Günaydın arkadaşlar nasılsınız. Dün oğluma ad düşünüyordum ya Mustafa (babamın ismi) Kerem i beğendim bunuda Whatsup a yazdım İsim yerine bu eltim görmüş hemen eşime haber vermiş. Eşimde bana sakın kendi kendine isim düşünme çok kötü olur senin için kıyametin olurum diye mesaj göndermiş. Bende habercilerin çok iyi çalışıyor maş. dedim. sanal aleme öyle yazdım diye hemen ismini nüfusta koymadım doğana kadar çok şey değişir daha dedim. Madem çocuğuna sahip çıkmak isityorsun dağılan aileni toparlarsın hamile karına sert sert seyler yazmazsın dedim hem ben üzülünce onunda etkileneceğini hiç düşünmüyormusun dedim.Oda ailemi ben dağıtmadım ki toplamak için çalışıyım yazmış. İşte böyle hamile hamile bunlarla uğraşıyoz birde. Herşey kursağımda kalıyor. Hiçbirşeyi ağız tadıyla yaşayamıyorum. Yavrumunda günahı neyse doğmadan böyle olaylara şahit oluyor.
Cok enteresan..bir o kadar da sinir bisey...hamilelikten sonra yasamayiz umarim
gerçekten miii çok sevindirdin beni, inşallah çok olur da oğluşumu bol bol emziririmsenin de çok olur inşallah canım, yılmadan mücadele etmek gerekiyormuş, ilk doğduğunda yarım saate, bir saate bir sürekli emzirmek sütü artırıyormuş, sütüm gelmiyor diye hemen pes etmeyelim
Düzelmek için hiç bir çaba sarf etmiyor eski bekar hayatındaki gibi devam etmek istiyor sorumluluk alamyım geziyim tozuyum ama hesap sorulmasın evdede işte iyi davranılsın hiçbirşeyine ses çıkarılmasın. Evliliğimizin başından beri çok olaylar geçti aramızda 4. ayında iş yerinden bir kızla mesajlarını yakaladım. Kavga ettik güvensizlik başladı. Ben ona vurdum oda bana tabi. Hç özür falan dilemedi. Hafta sonları seni çanta gibi gezdirmem ben diye hiç bir plan yapmadı kendi evde durmadı. Aramamı istemedi dışardayken. Ailesi beni gale almadılar hiç önemsemediler evlendik ik haftadan yatılı gelmeye başladılar sonra her hafta. Benim bir planım olsa onlar sırf bize gelecekler diye erteledim. kendi evime benden izinsiz misafir davet ettiler. Ayağımdan ameliyat oldum akşamına bunlar geçmiş olsun demeye değilde okey partisi için evime geldiler. Bende sonunda patladım. Onlarda küstüler işte tüm ailesi bana karşı bunun üzerine cephe aldı. hepsi soğuk davranıyorlar sen böyle yaptın falan diye birde sürekli kaynanam falan suçluyordu. Eşim abisi ile aynı iş yerinde çalışıyor öğlen onlara yemeğe gidiyor orda sürekli karın bizi kovdu falan diye dolduruyorlardı. Oda tabi benimle sürekli tartıştı bunun sonunda vurduda kaç kere. Benim ailemde eşimin davranışlarını görünce aramızı düzelsin diye konuştular ama eşim bunu ters algıladı. Aileme tavır aldı. Sonra bebek oldu. Başta sevinmedi. Ufak bir tartışmamız oldu hemen ben senide çocuğuda istemiyorum dedi bende istemiyorsan kapı orda çık git dedim. oda gecenin bir yarısı gitti. Doktora falan gittik beraber baba olacağının farkına varınca biraz yumuşadı iyi olmuştu. ama kendi kendine karar almış yatağını ayırdı. 