2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Sen yine yumusak davranmissin. Adam seni iyi biliyo.ustunluk saglama derdinde. Ne sinir bi tip..ne cekiyosak iyi niyetten yumusak basliliktan

canım haftada yarım kilo normal zaten ayda 2 kilo alman normal dedi bana doktor. benim daha 13 haftam var ya canım spor yaparsın göbeğin olmaz, yaşın da genç zaten merak etme sarkıp göbekli bir kadın olmazsın sen
inşallah canım, sadece bebek alır ben almam, zaten 3.aydan sonra diyetisyene başlıycam inşallah

çok teşekkürler canım verdiğin bilgiler için. oğluşunla güzel günlerde kullanırsın inşaAllah.

canım tahliline göre değişiyo ben ilk gittiğimde tahlillere 80 tl ödedim mesela ama ondan sonra kan uyuşmazlığı tahlili yaptırdık ona ödemedim şeker yüklemesine ödemedim değişiyo yani
bilmiyorum senin fikrin ne olur ama benim doktorum beni çok rahatlatıyo çok sakin bi adam ondandır belki de :)
her sorumu gayet güzel cevaplıyo

canım benim .. eşimle ilgili sorunları yazdıgından beri seni aklımdan cıkaramadım işyerindeki arkadasımada seni anlattım eşimede dün yine onlarla paylaştım.. senin bu yaşadıklarına ve bu kadar ezilmene katlanamıyorum.aklıma başka sorunlar mı var acaba yada nasıl bi eşi varki bu davranışlarına hala sessiz kalıyor yani çokmu üstün senden, nedir seni bu kadar pusturan.ayrıca ailen ne diyo bu adama. eşindir senin hatrına saygı duyuyorum ama senden daha değerli değil.. lütfen kusuruma bakma kötü bişey söylediysem..

Anladım canım okadar çok doktor değiştirdimki yoruldum artık birde bizimde kan uyuşmazlığımız var ondanda iyi bir doktor olsun istedim hep ama denk gelmedi bide senin doktoru deneyim en iyisi tavsiye üzerine gitmek daha iyidir:))

şekerden dolayı diyet yapan arkadaşlar şekerinizi günde kaç kere ölçüyorsunuz. diyet listesinde ana ve ara öğünler var hepsinden sonra mı ölçüyorsunuz. tokluk olarak sadece sabahları mı ölçüyorsunuz mesela gece su içsek etkiler mi sabah ki ölçü mü. ben şeker yüklemesi yaptırmadım direk diyetisyene gittim dikkat etmek için ama oda diyet listesi verdi şeker ölçümü yapmam gerektiğini söylemedi. ben kendim bu cihazı aldım da ölçmek istiyorum bugün ilk aldığımda eczane de denedik tokluk 109 çıktı normal midir. referans aralıklarını da bildirirseniz çok sevinirim.

Kızlar ben az önce Keyapa gittim duvar kağıtlarına baktım , Snowwihite senin gittiğin yere de baktım kelebekli kabartmalı modeli de çizgili modeli de gördüm. Ben şimdi size bir şey danışmak istiyorum ben tek odaya yapacağım , çizgili model mi olmalı , desenli mi acaba ?

Doktorumun ilk yaptığı uyarı sakın adaçayı içme olmuştu. Düşüğe ve erken doğuma neden oluyor demişti. Bu aylarda artık tehdit oluşturmuyor olabilir bilmiyorum ama adını okuyunca paylaşmak istedim.

Canım benim çok teşekkürler, moral verdin :) son iki ay çok dikkat edeceğim 20 kiloyla bitirmek istemiyorum, 10 kilo az değil çünkü maalesef.. Sonra vermek zor olur.. Sen de bir koymadın foto

Dün koyacaktım bir şey oldu moralim bozuldu hevesim gitti bugün koyarım inşallah canım :)
Bu gün bir arkadaşımla görüştüm , 34 haftalık hamile ve 8 kilo almış sadece düşüne biliyor musun . Ben daha 26 haftada geçtim o kiloyu

Yaaa gitmesin hevesin koy lütfeeeen ya üf ben onları kıyaslamıyorum artık kendimle valla, ben yapamıyorum o kadar napıyım :/

