- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
bence 2. olsun, yalnız kalmasın yavrucukbende hamile olduğumu öğrenince arayı açmadan bir tane daha yapalım tek kalmasın demiştim, hamilelik sürecinde yaşadıklarımdan sonra şimdi Allah evladıma sağlıklı hayırlı uzun ömür versin tek olursa da yapacak bir şey yok diyorum :) Allah kısmet ederse bir tane daha olur belki ama ben hamile kalmak için mücadele etmem gibi geliyor, hamilelik sonrası kendimi bakıma alıcam inşallah
güzel olmaz mı anneleri yesin onlarıyaramazlıkları bile güzel bebişlerin ya:)) ama haklısın bu kadarı fazla:)
iki olsuuunnn, bir arkadaş olur minik kuşuna, yalnız kalmasın, kardeş iyidirheheeh :) ben de iki çocuk istiyordum şimdi 1-0 olsun bizim olsun diyorum
eveeet sabah güneşin doğmasıyla uyanıcaz sanırım:))) Bende gece hiç duymuyorum, mutlaka hareket ediyordurDesene Erdemimiz sabahın köründe uyanıp sizi de uyandıracak :)))))))))))
Benim uykum çok ağır, gece uyurken hiç duymuyorum. Eşim görüyormuş göbekteki hareketleri ben uyurken. Sen nasıl uyanmıyorsun o hareketlere diyor. Ben uyurken hiçbir şey duymuyorum diyorum :)))))))))) Uyurken kesseler duymıcam
birde ben 11. haftada nefes darlığı çektiğimde yüzüstü yatarken olmuştu o zamandan beri korkumdan yüzüstü yatamıyorum yani bayağı uzun süredir yüzüstü yatamıyorum inşallah doğumdan sonra bu korkumu atabilirim
eveeet sabah güneşin doğmasıyla uyanıcaz sanırım:))) Bende gece hiç duymuyorum, mutlaka hareket ediyordurgöbeğinin dalgalanması çok ilginç ama demi:)))
ne güzel artik isimler konuşulmaya başlandı.hepsi ismi ile uzun yaşasın inş.bizde Ceyda ilkim eylül arasında kararsizis.babası Ceyda Dior ben ilkim yada eylül istiyrm..ne güzel bazılarının eşleri direk annelere bırakıyor.benimkis benimle isim muhalefetinden.oysa Cnm ilk çocuğumuz senin istediğin olsun dese ne güzel olur..bu defa 2 isim koyalım diyoruz ama bende iki isim sevmiyorum uzun gelip bana bakalım nolcakkadının fendi erkeği yenecek mi
Sunnette 7.gunu oneriyorlar ama esim de anlada mi acaba ne oldugunu daha sonrami yaptirsak diyor bilemedim bsna kalsa hmn yaptiricam da.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla ya, süpermiş:)))))))))
bence 2. olsun, yalnız kalmasın yavrucukcidden zor bir süreç ama meyvesi çok güzel:)))
Canım geçen yıl bu zamanlar ben hamile değilken aynı senin gibi olmuştum. Sanki nefes alamadım bi anda. Durup dururken. Balkona çıktım nefes almaya çalıştım. Sanki boğazımda bir şey yapışık ve nefes almamı engelliyor gibiydi. Doktora gittim. Boğazında hiçbir şey yok. Seninki psikolojik dedi. Gerçekten de psikolojikmiş. Ben bu durumu kendi kendime yendim. Yoksa kafayı yicektim, çok kötü oluyordum. Bunlar psikolojik şeyler işte. Hiçbir şeyi stres yapmıcaksın.