2 ay ayrı odada kaldı sürekli oyun bilgisayar gece yarılarına kadar oturuyordu. Aramızda ufak bir konuşma geçti telefonda bende herkes daha önemli dedim sırf bu yüzden günlerce konuşmadı yemek yemedi birgün akşame ve gelmedi bekledim 4-5 gün abisinde kalmış bu arada haber vermedi. Gelincede tatile gidicem ben dedi gitti gideceği yeri söylemedi. Geldikten sonra yine iyiydi keşke beraber gitseydik falan bende iyi düzelme olmuş diye sevindim. Bu arada k.v beni aradı eşim tatildeyken aradım açmadı nerde diye bende bilmiyorum nerdeyse dedim. söylemedi işte yaptıkalrını söyledim oğlun küsüyor kaç aydır söyle böyle diye oda benim oğlum böyle şerefsiz falan diye dert yandı bende kadın benden yana sanıyorum. İyice beni gaza getirdi. Ağzımdan laf aldı. Tatilden döünşte eşim abisine gitmiş k.v. eltime konuşmalarımız anlatmış oda tabi onlara gidince eşime aktarmış. Eşim yine eve geldi bana bozuk. ERtesi gün k.v aradı bu kez bende yeter artık diye bağırdım çağırdım onunlada arayı bozdum. Oda oğlunu aramıiş karın böyle böyle şeyler konuştu senin hakkında banada böyle bağırdı diye. Eşim akşama üstüme gelince bende artık dayanamadım herkes üstüme üstüme geldi hem suçlu hem güçlü bende babamları aradım gelin alın diye geldiler. Evin kirasını her türlü faturasını ben ödüyorum ben gidince evde sefa çekecek diye sinirlendim evin kağı kilidini değiştirdim. Arabanın kredisi benim üzerime hala ödüyorum arabayı alıyım bari dedim emniyete başvurdum işte işler böylece büyüdücanım çözülemeyecek kadar büyük sorunlar mı var aranızda?
Annesine bakıyorsa o nedenle yazamamıştır, Allah kolaylık versin. Hamileyken hastaya bakmak çok zor olur...
Düzelmek için hiç bir çaba sarf etmiyor eski bekar hayatındaki gibi devam etmek istiyor sorumluluk alamyım geziyim tozuyum ama hesap sorulmasın evdede işte iyi davranılsın hiçbirşeyine ses çıkarılmasın. Evliliğimizin başından beri çok olaylar geçti aramızda 4. ayında iş yerinden bir kızla mesajlarını yakaladım. Kavga ettik güvensizlik başladı. Ben ona vurdum oda bana tabi. Hç özür falan dilemedi. Hafta sonları seni çanta gibi gezdirmem ben diye hiç bir plan yapmadı kendi evde durmadı. Aramamı istemedi dışardayken. Ailesi beni gale almadılar hiç önemsemediler evlendik ik haftadan yatılı gelmeye başladılar sonra her hafta. Benim bir planım olsa onlar sırf bize gelecekler diye erteledim. kendi evime benden izinsiz misafir davet ettiler. Ayağımdan ameliyat oldum akşamına bunlar geçmiş olsun demeye değilde okey partisi için evime geldiler. Bende sonunda patladım. Onlarda küstüler işte tüm ailesi bana karşı bunun üzerine cephe aldı. hepsi soğuk davranıyorlar sen böyle yaptın falan diye birde sürekli kaynanam falan suçluyordu. Eşim abisi ile aynı iş yerinde çalışıyor öğlen onlara yemeğe gidiyor orda sürekli karın bizi kovdu falan diye dolduruyorlardı. Oda tabi benimle sürekli tartıştı bunun sonunda vurduda kaç kere. Benim ailemde eşimin davranışlarını görünce aramızı düzelsin diye konuştular ama eşim bunu ters algıladı. Aileme tavır aldı. Sonra bebek oldu. Başta sevinmedi. Ufak bir tartışmamız oldu hemen ben senide çocuğuda istemiyorum dedi bende istemiyorsan kapı orda çık git dedim. oda gecenin bir yarısı gitti. Doktora falan gittik beraber baba olacağının farkına varınca biraz yumuşadı iyi olmuştu. ama kendi kendine karar almış yatağını ayırdı. 