Evet ya birde sanki zorunlulukmuş gibi gelince insanın su bile içesi gelmiyor ama havalar cok sıcak ihtiyacımız varAnladim demek birazdaha dikkat etmek gerekiyormus ...bazen coknsu iciyorum bazen hic icmek istemiorum
Bizimkide oyle diyor :)) eskiden kucagına oturunca pat kemiklerim batıyordu şimdi Etime dolgun oldum valla :) benimle de eşim çubuk diye dalga geçerdi eskiden ama ben yine de 50 ye düşeyim diyorum 2. Cocuk için yine zayıf başlamış olurum bu maratona. Bende sarkmamdan cok korkuyorum. Bu yüzden doğumdan sonra mutlaka beklemeden korse kullanmak şart. Ve iyileştikten sonra spor şart. Anneme bakıyorum da hergün yürüyüş yaptıgı için suanda 45 yasında ve 57 kilo boyu da 165 bir gram yağ ve sarkıklık yok. Spor ve korse ile sağladı bu formunu. Dikkatli olmak lazım ya. Bide bu çatlaklar sanırım doğumdan sonra ortya çıkıyormuş oyle mi?
Valla canım sen bilirsin ama kendimi kandırma bence eksilerini artılarını düşün.çocuk var die maalesef Türk kadınları herşeye katlanıyor .ben buna kesinlikle katılmıyorum eş dediğin bana mutluluk vericek yoksa ne anlamı varki evliliğin.eşime hep derim su hayatta kimse vazgeçilmeZ değildir bir insan bir insana değer vermiyorsa elbette bir değer veren bulunur.bunu sakın unutma ..ki maşallah diyim elim kendisinden ailesinden daha cok bana değer verir ama yinede arada lafımı sölerimki kıymet bilsin.çünkü ben cok ama cok deger veririm aynı değeri beklerim vermeZsede işler değişir .alalhım yardımcın olsun dua edicim senin için canım.inşalalh herşey yoluna girer tabi mutlu cocugunzla birlikte bi hayat geçirirsiniz.
Merhaba cnm valla ben gebeligimin basindan beri baskent universitesi hastenesine gidiyorum doktorum göğşen onalan ben kendimde. ankara eğitim arastirmada çalışıyorum yaniaz cok tum hastaneler hakkimda bilgim var. arastirmadigim doktor kalmadi . Gogsen beyden o kadar memnunum ki docent zaten kendisi .baska doktora hic gidesim yok dogum ucretlerinde bile ben yardimci olurum sen merak etme dedi. Sezeryan olursa kesin kendi doktorum olacak ama doktorum normal olursa bana gelmene hic gerek yok bosuna para verme onun icin yine de sen bilirsin her turlu yardimci olurum dedi. Ve kendisi kesinlikle sende sezeryan dusunmuorum bi terslik olmaidgi surece ne gerek var dedi. Baska dr olsa para icin kolay olsun diye hemen sezeryan derdi valla . Bende düşünüyorum oyle bakalim .normal dogum icin aklimda bir iki secenek var .sen kac haftaliksin ? Buarada hangi semttesin ?
samsung S4
Bende keciorende oturuyorum nasil sevindim suan yakin olmamiza :) yok . keçiören degil ankara egitim.arastirmadayim cnm . Ama keciorenin kadin dogum bolumu cok iyi bence hatta normal dogum yaparsam ben orayi düşünüyorum ama sezeryan olursa kesinlikle kendi doktorum.kecioren egt. Arastr. bana yakin ve doktorlari cok iyi.ve o bolum cok temiz. Baskentte muayene ucreti 126 lira dogum ucretleri ise sezaryen 3000 normal dogum 1400 liraMerhaba,
Sonuçlanmadan açıklamak istemiyordum ama Memorial ile yazışmalarım devam ediyor. Çok güzel bir teklif sundum bu yakında cevap dönmelerini bekliyorum.
Meraba canım 25+ 3 teyim canım keçiörende oturuyorum bu yüzden uzak yerlere gidip gelmekte sıkıntı bu zamana kadar çağ hast. Gidytdm ama çok pişmanım doktorumu değiştirmediğime şimdi arayış içindeyim peki ücret konusunda bilgilendirirmisin biraz beni. Birde eğitim araştırmadayım demişsin keçiörendekimi?
