ben aslında paylaşımda bulunur öyle koyarız diye düşünmüştüm sonuçta oda onun çocuğu diye. İstemediği bir isimle seslenmek olmaz diye ama ben ne kadar iyi niyetli düşünürsem ters tepiyor. Sordum ben düşünürüm böyle sebeplerle benimle konuşmaya çalışma dedi. ters ters şeyler söyledi. İşte öyle...
Sabit değil canım ya her hafta pazar günü yarım kilo alıyorum :)) hafta şalı sabır duruyor pazar günü tatlının dibine vuruyorum waffle la o yüzden direk kilo olarak yansiyor bana :)) 6 hafta kaldı desek, yarım kilodan 3 kilo daha alıp bitiririm gibi geliyor bana da ama 5 kilo diyelim 63 ile bitsin bu maraton inşallah :) evet eskiden direk kemik torbası gibiydim. Ya tamm 55 iyi ama göbek olmasın bencil sevmiyorum göbekolayını. Ama sende iyi gidiyorsun bence son haftalara girdik sonuçta artık hep bebek alacak kiloyu
canım çok teşekkür ederim inşallah oğlumla güzel günlerde kullanırız :)
'Mothercare Xpedior 4 Wheel Pram & Pushchair Travel System' modeli bu .. mothercare in kendi arabası.. Forum Bornova Mothercare mağazadan aldım. Kampanya bu ay sonuna kadar devam ediyor.. indirim çeki veriyorlar ve o çeki arabanın fiyatından düşüyorlar.. araba 925 e geliyor.. travel sistem, ana kucağı da var.. ayrıca bebek arabası portbebe ye dönüşüyor ilk 3-5 ay öylede kullanabiliyorsun.. katlanması kolay .. puset ağırlığı 9 kg. ben dört tekerleklisini aldım.. 3 tekerlekliside var.. mavi kırmızı gülkurusu ve siyah var renk alternatifi olarak..
Eki Görüntüle 1192529 Eki Görüntüle 1192537
Çok sağol canım bu ay kontrole oraya gideyim olmazsa kendi doktorumdan pek memnun değilimde hiç bilgi vermiyor şekerim 149 çıktı 100 lük yapmadı kendim soryrm bi sorun olurma napmamız lazım diye bişey olmaz deyip geçiştirdi beni içim rahat değil oyüzden. Peki tahlillere extra ücret alıyormu hastane yoksa anlaşması varmı
ben aslında paylaşımda bulunur öyle koyarız diye düşünmüştüm sonuçta oda onun çocuğu diye. İstemediği bir isimle seslenmek olmaz diye ama ben ne kadar iyi niyetli düşünürsem ters tepiyor. Sordum ben düşünürüm böyle sebeplerle benimle konuşmaya çalışma dedi. ters ters şeyler söyledi. İşte öyle...
canım tahliline göre değişiyo ben ilk gittiğimde tahlillere 80 tl ödedim mesela ama ondan sonra kan uyuşmazlığı tahlili yaptırdık ona ödemedim şeker yüklemesine ödemedim değişiyo yani
bilmiyorum senin fikrin ne olur ama benim doktorum beni çok rahatlatıyo çok sakin bi adam ondandır belki de :)
her sorumu gayet güzel cevaplıyo
Ben hediyelik eşya olayına hiç gitmedim ama kapı süsümüzü yaptırdık. Odamızı dasüsleyeceğiz hastane olsasını tammdır.kapı süsünü yaptırmamın sebebi de o anı olarak kalacak hastaneden çıkartıp gelip odasına takacağım :)
Canım benim ellerim değil de ayaklarım cok şişiyor bu yüzden kaldırıyorum sürekli ve sabah akşam adaçayı ve yeşilçay içiyorum ödemi atsın diye
Canım benim çok teşekkürler, moral verdin :) son iki ay çok dikkat edeceğim 20 kiloyla bitirmek istemiyorum, 10 kilo az değil çünkü maalesef.. Sonra vermek zor olur.. Sen de bir koymadın foto
Dün koyacaktım bir şey oldu moralim bozuldu hevesim gittibugün koyarım inşallah canım :)
Bu gün bir arkadaşımla görüştüm , 34 haftalık hamile ve 8 kilo almış sadece düşüne biliyor musun . Ben daha 26 haftada geçtim o kiloyu
Kızlar ben az önce Keyapa gittim duvar kağıtlarına baktım , Snowwihite senin gittiğin yere de baktımkelebekli kabartmalı modeli de çizgili modeli de gördüm. Ben şimdi size bir şey danışmak istiyorum ben tek odaya yapacağım , çizgili model mi olmalı , desenli mi acaba ?
Canım benim çok teşekkürler, moral verdin :) son iki ay çok dikkat edeceğim 20 kiloyla bitirmek istemiyorum, 10 kilo az değil çünkü maalesef.. Sonra vermek zor olur.. Sen de bir koymadın foto
Yaaa gitmesin hevesin koy lütfeeeenya üf ben onları kıyaslamıyorum artık kendimle valla, ben yapamıyorum o kadar napıyım :/
Bu arada duvar kağıdı bakmışsın, beğendin mi canım? Benimki fiyonklu kelebekli değilmobilyana da bağlı canım, eğer düz beyaz bir mobilya ise ben çizgili çok seviyorum
eğer bebeğin erkekse çizgili kızsa desenli bence :)
Kızım olacak hayırlısıyla , desenli al diyorsun ? Balerin ayakkabılı vardı aslında . Çizgili olanda pembeli , falandı
Bizdede aynsi oldu vala kz olur sa dye krmzı gri istdm eşm olmaz ddi mavi lacivertte karar kıldk ilerd kz olur sa cibinlgni pembeyle dgştrirz bizde.siparişi verdm net ten az önce umarm iyidr
canım benim .. eşimle ilgili sorunları yazdıgından beri seni aklımdan cıkaramadım işyerindeki arkadasımada seni anlattım eşimede dün yine onlarla paylaştım.. senin bu yaşadıklarına ve bu kadar ezilmene katlanamıyorum.aklıma başka sorunlar mı var acaba yada nasıl bi eşi varki bu davranışlarına hala sessiz kalıyor yani çokmu üstün senden, nedir seni bu kadar pusturan.ayrıca ailen ne diyo bu adama. eşindir senin hatrına saygı duyuyorum ama senden daha değerli değil.. lütfen kusuruma bakma kötü bişey söylediysem..
Ay canım kusura bakma ne olur yanlış anlama ama ben böle bi kocayı bırak ismini koymayı koyarsada mahkeme kararıyla değiştiririm bu ne ya.ezdirme izin verme ismini koymasına falanda .hamile bi kadını üzmeye kimsenin hakkı yok
Anladım canım okadar çok doktor değiştirdimki yoruldum artık birde bizimde kan uyuşmazlığımız var ondanda iyi bir doktor olsun istedim hep ama denk gelmedi bide senin doktoru deneyim en iyisi tavsiye üzerine gitmek daha iyidir:))
mobilyalarınla uyumlu olması önemli görmeden yorum yapmak çok sağlıklı olmasa da balerin ayakkabısı bence çok tatlı olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?