kızlar günaydın...
akşam benimde sinirlerim laçka oldu kayınvalidemler haftanın 2 günü pazara çıkıyolar eşimde allah razı olsun alıştırdı her çarşamba geliolar ya bunlar nasıl insanlar anlam veremiorum ben hamileyim gündüz iş yerinde yoruluorum gece diş ağrısından uyuyup dinlenemiorum bunlar bide fazla bişiy hazırlamasınlar diomuş bende akşam sadece çorba yaptım ve salata yaptım koydum önlerine neyse ama canım burnumda hemen kalkıp gitsinelr die birde normal çay yerine yeşil çay yaptım neyse içtiler kayınpederim namaza gitti kv dio ki yatcaksanz gideyim bende dedi bende yüzüne bakmadan tavır alır gibi farketmez dedim o ara çamaşırlarım vardı onları topladım içeri girdim hanım uyuyo bende çamaşırları katlayım dedim eşim geldi annemin yanında nie durmuosun bende dedim sen salakmısın ananın başının ucunda nasıl uyuduğuna mı bakayım dedim biz akşam bozuştuk eşimle. hadi dedim onlar bilmio sendemi görmüosun geceleri nasıl yatamadığımı diyemedin mi meral çok yorgun musait değiliz die dedim haklsın dedi sadece.akşamdan beri üzerime düşüo eşim özür dilio ama bunlar yüzünden bebeğim sinirli olucak mutsuz olucakherşeyi kafaya takıorum sonra uyudum ben kp gelmiş almış kv götürmüş sonra uyandım uyku tutmadı balkonda zırladım durdum eşim geldi beni de üzüosun dedi sen nie üzülcen olan bana oluo anam ağlıo iş yerinde dinlenemiorum biliosun ne oluosa bana oluo dedim. öyle oturduk sizce ben çok mu abarttım ama elimde değil o çorbayı salatayı ağlayarak yaptım sinirimden...
Tüm annişlere ve kuzucuklara merhaba :*
Uzun zamandır yazamıyorum buraya. Eşim tarafından yasak koyuldu. Buraya girince neden bilmiyorum ama psikolojim bozuluyor doğum yaklaştıkça sanırım korkular sarmaya basladı etrafımı. Ee bizim doğumumuza sadece 54 gün kaldı :) peki bu süreçte neler mi yasadım? Kızlar benim bu kan sayımım hala yükselmedi. 8.1 iz şuanda. Sabahları ilaç içmeme rağmen haftada 3 gğn et, 1 gün balık yememe rağmen banamısın demiyor. Şalı günü doktor randevum bar bakalım o ne söylecek. Boyle giderse doğuma alınmama ihtimalim varmış. Gerçi doğuma alınmayıp napcam onuda bildiğim yok :) onun dışında ise cok şiddetli bir şekilde çatı kemiklerim ağrıyor. Dün akşam ağrısından resmen ağladım. Neyse ki son 7 haftamız kaldı. Bitecek inşallah hersey sonrasında aa uykusuz geceler. Peki sizler nasılsınız? Umarım yoktur hiç bir sıkıntınız. Özledik sizleri biz cok cok :*
Işte geldim Burdayım :)) canım geceliğini gördüm bu arada cok cpk beğendim bide randevuya gitmiştin sanırım yazamadım eşim yanımdaydı hastasonu. Hersey iyidi diye hatırlıyorum bende özledim seni, sizii çokkk
Canım bence bu hamilelik hormonlarımız bizleri böyle yapıyor. İnsan eski görüştüğünü, eski arkadaşlarını merak edebilir. Bu normal bir durum. Hala onu sevdiği anlamına gelmez ki bu. Ben bazen eşimin eski kız arkadaşını bile merak edip, aratıyorum ki üstünden neredeyse 20 yıl geçmiş. Merak başka birşey hala o insana karşı aşk, sevgi hissetmek başka birşey. Bence bunları karıştırıyorsun. Kendini de boşu boşuna üzüyorsun. Eşin sana hala o kadını seviyorum dedi mi de sen bu kadar kendine acı çektiriyorsun? Bırak bu düşünceleri de çocuğunu üzme annesi. Sen eşine ilgini eksik etme. Hatta dün okuduğum bir kitaptan bahsedeyim sana. Kadın ve kocası yıllarca ayrı yataklarda yatıyorlar. Sonra kadının gelini bir yakının başından geçenlerden örnek verip, kayınvalidesine ilişkisine güçlü bir kadın olarak sahip çıkmasını öğütlüyor. Kadın da kocası eve gelince, "Ben artık her salı akşamı yanına gittiğin o kadının hayatından çıkmasını istiyorum. Buna daha fazla dayanamıyorum. Seni seviyorum, istiyorum ve bir kadının sana yaşatabileceği herşeyi ben de sana verebilirim." deyip, kocasını öpmeye başlıyor. Sonrası malumAdam da sonrasında itiraf ediyor ki eşi onu kıskansın diye her salı akşamı dışarı çıkıp, eve gelmiyormuş. Ama aslında bir kadınla vakit geçirmiyormuş ve yıllardır eşinin bunu sormasını beklemiş. Şimdi böyle yüzeysel anlatınca biraz tuhaf geliyor ama romanın bütününde çok güzel bir ders bu. Yani sen bir kadın olarak eşinesahip çıktığını, başka bir kadının onu böyle mutlu edemeyeceğini hissettir, gerisi gelir zaten. Erkekler çok şey beklemez hayattan, kadınlar gibi karmaşık yaratıklar değiller. Huzur, şefkat ve cinsellik yeter de artar bile
ayy canım ya sen eşinle ben hem eşim hem analarıyla uğraşıorum cinnet çıkarıcam yakındaaaa
Allah bize güç kuvvet sabır versiiinnn
kızlar günaydın...
