2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Midem çok bulanıyor ve tansiyonum düşüyor canım ilkinde de olmuştu eve gidip uyumuştum ama şimdi burdan işe gideceğim evet bişeyler okuyorum Allah'tan eşim yanımda sağolsun destek oluyor.. Inşallah iyi çıkar canım çok teşekkürler..
Sana da çok kolay gelsin bu halde ev taşımak zor neyse ki ailen yanındaymış sağolsunlar

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim çok teşekkürler ne güzel moral verdin :) 2.kanı da verdim bakalım şimdi daha iyiyim 2 saat daha buradayız, hayırlısıyla alırız inşallah sonuçları canım

Canım çok kötü bir kabusmuş Allah esirgesin rüyaların tersi çıkarmış demek ki güzel bir doğum yaşayacaksın

Allah acil şifalar versin, sanada güç versin,inşallah biran önce iyileşip eve geçersiniz
İnşallah canım amin..

Bi an önce eve geçmeyi çok istiyoruz çünkü hastanede sandalye üstünde gece oturmak ve ertesi gün işe gelmek benim için çok zor olucak.

canım çok kötü bir kabusmuş allah esirgesin rüyaların tersi çıkarmış demek ki güzel bir doğum yaşayacaksın

ipad 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah tatlım yaaa inşallah allahım hepimize güzel doğumlar yaşatsın...

İnşallah canım. Stres oluyor insan biraz ama geçiricez inşallah. Bayramdan önce olması çok iyi olacak.

Bunları kafaya takıyor olabilirsin , ama her şey güzel olacak inşallah . Her hamilede olabilir bu tarz düşünceler , geçti gitti kötü rüya .

Hayırlı sabahlar annişler nasılsınız? bu sıcaklar beni mahvediyor. gece hiç uyuyamıyorum, iş yerinde çok kötü oluyorum. yemek bile yiyesim gelmiyor. sizde durumlar nasıl? bebişleriniz nasıl?

Hayırlı sabahlar annişler nasılsınız? bu sıcaklar beni mahvediyor. gece hiç uyuyamıyorum, iş yerinde çok kötü oluyorum. yemek bile yiyesim gelmiyor. sizde durumlar nasıl? bebişleriniz nasıl?

Bizim iş yerinde klima takılacak hala takılmadı sıcaktan ayaklarım ödem yapıyor , halim olmuyor . Uykum oluyor ama malum çalıştığım için uyuyamıyorum
Yinede çok şükür diyelim

Günaydınnn
Hayırlı sabahlar size de hiç bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum, normalde vücudum hiç ıslanmazdı sıcaklarda ama şimdi sırılsıklam oluyorum terden:)

Canim Allahim annene acil sifalar versin insallah bian once iyilesip evinize gecersiniz dualarim sizinle...

Ahh tatlim o cok igrenc bi tat bilirim ama birazcik sabir... Allahin izniyle cok guzel sonuclar gelicek inaniyorum:)

Kotu ruyayi suyu ac suya anlat ki akip gitsin derler canimm sen de oyle yap kotu bi kabustu gecti bitti de...

Allah yardimciniz olsun tasinmak ne zordur bilirim hele ki bu yaz sicaklarinda

Arkadaşlar,
Hafta sonu bebeğimin mobilyasını sipariş ettik. Winnie the pooh konseptli olacak. Nevresim takımlarında sadece Tac markasının winnie konseptli nevresimleri var ama ölçüleri biraz büyük bizim yatağımız 70x130 onların 80x140 biraz büyük olsa kötü mü durur acaba ? Bir de o beşiğin yanına yastık gibi bir şeyler var ya onlardan almalı mıyız ?Bir de yatak olarak hangi markayı aldınız ortopedik mi yarı ortopedik mi yaylı mı ? Eğer winnie konseptli bir şeyler görürseniz haber verin olur mu bana .

Bizim iş yerinde klima takılacak hala takılmadı sıcaktan ayaklarım ödem yapıyor , halim olmuyor . Uykum oluyor ama malum çalıştığım için uyuyamıyorum
Yinede çok şükür diyelim

klima var işyerinde ama geceden uykusuz olduğum için kafam sürekli masaya düşüyor, işe adapte olamıyorum:)

Günaydınnn

Hayırlı sabahlar size de hiç bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum, normalde vücudum hiç ıslanmazdı sıcaklarda ama şimdi sırılsıklam oluyorum terden:)

evet ya, gece uyanıyorum üstüm başım sırılsıklam. günde 2-3 kere duş alıyorum. bir daha hamile planımı Allah nasip ederse kış aylarına getirecem:)) bu sene normal dışı bir sıcaklık var şansımıza

bunları kafaya takıyor olabilirsin , ama her şey güzel olacak inşallah . Her hamilede olabilir bu tarz düşünceler , geçti gitti kötü rüya .

kotu ruyayi suyu ac suya anlat ki akip gitsin derler canimm sen de oyle yap kotu bi kabustu gecti bitti de...(

aa öyle yapılıodu deme şimdi anlatıp döksem olur herhalde sağolasın canım

gül aynen canım bitti gitti ama rüya olduğunu bildiğin halde insan korkuyo ve üzülüo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…