hayırlı olsun Allah tamamına erdirir 3. maşallah
tes 123 çıkmış ne zaman yaptırın testini kaçıncı gün
ooo maşallah erken başlamış benim bilimde ve karımın altına fena sancı girip geçiyor diğer topikten arkadaşlarım sağolsunlar rahatlattilar devamli olmazsa ara ara olursa korkma uzan dediler olurmuş öyle bebisimiz kendine yer ayarliyormus
canım 1 ay duyarsında görürsünde inşallahhhhben daha doktora bile gitmedim yurdışındayım 1 ay sonra turkıye ye döncem inşallah o zmn gitcem hayırlısı gittiğimde inşallah kalp atışını duyarım
selam arkadaslar, bende araniza katildim:)dogum tarihini bilmiyorum. ama tahminen ekim ayi olucak.dun evde yaptigim test pozitif cikti.(28 Ocak 2014 test tarihim) ve doktora gittim, doktor idrar testi ve kan testi yapti, gebelik oldugu soylediler. fakat kantesti sonucu gec saat oldugu icin sonucu goremedi doktor, bugun tekrardan kan testi ve detayli ultrasana giricem.
Ins kese yi gorebilirim, lutfen dua edin benim icin.
suanda hafif adet olucakmisim gibi agi var,goguslerde hassasiyet, ve kahverenli leke.
Aslında ben bi ajandaya bebeğim için bir şeyler yazmak istiyorum doğuma kadar:)))))))Be zaten nazar boncuklu defter aldım oraya gün ve gün aklıma gelen şeyleri yazıyorum. Arka kısmına da doktora sormam gereken seyleri yazıyorum baya yararlı oluyor
Deli bu kız ya:)Taş tabi artık hep birlikteyiz. Hatta ben sizi baby showera da geleceksiniz inşallah h ilk diş partimizede :)
Anammmm lale senin adeti bir gün geçince 1040 mı çıktı? Seninki ikiz miİSİM BEKLENEN DOĞUM TARİHİ
lale06lale 1 gün geçince bhcg 1040, kese ertesi gün görüldü. 03.10.2014
kamuran85 03.10.2014
Berkandamla 27.09.2014
turkishcoffe 04.10.2014
Mariamelikem 02.10.2014
ayceey 02.10.2014
Yusraeren 08.10.2014
elif23 06.10.2014
Arkadaşlar herkes kopyala yapıştır yaparak, ek bilgi ekleyebilir, böylece daha sistemli olurçizelgeli tablo şeklinde yapmaya çalıştım ama olmadı
Anammmm lale senin adeti bir gün geçince 1040 mı çıktı? Seninki ikiz mi
Benim adet günü 265 çıkmıştı. Henüz keseyi görmedim:)
Bunu da yazabilirsin.
Maşallah maşallahhhhmaaşallah de kızbilmiyorum tek kese vardı. Bide bebeğimi görseydim, boş kese değildir inşallah Dua edelim birbirimize...
Maşallah maşallahhhh
Yok canım boş olsa değerin düşük çıkardı herhalde. Gayet iyi maşallah
Bak ben daha keseyi bile göremedim. İçim içimi yiyor.
Bebeği görmeye ne zaman gidiyorsun? :)
selam arkadaslar, bende araniza katildim:)dogum tarihini bilmiyorum. ama tahminen ekim ayi olucak.dun evde yaptigim test pozitif cikti.(28 Ocak 2014 test tarihim) ve doktora gittim, doktor idrar testi ve kan testi yapti, gebelik oldugu soylediler. fakat kantesti sonucu gec saat oldugu icin sonucu goremedi doktor, bugun tekrardan kan testi ve detayli ultrasana giricem.
Ins kese yi gorebilirim, lutfen dua edin benim icin.
suanda hafif adet olucakmisim gibi agi var,goguslerde hassasiyet, ve kahverenli leke.
8 Şubat cumartesi gidiyorum canım. İnşallah kalp atışlarınıda duyarım. İnşallah dediğin gibidir. Senin kesede artık görünüyodur bence. Ultrasona girmeden önce çok su iç, sıkışık olursan daha net görünür.
İSİM BEKLENEN DOĞUM TARİHİ
lale06lale 1 gün geçince bhcg 1040, kese ertesi gün görüldü. 03.10.2014
kamuran85 Regl günü bhcg 265,kese henüz görülmedi. 03.10.2014
Berkandamla Regli günü 530, kese 4+4 günlükken görüldü. 27.09.2014
turkishcoffe 04.10.2014
Mariamelikem 02.10.2014
ayceey 02.10.2014
Yusraeren 08.10.2014
elif23 06.10.2014
OmurlukDegilSeyirlikOldu 1 gün geçince beta HCG 520,kese henüz görülmedi.
Kopyala yapıştır yapıp yapalım hadi :))
Aslında ben bi ajandaya bebeğim için bir şeyler yazmak istiyorum doğuma kadar:)))))))
Büyüyünce okuturum:)))))))
Hele bi keseyi görelim de hayırlısıyla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?