akşam benimde sinirlerim laçka oldu kayınvalidemler haftanın 2 günü pazara çıkıyolar eşimde allah razı olsun alıştırdı her çarşamba geliolar ya bunlar nasıl insanlar anlam veremiorum ben hamileyim gündüz iş yerinde yoruluorum gece diş ağrısından uyuyup dinlenemiorum bunlar bide fazla bişiy hazırlamasınlar diomuş bende akşam sadece çorba yaptım ve salata yaptım koydum önlerine neyse ama canım burnumda hemen kalkıp gitsinelr die birde normal çay yerine yeşil çay yaptım neyse içtiler kayınpederim namaza gitti kv dio ki yatcaksanz gideyim bende dedi bende yüzüne bakmadan tavır alır gibi farketmez dedim o ara çamaşırlarım vardı onları topladım içeri girdim hanım uyuyo bende çamaşırları katlayım dedim eşim geldi annemin yanında nie durmuosun bende dedim sen salakmısın ananın başının ucunda nasıl uyuduğuna mı bakayım dedim biz akşam bozuştuk eşimle. hadi dedim onlar bilmio sendemi görmüosun geceleri nasıl yatamadığımı diyemedin mi meral çok yorgun musait değiliz die dedim haklsın dedi sadece.akşamdan beri üzerime düşüo eşim özür dilio ama bunlar yüzünden bebeğim sinirli olucak mutsuz olucakherşeyi kafaya takıorum sonra uyudum ben kp gelmiş almış kv götürmüş sonra uyandım uyku tutmadı balkonda zırladım durdum eşim geldi beni de üzüosun dedi sen nie üzülcen olan bana oluo anam ağlıo iş yerinde dinlenemiorum biliosun ne oluosa bana oluo dedim. öyle oturduk sizce ben çok mu abarttım ama elimde değil o çorbayı salatayı ağlayarak yaptım sinirimden...
kızlar günaydın...
ayy canım ya sen eşinle ben hem eşim hem analarıyla uğraşıorum cinnet çıkarıcam yakındaaaa
Allah bize güç kuvvet sabır versiiinnn
Bence çok haklısın canım. Ama eşinle sakince bunları konuştuğunda, yorgunluğun, gerginliğin bebeğiniz için zararlı olduğunu anlattığında ve ailesine nasıl davranması gerektiğini söylediğinde o da uyaracaktır ailesini.Sen kendini üzme, karşıdakilerin düşüncesizliği bu. Ama ben olsam senin kadar anlayışlı davranmazdım. Ayıp yani, hamile ve üstelik çalışan kadına yapılmaz bu.
:)) Biraz abartmış gibisin canım sanki eşine sert davranmışın ama öyle davranmak bazen faydalı oluyor sustukça üzerine geliyorlar hamile olduğunu bile unutuyorlar nerdeyse. Ama eşin anlattığın kadarıyla senin yanında sana hak vermiş. Sende mübarek ramazan günü büyüklerini ağırlamışın sevap kazanmışın :))kızlar günaydın...
Günaydın kızlar ve onların minik kuzuları :* uzun zamandır yazmıyordum buraya ama hep takipteyim yetisebildigim kadar okuyorum paylaşılanları.sizinle bi sıkıntımı paylaşmak istiyorum zira 3 gündür mutsuzlugun dibine vurmuş bulunmaktayım.. Belki söyleyecekleriniz bana bi yol gösterir. Şimdiden iyi ya da kotu yorum yapan herkese tesekkur ediyorum..
