2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Bence çok haklısın canım. Ama eşinle sakince bunları konuştuğunda, yorgunluğun, gerginliğin bebeğiniz için zararlı olduğunu anlattığında ve ailesine nasıl davranması gerektiğini söylediğinde o da uyaracaktır ailesini.Sen kendini üzme, karşıdakilerin düşüncesizliği bu. Ama ben olsam senin kadar anlayışlı davranmazdım. Ayıp yani, hamile ve üstelik çalışan kadına yapılmaz bu.

Damla yasakta nedir , doğum yaklaştıkça stres olma canım yavrularımıza kavuşacağız çok güzel böyle düşün Hamilelik zorlaşıyor , ve doğumda bitecek
çatı kemiklerin ağrır canım maşallah yine iyisin , hadi dayan biraz daha az kaldı

Çok teşekkürler canım benim, sen de ikinci için benim aldığım yere bakabilirsin, fiyatlar çok uygun, çok kaliteli ve sadece gecelik pijama satıyorlar.. Ben bir de pijama takımı alacağım ordan

Evet canım gittik, sağ taraftaki damarlarda direnç varmış, coraspin alıyorum inşallah bir sonraki randevuya geçer, azıcık taktım kafama sanırım bu durumu olsun buna da şükür..

okurken güldüm. Çok sağol canım yüzüm güldü sayende :) evet bastan sona çok çok haklisin. Hamilelik ten mi artik bilemiyorum boyle olabiliyor. Hepiniz çok haklisiniz. Yapmam gereken sirtımıbdönmek değil aşkima sahip cikmak. Gerçekten bizim gibi karmasik değiller çok basitler. Belki de doğruyu söyledi sadece meraktan dedi. Bende kurdum da kurdum.. hemen toparlaniyorum ve son soyledigin 3 sey e sonuna kadar katiliyorum :)

ayy canım ya sen eşinle ben hem eşim hem analarıyla uğraşıorum cinnet çıkarıcam yakındaaaa
Allah bize güç kuvvet sabır versiiinnn

Ailesiyle de ugrasiyorum canim ama artik onlari takmamayi öğrendim aman boşver sende kendilerince takilsinlar. Sen sadece esin ile uğraş :) amin canim amin

canım neden kendini yıpratıyorsun, eve gelince kendini yatağa at, kv yede anne iyi ki geldin bende ne yicez diye düşünüyordum bi çorba bi salata yaparmısın de bak haftaya gelmez

Günaydın canım,

Çok haklısın, seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Ama artık eşin de anlamış olmalı ve bundan sonra çağırmaz diye düşünüyorum. Çağırırsa da hiçbir şey yapma eşine sen hazırla de sen git otur. Sen mecbur musun onun anasına hizmet etmeye hamile halinle. Kadına bak, kendisi yemek yapıp sizi çağırması gerekirken kendisi geliyor, ne kadar bencil bir insan sinir oluyorum böyle merhametsiz insanlara, Allah ıslah etsin ne diyim.

Sen sakın üzme kendini canım, tavrını belli et anlayan anlar zaten..

ayy canım ya sen eşinle ben hem eşim hem analarıyla uğraşıorum cinnet çıkarıcam yakındaaaa
Allah bize güç kuvvet sabır versiiinnn

Amin :) Kafana takma canım boş ver , geldiler gittiler işte :)
Onlar gittikten sonra eşine söylerdin o ikaz ederdi .
Benim k.p de aynını yaptı ben hiç surat yapmadım
Yoruluyorum iş yerinde falan dedim , oda anladı gitti .

akşamdan beri sinirlerime hakim olamıorum başımın ağrısı dinmedi benim düşüncemde bi saçmalık yok deme o da doğum yapmış halimden anlaması lazım ve diş problemi çektiğimi bilio. saflığa vuruolar herşeyin domuz gibi farkındalar (tövbe yarabbim) bence pazardan gelip yemek hazırlaması zor gelio gelin yapıo nede olsa die düşünüolar. ben gerçekten yoruldum dediğin gibi eşimle konuşmalıyım güzelce ama kırılmaz umarım annesi nede olsa tamam benim annemde gelio kardeşimle hallediolar herşeyi ayağımın altına yastığımı bile koyup yatırıolar ama bunlar yük oluyolar bana allahtan aynı ev içerisinde değilz mesafe var yoksa ben çoktaaaaann bırakıp gittiydim... en kısa zamanda konuşmalıyım eşimle durumumun gerçekten farkına varmalı. yoksa çocuğum etkilencek sinirli olucak anası gibiii :)

:)) Biraz abartmış gibisin canım sanki eşine sert davranmışın ama öyle davranmak bazen faydalı oluyor sustukça üzerine geliyorlar hamile olduğunu bile unutuyorlar nerdeyse. Ama eşin anlattığın kadarıyla senin yanında sana hak vermiş. Sende mübarek ramazan günü büyüklerini ağırlamışın sevap kazanmışın :))

Canım eşin öylesine bakmış gibi. İnsan merak edebiliyor bazen. Oda meraktan öyle yapmış. Hatasını anlaması da büyük bir erdem bence. Benim eşim hiç bir zaman hatasını kabul etmemişti. Olayı büyütme büyüttükçe uzaklaşırsınız birbirinizden tatlım.

