Günaydın güzel annelergüzel bir hafta olması temennisiyle
Bu gece mide yanmasından uyuyamadım, hala da devam ediyordondurma yemiştim, midemi üşütmüş olabilir miyim bilmiyorum...
Ben yasamadim ama , benim kardesim yasadi hamileliginde... bu hafta dogum yapti, 27.haftadan beri hep yasadi senin anlattigin gibi sertlesip gerliyordu, kramp da oluyordu. Doktor lar 1 saat icinde 3-4 kez oluyorsa dikakt etmeliyiz dedi, ama simdi cok tatlimi tatli bebegini kucagina aldi, bence icini ferah tut , eger o sertlesme varsa, devam edebilir hamilelik boyunca, ama gecedebilir, sen endise duyma yeterki.
ayrica idrar yolu enfeksiyonu da tetikliyormus, enfeksiyon var mi idrarda?
Kızlar karnım sertleşiyor sık sık alta bir baskı oluyor sanki içim fazla doluyor gibi geriliyor. Doktorum 1 saat içinde 4kez olursa sıkıntı var dedi... Ama gün içinde çok oluyor. Yarın randevum var 27+4 üm daha çok küçük .... Sizlerde yaşıyormusunuz ayakta durduğumda yürüdüğümde daha sert oluyo...
çok teşekkür ederimgünaydın canım:) geçmiş olsun benimde gecen hafta midem cok yanıodu( yemek yedikten sonra hemen yatma canım bebişler mideye baskı yapıyor malesef reflü oluyor artık bizlerde.ben annemin tavsiyesiyle yoğurt yedim yarım saat içinde geçirdi canım sende dene istersen.
Canım sitesinde aynı zamanda emzirme diye geçiyor, zaten kullanılabilir bence çok rahat çünkü.. Özellikle evdeyken sürekli takılabilir bence, bir de terletmiyor güzel o yüzden.
Ben ayrıca emzirme sütyeni almayacağım canım, Damla'nın aldığı destekli sütyenlerden almayı düşünüyorum, sarkmayı baya engelliyormuş, biçok kişiden duydum
Ben de aynı senin gibi düşündüm canım,destekli sütyen alırız.Bu sütyenler oldukça rahat,doğum sonrası spora giderken de rahatlıkla kullanılabilecek cinsten.İyi ki buldun ve bize tavsiye ettin,saol canım :)
Günaydın güzel annelergüzel bir hafta olması temennisiyle
Bu gece mide yanmasından uyuyamadım, hala da devam ediyordondurma yemiştim, midemi üşütmüş olabilir miyim bilmiyorum...
Ne demek hayatımaynen öyle iyi oldu bunlar bence de
Hangi siteden aldınız canım ben bir tane aldım oda desteksizdi.
canım bizim aldığımız da desteksiz, penye. Ama destekliyi daha almadım. Alıcam inşallah.. Aldığımda sana da haber veririm
Bende de var sol bacağım kuyruk sokumu ve sol kalçamda çok ağrı oluyor bazen uyuyanıyorum. Birde kasılmalar derdim çook
Günaydın size de güzel anneler
Günaydın canımmmmsanırım cumartesi günü eşinin iş yerini gördüm ben senin senin haftana bakınca özeniyorum valla bizden daha yakınsın vuslata inşallah
Sen kalk gece ye sonra yat sonra da niye midem yanıyoşaka bir yana, normalden azıcık çok yiyince bile oluyor artık canım o yanmalar ya, 8.ayda iice bittik biz :18:
Kadıköy'de miydin Cumartesi? Ayy cok kötüydü oralar yağmurdan sen napıyordun orada :)) bu arada dün Nilüfer'e gittim ama kapalıydı şansım yokmuş napalım yarın doktora randevum var dönüşte uğrarım inşallah. Evet sadece 51 gün kaldı 12 Eylül'de olursa. Birsey sorcam ben ya sezaryen olursa doğum tarihini belirleyebiliyor muyuz? İleryanın arkadaşı bilerek 19.07 de dünyaya getirmiş ya kuzusunu merak ettim bende
Bende kaşıntıdan 4,5 da uyudum ancak. Oda gece kalkıp banyo yaptım o şekilde uyuyabildim. Bu kaşıntılar da beni öldürecek
Evet canım, fotoğraf koymuştun ya, hemen belirledim bulunduğun noktayıyağmurdan sonra geldik canım biz, 3 gibi falandı. Aaa hadi ya, neyse yarın bir daha bak bence, gerçekten güzel ürünleri
Evet canım, planlı sezeryan yapabilirsin, tabi o zamana kadar sancın gelmezsebenim birçok arkadaşım planlı yaptı sezeryanlerini.. Hayırdır istediğin bir tarih mi var? :)
evet ya yengem de dedi, 32.haftadan sonra acaip kaşıntı başlıycak diyedemek başladı sende ne yapmak lazım acaba :26: yarın doktoruna sorsan belki yol gösterir?
evet bütün suç benimSen kalk gece ye sonra yat sonra da niye midem yanıyoşaka bir yana, normalden azıcık çok yiyince bile oluyor artık canım o yanmalar ya, 8.ayda iice bittik biz :18:
Ben erzurumluyum ama karadeniz havalarını çok seviyorum :)) eşinin tarafının düğünleri tam benliktir:)) aşkale genelde Alevi oluyr o yüzden :) benim eşim de Alevi. Ben sunniyim:) sizde mezhep farklılığı yok demek ki:) yöre farklılığı var:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı uğurlu olsun canımhangi hastane acaba? çünkü burda da bir gece tutuyorlar aslında çoğu hastane..
Allah eşinin ve senin yardımcınız olsun, 7 gün çalışmakta zor, ben fazla gördüğüm için özlemiyorum, sadece iş için şehir dışına çıkarsa merak ediyorum
kendi haline bıraktım, zaten gözü televizyonda, bir elinde cep telefonu , bir elinde tablet pc...bize bakan yok
şimdi idare ederizde doğumdan sonra geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?