:))) özelden ne güzel resimler gönderecektim size neden olmuyor ama((
Buradan koymaya ben çok çekiniyorum canım ya , silinmiyor çünkü
Kizlar herkese merhaba. Daha onceki yazimdan belki hatirlayan vardir.ayrintili usg de dr bebegimin kalbinde parlaklik gormustu. Kendi dr um cd ye bakmak icin almisti. 3 hafta arada aglasam da bazen unutsam da zor gecti. Dunki kontrole girer girmez dr cd de bi sorun yok dedi cok sukur. Resmen havalara uctum. Gorememis sadece dedi.bi guzel muayenemizi olduk.1100 gr olmus kizim tosbikim. Seker sonuclarm da guzelmis. Dun o gazla bebek odasini bile aliyordum. Cok mutluyum allahim bozmasin insallah. Bugunde gidip bebegime birsuru sey aldm. Korkudan bisi almamistm bastan beri sorunlu geciyor hamileligim diye. Insallah boyle kotu haber alan herkesin bebegindeki sorun duzelir sonradan.amin..
Kizlar herkese merhaba. Daha onceki yazimdan belki hatirlayan vardir.ayrintili usg de dr bebegimin kalbinde parlaklik gormustu. Kendi dr um cd ye bakmak icin almisti. 3 hafta arada aglasam da bazen unutsam da zor gecti. Dunki kontrole girer girmez dr cd de bi sorun yok dedi cok sukur. Resmen havalara uctum. Gorememis sadece dedi.bi guzel muayenemizi olduk.1100 gr olmus kizim tosbikim. Seker sonuclarm da guzelmis. Dun o gazla bebek odasini bile aliyordum. Cok mutluyum allahim bozmasin insallah. Bugunde gidip bebegime birsuru sey aldm. Korkudan bisi almamistm bastan beri sorunlu geciyor hamileligim diye. Insallah boyle kotu haber alan herkesin bebegindeki sorun duzelir sonradan.amin..
gözün aydın.Rabbim tüm kuzucuklarimiza sağlık verir inş..Kizlar herkese merhaba. Daha onceki yazimdan belki hatirlayan vardir.ayrintili usg de dr bebegimin kalbinde parlaklik gormustu. Kendi dr um cd ye bakmak icin almisti. 3 hafta arada aglasam da bazen unutsam da zor gecti. Dunki kontrole girer girmez dr cd de bi sorun yok dedi cok sukur. Resmen havalara uctum. Gorememis sadece dedi.bi guzel muayenemizi olduk.1100 gr olmus kizim tosbikim. Seker sonuclarm da guzelmis. Dun o gazla bebek odasini bile aliyordum. Cok mutluyum allahim bozmasin insallah. Bugunde gidip bebegime birsuru sey aldm. Korkudan bisi almamistm bastan beri sorunlu geciyor hamileligim diye. Insallah boyle kotu haber alan herkesin bebegindeki sorun duzelir sonradan.amin..
gözün aydın.Rabbim tüm kuzucuklarimiza sağlık verir inş..
Canııımmmm çok mutlu oldum, gözünaydın :) sağlıkla doğar inşallah prenses :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm cok sevndm .ben de yrn yoğun olcam.tahlıl ve seker sonucumu öğrencem.ins kotu bır seycıkmaz.bır haftaya kalmadanda kendı doktorumuza gtcez.bır doktor banada bebegımın bobregı ve karnı hakkında ıyı seyler soylemedı.oysa bır ay oncesıne kadar ayrıntılıda hersey mukemmeldı.ins yanılıordur dua et benm gıbılere..
Kızlaaaar dün HALA oldum beeeen3750 gramlık bir fıstığımız oldu. Darısı bizlerin başına inşallah
Gozun aydin cnm 😐☺☺
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canimm nasilsinn hersey yolunda mii ikizlere nasill??
Cwnim gozunaydin cok sevindim senin adina boyle güzel haberler beni cok mutlu ediyo bende bayram sonrasini bekliyorum bizimde kan akimlarinda problemimiz vardi doopler yapilacak duzelmis mi diye insallah bizde guzel haberlerle geliriz hepimizin bebisleri saglikla buyusunler insallah...bnde besigini ve gardolabini almak icin sabirsizlaniyorum Allah nasip ederse 7.ayi doldurduktan sonra bakacagiz Rabbim hayilisiyla o gunleride nasip eder insallah hepimize..