Kızdım kızmam mi .. Olayin ilk sicakligi ile konuştum. Ama sinirliydim. Ne kadar anlatabildim bilmiyorum. Bugün son kez konusucam. Kirildigimi neden boyle birşey yapma gereği duyduğunu sorucam. Ve güvenimin sarsildigini..güzelce konusmayi denicem. Boyle dediğin gibi hem kendimi hem bebeğimi uzuyorum. Amin canim Rabbim sagliklan sihhatlen yavrularimiza kavusmayi nasip etsin. Tesekkur ederim :*

Canım, başka bir kurumda da kan tahlili yaptır bence. Benim başımdan da son iki günde bazı aksilikler geçti, çok üzüldüm. Kan değerlerim yerlerde çıktı, şok oldum. Beslenmeme dikkat ediyorum, kendimi de iyi hissediyorum. Neden böyle oldu, doğru olamaz bu diye yedim kendimi. Sonraki sabah aynı hastanede beni takip eden dahiliyecime gittik. Şok oldu değerleri görünce, hemen laboratuvarı aradı. Cihazların kalibrasyonunda bir sorun olmuş, değerlerim yanlış çıkmış. O gün hastanedeki tüm tahliller böyle yanlış çıkmış. Yeni sonuçlarım iyi çıktı çok şükür. Ama yaa ben kuşkulanmayıp, tekrar tahlil yaptırmasaydım ne olacaktı diye çıkıştık eşimle. Bana yaşattığınız stresi başkası da yaşamasın, lütfen insanlara özellikle de hamile olanlara ulaşın ve tekrar tahlil isteyin dedim. Merak etmeyin tekrar çalışacağız sonuçları dediler ama bilmiyorum. Zaten dün de kötü çıksaydı başka hastanede yaptıracaktık tekrar tahlilleri, eşimle konuşmuştuk. Bence sen de öyle yap, belki hatalı ölçüyordur cihazları. Yine kötü çıkarsa hematoloji bölümüne görünebilirsin tatlım, üzme kendini. Herşeyin çaresi var. Ama hergün kırmızı et ye. Çorbaya kıyma kat, sebzeye et kat, bir şekilde tüketmeye çalış. Etli yemeklerin yanında cacık falan kalsiyumlu besinler tüketme. B12, ferritin, demir depoları, kalsiyum tahlili de iste. Üstesinden gelirsin sen annesi. Deniz ve ben öpüyoruz sizi.

Aa bak bunu hatırlamıyorum. Cok gecmiş olsun canım ama olabiliyormuş o sanırım sonradan geçiyormuş diye biliyorum cok okudum sanırım boyle diren olanlarıda ben. Üzülmek yooook masalımızı da üzmüyorsun sakın annesi. Nerden aldın canım geceliği bende bakıyım hala almadım ikinciyi

Hatasını anlamis gibiydi o da 3 gündür sus pus. Sokulmaya çalisiyo pişman belli. Evet aynen öyle zaman geçtikçe uzaklasiyoruz. Umarim halledecegiz geçecek :) tesekkur ederim tatlim sagolll :*

Büyük ihtimal kan ilacının dozunda artış yapacaklar. Yetmiyor demek ki.

Ailesiyle de ugrasiyorum canim ama artik onlari takmamayi öğrendim aman boşver sende kendilerince takilsinlar. Sen sadece esin ile uğraş :) amin canim amin

sanırım araya ciddi anlamda bi sınır koymam gerek yoksa ben kendimi yıpratmamla kalıcam

canım neden kendini yıpratıyorsun, eve gelince kendini yatağa at, kv yede anne iyi ki geldin bende ne yicez diye düşünüyordum bi çorba bi salata yaparmısın de bak haftaya gelmez

kadın akıllı cicim ezanla beraber giriolar içeri herşey hazır oluo :)

amin canım bende sinir oluyorum iyi halimle yapıodum ama şimdi önceki kadar iyi değilim ağırlaştım iyice heryerim şişio ama anlamıolar ne yazıkkı bidahakine anne iyi değilim yatıorum dicem yine gelirler kendi hazırlar rahat bırakmazlar sağolsunlar. ne şekilde tavır alacağımı şaşırmış vaziyetteyim

ben anlatıorum gece uyumadım diş ağrısından iş yerinde çok yoruldum hiç dinlenemiorum dedim allah razı olsun 12de gittiler. benim uyumam gerekirken hanım yattı uyudu en sinir olduğumda salonda yatılmasıdır. salonu kapatıcam haftasonu küçük odada oturucaz sinir olduğum herşey mevcut bunlarda :)

Son düzenleme:

Bence de son kez konuşup konuyu uzatma canım, çünkü çok hassas bir dönemden geçiyoruz, hormonlarının da etkisi olduğunu unutma Amin tatlım

evden mi çalışıyorsun yani?

ben hiçbir zaman misafir istememezlik yapmam her zaman gelsinler oğullarınında evi ama benim sıkıntımı bilip bana yardımcı olacaklarına daha çok köstek oluyolar ben buna kızıyorum eşim anlayışlı ama anasıyla karısını ayırt edemio malesef. anası hep önce gelio anasına kıymak yerine karısına kıyıyo. tamam abartmış olabilirim ama elimde değil sinirlerim çok bozukk...

Çok teşekkürler canım, umarım bir sorun olmaz, sadece beslenemez zayıf kalır diye üzülüyorum yoksa tabi ki neler yaşıyor insanlar çok şükür halimize...

Canım Kadıköy'de Şifa Hastanesinin karşısında Nilüfer diye bir yer var, benim birkaç arkadaşım da ordan almışlar tavsiye ettiler. Hala giyiyoruz diyorlar. Bak bakalım sen de beğenirsin belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…