evet bütün suç benimgece kalkıp yemek yedim hem kilo aldırır hem de midem yanar işte böyle oh olsun bana Allah yardımcımız olsun, hamileliğimiz kendini her anlamda belli etmeye başladı
Sağol tatlım. Ataşehir Memorial'da oldu doğum. Önceleri başka bir hastaneye gidiyorlardı. Ama evleri Ataşehir Memorial'a çok yakın olduğundan orada oldu doğum. Ücretler de önceden gittikleri hastaneye göre daha uygunmuş buranın.
Hiç yeni doğmuş gibi değil maşallah, tosun tosun.Demek ki 3750 gr oldukça iyi bir kilo, anlamış oldum.
Kızlar, ben mağazada denemiştim o sutyeni ama uçları çok belli oldu. Siz nasıl kullanıyorsunuz? Mağazadaki kız içine emzirme pedi koyuyorlar genelde dedi.
Valla öyleayy iyiki benimkiler küçük valla onlarda ağırlık yapıyordur simdi o annelere valla. Hele bide süt olduğunu düşünsene annaaam şükrediyorum tekrardan bu Halim'e valla
sezeryanla doğum yapan anneler hemen banyo yapamadığı için süt biraz geç geliyormuş. O nedenle sezeryandan sonra sadece göğsü ılık suyla yıkamak sütün gelmesini sağlıyormuş canım.
Kızlar, ben mağazada denemiştim o sutyeni ama uçları çok belli oldu. Siz nasıl kullanıyorsunuz? Mağazadaki kız içine emzirme pedi koyuyorlar genelde dedi.
Ufacık tefecik içi dolu mamacııııkKan olsun can olsun inşallah yavrularımıza, bol bol gelsin sütümüz. Ama büyük meme gerçekten dert, çocuk gibi onu da taşıyorsun. Hülya Avşar doğumdan sonra anlatmıştı, mememin birini elime alıp, bebek gibi yıkayıp arkaya doğru atıyorum. Sonra diğerini elime alıp yıkıyorum diye, hiç unutmam o sözlerini. Genç yaşta travmatik etki yapmış bende
Aaaa bunu hiç duymamıştım canım, denemek lazım, sağolasın. Aslında sezeryan normal dışı bir durum olduğu için hormonlar hemen alışamıyor doğurmuş olduğumuza. Bir de ütüyle havluyu ısıtıp, yakmayacak şekilde memelere sarmak gerekiyormuş. Sıcaklıkla süt kanalları yumuşuyor ve süt geliyor anlaşılan. Annemlerin bir tanıdığının da meme ucu yokmuş, biraz tuhaf ama emzirmeden önce kızkardeşi memesini emip, ucunu biraz büyütüyormuş. Ben emzirmenin nasıl yapıldığını da bilmiyorum. Umarım hastanede güzelce anlatırlar.
sezeryanla doğum yapan anneler hemen banyo yapamadığı için süt biraz geç geliyormuş. O nedenle sezeryandan sonra sadece göğsü ılık suyla yıkamak sütün gelmesini sağlıyormuş canım.
15 eylül de güzel bence hem okullar açılır, çocuk ilerde doğum günü partisi sıkıntısı çekmezbir de anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi canım ya, yine de sen bilirsin tabi ki ama..
Evet gördüm, arabadaydık gerçi ama hayal meyal gördüm toner sepetini :) yeri çok iyi iş yerinin ne güzel kadıköyde :)
evet yaa inanılmazdı gerçekten, sana dua et dedik de bu kadar et demedikhadi yaaa öyle miii, inşallah iş çıkışı yağmaz yoksa eve 2 saatte gidiyorum
Evet denemek lazım kesinlikleAaaa bunu hiç duymamıştım canım, denemek lazım, sağolasın. Aslında sezeryan normal dışı bir durum olduğu için hormonlar hemen alışamıyor doğurmuş olduğumuza. Bir de ütüyle havluyu ısıtıp, yakmayacak şekilde memelere sarmak gerekiyormuş. Sıcaklıkla süt kanalları yumuşuyor ve süt geliyor anlaşılan. Annemlerin bir tanıdığının da meme ucu yokmuş, biraz tuhaf ama emzirmeden önce kızkardeşi memesini emip, ucunu biraz büyütüyormuş. Ben emzirmenin nasıl yapıldığını da bilmiyorum. Umarım hastanede güzelce anlatırlar.
BU kasinti olayiyla ilgili yasadigim biseyi solim..bazi pantolonlarin kumasi bende de kasinti krizi yapiyo..sebebini bilmiyorum ama ince penye pantolon giyince kasinmiyorum...birkac kez denedim oyle farkettim.belki sizinkiler de kumastan kaynaklaniyo olabilir.
Evet denemek lazım kesinlikleSıcak iyi geliyormuş dediğin gibi. Meme ucu olmayıp çocuğunu emzirmekte zorluk çekip sonra emzirmeyi bırakanları bende duydum.Kız kardeş olayı çok kötü amaaa neyseki meme ucu problemimiz yok:) çok güzel bir duyguymuş emzirmek canım,... çabucak gelsin o günler inşallah benim göğüs akıntım başladı, sarı iltihap gibi bir şey geliyor çok az, özellikle duş aldıktan sonra
Evet onu biliyorum ben zaten yazın hiç pantalon giyemem tayt giydiğimde de %100 pamuklu da olsa kumaşı yine kaşınıyor bu sebepten genel olarak elbise giyiyorum ama gündüz problem ilk bende gece baslıyor asıl problem yatağa yattığım andan itibaren yoluyorum her yerimi.
gerçekten miii çok sevindirdin beni, inşallah çok olur da oğluşumu bol bol emziririmBu sanırım sütünün çok bol olacağını gösteriyormuş canım bende henüz akıntı falan olmadı
Evet direk kadıkoyde ama oraya artık sığmıyorlar eleman alımı yapacak yine. Başka yerler bakıyor ama ne zaman gecer hiiiiç bilmiyorum. Cok cok teşekkür ederim canım. Sanırım bence 15 Eylül daha güzel bir tarih olacak ama işte cok dönenceye yaklaşsın istemedim burç özelliği için ama gelişimi herseyden onemli benim kızımın. 12 den vazgeçtim ozaman teyzesi 15 iyidr :))
kamuranın annesi ameliyat olacaktı sanırım, hiç haber var mı, inşallah başarılı geçmiştir...
Annesine bakıyorsa o nedenle yazamamıştır, Allah kolaylık versin. Hamileyken hastaya bakmak çok zor olur...İnşallah canım, haber vermedi henüz ben de merak ediyorum..
Evet onu biliyorum ben zaten yazın hiç pantalon giyemem tayt giydiğimde de %100 pamuklu da olsa kumaşı yine kaşınıyor bu sebepten genel olarak elbise giyiyorum ama gündüz problem ilk bende gece baslıyor asıl problem yatağa yattığım andan itibaren yoluyorum her yerimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?