Bu arada duvar kağıdı bakmışsın, beğendin mi canım? Benimki fiyonklu kelebekli değil mobilyana da bağlı canım, eğer düz beyaz bir mobilya ise ben çizgili çok seviyorum

Ay canım kusura bakma ne olur yanlış anlama ama ben böle bi kocayı bırak ismini koymayı koyarsada mahkeme kararıyla değiştiririm bu ne ya.ezdirme izin verme ismini koymasına falanda .hamile bi kadını üzmeye kimsenin hakkı yok

eğer bebeğin erkekse çizgili kızsa desenli bence :)

Canım benim çok teşekkürler, moral verdin :) son iki ay çok dikkat edeceğim 20 kiloyla bitirmek istemiyorum, 10 kilo az değil çünkü maalesef.. Sonra vermek zor olur.. Sen de bir koymadın foto

Tamam fiyonklu benimki de laf işte sen kalk , koskoca fiyonka kelebek de ne ayıp
Canımmm ben daha önce sana söylemiştim , mobilya almadım ben . Çilekten bayb koton modelin karyolasını aldım , perdesini alacağım, antibakteriyel halı olabilir , aksesuarlara bir bebek odası yapabilirim diye düşündüm :26: duvar kağıdı tek duvar olacağından hareketli olup patlaması gerekiyor dediler , ama
ben çizgili çok seviyorum

Kızım olacak hayırlısıyla , desenli al diyorsun ? Balerin ayakkabılı vardı aslında . Çizgili olanda pembeli , falandı

mobilyalarınla uyumlu olması önemli görmeden yorum yapmak çok sağlıklı olmasa da balerin ayakkabısı bence çok tatlı olur :))

Bizdede aynsi oldu vala kz olur sa dye krmzı gri istdm eşm olmaz ddi mavi lacivertte karar kıldk ilerd kz olur sa cibinlgni pembeyle dgştrirz bizde.siparişi verdm net ten az önce umarm iyidr

:) inşallah iyidir canım güle güle kullansın paşam... bi sonrakide kız olursa ona da pembiş alırım dio eşim her çocuğa ayrı yatak alıcak sanırım

bende ki vazgeçememek galiba bilmiyorum da kendime anlam veremiyorum diyorum işte sinirlilikle böyle şeyler yapıyor beni seviyordur. ailemde kocan değişmez diyorlar değişeceğine inanıyorsan yada ben böyle çekerim diyorsan bizi bahane etme kızım git yuvana diyorlar. Kimse üzülmedi zaten ayrıldığıma dediğin gibi ezmeye çalışıyor. Şimdide çocuk var diyorum. Benimde psikolojimi bozdu. Sevmediğine kendimi inandıramıyorum galiba (

canım benim ilk bebeğim karnımda ölmüştü kürtajdan sonra zekai tahir burak büyük doğumun genetik bölümüne gidip kan pıhtılaşma testlerini yaptırdım orda test sonuçları temiz birşey yok dediler ikinci kez hamile kalınca o test sonuçlarını şuanki doktoruma götürdüm ve bişey yok dediler dedim nasıl bişey yok sende kan pıhtılaşması var görünüyo bu testlerde dedi ve hemen cleaxane başladık çok şükür bebeğim şuan çok sağlıklı :) kan uyuşmazlığımız da var 24. haftadan itibaren her kontrolde kan tahlili yapılıyo bebeğe etkisi varmı kan uyuşmazlığının diye bu hafta 28. haftadayız bu haftada aşı olacakmışım
inşallah sana da ii gelir bu doktor gidersen yorumlarını beklerim:)

mobilyalarınla uyumlu olması önemli görmeden yorum yapmak çok sağlıklı olmasa da balerin ayakkabısı bence çok tatlı olur :))

Teşekkürler canım hatırladığım kadarı ile sen dekorasyonla ilgileniyor dun .
Ben mobilya almadım canım , şimdilik beyaz karyola aldım , perdelerini halısını alacağım , aksesuarlarla tamamlarım diye düşündüm
Odasını biraz büyüsün hayırlısıyla çocuk odası alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…