2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Bence de tatlı dil ve samimiyet önemli bizimde en başta sorunlarımız olmuştu ama zamanla hallettik şükür.Ben bir erkeğe evde huzur verilmesinin de önemli olduğunu düşünüyorum ama bazı erkeklerin hamurunda var ne yapsan çözüm olmaz.. Allah herkesi mutlu etsin kötü evlilik çok zor..

canım yaşadıklarına inan çok üzüldüm hamilelerin duasını Rabbim geri çevirmezmiş bol bol dua edelim sana Allah feraha kavuştursun ve doğru kararlar almanı nasip etsin
ama çocuk var falan filan diye katlanmaya devam edersen sonradan çok pişman olabilirsin bizim için konuşmak kolay herşey senin için çok zor elbette ama annemden biliyorum biz kardeşimle zamanında o kadar çok yalvardık ki anne bizi bahane etme nolur boşan diye o hep bizi bahane etti herşeyi sineye çekti şimdi hem çok ama çok pişman hemde annem annemlikten gitti
her şeyi çok ii düşün sen çocuğun için katlanırsın da çocuğunda iki gün sonra babasından bıkıp anne neden katlandın bu adama derse???

Valla canım sen bilirsin ama kendimi kandırma bence eksilerini artılarını düşün.çocuk var die maalesef Türk kadınları herşeye katlanıyor .ben buna kesinlikle katılmıyorum eş dediğin bana mutluluk vericek yoksa ne anlamı varki evliliğin.eşime hep derim su hayatta kimse vazgeçilmeZ değildir bir insan bir insana değer vermiyorsa elbette bir değer veren bulunur.bunu sakın unutma ..ki maşallah diyim elim kendisinden ailesinden daha cok bana değer verir ama yinede arada lafımı sölerimki kıymet bilsin.çünkü ben cok ama cok deger veririm aynı değeri beklerim vermeZsede işler değişir .alalhım yardımcın olsun dua edicim senin için canım.inşalalh herşey yoluna girer tabi mutlu cocugunzla birlikte bi hayat geçirirsiniz.

Benim doktorumda fazlasına kaçmadan içebileceğimi söyledi bende iki fincan içiyorum. Bunaylarda düşük değil ama fazlası erken doğuma sebep oluyor teşekkür ederim hatırlatma için ama ben doğadan gelen hiç birşeyin zarar vereceğini düşünmüyorum fazlası tüketilmediği taktirde tabiki

evet 3 boyutlu görselleştirme yapıyorum tasarım işi yani..
bence mantıklı düşünmüşsün eşyaları koyacak başka yerin varsa henüz acelesi yok diğer parçaların..ben de almadım oda bile yapmadım.
genç odasına geçecek biraz büyüsün :))
eskitme bir karyola vardı ablamın eşi kardeşleri ve ablamın çocukları kullandı... tahtayı ve nostaljiyi çok severim oldukça da şık..
yaklaşık 6-7 ay odamda tutmayı düşünüyorum..
sonra inş. ayırıcam.

evet bazılarının dediğin gibi hamurunda oluyor yapacak çok birşey yok neyazık ki...
Allah herkesi mutlu etsin dediğin gibi Aminnn ....

hayatım bu nasıl sevgi ya!! ne gibi bi hata işledinde senden çocugundan böyle nefret ediyor.insan sevdiğinden ayrı bu kadar kalamaz. hepimiz dargınlık küsmeler yaşıyoruz onlar doğanın kanunu , insan sevgilisiyle kavga ediyo onu özlüyor aramak için bahane buluyor arkadaşıma mesaj atacaktım sana yolladım yanlışlıkla nasılsın bu arada falanlar..seninkide benle konuşmak için bahane bulma diyor... sana birsey anlatayım gecenyıl bu zamanlar kardeşim yeni evli 3 aylık hamile eşi kavga etmişler kız evden giderim demiş oda git demiş .akşama biz olayı öğreniyoruz ailecek ben nasıl ağladım herkes perişan oldu . kardeşimi varya bi dövmediğimiz kaldı bu arada kavgada yüzde yüz kız haksız.. gitmedi almaya bizide götürmedi annemle kalktık istanbulun bir ucundan diğer ucuna yol izde bilmiyoz kızın babasının evine gittik kardeşim 22 yaşında cahildir seni sever şudur budur dedik barıştırdık..seninkinin ailesindende ses yok sanırım. eğer çok seviyorum beni sevdiğinede inanıyorum diyorsan toplan evine git bu küslüğü sen bitir derim ALLAH yardımcın olsun..

alemsin canım :)
Yaa çok özür dilerim unutmuşum söylemiştin :26: Ben yine çizgili diyorum canım :) hem ilerde dolap şifonyer alırsan daha kolay uyar hem de aksesuar olayını tekdüze yapmazsın

aynı kanıdayım fazla olmadığı sürece doğal olan gıdaların zarar vereceğine inanmıyorum. kuzenim hamile olduğunu bilmiyormuş kilosundan dolayı zayıflamak için maydonoz suyu içmiş bol miktarda düşük yaptı. şimdi yeniden hamile hatta ekim annesi olacak inş :)

ama ne yalan söyleyeyim o ilk haftalar maydonoz yemeye bile korktum :) çünkü regli zamanında hasta olmuyordum ben tıkanıklık vardı 2 gün sürüyordu hastalığım ve bitiyordu bu yüzden maydonoz suyu tüketiyordum hergün deli gibi söktürüyordu bu yüzden tırmıştım hamileliğimin ilk üç ayında içmeye ama şimdi rahatım maydonoz yiyorum yeşil çay içiyorum adaçayı içiyorum. İçmezsem rahatlayamıyorum ki

