Birde tomrisin mi birinin emzirme günlüğü varmıl internette ona da bakalım..Ablamlarda gördüğüm kadarıyla memenin kahverengi kısmının hepsini ağzına alırsa sorun olmuyor..şimdiden kolay gelsin hepimize zamanı gelince de bunlar konuşulacak hayırlısıyla
Günaydın kızlar ve onların minik kuzuları :* uzun zamandır yazmıyordum buraya ama hep takipteyim yetisebildigim kadar okuyorum paylaşılanları.sizinle bi sıkıntımı paylaşmak istiyorum zira 3 gündür mutsuzlugun dibine vurmuş bulunmaktayım.. Belki söyleyecekleriniz bana bi yol gösterir. Şimdiden iyi ya da kotu yorum yapan herkese tesekkur ediyorum..
Esimin benden önce çocukluk aşkı diye nitelendirdiği bir ilişki varmış. Bunu tabi çok sonra öğrendim. Öğrendiğimde sevgiliydik. Telefonundan hep bi kızın adı konuştuklarına şahit oldum. Sordum dürüstçe anlatti kim olduğunu. Kizla uzun zaman cikmislar sonra kiz van a atanmis öğretmen olarak. Bi değişmiş falan esimden ayrilmis o zamanlar. Esimde gidip evlenme teklifi etmiş reddedilmiş.. Sonra da bitmiş.. İste biz sevgiliyken neden gorusuyorsun DİE sorduğumda öylesine DİE salakca bi cvp aldim. Kiz bunu merak ediyormuş ariyormus falan.. Ben bunu yediremedim ayrildim o zamanlar. Sonra numarasini değiştirdi pesimde çok koştu acikcasi çok seviyorum inanmak istedim sanirim. Baristik. Kisa bir sure evlenme teklifi etti kabul ettim. Neyse evleneli 10 ay oldu ve 7 aylik hamileyim. 3 gün önce tesadüfen facede arama motoruna tikladim ne göreyim kizin adi var. Geçmişe baktim evlendigimizden bu yana her ay nerdeyse 2 ya da 3 kere evlenmeden öncede yine ayda bir kızın profiline bakmis.. Yıkıldım.. Bir kadın olarak bir anne adayı olarak yediremedim kendime.. Çünkü biz evliydik ve onun kızına kızımıza hamileydim.. Esimin aklinda başka biri.. Hicbir izahi hicbir aciklamasi yok bunun. Basta anlamaya calistim. Yapamadim.. Suçlu ben oldum karıştırdıgim için.. Üste cikti yine. Sonra pişman oldu özür diledi bunlari haketmiyormusum falan filan. Merak edip baktigini söyledi ama esimi taniyorum yalan söyledi. Akli onda belli bende kullanilmis bir eşya dan farksizim.. Canım yaniuo çünküeeşimin gözlerinin içine titrerdim çok seviyorum onu en çok da bu canini yaktı.. Simdi konuşmuyorum. İki yabancı gibiyiz. Beni her sevdiğini söylediğinde ve yaklaştığında irkiliyorum. İnanmıyorum. Belki şimdi bazilariniz abartiyorsun diceksiniz.. Şuan be yasadigimi bir bilseniz
. hayal kırıkliklari... Biraz uzun oldu kusura bakmayin içimi dökmek istedim . ne yapacagim bilmiyorum.........
herkese günaydın :)
sağlıklı mutlu huzurku bir gün olsun inşallah :)
oooo, Kayserilinin ticari zekası var mı sende de?:)
Sevmez olurmuyum. Ona öyle aşık öyle sevgi doluyum ki bu yüzden çok yaralandim. Ve bunu çok iyi biliyor. Sevgimden zerre şüphesi yok. Onun çocuğunu taşıyorum .. Bi ara yaklaşayim diyorum yapamiyorum. Aklima geliyor deli oluyorum. Nazil unutucam bilmiyorum. Bu yüzden uzagiz.. Hayir yani kizda evlenmiş hem de bizden bir gün sonra... Neyine bakiyor anlam veremiyirum
Öyle olursa süper olur:) Elif sen burada mı yatıyon kuzum, 7/24 cevap yazıyorsun:)
Canım eşinin sana karşı davranışları nasıl sevdiğini hissediyor musun? Bence sadece merak ettiğinden bakıyordur bir his beslediğini düşünmedim açıkçası..Bazen biz bile arkadaşımızın eski sevgilisini bile merak ederiz bakarız.. Küs kalarak ve bu konuda kavga ederek aklına daha fazla gelmesine ve onu düşünmesine sebep olma bence..Hassas bir dönemdeyiz ve bu durum tabii ki başka düşünmene sebep bende olsam bende aynı düşünürüm ama o senin eşin artık üzülme hiç..Bak sana birşey anlatayım benim eşime asılan bir kadın vardı aynı iş yerinde resmen asılıyor ama ben eşime hiç birşey demedim Allah için eşimde de bir asılma yoktu sırf bu kadına bu adam benim demek için süslenip püslenip eşimin yanında oluyordum sen kimsin burada gül gibi karısı var demek için sende aynını yap güzel güzel resimler çek sende koy internete ne kadar mutlu olduğunuzu görsün.Bırak başkaları üzülsün
