burada özellikle son günlerde ne yazık ki sorunlu evlilikler okuyoruz. öyle üzülüyorum ki...Hem hamilelik hem bu dertler..
Evet kitabı ablama vermeden önce yarıya kadar okudum ve beğendim..Cidden yatıştırıcı bir etkisi var. O bitirsin alıcam inş :)
Burada sorunu olan herkese bende tavsiye ederim..
Eşlerimizi biz seçtik bu tarz sorunlarda bence her iki tarafta da sorun bulunuyor.
Eşim bana en ufak ters davranışı olduğunda öyle üzülüp öyle büyük bir tepki verdim ki eşimin bana karşı asla sesi yükselmez benim de ona...
ben seni o kadar severken sen sevdiğine nasıl böyle davranırsın senin sevdiğin değil miyim..kalbim buna dayanmaz benim v.s. deyip hüngür hüngür ağlamaya başladım. çek bi elini mi ne demişti o kadarcık şey için :)))) tepkim tamamen gerçekti aslında ama bana davranışlarını benim hassaslığım yönlendirmek zorunda oldu
ama o bana sert tepki verdiğinde farklı bir tepki verseydim. bizim nehirde o yöne akardı ben kötü olan herşeye öyle sert bir set çektim ki taviz asla vermiyorum. saolsun o da anlayışlı yönlendirmelerime tepkisiz kalmıyor çünkü eşlerimiz bizi seviyorken bu sevgiyi hep daha güçlü tutmak azaltmamak için ilk tepkilerimiz çok önemli..
mesela bebeğimiz bir kez ağlarken istediği olursa hep ağlayarak bunu yaptırmaya çalışır. erkekler de bebek gibi
zor değiller tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.
snowwhite ın dediği gibi eğer biz iyiysek onlarda iyi olacaktır..ben buna gönülden inanıyorum...
yapıcı, dürüst ve içten olmak çok önemli kesinlikle karşılık görecektir.
anlatmaya çalıştığımı umarım anlatabilmişimdir.
bende ki vazgeçememek galiba bilmiyorum da kendime anlam veremiyorum diyorum işte sinirlilikle böyle şeyler yapıyor beni seviyordur. ailemde kocan değişmez diyorlar değişeceğine inanıyorsan yada ben böyle çekerim diyorsan bizi bahane etme kızım git yuvana diyorlar. Kimse üzülmedi zaten ayrıldığıma dediğin gibi ezmeye çalışıyor. Şimdide çocuk var diyorum. Benimde psikolojimi bozdu. Sevmediğine kendimi inandıramıyorum galiba(
bende ki vazgeçememek galiba bilmiyorum da kendime anlam veremiyorum diyorum işte sinirlilikle böyle şeyler yapıyor beni seviyordur. ailemde kocan değişmez diyorlar değişeceğine inanıyorsan yada ben böyle çekerim diyorsan bizi bahane etme kızım git yuvana diyorlar. Kimse üzülmedi zaten ayrıldığıma dediğin gibi ezmeye çalışıyor. Şimdide çocuk var diyorum. Benimde psikolojimi bozdu. Sevmediğine kendimi inandıramıyorum galiba(
Doktorumun ilk yaptığı uyarı sakın adaçayı içme olmuştu. Düşüğe ve erken doğuma neden oluyor demişti. Bu aylarda artık tehdit oluşturmuyor olabilir bilmiyorum ama adını okuyunca paylaşmak istedim.
Teşekkürler canımhatırladığım kadarı ile sen dekorasyonla ilgileniyor dun .
Ben mobilya almadım canım , şimdilik beyaz karyola aldım , perdelerini halısını alacağım , aksesuarlarla tamamlarım diye düşündüm
Odasını biraz büyüsün hayırlısıyla çocuk odası alacağım
Bence de tatlı dil ve samimiyet önemli bizimde en başta sorunlarımız olmuştu ama zamanla hallettik şükür.Ben bir erkeğe evde huzur verilmesinin de önemli olduğunu düşünüyorum ama bazı erkeklerin hamurunda var ne yapsan çözüm olmaz.. Allah herkesi mutlu etsin kötü evlilik çok zor..
