Kemeraltında kızlarağası ve hisarönü arka sokaklarında bu tür süs, kutu, aksesuar satan yerler var gezmek lazım.. çok ağırlaşmadan :) külah şeklinde kutularda vardı.. farklı seçenekler bulabilirsin.. Ahşap harf ben de arıyordum odasının duvarına asmak için. onu da bulamazsan yaptıracaktım.
bunlara da bayıldım bu arada ;
Eki Görüntüle 1193868 Eki Görüntüle 1193869
ayrıca odasının duvarına yatak başınada bundan yaptırmak istiyorum.. eşim aynayı yaptıracak ismini yazdıracak ben de süsleyebilirim herhalde..
Eki Görüntüle 1193877 Eki Görüntüle 1193878
çok çalışmak lazım çok :)
Cok cok haklısın. Ki bence isim hakkı direk annenindir. Ben boyle birşeyi kabul etmiyorum. Ben 9 ay taşıyacağım kızımı içimde sıkıntısını derdini tasasını ben çekeceğim sonra babası gelecek isim koyacak. Oyle kolay değil o işler ki benim eşim Allah'tan anlayışlı bu konuda da beraber karar aldık. Ama kimi eşler yok ben koyacağım diyor bende deliriyorum bu noktada. Gerçi bizim isim koyma şeklimiz daha farklı oldu :) 30 tane falan isim ben belirledim sonra tek tek eleme yoluyla 10 s indirdik gerisini de kura çekerek karar verdik. Ya bizde şimdi bu adam oğlum diyip alıp götürmesin çocuğunu ben korkarım valla
Günaydınlar,
Herşeyin yolunda gittiği sağlıklı, güülücük dolu, güzel bir gün geçiririz inşallah :))
Herkese günaydın, iyi haftasonlarıı :) bugün dışarıda bi sürü iş yapacaktım ama İstanbul'da çok yağmur var..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin. .yagmurmu yagiyor ne guzellll biz burda kavruluyoruz :)
Evet canım gökgürültülü sağanak yağışlı hem de :O azıcık ferahlattı bizi şükür, nerdesin bilmiyorum ama inşallah sizin oralara da gelir
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim kv başlarda çok çağırdı canımın istediği yere gittim istemediği yere gitmedim. Kimi zaman işim var dedim kimi zaman gelmek istemiorum dedim. çok yakın tanıdığı olunca gidiyorum ama dıdısının dıdısına gitmek istemiorum dedim zaten yüzüne karşı ben seninle heryere gelemem benimde evimde işlerim oluo çalışıorum sadece yakın akrabalarla görüşürsen o zamn seninle gelirim dedim biraz bozuldu ama yapcak bişiym kalmamıştı eşimde annesine dedi merali heryere götürme tanımıo etmio sen git gel dedi eşiminde desteğiyle atlattım o işkenceyi :) sen yavaştan yavaştan koy tavrını canım. Benimki allahtan kuyumu kazmaya çalışmıo yada ben öyle sanıorum. Beni gerçekten kızı gibi sevio inanıorum ama illa hoşuna gitmeyen şeyleri yapıorumdur.ben onların düşünce ve fikirlerinden sıkılmış durumdayım her muhabbetleri para ben sıkılıorum artık çok benciller hep kendilerini düşünüolar. Neyse be güzelim allahın izniyle şu bebişleri alalım kucağımıza hayırlısıyla onlarıda hallederz dicem ama bebişler olunca daha da çıkmaza giricez gibi sürekli gelmek isticekler bunaltcaklar beni gelincede gitmek bilmiolar gidin de diyemiorum neyse bakıcaz artık :)) ama sen eşinle konuş desem anneci diosun ters yapabilir sen ufaktan ufaktan belli etmeden koy tavrını canım. Böyle stresli ve kv hayat çekilmez :)
çok üzüldüm canım benimde sabah tokluğum dün 152 bugün 150 çıktı yarın bende doktora gidicem biz bi şekilde dayanırızda bebklerimizi etkilemesinnnnnnnnnn(
Anladim canik ama risk olmasi kesin bi hastalik oldugunu gostermez sen yuregini ferah tut benimde iki bobrektede var profosor ozellikle buna hic takilma cok kwrsilasiyoruz dogumakadar duzeliyo dedi insallah seninkide bu kontrolde daha dusuk cikar iyi dudun iyi olsun en kotu ihtimalde bile dogum sonrasi ufwk bi operasyonla duzeltilen bisey diye duymustum sen doktor kontrolleini aksatma guzel haberlerini bekliyorum...
Eki Görüntüle 1194108
kızlar inş yapabılmısımdır.bu benm kızım ve ben
maşallah araları da yakınmış Allahım esirgesin.. Ben zihinsel engelliler ögretmeniyim bir sürü down lu ögrencim var birçogu anne karnında hiç anlaşılmamış hep saglıklı denmiş dogumda görmüşler downlu oldugunu.. inşallah senin bebişinde Rabbimin izniyle saglıklı dogar
herkese iyi hafta sonları....
avucuğumun içi yanıyor gibi.. tansiyonumu ölçütüm 9 a 5 ..
akşam yatarken kansızlık ilacını alıyorum ama bir de gündüz almam lazım. alacak zamanı ara öğünü yani birşeyler atıştırmayı kaldırıyorum o zaman düşüyor. gerçi bugün ara ara birşeyler yedim:) tansiyonu düşük görünce.
bizim buraya(ankaraya) gece yağmur yağdı.
Massallah canim kizina vee sanagobis tatli benimki baya baya buyukk :)
Eki Görüntüle 1194108
Ooo bunlarda harika...hepsinden istiyorum:)) çerçeveli kapisusunun uzerindeki isimlik adresini verdiğim sitede yapiliyor.hatta 31temmuza kadar indirim varmis.bir bak istersen..
cok güzeller..bende internetten bu siteye bakmıştım.buradaki ürünler cok güzel. çerçeveli olan kapı süslerini yaptırmak için aradım..350 tl fiyat verdiler. bu fiyattan sonra kumaş alarak kendim yapmaya karar verdim. ancak o kadar araştırmama ragmen kücük ayıcıklardan bulmadım. kumaşları ve ayıcıkları nerden sipariş verdiğini öğrenebilir miyim? birde bittikten sonra görmek isterim :)) şimdiden kolay gelsin..
Ohhhh ne guzell :) ben 50 derecedeyim sanliurfa :)
ana oc karın genisligi bu olsa gerek.ne güzel hicbir yerin catlamaz :))Eki Görüntüle 1194108
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?