Teşekkürler canımm :)
Çantamı İdil beyb den aldım , 100 küsürden 58 TL ye inmiş , termosu var çok hoşuma gitti . Bak sende beğenirsin kampanyayı değerlendir .
Oyy kuzummmmmm, evden uzaklaşş biraz, ne bilim arada iş yerine git vs..insan kuruyoor bazen...
Öpüyoruz seniiii ve paşayı..
marmaristeyim kızlar ben... benim doktorlarr size yaramaz o yüzden :))
hepimizin bebeğinee maşallaahhh:))
ben 2 kere boş gebelik gecirip kurtaj olduktan sonra bu testler yapıldı ve pıhtılasma oldugu cıktı ortaya...hamile kalmadan 2-3 ay önce coraspine basladım hamileliğimi öğrendiğimde 3 hafta 5 günlüktüm ve aynı gün iğneye basladım...32.haftada coraspini kesecek doktorum ama iğneye doguma kadar devam edicez...senin neden yapıldı testlerin neyden şüphelendi doktorun?
Herkese günaydın arkadaşlar
Teşekkürler canımmm :)
Çanta epey büyük ama , ayrı hazırlarsak daha derli toplu olur gibi , hemşirelere vereceğiz sanırım bebeğin eşyalarını , kendimizinki ayrı olsa daha iyi
Geçm,işe bakamadım canım annen nasıl oldu , ameliyat nasıl geçti merak ettim sizi
Aminn canim benim Allahim hepimizin bebeklerininkorusun insallah.... Dr meselesi onemli bisey duil cnm ya benim dr un hastanede dogumlar cok pahali olduu icin bgun baska biyere gttim ordan da cok memnun kaldim:) iyice kafam corba oldu anlayaxagin:) sen annenle ilgilen bizden de cok gecmis olsun dileklerimizi ilet tatlim:)
Hosgeldin tatlimm nasilsin? Havalar cok cok sucakk ve gece uykulari bana haram oldu artik surekli uyaniyorum
Canim tecrübeli bir anne olarak sana tavsiyem iki canta yap senle bebisinkiler ayrı olsun ayrica ebeye verecegin ((bebegin kiyafeti yani)) onuda ayri bir bohcaya yada guzel bir posete koy cunku sen dogumdayken ebe gelip yakınlarından bebegin kıyafetlerini istiyor zatdn herkeste bi heyecan oluyor onun icin ayrı canta yapman daha iyi bide unutmadan kapida kim beklicekse onlara ds soyle ebeye bunlari verirsiniz diye...
Kamuran
Çok şükür ameliyat başarıyla geçmiş, bu süreçte çok yorulmuşsndur canım ama sabret bayram tatiline çok az kaldı,yanında annen,karnında bebişin,mutlu,huzrlu bir bayram geçirirsiniz inşallah
Doğru canım ya sen İstanbul'da değildin iyi bir doktor diyince heyecan yatımİnşallah doktorun hep böyle devam eder sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Bizde güzel bir doktor buluruz inşallah ve de uygun fiyatlı.. İstanbul'da çok pahalı iyi doktorlar dün bir hastaneye sordum 9000 fiyat verdi normal doğum için off off..
Herkese günaydın
First,
canım bebiş maşallah çok büyümüş,bugünleri gördük çok şükür inşallah böyle herşey yolunda gidecek :)Doktor konusuna gelince içine hangisi daha çok yattıysa ona devam et tatlım.Önemli olan doğumda senin psikolojinin rahat olması, bir de normal doğum istiyorsun o nedenle bence kendini iyi hissettiğin doktoru seçmen daha önemli.Sezeryan olsan gözünü kapatıp açtığında zaten bebek gelmiş olur ama normal doğumda doktorla dialoğun çok önemli bence.Fiyat olarak baya fark varmış ama önemli olan senin mutluluğun.
