2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Teşekkürler canımm :)
Çantamı İdil beyb den aldım , 100 küsürden 58 TL ye inmiş , termosu var çok hoşuma gitti . Bak sende beğenirsin kampanyayı değerlendir .

Aaa cts günü İdil babydeydik hiç görmedim :/ gerçi çantalara bakmadım hiç.. Bakayım bugün internetten canım çok teşekkürler :)
Bu hafta gidip duvar kağıdını alıcaz, haftaya mobilyalar geliyo :) inanılmaz heyecanlıyım çok yaklaştı doğum :) daha Eminönü'ne gidicem

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın sevgili anneler ve minnakları :) her geçen gün zaman azalıyor ve doğum yaklaşıyor, yaklaştıkça korkular artıyor... Doğum nasıl olacak? Emzirebilecek miyim? Sütüm hemen gelecek mi? Bizi neler bekliyor? Sürekli düşünüyorum.. Bir bilinmeze doğru yol alıyoruz, Allah hepimize hayırlısını nasip etsin...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın....
yeni bir güne başlıyoruz.. yeni bir gün demek bebeğimizin bir gün daha büyümesi ve bebeğimize kavuşacağımız günden bir gün daha eksiltiğimiz oluyor.

doğumdan bahseder olduk. okurken heyecanlanıyorum.

inşallah bebeğimizi hayırlısıyla, sağlıcakla kucağımıza alırız..

Oyy kuzummmmmm, evden uzaklaşş biraz, ne bilim arada iş yerine git vs..insan kuruyoor bazen...
Öpüyoruz seniiii ve paşayı..

günaydın canım, evden çıkabilsem keşke biraz havam değişecek, bugün biraz dah iyiyim işlerde yoğunlaştı ,kendimi düşünemiyorum bile
bizde seni ve prensesi öpüyoruz :)

kızlar hepiinize günaydın :) karın sertleşmeisinden bahsetmissiniz benimde gün iiçnde karnım cok sertleşio yatınca, dinlenince daha yumusak oluyo..

Doğru canım ya sen İstanbul'da değildin iyi bir doktor diyince heyecan yatım İnşallah doktorun hep böyle devam eder sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Bizde güzel bir doktor buluruz inşallah ve de uygun fiyatlı.. İstanbul'da çok pahalı iyi doktorlar dün bir hastaneye sordum 9000 fiyat verdi normal doğum için off off..

Herkese günaydın

First,

canım bebiş maşallah çok büyümüş,bugünleri gördük çok şükür inşallah böyle herşey yolunda gidecek :)Doktor konusuna gelince içine hangisi daha çok yattıysa ona devam et tatlım.Önemli olan doğumda senin psikolojinin rahat olması, bir de normal doğum istiyorsun o nedenle bence kendini iyi hissettiğin doktoru seçmen daha önemli.Sezeryan olsan gözünü kapatıp açtığında zaten bebek gelmiş olur ama normal doğumda doktorla dialoğun çok önemli bence.Fiyat olarak baya fark varmış ama önemli olan senin mutluluğun.

Kamuran

Çok şükür ameliyat başarıyla geçmiş, bu süreçte çok yorulmuşsndur canım ama sabret bayram tatiline çok az kaldı,yanında annen,karnında bebişin,mutlu,huzrlu bir bayram geçirirsiniz inşallah

Damla

Hena maşallah kocaman oldu, inşallah hep böyle devam eder canım.2 kiloyu duyunca insan şaşırıyor, sanki daha yeni gramlardan bahsediyorduk :))

herkese hayırlı sabahlar. kandilimiz mübarek olsun. Rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Ameliyat çok iyi geçmiş canım doktor öyle söyledi :) Allahıma şükürler olsun. Bugün de bi aksilik olmazsa hastaneden çıkarıcaz.

canım 32.hafta aspirini kesmek için erken değilmi?? yanlıs hatırlamıyosam benim doktorum 35.hafta demişti iğneyide doğuma kadar kullanıcaksın demişti.bende bu kontrolümde tekrar sorayım ..

Tamam canım iyi söylediniz siz bunu. Ben iki çanta yaparım. Bebeğin ilk kıyafetlerini de bir torbaya koyarım. Çantasında öyle ayrıca hazır durur. Söylerim annemlere de eşime de. Çok heyecanlı :))))

Çok sağol canım benim. Allah razı olsun.

Offf ne kadar cokmuss amerikan hastanesi falan mi orasi yada memorial acibadem flan? Yuhh yanii

Peki canım mobilya beşikten düşüyorlar falan diyorlar ya 9 aydan sonra o beni korkutuyor biraz o yüzden kesin karar veremedim ama mobilyalar çok hoş ve daha sağlam diyor eşim. Ben de 60*120 i düşünüyorum yatak odasına sığmıyor yoksa.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim park yatak duses oldu biraz yani eltimin abisi nin bebek mağazası vardı kapattı yari fiyatından da daha uyguna aldım yani 100 liraya aldım cok iyi oldu benim icin
Ben ilk çocuğum acemiydim ozaman bebek arabasını pier cardininin cift yonlusunu almistim kalite olarak cok iyiydi ama cok agirdi ikinci çocuğumu 8 ay ona bindirdikten sonra kanzin baston pusetini aldim okadar hafifki cok iyi oldu halada kullaniyor.simdiki bebegimede araba almadim heralde almicamda zaten kis bebegi ihtiyac olmadigi surecede disari cikmayiz cikarsakda zaten arabayla gidiyoruz ve tasima koltugumuz var ona koyariz boyle düşünüyorum ama bakalım zaman ne gostericek[/QUOTE]

Ben de aynı şekilde bebek arabası almayı düşünmüyorum başta çünkü ben her yere arabayla gidiyorum yani oto koltuğu ihtiyaç öncelik. Baktım ihtiyaç oluyor doğumdan sonra gider alırım diyorum. Peki şu dışı sert olan portbebe çantalar var eşim onlardan alalım soğuktan da korur falan dedi kullanışlı mı o portbebeler canım? İnsan acemi olunca neyle karşılaşcek bilmiyor:) böyle sorup duruyor sonra:)çok sağol canım tecrübelerini paylaştığın için

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…