2 ay ayrı odada kaldı sürekli oyun bilgisayar gece yarılarına kadar oturuyordu. Aramızda ufak bir konuşma geçti telefonda bende herkes daha önemli dedim sırf bu yüzden günlerce konuşmadı yemek yemedi birgün akşame ve gelmedi bekledim 4-5 gün abisinde kalmış bu arada haber vermedi. Gelincede tatile gidicem ben dedi gitti gideceği yeri söylemedi. Geldikten sonra yine iyiydi keşke beraber gitseydik falan bende iyi düzelme olmuş diye sevindim. Bu arada k.v beni aradı eşim tatildeyken aradım açmadı nerde diye bende bilmiyorum nerdeyse dedim. söylemedi işte yaptıkalrını söyledim oğlun küsüyor kaç aydır söyle böyle diye oda benim oğlum böyle şerefsiz falan diye dert yandı bende kadın benden yana sanıyorum. İyice beni gaza getirdi. Ağzımdan laf aldı. Tatilden döünşte eşim abisine gitmiş k.v. eltime konuşmalarımız anlatmış oda tabi onlara gidince eşime aktarmış. Eşim yine eve geldi bana bozuk. ERtesi gün k.v aradı bu kez bende yeter artık diye bağırdım çağırdım onunlada arayı bozdum. Oda oğlunu aramıiş karın böyle böyle şeyler konuştu senin hakkında banada böyle bağırdı diye. Eşim akşama üstüme gelince bende artık dayanamadım herkes üstüme üstüme geldi hem suçlu hem güçlü bende babamları aradım gelin alın diye geldiler. Evin kirasını her türlü faturasını ben ödüyorum ben gidince evde sefa çekecek diye sinirlendim evin kağı kilidini değiştirdim. Arabanın kredisi benim üzerime hala ödüyorum arabayı alıyım bari dedim emniyete başvurdum işte işler böylece büyüdü
3 aydır annemlerdeyim.
Düzelmek için hiç bir çaba sarf etmiyor eski bekar hayatındaki gibi devam etmek istiyor sorumluluk alamyım geziyim tozuyum ama hesap sorulmasın evdede işte iyi davranılsın hiçbirşeyine ses çıkarılmasın. Evliliğimizin başından beri çok olaylar geçti aramızda 4. ayında iş yerinden bir kızla mesajlarını yakaladım. Kavga ettik güvensizlik başladı. Ben ona vurdum oda bana tabi. Hç özür falan dilemedi. Hafta sonları seni çanta gibi gezdirmem ben diye hiç bir plan yapmadı kendi evde durmadı. Aramamı istemedi dışardayken. Ailesi beni gale almadılar hiç önemsemediler evlendik ik haftadan yatılı gelmeye başladılar sonra her hafta. Benim bir planım olsa onlar sırf bize gelecekler diye erteledim. kendi evime benden izinsiz misafir davet ettiler. Ayağımdan ameliyat oldum akşamına bunlar geçmiş olsun demeye değilde okey partisi için evime geldiler. Bende sonunda patladım. Onlarda küstüler işte tüm ailesi bana karşı bunun üzerine cephe aldı. hepsi soğuk davranıyorlar sen böyle yaptın falan diye birde sürekli kaynanam falan suçluyordu. Eşim abisi ile aynı iş yerinde çalışıyor öğlen onlara yemeğe gidiyor orda sürekli karın bizi kovdu falan diye dolduruyorlardı. Oda tabi benimle sürekli tartıştı bunun sonunda vurduda kaç kere. Benim ailemde eşimin davranışlarını görünce aramızı düzelsin diye konuştular ama eşim bunu ters algıladı. Aileme tavır aldı. Sonra bebek oldu. Başta sevinmedi. Ufak bir tartışmamız oldu hemen ben senide çocuğuda istemiyorum dedi bende istemiyorsan kapı orda çık git dedim. oda gecenin bir yarısı gitti. Doktora falan gittik beraber baba olacağının farkına varınca biraz yumuşadı iyi olmuştu. ama kendi kendine karar almış yatağını ayırdı. 