur inşallah
Kızlar rahim kasılmalarınız oluyor mu ? Benim bu gün 2 defa kasıladı
olmuyor canım, nasıl bir ağrı hangi bölgede oluyor tam olarak bizde de olursa söyleriz hemen

Geçmiş olsun canım, annen inşallah biran önce toparlar sende kendine dikkat et fazla yorma kendini patronu da takma, vicdan yoksunu insanları anlamak zor...

Canım bende gecen hafta görmüştüm 2gün etkisinden kurtulamadım hatta Perşembe günü doktorumuda Söledim o da eyvah şimdiden başlamış hamilelik kabusları dedi (( maalesef bilinçaltımız baya olumsuzluklarla dolu özellikle benim (inşallah bir daha görmeyiz canım...

Aynen bende öyle planladığımız zamanda olur inşallah

olmuyor canım, nasıl bir ağrı hangi bölgede oluyor tam olarak bizde de olursa söyleriz hemen

Rahimde canım sol tarafta oldu bugün , çok az sürdü ama baya kasılma gibi kasılıyor-duruyor .

evet bende de oluyor, rahim doğum egzersizi yapmaya başlıyormuş, devamlı ve düzenli olması dışında normal demişti doktorum
Öyleyse artık kasılmalar başlayacak , bende bu gün oldu . Ama baya hissettiriyor . Rabbim korusun erken doğum falan olmasında . Endişeler başladı bende

Allah şifa versin annene canım inşallah biran önce iyileşir.Hastanede dikkat et kendine..

Hep bu endişeler bize böyle rüyalar gördürüyor ama kan görmüşssün hep kan görünce rüya bozulur derler o yüzden bu rüyanın hükmü yok

Bu arada ben aventin göğüs pompasını aldım maunel olanı.. ebebekte indirime girmiş almak isteyenler alabilir.Bu ürün hakkında yorum duyan var mı ben hep iyi duydum ama kötü var mı bilmiyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…