Maşallah canım çok tatlı :) erkek mi seninki? Ne kadar sivri
Canım önce Faceden yazmak istedim sana sonra buraya yöneldim. Buraya girmeme artık eşim cok sıcak bakmıyor cunku cok stres oluyormuşum doğum konusunda. Ama senin yanında olmak istedim. Yaşadıklarının derecesinin sadew ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum seni anlamaya çalışıyorum. Cok zor bir durum olsa gerek. Bende evlendiğimizde boyle bir durumla karşılaştım ilk ikinci ayındaydı sanırım. Facede hareketler dökümünden girdim baktım kimlere bakmış diye. Eski sevgilisi vardı bi kactane de kız arkadaşı vardı ama sadece arkadaşı baktığı listede. Tabi bastım ben feryadı. Eşimde özür diledi sadece merak ettim baktım dedi bende dedim sana güvenmiyorum artık. Ogün bügündür gercekten bakmıyor. Gerek internet geçmişine bakıyorum gerek face. Bence aeninde eşin sadece meraktan baktı. Bazen bizler merakımıza engel olamayız. Bence cok uzatmadan eşinle konus ve yeniden sana güvenmeye ihtiyacım var de. Güvenini kazansın yeniden. Her sarılıp öpmeye çalıştığında güvenmediğini söyle inanmadığını söyle ki anlasın bence susma. Onun dısında ben fotoğraflarınızı görüyorum bence eşin seni cok fazla seviyor sevmeyen gözler oyle bakmaz. Bırak eski kızları. Ohh ne güzel onlar değil sen eşini kazanmışssın bu şekilde bak duruma. Ve kendini şanslı hisset birde aşık oldugun ve deli gibi seni seven bir adama cocuk veriyorsun güzeller güzeli Ela'nız oluyor. Gerisi boş üzülmemehe çalış unutamaki ela da cok üzülüyor sen üzülünce hadi toparlan bakalım şimdi
canım yazını okudum ama alıntı yapamadım onu. sen hiç kafanı takma bizler şimdi duygusal dönemdeyiz. herşeyi abartabiliyoruz bende kaç gündür şüphe ediyorum eşimden ihtimal veremiorum ama yine de üzüyorum kendimi sürekli ondan ayrı oturuorum aklım estikçe ağlıorum ne oldu dio cvp veremiorum çünkü diyebileceğim bişiy yok kendi adıma konuşayım mesela benim ayaklarım şişti göğüslerim felaket oldu güzel bulmuorum kendimi moralim bozuluo hep duymuşuzdur çevremizde televizyonlarda hamileyken eşini aldatmış öyle olmuş böyle olmuş die onlar hep bilinç altımızda en ufak şeyde aldattı dioruz kandırıldık dioruz sende büyük ihtimal benim düşündüğüm gibi düşünmüşsün. ne yap biliomusun eşinin face o kızı engelle bulamasın eğer engellileri kaldırmayı bilmiosa işe yarar. yada o açtı mı sen tekrar engelle yadaa güzelim boşverrr bak kızını taşıosun ola ki öyle bişiy düşünüosa kendi bilir. ama ben ihtimal vermiorum bizim psikolojımız gerçekten iyi değilll
süper görünüyor baya sivri duruyor. Maşallah ikinize de
Denicem canım konuşmayı.. Umarim becerebilirim. Bu donemde boyle biseyi kaldiracak gücüm olmadigindan boyle oldu.. Yoksa savaşırım tabi ki.. İnsan hamileyken daha da duygusal oluyormuş.. Umarım geçecek bunlarda çok tesekkur ederim çok sağol :*
saol canım :) sen de bildin tam oldu.. gören hemen erkek diyor.. 2 . hamileliğimizde dr dan önce biz anlıcaz sanırım cinsiyeti tecrübe kazanıyoruz iyice
Damlacığım özlettin kendiniFacebooktan mesaj atacaktım sana bugün, inşallah iyisindir canım
Allahrazı olsun güzel dualarin için.. Amin canım.. Konuştum ve söylediklerinin aynisini söyledim. Hoş olmazdi tabi ki diyor. Farkında ama bunu bana hep yapiyor.. Yanibkendisine yapilmasini istemediği herşeyi bana yapiyor ne hikmetse.. Güven falan kalmadi zaten . gerçekten çok kirildim. Kendini bu olaydan hakli cikartmak için üstüme çok geldi. Güzel bi evliliği varmis ben bozuyormusum. Hep irdeliyormusum. Hakli belki ama her karistirdigimda da birşey bulmak garip. Demekki bbirşeyler yapıyorsun ki karistiriyorum. Ne bileyim canim benim inan çok yorgunum.
