2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Maltepede canm kizilaya yakin. Evet allaha sukur az kaldi :) darisi sana ins bnm kizim olacak senin?

samsung S4

Benimde oğluşum olucak inş baya sıkıntılı bir hamilelik oldu ama iple çekiyorum kucağıma alcağım günleri Rabbim nasip eder inş. Nerde oturuyosun canım sen ben uyanıştayım

Cok guzel bi paylasim olmus canim emegine saglik:)

Gozunaydin canim masalalh minnosa:) mantar da ilaclarla gecer hic merak etme:)

Benimde oğluşum olucak inş baya sıkıntılı bir hamilelik oldu ama iple çekiyorum kucağıma alcağım günleri Rabbim nasip eder inş. Nerde oturuyosun canım sen ben uyanıştayım

Oyy masallah ins saglikla oglusunu kucagina alirsin :) valla bnmde biraz skntili geciyor ama.ins allah nasip ederse hayirlisiyla atlatacaz cnm. Hmm uyanistasin demek bende ufuktepedeyim :)

samsung S4

Oyy masallah ins saglikla oglusunu kucagina alirsin :) valla bnmde biraz skntili geciyor ama.ins allah nasip ederse hayirlisiyla atlatacaz cnm. Hmm uyanistasin demek bende ufuktepedeyim :)

samsung S4

Hmm yakın sayılırız sen tecrübelisindir şimdi alışverişini falanda tamamlamışsındır sana bikaç soru sorayım bebek odasımı yaptın yoksa park yatakmı aldın eğer park yatak aldıysan markası nedir ve nerden aldın birde bebek arabası? Çok sormuyorumdur inş ben hep ikilemde kaldım oyuzden hiç bişey alamadım ya

Evet yakin sayiliriz. ben erkenden bitirdim alisverisi bu sicaklarda yapamam agirlasirim diye herseyi tamamladim. Bebek.odasi yapacaktim.snra vazgectim.nasilsa ilk basta yanimda olmasi gerekiyor bende besik aldim resmini.atarim sana. Dogduktan snra yavas yavas odasini istedgm sekilde yapayim doyorum. Yok tatlim istedgini sorabilirsin . Araba konusuna gelince annem ben hediye alcam.dedi o yuzden bakmadim hic araba modellerine ama e-bebekte forum.ankarada vok güzel modeller var

samsung S4

Aldigim besik bu tatlim cok begenerek aldim yatak.odasi takimina da dogduktan snra bakcam suan acelesi yok rahat rahat bakarim.snra :)

samsung S4

Eklentiler

• $1405702793032.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 52
Aldigim besik bu tatlim cok begenerek aldim yatak.odasi takimina da dogduktan snra bakcam suan acelesi yok rahat rahat bakarim.snra :)

samsung S4

hayırlı olsun.. güle güle kullansın..
kaça aldın. nerden aldın.

Son düzenleme:

samsung S4

Ama resmi göremedim ben nedenki;( bende park yatak almayı düşünüyorum canım aynen başta yanımda yatcak zaten odasınıda sonra yaparım nasıl olsa. Bende e- bebek ve babymall a baktım ama kararsız kaldım açıkcası sıcaklarda zor gerçekten ben geçen hafta gittim mahvoldum resmen ama yapcak bişey yok malesef

Evet sicaklarda zor oluyor ama birara bende cikip gezip bakcam :) ilk basta bende kararsizdim ama bunu hem kolay tasirim.diger odalara da yatak odasi snraki is

samsung S4

Cok guzel cnm , tesekkurler paylasimin icin.benzer seyler bnm simdi okudugum kitapta da var.uygulayabilirsek ne guzel..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet sicaklarda zor oluyor ama birara bende cikip gezip bakcam :) ilk basta bende kararsizdim ama bunu hem kolay tasirim.diger odalara da yatak odasi snraki is

samsung S4

Güzelmiş canım güle güle yatsın bebiş içinde inş nerden aldın beşikte var burda ordanmı aldın

Amin Tsk ederim tatlım kuscagizdan aldım anne ve bebek magazasindan

samsung S4

Hmm oraları pek bilmiyorum, keçiörende başka alışveriş yapılcak uygun mağaza varsa canım bilgilendir beni uzaklara gtmek zor oluyo buralardan almak lazım

Hmm oraları pek bilmiyorum, keçiörende başka alışveriş yapılcak uygun mağaza varsa canım bilgilendir beni uzaklara gtmek zor oluyo buralardan almak lazım

Bu magqza keçiörende zaten canm cok guzel seyler var ben hemen hemen herseyini ordan aldim mallari cok kaliteli hemde yakin uzak değil istersen gideriz birara :)

samsung S4

Bu magqza keçiörende zaten canm cok guzel seyler var ben hemen hemen herseyini ordan aldim mallari cok kaliteli hemde yakin uzak değil istersen gideriz birara :)

samsung S4

Olabilir ismi neki mağazanın bide kuşcağız uzak ya bana biraz oyuzden dedim

Olabilir ismi neki mağazanın bide kuşcağız uzak ya bana biraz oyuzden dedim

Yok tatlım ya aslinda pek uzak degil otobusle 15 dk surer senin ordan . Ismi anne ve bebek magazasi . Foruma da bakabilirsin forum bana yakin mesela fırsat buldukca gidip bakıyorum

samsung S4

Yok tatlım ya aslinda pek uzak degil otobusle 15 dk surer senin ordan . Ismi anne ve bebek magazasi . Foruma da bakabilirsin forum bana yakin mesela fırsat buldukca gidip bakıyorum

samsung S4

Evet forumada gitcem bi ara babymall da güzel canım tavsiye ederim çok kaliteli çıtçıtlı badiler falan aldım ordan çokta uyguna pijamalar var tabi kız bebeklere göre seçenek çoookk bizimki standart malesef değişik bişeyler bulmak için çırpınıyoruz resmen eşimle)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…