Tamam fiyonklubenimki de laf işte sen kalk , koskoca fiyonka kelebek de ne ayıp
Canımmm ben daha önce sana söylemiştim , mobilya almadım ben . Çilekten bayb koton modelin karyolasını aldım , perdesini alacağım, antibakteriyel halı olabilir , aksesuarlara bir bebek odası yapabilirim diye düşündüm :26: duvar kağıdı tek duvar olacağından hareketli olup patlaması gerekiyor dediler , ama
ben çizgili çok seviyorum
Benim doktorumda fazlasına kaçmadan içebileceğimi söyledi bende iki fincan içiyorum. Bunaylarda düşük değil ama fazlası erken doğuma sebep oluyor teşekkür ederim hatırlatma için ama ben doğadan gelen hiç birşeyin zarar vereceğini düşünmüyorum fazlası tüketilmediği taktirde tabiki
aynı kanıdayım fazla olmadığı sürece doğal olan gıdaların zarar vereceğine inanmıyorum. kuzenim hamile olduğunu bilmiyormuş kilosundan dolayı zayıflamak için maydonoz suyu içmiş bol miktarda düşük yaptı. şimdi yeniden hamile hatta ekim annesi olacak inş :)
ama ne yalan söyleyeyim o ilk haftalar maydonoz yemeye bile korktum :) çünkü regli zamanında hasta olmuyordum ben tıkanıklık vardı 2 gün sürüyordu hastalığım ve bitiyordu bu yüzden maydonoz suyu tüketiyordum hergün deli gibi söktürüyordu bu yüzden tırmıştım hamileliğimin ilk üç ayında içmeye ama şimdi rahatım maydonoz yiyorum yeşil çay içiyorum adaçayı içiyorum. İçmezsem rahatlayamıyorum ki
evet 3 boyutlu görselleştirme yapıyorum tasarım işi yani..
bence mantıklı düşünmüşsün eşyaları koyacak başka yerin varsa henüz acelesi yok diğer parçaların..ben de almadım oda bile yapmadım.
genç odasına geçecek biraz büyüsün :))
eskitme bir karyola vardı ablamın eşi kardeşleri ve ablamın çocukları kullandı... tahtayı ve nostaljiyi çok severim oldukça da şık..
yaklaşık 6-7 ay odamda tutmayı düşünüyorum..
sonra inş. ayırıcam.
alemsin canım :)
Yaa çok özür dilerim unutmuşum söylemiştin :26: Ben yine çizgili diyorum canım :) hem ilerde dolap şifonyer alırsan daha kolay uyar hem de aksesuar olayını tekdüze yapmazsın
Selamun aleykum anneler biz doktordan geldikk :) hersey yolunda dedi doktorumuz gecen sefer baş aşağıydı simdi yine kafa yukarı dönmüş :) henüz küçük olduğu icin problem degil dedi boyumuz 38 cm kilomuz 1200 gr olmus doktorumuz iyi desede sanki en son randevudan buyana azkilo almış gibi geldi bana cok su iç dedi karpuz feln bu su icinde degilmiş su ayran limonata sayılıyomuş 3 litre iç hesapla ölç dedi bu karındaki sertlik az su içince oluyomuş
Kendi dolaplarımda yerler hazırladım canım :) bir müddet odamda yatacak tabi daha çok minikler
6-7 ay sonra genç odası mı alacak sın canım , karyolayı daha kullanırsın ama .
banada suyu guzel dedi hep ama o sertlik bendede 1-2 haftadır var az su içtiğimiz ićin oluyomuşAleykum selam..hosgeldin cnm masallah cnm herseyin yolunda olmasi guzel ...kilosuda guzel annesi inslahnhep boyle guzel.gider hepimiz icinde :) benim karninda arada tas gibi oluyor ama doktr bana diyor suyu guzel ben olcmuyorum
:))) Perili istiyordum , aksesuarları hep aynı seçmek zorunda olacağımı düşündür dün şimdi bana , bakalım odamızda bilgisayar masası gibi bir gerçek var ve kayacak yer bulamıyorum
banada suyu guzel dedi hep ama o sertlik bendede 1-2 haftadır var az su içtiğimiz ićin oluyomuş
Meraba bende ankaradayım ama hala karar veremedim doğumu nerde yapacağıma. Hatta kendime kontrole gitcek doktor bile bulamadım daha kararsızım sen kontrollerine nereye hangi doktora gidiyosun acaba?
bende ankaradayım kızlar kontrollerime Turgut Özal Üniversitesi Hastanesine gidiyorum doğumu da orda düşünüyorum daha önceden orda doğum yapan yakın arkadaşlarım var hep çok memnun kaldılar tabi memnuniyet derecesi bence tamamen doktorunuza bağlı kuzenimde orda kürtaj oldu hiç memnun kalmadı doktoru pek ilgili alakalı değildi benim doktorum çok çok ii Allah razı olsun çok ilgili çok memnunum doktorumdan
hastane personeli de ilgili alakalı güleryüzlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?