Denicem canım konuşmayı.. Umarim becerebilirim. Bu donemde boyle biseyi kaldiracak gücüm olmadigindan boyle oldu.. Yoksa savaşırım tabi ki.. İnsan hamileyken daha da duygusal oluyormuş.. Umarım geçecek bunlarda çok tesekkur ederim çok sağol :*
Canım önce Faceden yazmak istedim sana sonra buraya yöneldim. Buraya girmeme artık eşim cok sıcak bakmıyor cunku cok stres oluyormuşum doğum konusunda. Ama senin yanında olmak istedim. Yaşadıklarının derecesinin sadew ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum seni anlamaya çalışıyorum. Cok zor bir durum olsa gerek. Bende evlendiğimizde boyle bir durumla karşılaştım ilk ikinci ayındaydı sanırım. Facede hareketler dökümünden girdim baktım kimlere bakmış diye. Eski sevgilisi vardı bi kactane de kız arkadaşı vardı ama sadece arkadaşı baktığı listede. Tabi bastım ben feryadı. Eşimde özür diledi sadece merak ettim baktım dedi bende dedim sana güvenmiyorum artık. Ogün bügündür gercekten bakmıyor. Gerek internet geçmişine bakıyorum gerek face. Bence aeninde eşin sadece meraktan baktı. Bazen bizler merakımıza engel olamayız. Bence cok uzatmadan eşinle konus ve yeniden sana güvenmeye ihtiyacım var de. Güvenini kazansın yeniden. Her sarılıp öpmeye çalıştığında güvenmediğini söyle inanmadığını söyle ki anlasın bence susma. Onun dısında ben fotoğraflarınızı görüyorum bence eşin seni cok fazla seviyor sevmeyen gözler oyle bakmaz. Bırak eski kızları. Ohh ne güzel onlar değil sen eşini kazanmışssın bu şekilde bak duruma. Ve kendini şanslı hisset birde aşık oldugun ve deli gibi seni seven bir adama cocuk veriyorsun güzeller güzeli Ela'nız oluyor. Gerisi boş üzülmemehe çalış unutamaki ela da cok üzülüyor sen üzülünce hadi toparlan bakalım şimdi
:) sorma insanin aklindan neler neler geçiyor. Ayni saydiklarini düşünmedim değil. Hamilelikten iyice duygusal lastik. Herşeye kirilir alinir olduk. Bu da olunca tuz biber oldu yani. Gerçekten psikolojik olarak cökmüş durumdayizfacesini kapatmis acar yarin obur gun. Acinca engellerim. Pek anlamaz heralde . aynen dogru diyosun oyle birsey duaunuyosa kendi bilir.. Bizi kaybeder bunu goze alamaz heralde. 3 gundur o da kotu pisman belli. İkimizi de yok yere uzuyor iste .
Tüm annişlere ve kuzucuklara merhaba :*
Uzun zamandır yazamıyorum buraya. Eşim tarafından yasak koyuldu. Buraya girince neden bilmiyorum ama psikolojim bozuluyor doğum yaklaştıkça sanırım korkular sarmaya basladı etrafımı. Ee bizim doğumumuza sadece 54 gün kaldı :) peki bu süreçte neler mi yasadım? Kızlar benim bu kan sayımım hala yükselmedi. 8.1 iz şuanda. Sabahları ilaç içmeme rağmen haftada 3 gğn et, 1 gün balık yememe rağmen banamısın demiyor. Şalı günü doktor randevum bar bakalım o ne söylecek. Boyle giderse doğuma alınmama ihtimalim varmış. Gerçi doğuma alınmayıp napcam onuda bildiğim yok :) onun dışında ise cok şiddetli bir şekilde çatı kemiklerim ağrıyor. Dün akşam ağrısından resmen ağladım. Neyse ki son 7 haftamız kaldı. Bitecek inşallah hersey sonrasında aa uykusuz geceler. Peki sizler nasılsınız? Umarım yoktur hiç bir sıkıntınız. Özledik sizleri biz cok cok :*
günaydın kızlar az zaman kaldı bıraz daha sabır
Tüm annişlere ve kuzucuklara merhaba :*
Uzun zamandır yazamıyorum buraya. Eşim tarafından yasak koyuldu. Buraya girince neden bilmiyorum ama psikolojim bozuluyor doğum yaklaştıkça sanırım korkular sarmaya basladı etrafımı. Ee bizim doğumumuza sadece 54 gün kaldı :) peki bu süreçte neler mi yasadım? Kızlar benim bu kan sayımım hala yükselmedi. 8.1 iz şuanda. Sabahları ilaç içmeme rağmen haftada 3 gğn et, 1 gün balık yememe rağmen banamısın demiyor. Şalı günü doktor randevum bar bakalım o ne söylecek. Boyle giderse doğuma alınmama ihtimalim varmış. Gerçi doğuma alınmayıp napcam onuda bildiğim yok :) onun dışında ise cok şiddetli bir şekilde çatı kemiklerim ağrıyor. Dün akşam ağrısından resmen ağladım. Neyse ki son 7 haftamız kaldı. Bitecek inşallah hersey sonrasında aa uykusuz geceler. Peki sizler nasılsınız? Umarım yoktur hiç bir sıkıntınız. Özledik sizleri biz cok cok :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?