2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bende kaşıntıdan 4,5 da uyudum ancak. Oda gece kalkıp banyo yaptım o şekilde uyuyabildim. Bu kaşıntılar da beni öldürecek

Canım ya, nemlendirsen zeytinyağıyla hafiflemez mi acaba kaşıntın? Ya da tuzlu suyla yıkasan, hafifçe tuzlasan vücudunu. Benim de huzursuz bacak sendromum uyutmuyor.

Kızlar, ben mağazada denemiştim o sutyeni ama uçları çok belli oldu. Siz nasıl kullanıyorsunuz? Mağazadaki kız içine emzirme pedi koyuyorlar genelde dedi.

Allah yardmcın olsun canım.

Kızlar dün hamile mayosu aldım 2 tane. Birini 38 diğerini 40 beden aldım, genişlersem rahat edeyim tatilde diye. Bir ara mayo bulamayınca hiç denize giremeyecekmişim gibi üzülmüştüm. Artık kısmetse tatile çıkabiliriz

Dün Hello mağazasına uğradık, görevli bayan çok şekerdi, çok ilgilendi. Avent yerine Ameda süt sağmayı daha çok önerdi, çok hızlı sağıyormuş ve 2 memeyi aynı anda boşaltıyormuş. Ayrıca Aventin meme ucu kalkanı bir tane gösterdi dev gibi, bir de kelebek dediklerinden gösterdi. Kelebekle emzirebilirsin, diğeri ise meme ucunu korumak için ve ucunda süt biriktirmek için dedi. Bedenleri de varmış. Biberona gelince cam alın, ilk zamanlar kendi tutmayacak zaten biberonu, ağırlığı sorun olmaz. Hem daha sağlıklı hem de bitki çayı normal biberonları sarartıyor dedi. Hiç bilemedim, daha beter aklım karıştı. Hiçbirşey almadan çıktık. Eşim de sen bunları ne zaman almayı düşünüyorsun, bu kararsızlıktan vazgeç dedi. Ama yabancıyım konuya, anlamıyorum ki ne alacağımı

Ben avent aldım süt makinesini canım biberon konusunda da bende kararsızım ama onda da avent diyorlar bakalım cam alıcam küçük ve büyük boy alıcam butik bebe de indirime giriyor ordan alıyım diyorum 2 tane büyük 2 tane küçük

Canım ya, nemlendirsen zeytinyağıyla hafiflemez mi acaba kaşıntın? Ya da tuzlu suyla yıkasan, hafifçe tuzlasan vücudunu. Benim de huzursuz bacak sendromum uyutmuyor.

Hergün nemlendiriyorum canım zeytinyağına zaten başka birsey kullanmıyorum ben. Ama tuzu hiç denemedim Kaya tuzu var bi deneyeyim onuda. Oda cok pis birsey ya Allah sabır versin bize

Ben henüz pompa almadım canım muhtemelen onu doğum olduğunda eşim gidip alacak gerekirse ki gerekir diye düşünüyorum sezeryanda sütte gelmiyor cunku. Bende kelebekli var aventin e bebekte indirimdeydi almıştım ama oda büyük birazcık yani ben garipsedim nasıl olacak hiç bilmiyorum. Onun dışında Dr browns un cam biberonunu aldım bende o gaz yapmasını engelleyici olandan. Ama bence de artık almalısın ne olur ne olmaz

CAnım, çok geçmiş olsun Allah şifa versin. İnşallah iyileşir.

Canım, kelebeğin de bedenleri varmış, büyük beden vardı ellerinde. Benim bu kadar büyük meme ucum yok ki, böyle meme var mı gerçekten dedim. Zaten kızcağız tüm tepkilerimde yarıldı gülmekten. Ben de Dr. Browns almayı düşünüyorum, ama küçük boyu kalmamıştı. Haklısın almam gerekli, stres oluyorum böyle.

Hergün nemlendiriyorum canım zeytinyağına zaten başka birsey kullanmıyorum ben. Ama tuzu hiç denemedim Kaya tuzu var bi deneyeyim onuda. Oda cok pis birsey ya Allah sabır versin bize

Sinek sokunca deli gibi kaşınırız ya tuz çok iyi geliyor kaşıntıyı hemen alıyor, ordan aklıma geldi. Çok tahriş etmeden ufak bir yerinde dene istersen.

