2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın güzel anneler güzel bir hafta olması temennisiyle
Bu gece mide yanmasından uyuyamadım, hala da devam ediyor dondurma yemiştim, midemi üşütmüş olabilir miyim bilmiyorum...

günaydın canım:) geçmiş olsun benimde gecen hafta midem cok yanıodu ( yemek yedikten sonra hemen yatma canım bebişler mideye baskı yapıyor malesef reflü oluyor artık bizlerde.ben annemin tavsiyesiyle yoğurt yedim yarım saat içinde geçirdi canım sende dene istersen.

merak ettim şimdi.. sertleşiyor derken bebek hareket ederken geriliyor onu mu diyorsunuz.. benim de sık sık oluyor ama ben normal olduğunu düşündüm.. bazen sağdan soldan gerilip karnımı yamultuyor.. aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba .. nasıl bir sıkıntı olabilirmiş ki :18:

çok teşekkür ederim yoğurdu kesinlikle denicem eve gidince. Söylediğinde çok haklısın, gece sahur hazırlamak için kalktığımda bir şeyler yiyip hemen yattım ondan olmuş olabilir. Ben oruç tutmuyorum ama eşime hazırlamışken bende atıştırdım biraz:) ders oldu yemicem artık:)))

Ben de aynı senin gibi düşündüm canım,destekli sütyen alırız.Bu sütyenler oldukça rahat,doğum sonrası spora giderken de rahatlıkla kullanılabilecek cinsten.İyi ki buldun ve bize tavsiye ettin,saol canım :)

Günaydın güzel anneler güzel bir hafta olması temennisiyle
Bu gece mide yanmasından uyuyamadım, hala da devam ediyor dondurma yemiştim, midemi üşütmüş olabilir miyim bilmiyorum...

Sen kalk gece ye sonra yat sonra da niye midem yanıyo şaka bir yana, normalden azıcık çok yiyince bile oluyor artık canım o yanmalar ya, 8.ayda iice bittik biz :18:

Bende de var sol bacağım kuyruk sokumu ve sol kalçamda çok ağrı oluyor bazen uyuyanıyorum. Birde kasılmalar derdim çook

bende de çok ağrı var yaa kasılıyor çok fena acıdan ağlayasım geliyor vücutta magnezyum kalmadı herhalde yandık

Günaydın size de güzel anneler

Günaydın canımmmm sanırım cumartesi günü eşinin iş yerini gördüm ben senin senin haftana bakınca özeniyorum valla bizden daha yakınsın vuslata inşallah

Kadıköy'de miydin Cumartesi? Ayy cok kötüydü oralar yağmurdan sen napıyordun orada :)) bu arada dün Nilüfer'e gittim ama kapalıydı şansım yokmuş napalım yarın doktora randevum var dönüşte uğrarım inşallah. Evet sadece 51 gün kaldı 12 Eylül'de olursa. Birsey sorcam ben ya sezaryen olursa doğum tarihini belirleyebiliyor muyuz? İleryanın arkadaşı bilerek 19.07 de dünyaya getirmiş ya kuzusunu merak ettim bende

Sen kalk gece ye sonra yat sonra da niye midem yanıyo şaka bir yana, normalden azıcık çok yiyince bile oluyor artık canım o yanmalar ya, 8.ayda iice bittik biz :18:

Bende kaşıntıdan 4,5 da uyudum ancak. Oda gece kalkıp banyo yaptım o şekilde uyuyabildim. Bu kaşıntılar da beni öldürecek

Evet canım, fotoğraf koymuştun ya, hemen belirledim bulunduğun noktayı yağmurdan sonra geldik canım biz, 3 gibi falandı. Aaa hadi ya, neyse yarın bir daha bak bence, gerçekten güzel ürünleri

Evet canım, planlı sezeryan yapabilirsin, tabi o zamana kadar sancın gelmezse benim birçok arkadaşım planlı yaptı sezeryanlerini.. Hayırdır istediğin bir tarih mi var? :)

Yok işte doktor 12 şinden sonra alırı demişti bende güzel bir tarih olsun istedim. 12 Eylül istiyorum aslında ama annem Ogün cok olay oldu diyor :) 13ü uğursuz 14ü de içime sinmedi 15 i kaldı :)) ama ben yine de 12 Eylül istiyorum bakalım. Cok almesin bende diyorum nasıl buldu :)) evet canım orada iş yeri Toner sepeti ismide :) amaan ne yağmur yağdı Ogün oyle sel suyu götürdu valla bugüne de dikkat şiddetli yağış uyarısı verdi meteoroloji

evet ya yengem de dedi, 32.haftadan sonra acaip kaşıntı başlıycak diye demek başladı sende ne yapmak lazım acaba :26: yarın doktoruna sorsan belki yol gösterir?

Sorcam sorcam şu çatı ağrısını da sorcam öldürüyor bu ağrıda beni. Oyle boyle bir kaşıntı değil valla inşallah olmaz sizde. Her tarafımı yoluyorum uyuz gibi kaşınmaktan uyuyamıyorum tek yolu banyo yapmak o birazcık rahatlatıyor ama geçmiyor.

evet bütün suç benim gece kalkıp yemek yedim hem kilo aldırır hem de midem yanar işte böyle oh olsun bana Allah yardımcımız olsun, hamileliğimiz kendini her anlamda belli etmeye başladı

evet canım mezhep değil yöre farklılığı var sadece, ama bu zamanda asimile olmuş gençlikte bu da önemli olmuyor:) ben de karadeniz havalarını seviyorum ama horunu bir türlü öğrenemedim, düğünümde kemençe çaldı herkes horon oynadı ben baktım:))) ben bizim halayları seviyorum ne güzel,sıcacık türkülerimiz var ne o öyle horon tepin dur:)) eşimin karadeniz yöresinden ruhuna aldığı tek şeyi arada bir tutan laz damarı inadı o kadar:) oyy severim ben kocamı:))

Hayırlı uğurlu olsun canım hangi hastane acaba? çünkü burda da bir gece tutuyorlar aslında çoğu hastane..

Sağol tatlım. Ataşehir Memorial'da oldu doğum. Önceleri başka bir hastaneye gidiyorlardı. Ama evleri Ataşehir Memorial'a çok yakın olduğundan orada oldu doğum. Ücretler de önceden gittikleri hastaneye göre daha uygunmuş buranın.
Hiç yeni doğmuş gibi değil maşallah, tosun tosun. Demek ki 3750 gr oldukça iyi bir kilo, anlamış oldum.

inş canım bana bi kaç kişi kalıcı olabilyo demişti ama umarım geçer çok zor bişi çünkü bu bel ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…