2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ooo bunlarda harika...hepsinden istiyorum:)) çerçeveli kapisusunun uzerindeki isimlik adresini verdiğim sitede yapiliyor.hatta 31temmuza kadar indirim varmis.bir bak istersen..

kesinlikle şimdi isim hakkı diyen adam yarın bebeği kullanarak şantaj bile yapabilir. Allah korusun.

biz ilk kızımda isimde anlaşamayınca iki isim koyduk, ilki onun istediği ikinci benim istediğim isim oldu. miniğim için bulduğum isme itiraz etmiyor ama yine de isim arıyor sanırım, pek çaktırmıyor eşim :)

Herkese günaydın, iyi haftasonlarıı :) bugün dışarıda bi sürü iş yapacaktım ama İstanbul'da çok yağmur var..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese günaydın, iyi haftasonlarıı :) bugün dışarıda bi sürü iş yapacaktım ama İstanbul'da çok yağmur var..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin. .yagmurmu yagiyor ne guzellll biz burda kavruluyoruz :)

Ohhhh ne guzell :) ben 50 derecedeyim sanliurfa :)

herkese iyi hafta sonları....

avucuğumun içi yanıyor gibi.. tansiyonumu ölçütüm 9 a 5 ..
akşam yatarken kansızlık ilacını alıyorum ama bir de gündüz almam lazım. alacak zamanı ara öğünü yani birşeyler atıştırmayı kaldırıyorum o zaman düşüyor. gerçi bugün ara ara birşeyler yedim:) tansiyonu düşük görünce.

bizim buraya(ankaraya) gece yağmur yağdı.

Son düzenleme:

aman canım tavırımı koyucam gene napalım dediğin gibi bebişlerimizi alalım bi kucagımıza da gerisi hallolur . allah onlara akıl vicdan birazda düşünce versin anlayışsız ondular mı zor ben kötü olmakta istemem ama olduğu kadar benden bundan sonra fazlasını beklemesinler zaten çocuk olunca kimseye koşturamam zateb kusura bakmasınlar artık :)

çok üzüldüm canım benimde sabah tokluğum dün 152 bugün 150 çıktı yarın bende doktora gidicem biz bi şekilde dayanırızda bebklerimizi etkilemesinnnnnnnnnn (

cnm ne dedi doktorun. Ben dün gittim. Insülüne başlttı önce yeni şeker aleti yazdı.... Eve geldim annemin şeker aletiyle benimki arasında 20-30 fark çıkıyor. Doktorum yeni aldığımın iyi marka olduğunu insülüne başlama bir hafta daha yenisiyle ölç maille yolla inceleyelim dedi...

Sana ne dedi doktorun?

Teşekkür ederim canım , bir profesörün sözleri benim için önmelidir. Öğrendiğim iyi oldu. Gerçi benim doktorum da çok abartmadı ama diğer faktörleri de düşününce risk olduğunu söylemeliyim dedi. Ben zaten böbrek genişlemesini takmıyorum, sadece down sendromu belirtilerinden biri olduğu için endişeliyim. Desteğin için çok teşekkür ederim canım.

Teşekkür ederim canım. İnşalah dediğin gibi sağlıklı doğar. Peki senin down sendromlu öğrencilerin nasıllar? İletişimleri, eğitimleri vs. Kendi ihtiyaçlarını tamamen karşılayabiliyorlar mı. Tam gün mü eğitim görüyorlar. Çok soru sordum cnm kusura bakma.

Mrbb beninde arada ayak tabanim yanar ozeklikle geceleri :)

Ooo bunlarda harika...hepsinden istiyorum:)) çerçeveli kapisusunun uzerindeki isimlik adresini verdiğim sitede yapiliyor.hatta 31temmuza kadar indirim varmis.bir bak istersen..

evet baktım bende.. 5 harfe kadar 35 TL uygun gibi.. sen sipariş verdin mi?

Ayıcıklarım geldi.. http://www.funbou.com/ Diğer ürünlerde güzel çıktı çok şükür.. şimdi işe koyulmak lazım bakalım nasıl birşey çıkacak :) :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…