Canım hayırlı olsun. Bol sütle kullan inşallah. Pompa ile bitmiyor di mi, bir de ona uç falan mı alınıyor ekstradan. Yoksa kutusu tam takım mı oluyor? Tanımadığım bir dünya şey vardı reyonda, kendimi kötü hissettim hiçbir şey bilmiyorum diye.

Kardeşimin eşi de lierac kullandı ama son hafta çatlamış. Bence bünye ile ilgili. Umarım senin öyle olmaz.

ayy korkuttun beni ya çatlamam inşallah. düzenli kullanım da önemli aslında. sabah akşam duş alıp masaj yaparak sürüyorum. su içmek de önemli. vucudu kuru bırakmamak lazım.

inş . canım kutunun içinde takım olarak geldi canım hepside

Selam kızlar, 15 aylık anne olarak satılan penye emzirme sütyenlerini önermiyorum. Çünkü göğüs uçlarını tamamen belli ediyorlar. Çat kapı birisi geliyor değiştirmek zorunda kalıyorsun. İçine de her zaman göğüs pedi koymak zor oluyor, ayrıca sarkık gösteriyor. Ben mother care'den aldım. Desteksizler ama kalınlar, kesinlikle uç belli etmiyorlar. Ben sürekli (evde, dılarda, işte) onları kullandım. iki farklı renk aldım hala onları kullanabiliyorum. Size şiddetle tavsiye ederim.
Biberona gelince hangi marka alacağınıza bir şey diyemem çünkü her bebek her biberonu kabul etmiyor. Ama kesinlikle geniş ağızlı olanlarından alın. Çünkü mama koymak kolay oluyor. Sağma makinesi de medela kullandım çok işe yarıyor ama uzun süre kullandığım için herhalde performansı düştü. Şimdi yeni alacağım ama hangimarka alacağıma karar veremedim. Ama kesinlikle elektrikli tavsiye ederim. Şimdilik aktaracağım kendince tecrübelerim bu kadar. Aklıma geldikçe yazarım.

Anladım canım ozaman hemen demiyorum kücük bir yerime gerçi şimdi cok kaşınıyorum gece deneyeyim ben en iyisi. Bak ben onlarda beden olduğunu bilmiyordum tühh birtane daha alcaz desene :)) bende diyorum bu neden büyük hiç beden olabileceği de gelmedi aklıma ay cok utandım şimdi. :)

Sen git dev memeli anne kelebeği al, sonra da büyük geldi de Ben de görünce gözlerimi şaşkınlıktan börtletip, benim böyle meme ucum yok ki, bunun içine mi girecek yani meme ucum, bu kadar büyük mü olması lazım diye sorunca öğrenmiş oldum bedeni olduğunu. Ama millette de ne meme varmış arkadaş, maşallah. Hollanda ineği gibi

Valla öyle ayy iyiki benimkiler küçük valla onlarda ağırlık yapıyordur simdi o annelere valla. Hele bide süt olduğunu düşünsene annaaam şükrediyorum tekrardan bu Halim'e valla

sezeryanla doğum yapan anneler hemen banyo yapamadığı için süt biraz geç geliyormuş. O nedenle sezeryandan sonra sadece göğsü ılık suyla yıkamak sütün gelmesini sağlıyormuş canım.

15 eylül de güzel bence hem okullar açılır, çocuk ilerde doğum günü partisi sıkıntısı çekmez bir de anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi canım ya, yine de sen bilirsin tabi ki ama..
Evet gördüm, arabadaydık gerçi ama hayal meyal gördüm toner sepetini :) yeri çok iyi iş yerinin ne güzel kadıköyde :)
evet yaa inanılmazdı gerçekten, sana dua et dedik de bu kadar et demedik hadi yaaa öyle miii, inşallah iş çıkışı yağmaz yoksa eve 2 saatte gidiyorum

inşallah canım ama sanırım herkeste oluyormuş umarım bir çözümü vardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…