Selamun aleykum anneler biz doktordan geldikk :) hersey yolunda dedi doktorumuz gecen sefer baş aşağıydı simdi yine kafa yukarı dönmüş :) henüz küçük olduğu icin problem degil dedi boyumuz 38 cm kilomuz 1200 gr olmus doktorumuz iyi desede sanki en son randevudan buyana azkilo almış gibi geldi bana cok su iç dedi karpuz feln bu su icinde degilmiş su ayran limonata sayılıyomuş 3 litre iç hesapla ölç dedi bu karındaki sertlik az su içince oluyomuş

Son düzenleme:

ben en baştan beri maydonoz bile yedim ama çok az yemek içinde köftede..
adaçayı içmiyorum ama hala onca şey varken doktorum neden bunu dedi diye beni tedirgin etti hep ama dediğin gibi abartmadıkça sorun oluşturacağını sanmıyorum..

Kendi dolaplarımda yerler hazırladım canım :) bir müddet odamda yatacak tabi daha çok minikler
6-7 ay sonra genç odası mı alacak sın canım , karyolayı daha kullanırsın ama .

alemsin canım :)
Yaa çok özür dilerim unutmuşum söylemiştin :26: Ben yine çizgili diyorum canım :) hem ilerde dolap şifonyer alırsan daha kolay uyar hem de aksesuar olayını tekdüze yapmazsın

:))) Perili istiyordum , aksesuarları hep aynı seçmek zorunda olacağımı düşündür dün şimdi bana , bakalım odamızda bilgisayar masası gibi bir gerçek var ve kayacak yer bulamıyorum

Aleykum selam..hosgeldin cnm masallah cnm herseyin yolunda olmasi guzel ...kilosuda guzel annesi inslahnhep boyle guzel.gider hepimiz icinde :) benim karninda arada tas gibi oluyor ama doktr bana diyor suyu guzel ben olcmuyorum

Kendi dolaplarımda yerler hazırladım canım :) bir müddet odamda yatacak tabi daha çok minikler
6-7 ay sonra genç odası mı alacak sın canım , karyolayı daha kullanırsın ama .

karyola 3-4 yaşına kadar rahat kullanılabilir boyutta ama o kadar uzun kullanmayı düşünmüyorum..
genç odası almıcam tek kişilık yatak var evlenene kadar yatabilir 1 metre genişliğinde kendim için bekarken özenle almıştım
çekmeceli bir dolap düşünüyorum onun da zamanı var. oda şuan kitaplık dolu..henüz planlamadım bile...

annem beni hiç yanında yatırmamış nasıl uğraştı çok merak ediyorum... şimdi herşeyin kolayına kaçıyoruz sonra bize zorluk olarak geri dönüyor. yani sonrasında ayrı yatırmaya alıştırmak gibi bir dert olabiliyor

Aleykum selam..hosgeldin cnm masallah cnm herseyin yolunda olmasi guzel ...kilosuda guzel annesi inslahnhep boyle guzel.gider hepimiz icinde :) benim karninda arada tas gibi oluyor ama doktr bana diyor suyu guzel ben olcmuyorum
banada suyu guzel dedi hep ama o sertlik bendede 1-2 haftadır var az su içtiğimiz ićin oluyomuş

:))) Perili istiyordum , aksesuarları hep aynı seçmek zorunda olacağımı düşündür dün şimdi bana , bakalım odamızda bilgisayar masası gibi bir gerçek var ve kayacak yer bulamıyorum

Canım aksesuarları perili yapabilirsin.. Bilgisayar masasının üzerine de port bebe gibi bir şey koyup alt değiştirme olarak kullanabilirsin

Meraba bende ankaradayım ama hala karar veremedim doğumu nerde yapacağıma. Hatta kendime kontrole gitcek doktor bile bulamadım daha kararsızım sen kontrollerine nereye hangi doktora gidiyosun acaba?

Merhaba cnm valla ben gebeligimin basindan beri baskent universitesi hastenesine gidiyorum doktorum göğşen onalan ben kendimde. ankara eğitim arastirmada çalışıyorum yaniaz cok tum hastaneler hakkimda bilgim var. arastirmadigim doktor kalmadi . Gogsen beyden o kadar memnunum ki docent zaten kendisi .baska doktora hic gidesim yok dogum ucretlerinde bile ben yardimci olurum sen merak etme dedi. Sezeryan olursa kesin kendi doktorum olacak ama doktorum normal olursa bana gelmene hic gerek yok bosuna para verme onun icin yine de sen bilirsin her turlu yardimci olurum dedi. Ve kendisi kesinlikle sende sezeryan dusunmuorum bi terslik olmaidgi surece ne gerek var dedi. Baska dr olsa para icin kolay olsun diye hemen sezeryan derdi valla . Bende düşünüyorum oyle bakalim .normal dogum icin aklimda bir iki secenek var .sen kac haftaliksin ? Buarada hangi semttesin ?

samsung S4

Valla bende orayi duydum biraz arastirmistim ama genelde dogum icin onermiyorlar bebekte bi sknti oldugu zaman hemen sevk ediyorlar baska yere .o yuzden ben orayi pas gectim .

samsung S4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…