Evet kuzucum kocaman olmusuz masallah:) dunden beri surekli doktoru dusunuyorum yaaa kendi dr umdan tek bi muayenede bile sikayetci olmus olsaydim hic dusunmeden diger tarafa giderdim ama hamile kalmadan 3 ay once tanistim onla ve hamileligimi bu kadar rahat ve iyi gecirmemi saglayabilen tek insan oinsallah dogumu onla yapmak nasip olur...normal dogum konusunda solediklerinde cok haklisin tatlim...
herkese hayırlı sabahlar. kandilimiz mübarek olsun. Rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
Aminn canimm seninde kandilin mubarek olsunn...
canım 32.hafta aspirini kesmek için erken değilmi?? yanlıs hatırlamıyosam benim doktorum 35.hafta demişti iğneyide doğuma kadar kullanıcaksın demişti.bende bu kontrolümde tekrar sorayım ..
Walla bilmiyorum ki canim bana cok once kendi dr um solemisti 32. Hftada aspirini kesicez diye asil kanamayi yapan aspirinmis clexan fazla etki etkiyomus belki ben normal dogum istiyorum diye daha erken kesiyodur bilemiyorum ki ...bidaki gidisimde sorarim yine tatlimm
Offf ne kadar cokmuss amerikan hastanesi falan mi orasi yada memorial acibadem flan? Yuhh yanii
First,
canım bebiş maşallah çok büyümüş,bugünleri gördük çok şükür inşallah böyle herşey yolunda gidecek :)Doktor konusuna gelince içine hangisi daha çok yattıysa ona devam et tatlım.Önemli olan doğumda senin psikolojinin rahat olması, bir de normal doğum istiyorsun o nedenle bence kendini iyi hissettiğin doktoru seçmen daha önemli.Sezeryan olsan gözünü kapatıp açtığında zaten bebek gelmiş olur ama normal doğumda doktorla dialoğun çok önemli bence.Fiyat olarak baya fark varmış ama önemli olan senin mutluluğun.
Evet kuzucum kocaman olmusuz masallah:) dunden beri surekli doktoru dusunuyorum yaaa kendi dr umdan tek bi muayenede bile sikayetci olmus olsaydim hic dusunmeden diger tarafa giderdim ama hamile kalmadan 3 ay once tanistim onla ve hamileligimi bu kadar rahat ve iyi gecirmemi saglayabilen tek insan oinsallah dogumu onla yapmak nasip olur...normal dogum konusunda solediklerinde cok haklisin tatlim...
Aminn canimm seninde kandilin mubarek olsunn...
Walla bilmiyorum ki canim bana cok once kendi dr um solemisti 32. Hftada aspirini kesicez diye asil kanamayi yapan aspirinmis clexan fazla etki etkiyomus belki ben normal dogum istiyorum diye daha erken kesiyodur bilemiyorum ki ...bidaki gidisimde sorarim yine tatlimm
Onları hiç sormadım cesaret edemedim bu fiyatı duyuncasorduğum hastane florence nightingale..
Herkese iyi kandiller.. Bugün dua edelim bol bol sağlıkla bebişlerimizi zamanında hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah.Amin.
Ben de internetten almicam, mağazadan alicam. Küçük beşik değil park yatak gibi büyük benim dediğim. Sitede gorursun 70*130 alicam ben. Park yatak gibi 2 katli 4 yaşina kadar kullanabilir, sonra odada yapsan kullanirsin. Sonra katla kaldir tek kisilik genç odasi yatagi alabilirsin.
Canım 2 çocuk büyütmüşsün maşallah tecrübene güvenmek lazım. Peki bu park yataklarda fiyat da çok oynuyor 200 tl ye de var 600 e de var. Kalite farkı var mıdır sence. Ben 2 tane inceledim hellobaby de biri 300 biri 400 idi kalite olarak fark yoktu pek.
Canım bebek arabasını da sorayım sana. Ben başta sadece oto koltuğu almayı düşünüyorum çünkü her yere arabayla gitcez zaten. Sence sıkıntı olur mu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?