Esimin benden önce çocukluk aşkı diye nitelendirdiği bir ilişki varmış. Bunu tabi çok sonra öğrendim. Öğrendiğimde sevgiliydik. Telefonundan hep bi kızın adı konuştuklarına şahit oldum. Sordum dürüstçe anlatti kim olduğunu. Kizla uzun zaman cikmislar sonra kiz van a atanmis öğretmen olarak. Bi değişmiş falan esimden ayrilmis o zamanlar. Esimde gidip evlenme teklifi etmiş reddedilmiş.. Sonra da bitmiş.. İste biz sevgiliyken neden gorusuyorsun DİE sorduğumda öylesine DİE salakca bi cvp aldim. Kiz bunu merak ediyormuş ariyormus falan.. Ben bunu yediremedim ayrildim o zamanlar. Sonra numarasini değiştirdi pesimde çok koştu acikcasi çok seviyorum inanmak istedim sanirim. Baristik. Kisa bir sure evlenme teklifi etti kabul ettim. Neyse evleneli 10 ay oldu ve 7 aylik hamileyim. 3 gün önce tesadüfen facede arama motoruna tikladim ne göreyim kizin adi var. Geçmişe baktim evlendigimizden bu yana her ay nerdeyse 2 ya da 3 kere evlenmeden öncede yine ayda bir kızın profiline bakmis.. Yıkıldım.. Bir kadın olarak bir anne adayı olarak yediremedim kendime.. Çünkü biz evliydik ve onun kızına kızımıza hamileydim.. Esimin aklinda başka biri.. Hicbir izahi hicbir aciklamasi yok bunun. Basta anlamaya calistim. Yapamadim.. Suçlu ben oldum karıştırdıgim için.. Üste cikti yine. Sonra pişman oldu özür diledi bunlari haketmiyormusum falan filan. Merak edip baktigini söyledi ama esimi taniyorum yalan söyledi. Akli onda belli bende kullanilmis bir eşya dan farksizim.. Canım yaniuo çünküeeşimin gözlerinin içine titrerdim çok seviyorum onu en çok da bu canini yaktı.. Simdi konuşmuyorum. İki yabancı gibiyiz. Beni her sevdiğini söylediğinde ve yaklaştığında irkiliyorum. İnanmıyorum. Belki şimdi bazilariniz abartiyorsun diceksiniz.. Şuan be yasadigimi bir bilseniz
. hayal kırıkliklari... Biraz uzun oldu kusura bakmayin içimi dökmek istedim . ne yapacagim bilmiyorum.........
Canım senin yerinde olsam kocama kızarım, konuşurum nedenini sorarım ama sonra konuyu uzatmam belli ki merakından yapmış, eğer bişey hissetseydi mesaj falan atardı diye düşünüyorum. Mazide kalmış saçma bir insan için evliliğini bozmana, eşine soğuk davranmana, bebeğini üzmene en önemlisi de bu halde kendini üzmeye değer mi hiç? Kadının bundan haberi bile yok düşünsene.. Hiç takılma canım, ne kadar güzel bir ailen var, bebişin olacak Allah'ın izniyle..
Uzun zamandır yazamıyorum buraya. Eşim tarafından yasak koyuldu. Buraya girince neden bilmiyorum ama psikolojim bozuluyor doğum yaklaştıkça sanırım korkular sarmaya basladı etrafımı. Ee bizim doğumumuza sadece 54 gün kaldı :) peki bu süreçte neler mi yasadım? Kızlar benim bu kan sayımım hala yükselmedi. 8.1 iz şuanda. Sabahları ilaç içmeme rağmen haftada 3 gğn et, 1 gün balık yememe rağmen banamısın demiyor. Şalı günü doktor randevum bar bakalım o ne söylecek. Boyle giderse doğuma alınmama ihtimalim varmış. Gerçi doğuma alınmayıp napcam onuda bildiğim yok :) onun dışında ise cok şiddetli bir şekilde çatı kemiklerim ağrıyor. Dün akşam ağrısından resmen ağladım. Neyse ki son 7 haftamız kaldı. Bitecek inşallah hersey sonrasında aa uykusuz geceler. Peki sizler nasılsınız? Umarım yoktur hiç bir sıkıntınız. Özledik sizleri biz cok cok :*
Çok teşekkürler canım benim, sen de ikinci için benim aldığım yere bakabilirsin, fiyatlar çok uygun, çok kaliteli ve sadece gecelik pijama satıyorlar.. Ben bir de pijama takımı alacağım ordan
Evet canım gittik, sağ taraftaki damarlarda direnç varmış, coraspin alıyorum inşallah bir sonraki randevuya geçer, azıcık taktım kafama sanırım bu durumuolsun buna da şükür..