2 ay ayrı odada kaldı sürekli oyun bilgisayar gece yarılarına kadar oturuyordu. Aramızda ufak bir konuşma geçti telefonda bende herkes daha önemli dedim sırf bu yüzden günlerce konuşmadı yemek yemedi birgün akşame ve gelmedi bekledim 4-5 gün abisinde kalmış bu arada haber vermedi. Gelincede tatile gidicem ben dedi gitti gideceği yeri söylemedi. Geldikten sonra yine iyiydi keşke beraber gitseydik falan bende iyi düzelme olmuş diye sevindim. Bu arada k.v beni aradı eşim tatildeyken aradım açmadı nerde diye bende bilmiyorum nerdeyse dedim. söylemedi işte yaptıkalrını söyledim oğlun küsüyor kaç aydır söyle böyle diye oda benim oğlum böyle şerefsiz falan diye dert yandı bende kadın benden yana sanıyorum. İyice beni gaza getirdi. Ağzımdan laf aldı. Tatilden döünşte eşim abisine gitmiş k.v. eltime konuşmalarımız anlatmış oda tabi onlara gidince eşime aktarmış. Eşim yine eve geldi bana bozuk. ERtesi gün k.v aradı bu kez bende yeter artık diye bağırdım çağırdım onunlada arayı bozdum. Oda oğlunu aramıiş karın böyle böyle şeyler konuştu senin hakkında banada böyle bağırdı diye. Eşim akşama üstüme gelince bende artık dayanamadım herkes üstüme üstüme geldi hem suçlu hem güçlü bende babamları aradım gelin alın diye geldiler. Evin kirasını her türlü faturasını ben ödüyorum ben gidince evde sefa çekecek diye sinirlendim evin kağı kilidini değiştirdim. Arabanın kredisi benim üzerime hala ödüyorum arabayı alıyım bari dedim emniyete başvurdum işte işler böylece büyüdü
3 aydır annemlerdeyim.
3 aydır annemlerdeyim.
Düzelmek için hiç bir çaba sarf etmiyor eski bekar hayatındaki gibi devam etmek istiyor sorumluluk alamyım geziyim tozuyum ama hesap sorulmasın evdede işte iyi davranılsın hiçbirşeyine ses çıkarılmasın. Evliliğimizin başından beri çok olaylar geçti aramızda 4. ayında iş yerinden bir kızla mesajlarını yakaladım. Kavga ettik güvensizlik başladı. Ben ona vurdum oda bana tabi. Hç özür falan dilemedi. Hafta sonları seni çanta gibi gezdirmem ben diye hiç bir plan yapmadı kendi evde durmadı. Aramamı istemedi dışardayken. Ailesi beni gale almadılar hiç önemsemediler evlendik ik haftadan yatılı gelmeye başladılar sonra her hafta. Benim bir planım olsa onlar sırf bize gelecekler diye erteledim. kendi evime benden izinsiz misafir davet ettiler. Ayağımdan ameliyat oldum akşamına bunlar geçmiş olsun demeye değilde okey partisi için evime geldiler. Bende sonunda patladım. Onlarda küstüler işte tüm ailesi bana karşı bunun üzerine cephe aldı. hepsi soğuk davranıyorlar sen böyle yaptın falan diye birde sürekli kaynanam falan suçluyordu. Eşim abisi ile aynı iş yerinde çalışıyor öğlen onlara yemeğe gidiyor orda sürekli karın bizi kovdu falan diye dolduruyorlardı. Eşim akşama üstüme gelince bende artık dayanamadım herkes üstüme üstüme geldi hem suçlu hem güçlü bende babamları aradım gelin alın diye geldiler. Evin kirasını her türlü faturasını ben ödüyorum ben gidince evde sefa çekecek diye sinirlendim evin kağı kilidini değiştirdim. Arabanın kredisi benim üzerime hala ödüyorum arabayı alıyım bari dedim emniyete başvurdum işte işler böylece büyüdü
3 aydır annemlerdeyim.