amin! gözün aydın çok mutlu oldum adına. Allahım hep böyle güzel sevinçler yaşatsın sana. sen gönlünü ferah tut olumlu düşün rahat rahat alışverişini yap cnm. şurda az vaktimiz kaldı. temmuzuda yedik de 2 ay kaldı resmen.. inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
bnmde çentiklenme problemim olduğu için tansionumun kontrol altında tutulması gerekio. ama cnm babacığım bir haftadır yoğun bakımda perişan oldum tansion indi çıktı. dün yoğun bakımda beklerken fena oldum gece kontrole girdim tahlilde yapıldı iyi çıktı çok şükür. inşallah babamda iyileşir artık yaş kalmadı gözlerimde. bugün beni götürmediler hastaneye fenalaşmayayım diye. bebeğime tabiki zarar vermek istemiyrm ama yoğun bakımda da yatan bnm babam o da beni büyütüne kdr uğraşmış beni sevmiş kollamış ben nsl üzülmeden durayım..onu çok seviyorum.
ohh maşallah güzel bir hayatı olsun inşallah miniğindarısı da bizlere inşallah
bana da ev işi yapmak düşüyor halbuki şöyle deniz kenarında olsak evde pişeceğimize:78:
cnm böyle haberlere ne cok sevınıyorum bır bılsen.benım artık nıyese sabrım bıtmeye başladı.su ıkı ay hemen gecsın yavruma kavuşayım ıstıyorum.gozun aydın.ıns bızde o gunlerı gorecegız..
valla ben şafak sayıyorum, Allahın izniyle şu zaman geçse bebişler sağlıkla bir doğsa kendimize baksak
huzursuz bacak sendromunu duymuştum,Allah yardımcın olsun, bende de huzursuz koca sendromu var eline bi şişe soda versem düzeliemi acaba
ne zor işlermiş bunlar, doktor..hastane.. tahlil...ilaç.....
gözünüz aydın :) maşallah fızstığınıza
bizim babacıkta sahura kadar oturdu film izledi 11:30 da kalktı, keşke o da çalışsaydı hiç olmazsa işte derdim...
Maşallah canım, Allah analı babalı büyütsün :) normal mi oldu sezeryan mi? Kilosu da çok iyi maşallah, darısı başımıza :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gozunuzaydin tatlimm darisi basimiza:)
Bu huzursuz bacak sendromu benim de başımın belası. Ilk gebeliğimde de 6. Ayda başlamıştı ama ben artacağını düşünürken 8. Ayda çok azalmıştı çok şükür. Şimdi de öyle olmasını ümit ediyorum. Benim ayağımda ayrıca nöropatik ağrı var, gece ikisi birden uyutmuyor. Bu gece sabah 6 da uuyabildim, 1 saat sonra da oğlum uyandı. Şimdi belki biraz uyurum dedim ama kocama iftar hazırlamam gerekiyor.
Hayirli olsun rabbim anali babali bututsun ins. bende 5 gun once teyze oldum, bizimde 3300 yegenim oldu:) sezeryan oldu 5 gundur hastanede yatiyor, bebek durumu iyi ama ,kardesim rahatsiz, hem sezeryan amileyat yeri agriyor , hemde ateslenmis, doktorlar test yapmislar falan acaba enfeksiyonmu oldu sezaryan yapilirken diye korkmuslar, testin sonuclarini bekliyoruz dua edin.
Bende de son günlerde benzer şeyler oluyor. Göbeğimin çevresinde sızı oluyor, karnım çatlayacak gibi geriliyor. Dün kasıklarımda ağrı vardı ama şükür bugün yok. Bir de sağ yumurtalığım şişmiş gibi, elime bir şişlik geliyor oraya dokununca.Kızlar karnım sertleşiyor sık sık alta bir baskı oluyor sanki içim fazla doluyor gibi geriliyor. Doktorum 1 saat içinde 4kez olursa sıkıntı var dedi... Ama gün içinde çok oluyor. Yarın randevum var 27+4 üm daha çok küçük .... Sizlerde yaşıyormusunuz ayakta durduğumda yürüdüğümde daha sert oluyo...
o bende çok oluyo canım seninde dedgn gbi topallayark yüryorum hatta bzen hç yürûymiyorum ayaklarm kalkmyo sanki yere bastkca belime agrı giriyorherkese günaydın,
sağlıklı mutlu bir pazar olur inşallah,
kızlar birkaç gündür sağ bacağıma kalça kısmından kramp girdi ve topallayarak yürüyorum sizlere böyle birşey oldumu? zaten ayağa zor kalkıyordum şimdi sağ bacakta ağrı var iyice yürümekte zorlanıyorum
Ah yavrucum baba bu sevilmez mi?Bende kiyamam babama.cooook gecmis olsun cabucak iyilesip saglikli sihhatli torunuyla gunler gecirmek nasip etsin rabbim insallah. Tabi sen yine de kendine dikka ediceksin. Baban hasta olmasa o da boyle isterdi eminim. Evde bol bol dua edip kendini teskin etmeye calis cnm yapicak baska bisi yok senin icin. Sen iyi olacaksinki yavrun da iyi olsun. Baban da hastaneden ciktiginda saglikla sihhatle seni gorsun.dimi ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?