Bende keciorende oturuyorum nasil sevindim suan yakin olmamiza :) yok . keçiören degil ankara egitim.arastirmadayim cnm . Ama keciorenin kadin dogum bolumu cok iyi bence hatta normal dogum yaparsam ben orayi düşünüyorum ama sezeryan olursa kesinlikle kendi doktorum.kecioren egt. Arastr. bana yakin ve doktorlari cok iyi.ve o bolum cok temiz. Baskentte muayene ucreti 126 lira dogum ucretleri ise sezaryen 3000 normal dogum 1400 lira
samsung S4
Bende sevindim şimdibenim evede yakın orası taksiyle 5 dk. Bende doğumu orda düşünyrm yapanlar çok memnun ama işte rutin kontrollerde çok yoğunmş randevu yok alınmadanda gidilmyor oyuzden şuan ortada kaldım bian önce iyi bi doktor bulmalıyım;(
yani öyle olursa diye düşünmüyor değilim yani hiç sevmediğm bir isim olursagider doğumdan sonra bana sormadan hemen ismini koyar
Benmde 5 dk.arabayla :)) evet randevuyla aliyorlar yogun oluyor o yuzden ben son gune kadar kendi doktoruma gidip doguma oraya gidecem . Daha mantikli geliyor bana. ben gecenlerde zehirlendim once ozel keciorene gittim hic ilgilenmediler ozel.olmasina rağmen bakmadilar bile hic bende dayanamiyordum cktim egitim arastirmaya gittim hemen yatirdilar beni bir gece kaldim ilk ben burda kalmam dedim ama cok memnun kaldim ordan tertemiz sessiz sakindi kadin dogum servisi o zaman dedim normal olursa burda yapacam diye ve doktorlari guler yuzlu hep :) sana tavsiyem sende kontrollerini ozele git dogumu direk orda yap
samsung S4
Bende birdaha asla adim atmam esim bile cok sinirlendi o gun birdaha buranin onunden gecmryiz dedi :) sgk ile anlasmasi var evet cnm ben simdiye kadar en fazla tahliller icin 50 verdim ama ozel tahlillero o da . Onun disinda ek ucret odemedim hic .bnm 28. Hafta bitiyor isteZaten öyle düşünyrm ama işte kafama göre bi doktor bulamadımki canım senin gittiğin hastane sgk ile anlaşmalımı tahlillerden ne kadar alıyorlar. Bide kaçıncı haftadasın sen, özel keçiören bi işe yaramz ya ilk hamile oldugumu öğrendğimde gtmiş bulundum bidahada adım atmadım
Zaten öyle düşünyrm ama işte kafama göre bi doktor bulamadımki canım senin gittiğin hastane sgk ile anlaşmalımı tahlillerden ne kadar alıyorlar. Bide kaçıncı haftadasın sen, özel keçiören bi işe yaramz ya ilk hamile oldugumu öğrendğimde gtmiş bulundum bidahada adım atmadım
Selamun aleykum anneler biz doktordan geldikk :) hersey yolunda dedi doktorumuz gecen sefer baş aşağıydı simdi yine kafa yukarı dönmüş :) henüz küçük olduğu icin problem degil dedi boyumuz 38 cm kilomuz 1200 gr olmus doktorumuz iyi desede sanki en son randevudan buyana azkilo almış gibi geldi bana cok su iç dedi karpuz feln bu su icinde degilmiş su ayran limonata sayılıyomuş 3 litre iç hesapla ölç dedi bu karındaki sertlik az su içince oluyomuş
şekerden dolayı diyet yapan arkadaşlar şekerinizi günde kaç kere ölçüyorsunuz. diyet listesinde ana ve ara öğünler var hepsinden sonra mı ölçüyorsunuz. tokluk olarak sadece sabahları mı ölçüyorsunuz mesela gece su içsek etkiler mi sabah ki ölçü mü. ben şeker yüklemesi yaptırmadım direk diyetisyene gittim dikkat etmek için ama oda diyet listesi verdi şeker ölçümü yapmam gerektiğini söylemedi. ben kendim bu cihazı aldım da ölçmek istiyorum bugün ilk aldığımda eczane de denedik tokluk 109 çıktı normal midir. referans aralıklarını da bildirirseniz çok sevinirim.
Bende birdaha asla adim atmam esim bile cok sinirlendi o gun birdaha buranin onunden gecmryiz dedi :) sgk ile anlasmasi var evet cnm ben simdiye kadar en fazla tahliller icin 50 verdim ama ozel tahlillero o da . Onun disinda ek ucret odemedim hic .bnm 28. Hafta bitiyor iste
samsung S4
Bende keciorende oturuyorum nasil sevindim suan yakin olmamiza :) yok . keçiören degil ankara egitim.arastirmadayim cnm . Ama keciorenin kadin dogum bolumu cok iyi bence hatta normal dogum yaparsam ben orayi düşünüyorum ama sezeryan olursa kesinlikle kendi doktorum.kecioren egt. Arastr. bana yakin ve doktorlari cok iyi.ve o bolum cok temiz. Baskentte muayene ucreti 126 lira dogum ucretleri ise sezaryen 3000 normal dogum 1400 lira
samsung S4
Anladım canım teşekkür ederim düşüncem burayı nerde peki bu hastane.ben ankaralı değilim tayin nedeniyle ankaradayım, sen yarıdan fazlasını bitirmişsin hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inş. Cinsiyeti ne peki kuzunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?