Anladım canım, olsun büyümek güzeldirAynen bence de canım, sezeryan de olsa ne kadar geç o kadar iyi
bu arada emzirme ile ilgili, Ayşe Öner'in kitabı var, emzirme CD'si de veriyor, onu alabilirsin canım ordan izleyebilirsin.. Bir de La leche league sitesinde de güzel anlatıyor, ordan bakabilirsin
Ayşe Önerin kitabını hamile kaldığım gibi aldım. Kesinlikle çok öğretici...
Her kafadan ses çıkıyor ben doğru ne diye düşünmüyorum. Kitapta yazıyor :))
Emzirme cd sini henüz izlemedim. Evde oturmaya başladığım zamana erteliyorum herşeyi..
Bebeğimin elbiselerini de o zaman yıkamaya başlamaya karar verdim. Şimdi vaktim olmuyor hiçbirşeye zaten..
Granür sabun için çamaşırda kalabiliyor bebek için sıvı deterjan varmış onu önerdiler...Hangisi iyi acaba bilemedim..
Mümkün mertebe herşeyin doğalını istiyorum...
Aynen canım ben de izinli olduğumda inşallah daha çok yoğunlaşacağım bu işlere... Kıyafetleri yıkamayı falan da annemin gelişine erteledim, o da zaten benim iznimden bikaç gün önce gelecek.
Ben hacı şakir granül alacağım canım, suyla hafif karıştırıp koyarsan kalıntı bırakmıyormuş.. Sıvı deterjan almayı düşünmüyorum. Kullananlar hep sabun tozu öneriyor..
Düzelmek için hiç bir çaba sarf etmiyor eski bekar hayatındaki gibi devam etmek istiyor sorumluluk alamyım geziyim tozuyum ama hesap sorulmasın evdede işte iyi davranılsın hiçbirşeyine ses çıkarılmasın. Evliliğimizin başından beri çok olaylar geçti aramızda 4. ayında iş yerinden bir kızla mesajlarını yakaladım. Eşim abisi ile aynı iş yerinde çalışıyor öğlen onlara yemeğe gidiyor orda sürekli karın bizi kovdu falan diye dolduruyorlardı. Oda tabi benimle sürekli tartıştı bunun sonunda vurduda kaç kere. Benim ailemde eşimin davranışlarını görünce aramızı düzelsin diye konuştular ama eşim bunu ters algıladı. ERtesi gün k.v aradı bu kez bende yeter artık diye bağırdım çağırdım onunlada arayı bozdum. Oda oğlunu aramıiş karın böyle böyle şeyler konuştu senin hakkında banada böyle bağırdı diye. Eşim akşama üstüme gelince bende artık dayanamadım herkes üstüme üstüme geldi hem suçlu hem güçlü bende babamları aradım gelin alın diye geldiler. Evin kirasını her türlü faturasını ben ödüyorum ben gidince evde sefa çekecek diye sinirlendim evin kağı kilidini değiştirdim. Arabanın kredisi benim üzerime hala ödüyorum arabayı alıyım bari dedim emniyete başvurdum işte işler böylece büyüdü
3 aydır annemlerdeyim.
sezeryanla doğum yapan anneler hemen banyo yapamadığı için süt biraz geç geliyormuş. O nedenle sezeryandan sonra sadece göğsü ılık suyla yıkamak sütün gelmesini sağlıyormuş canım.
benim hormonlar tavan yaptı galiba, sabahtan beri ağlayıp duruyorum
işlerde çok yoğun buraya gelip aklımıda dağıtamıyorum, hadi hayırlısı bakalım....
ne kadar hormonlarımız kafayı yemıs olsada durup dururken ağlamıosun sen,bnce senın canını sıkan bısey olmuş.benim hormonlar tavan yaptı galiba, sabahtan beri ağlayıp duruyorum
işlerde çok yoğun buraya gelip aklımıda dağıtamıyorum, hadi hayırlısı bakalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?