:)) Biraz abartmış gibisin canım sanki eşine sert davranmışın ama öyle davranmak bazen faydalı oluyor sustukça üzerine geliyorlar hamile olduğunu bile unutuyorlar nerdeyse. Ama eşin anlattığın kadarıyla senin yanında sana hak vermiş. Sende mübarek ramazan günü büyüklerini ağırlamışın sevap kazanmışın :))
Canım eşin öylesine bakmış gibi. İnsan merak edebiliyor bazen. Oda meraktan öyle yapmış. Hatasını anlaması da büyük bir erdem bence. Benim eşim hiç bir zaman hatasını kabul etmemişti. Olayı büyütme büyüttükçe uzaklaşırsınız birbirinizden tatlım.
Ailesiyle de ugrasiyorum canim ama artik onlari takmamayi öğrendimaman boşver sende kendilerince takilsinlar. Sen sadece esin ile uğraş :) amin canim amin
canım neden kendini yıpratıyorsun, eve gelince kendini yatağa at, kv yede anne iyi ki geldin bende ne yicez diye düşünüyordum bi çorba bi salata yaparmısın debak haftaya gelmez
Günaydın canım,
Çok haklısın, seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Ama artık eşin de anlamış olmalı ve bundan sonra çağırmaz diye düşünüyorum. Çağırırsa da hiçbir şey yapma eşine sen hazırla de sen git otur. Sen mecbur musun onun anasına hizmet etmeye hamile halinle. Kadına bak, kendisi yemek yapıp sizi çağırması gerekirken kendisi geliyor, ne kadar bencil bir insan sinir oluyorum böyle merhametsiz insanlara, Allah ıslah etsin ne diyim.
Sen sakın üzme kendini canım, tavrını belli et anlayan anlar zaten..
Amin :) Kafana takma canım boş ver , geldiler gittiler işte :)
Onlar gittikten sonra eşine söylerdin o ikaz ederdi .
Benim k.p de aynını yaptı ben hiç surat yapmadım
Yoruluyorum iş yerinde falan dedim , oda anladı gitti .
Kızdım kızmam mi .. Olayin ilk sicakligi ile konuştum. Ama sinirliydim. Ne kadar anlatabildim bilmiyorum. Bugün son kez konusucam. Kirildigimi neden boyle birşey yapma gereği duyduğunu sorucam. Ve güvenimin sarsildigini..güzelce konusmayi denicem. Boyle dediğin gibi hem kendimi hem bebeğimi uzuyorum. Amin canim Rabbim sagliklan sihhatlen yavrularimiza kavusmayi nasip etsin. Tesekkur ederim :*
yaklaşmak istediğinde sakın çekinme, eşin o senin ,diğer parçan, zaten yaptığı hatayı anlamıştır , uzaklaşsan ne olacak ki , dışarda öyle kızlar var ki maalesef evli erkeklerin peşinde yuva yıkmaya meraklı, çok kırıldığını belirt, çocuğun için bu seferlik affettiğini ama bir daha yakalarsan kolay kolay affetmeyeceğini söyle ama geçmişte kalmış biri için kendi mutluluğundan vazgeçme derim
canım ben 8:30 da iş başı yapıyorum, internetten şirkete bağlanıp o şekilde çalışıyorum, şirketten ararlarsa diye bilgisayar başında beklemek zorundayım, işler yoğun olmadığı içinde hep burdayım :)
süpersin bencede yapılması gereken bu kendin üzüleceğine karşı tarafı üzeceksin :)
:)) Biraz abartmış gibisin canım sanki eşine sert davranmışın ama öyle davranmak bazen faydalı oluyor sustukça üzerine geliyorlar hamile olduğunu bile unutuyorlar nerdeyse. Ama eşin anlattığın kadarıyla senin yanında sana hak vermiş. Sende mübarek ramazan günü büyüklerini ağırlamışın sevap kazanmışın :))
Aa bak bunu hatırlamıyorum. Cok gecmiş olsun canım ama olabiliyormuş o sanırım sonradan geçiyormuş diye biliyorum cok okudum sanırım boyle diren olanlarıda ben. Üzülmek yooook masalımızı da üzmüyorsun sakın annesi. Nerden aldın canım geceliği bende bakıyım hala almadım ikinciyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?