2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canim Allah sifa versin hayirlisiyla aagligina kavussun annecigin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kızlar hepinize musmutluuuu haftalar diliyorum. bu gece çok kötü rüya gördüm halaa etkisindeyim başımın ağrısı geçmedi uyandıktan sonra. rabbim hayırlara çıkarsın. ben yine aynı bu haftamda 28 haftalık hamileyim sabah işe gitmek için kalkıyorum heryerim kan eşim beni alıp hemen hastaneye götürüyo sonra beni doğuma alıyolar almayın alırsanız ölücek oğlum diorum almazsak ikiniz ölüceksiniz dio doktor bende almayın ölüceksek beraber ölelim diorum o ara yine çok kan kaybediyorum ve kaybediyoruz bayanı die konuşuolar o ara ağlayarak uyandım eşimide korkuttum sabah sabah sesimle... sanırım doğumu çok düşünüorum olabilecek risklere kafayı takıyorum

Günaydın herkese ,

günaydın ekim anneleri 1 haftaya yakın güne fena ağrılı bacaklarla uyanıyorum. Uyandığımda ayaklarımın üzerine basamayacak duruma geliyorum. bu durumu yaşayan var mı aranızda

Benim de çok ağrıyor dün denizde iki kere çok fena kramp girdi,bu gece de girdi iki kere şimdi bacağımın arkası ağrıyor hani kas yaptığında şişen yerler.
galiba artık magnezyuma başlamamız gerekiyor.

günaydın güzel anneler iyi haftalar diliyorum hepinize , uyku yetmiyor artık bana ..
Yetmiyor gerçekten bir de evimin karşısındaki apartmanın tam önünde evde atılmış ama evden başka bir yerde de yaşamamış bir köpek var tüm gece havlıyor sanki ağlıyor 5 gecedir o sesle yatmaya çalışıyorum kimse kıyamıyorum belediyeyi çağırmaya barınakların hali ortada.Pskilojimi bozdu bu evsiz köpek aynı zamanda uyku düzenimş

Canım inş. annen hemen toplanır ,doğum izninde hep seninle ve bebeğinle olur .aldıkların çok güzelmiş güle güle kullanmayı nasip eder inş.alışverişi bitirdin artık gerçekten eşinin ailesi çok düşünceli bizimkiler teklif bile etmiyorlar maş.Canları sağolsun .

günaydın ekim anneleri 1 haftaya yakın güne fena ağrılı bacaklarla uyanıyorum. Uyandığımda ayaklarımın üzerine basamayacak duruma geliyorum. bu durumu yaşayan var mı aranızda
Bende de epeydir var canım hareketsizlikten mi acaba diyorum yürüyüş yapamıyorum bu aralarda.

Geçmiş olsun canım inş. iyi sonuçlar alırsın

Herkese günaydın,

sağlıklı mutlu bir hafta dilerim

geçmiş olsun, zor günler atlatmışsın, inşallah bundan sonra sağlıklı günleriniz olur,

Kızlar gecelik mi pijamal mı daha kullanışlı..?

bendeki listede 2 gecelik 1 pijama takımı yazıyor, hastanede gecelik kullanmak daha rahatmış,

hangi mağazada bu indirim ?

Allah acil şifalar versin, sanada güç versin,inşallah biran önce iyileşip eve geçersiniz

İyi yapmışlar limona izin vermemekle canım. Çünkü düşürebiliyor limon ve yanıltıcı sonuç çıkabiliyormuş. Ben de çok zorlanmıştım, midem yanmıştı şekerden. O gün ve ertesi gün de kendime gelememiştim. Dayanacağız annesi, fazla hareket etmeden stres yapmadan beklemeye çalış. Müzik dinle, birşeyler oku. Yoksa sıkılırsın. Hayırlı haberlerle dönün inşallah.

Mothercare indiriminden konuşuyorduk

Kamuran cicileriniz hayırlı olsun. Cihangir'den çok kendine almışsın, seni gidiiii

Kızlar çok yoğunum bu ara, kusura bakmayın atladığım mesajlar olabiliyor. Kaç gündür ev topluyoruz. Bugün de eşyalar yükleniyor. Ben annemlerde kaldım, gelme bu halinle, yazık sana dedi. Şimdi maaile evimizi taşıyorlar, Allah başımızdan eksik etmesin sevdiklerimizi.

Amin canım sağolasın..
Sen deterjanı hangisinden aldın? Dalin gördüm ben. Almadım sonra alırım dedim. Bebek beziyle onu ayrı alıcaz. Ama hangisinden alalım bilmiyorum.

Canim Allah sifa versin hayirlisiyla aagligina kavussun annecigin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aminnnnnnnnnnnnnnnn.

Sağol canım. Kendime sadece südyenle pijama takımı aldım. Hepsi oğlumun.

Canım dualarıa anneni de ekliyorum,inşallah hiç bir sorun olmadan sağlığına kavuşur annen.Ohhh ondan sonrada ne güzel annenle,oğlunla birlikte bir bayram :)Kendine çok dikkat et ve sakın sıkıntı stres yapma canım,herşey iyi olacak inşallah.

Canım biliyorum çok sıkıntılı bir durum ama lütfen başka şeylere odaklan,çünkü sıkıntı stres de şekeri yükseltiyor.Boşu boşuna yükselip de benim gibi tedaviye başla.Hemen geçer şimdi saatler,ilk saat zor geliyor,sonra da iyi sonuçlarını bizimle paylaş ki mutlu olalım :)

Hayırlara gelsin canım, gerçekten çok kötü bir rüya görmüşsün ama tamamen günlük hayattaki korkularımızın rüyada su yüzüne çıkması.Çok az kaldı,inşallah hayırlısıyla bu korkuları atlatacağız...

arkadaşım eline saglık dört dörtlük bir liste olmuş ama fotogra makinası eklemeyi unutmasınlar tabi dogum fotografçısı yoksa..

Son düzenleme:

Amin canım Allah razı olsun senden de kayınvalidemlerden de.
Siz de zamanla alır tamamlarsınız. Bi günde halledilecek kadar kolay.

amin inşallah canım aynen dediğin gibi düşünmediğimiz bir gün yoktur herhalde. Inşallah sağlıklı bi şekilde alalım bebeklerimizi kucağımıza hayırlısıyla başka birşey istemiyorum...

Amin canım sağolasın..
Sen deterjanı hangisinden aldın? Dalin gördüm ben. Almadım sonra alırım dedim. Bebek beziyle onu ayrı alıcaz. Ama hangisinden alalım bilmiyorum.

Aminnnnnnnnnnnnnnnn.

Hacı şakir toz deterjan aldım ben . Araştırmalarım sonucu onu almaya karar verdim .
Sen annenle ilgileneceğinden bayramda tatile gitmeyeceksin sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…