Bayağı yorulmuşsun :) Demek bayrama geliyorlar sizinkiler de. Benim annişim de bayramda bende olacak.Gunaydin kizlar.. 22 temmuz yurtdışından ailem geliyor turkiyeye.. onlara hazirlikti temizlikti derken cok yoruldum.. 2 hafta temizlik yaptim halilarimi tum yikadim balkonumda.. bebeğin kiyafetlerini yikadim utuledim sepette duruyor..şimdilik mobilyamizi almadi 32. Haftada almayi düşünüyoruz hayirlisiyla.. bu arada nerdeyse 2 aydir bebişi görmüyoruz.. 1 agustosta rAndevumuz var..boyu kilosu kac oldu cok merak ediyorum.. haydi herkese hayirli gunler.. bol tekmeli taklali gun sizinle olsunn
evet banada bir sürü test yapıldı hiçbir şey çıkmadı ve tamamen psikolojik olduğunu alnadım benimde bir daha hiç olmadı ama yaklaşık 10 hafta hayatımın en berbat on ayıyıdı şimdi hamileliğin ilerleyen zamanlarında bebekten kaynaklı nefes darlığım olurda tekrar psikolojik durumumu tetikler diye çok korkuyorum hatta tek korkum bu desem yalan söylemiş olmam
:)) bence eşinle sonsuza kadar sır olarak kalmalı bu durumevet güzel bir isim Hüma, adıyla yaşasın canım.. Başaklar inatçı olmaz çok zaten ama serde Trabzonluluk olunca
tüm askerlerimiz için bol bol dua edicez, hem onlar hem aileler için zor bir imtihan, inşallah ilerde bizde asker annesi olucaz Rabbim herkesin evladına hayırlı teskereler nasip etsin
Canım öyle diyorlar ama herkeste aynı olacak diye bir şey yok. Kimisi hamileliği daha zor yaşıyor. Benim arkadaş son 10 günde sadece sıkıntı çekti. Öncesine kadar hiç nefes darlığı olmadı. Ben de nefes darlığından korkuyorum tabiki. Geçen yıl yaşadığım için çok korkuyorum. Ama düşünmemek iyi geliyor sanki bana. Sen de düşünme :/
Gunaydin kizlar.. 22 temmuz yurtdışından ailem geliyor turkiyeye.. onlara hazirlikti temizlikti derken cok yoruldum.. 2 hafta temizlik yaptim halilarimi tum yikadim balkonumda.. bebeğin kiyafetlerini yikadim utuledim sepette duruyor..şimdilik mobilyamizi almadi 32. Haftada almayi düşünüyoruz hayirlisiyla.. bu arada nerdeyse 2 aydir bebişi görmüyoruz.. 1 agustosta rAndevumuz var..boyu kilosu kac oldu cok merak ediyorum.. haydi herkese hayirli gunler.. bol tekmeli taklali gun sizinle olsunn
benimde aklıma gelmedi değil ama telefonu elime alınca duruyor yaramaz:)) ya da birisini çağırınca gel dokun diye hemen duruyor, başkasının olduğunu hissediyor sanki:)) bir tek babasına gösteriyor hareketlerini:)))Göbeğinin dalgalanmasını videoya çekebilirsin. Ben öyle yapıyorum :)
Kızlar ben haftasonu sürekli denizdeydim ama ilk defa karnıma kramp girdi hemen çıktım denizden birazda korktum ne yalan söliyim .aslında kendimide zorlamadan yüzerim kasmadımda hiç kendimi siz yinede fazla kalmayın derim...
Evet kesin araştır canım çok tatlı fotoğraflar
Haklısın, ben de bankada çalıştığım için şubelerin stresini görüyorum gerçekten çok zor, bir de satış olayı yapıyla ilgili bir şey içinden gelecek
bende öyle yapıyorumdüşünmemeye çalışıyorumbaşa gelirsede çekeriz ne yapalım bebeklerimiz için değer
bence 2. olsun, yalnız kalmasın yavrucukcidden zor bir süreç ama meyvesi çok güzel:)))
güzel olmaz mı anneleri yesin onlarıama her sabah bugün ne yaptı diye uyanmak çok da iyi olmasa gerek:)))
iki olsuuunnn, bir arkadaş olur minik kuşuna, yalnız kalmasın, kardeş iyidirbiraz aradan sonra fikrin değişir belki. Şimdi yaşadığımız şeyler bize böyle düşündürüyor ama unuturuz yine isteriz bence
eveeet sabah güneşin doğmasıyla uyanıcaz sanırım:))) Bende gece hiç duymuyorum, mutlaka hareket ediyordurgöbeğinin dalgalanması çok ilginç ama demi:)))
benim eşim erkek olursa Hamza olacak diyordu, benimde çok hoşuma gitmedi ,sen bilirsin ama o benim eski erkek arkadaşımın ismi çocuğa her baktığımda onu hatırlamamı istemezsin herhâlde dedimtabi sonra öyle bir şey olmadığını söyledim ama içinde hep şüphe kalsın sen yinede ismi değiştir dedim, şimdi başka isim bakıyor :)
bende 7. gün yaptırmayı düşünüyorum,inşallah herşey yolunda giderse sünnette olur aradan çıkar
bebekken komik oluyordu, 5 isim + soyismini ezbetletmiştim adını soranlara hepsini birden söylüyordu :))
doğduktan sonra iyileşince fikrimi değiştiririm herhalde :)
benimde aklıma gelmedi değil ama telefonu elime alınca duruyor yaramaz:)) ya da birisini çağırınca gel dokun diye hemen duruyor, başkasının olduğunu hissediyor sanki:)) bir tek babasına gösteriyor hareketlerini:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?