2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar hepinize günaydın.... benim için zor bi sabah oldu sabahın 5 inde bacağıma 3 kez o iğrenç kramplar girdi ve kocam yine benim bağırmama doğuruyorum sandı :)) saolsun eşimin masajlarıyla geçti, kafayı yicektim. her günde magnezyumumu içiyorum neden oldu anlamadım hala üstüne basamıyorum tam olarak ...

Hayırlı sabahlar kızlar :)
Ramazan beni çok yoruyor. Sahura kadar uyumuyorum babamla kardeşim oruç tutuyorlar. Onlara sahurluk hazırlayıp yedirip toplayıp öyle uyuyorum. Ama neyse ki bayrama az kaldı. Geçen yıl ramazanda uyumazdım hiç, uykum gelmezdi. Bu yıl çok çabuk uykum geliyor. Geceleri sıcaktan uyuyamıyorum. Yatağın bi o tarafına koyuyorum yastığı bi bu tarafına koyuyorum. Sabahları da uyanmakta zorluk çekiyorum. Eşim de bi bebek doğurucan söylenip duruyorsun diyor Sen taşı da gör diyorum Yaşamayan bilmiyor gerçekten. Ben hiç böyle değildim. Yine de Allahıma şükürler olsun. Hem bu duyguyu yaşadığım için hem de bebeğim sağlıklı olduğu için..

Kızlar dün gece oğlumu rüyamda gördüm.Doğum yapıyormuşum daha doktor gelmeden kendi kendime doğuruyormuşum iki dakikada :)) sonra yatırıyorum yatağa bende yatıyorum kalkıp azcıkta yüz üstü yatsın diyorum sonra karnıma sarıyorum hala hamile gibi dolaşıyorum.Karmaşık bir rüyaydı yani

Günaydın arkadaşlar dün kontrolüm vardı bebeğim 1108 gr olmuş 3 hafta içinde 20 gram falan kilo almış sadece ben endişelendim biraz. İlk defa bu kadar az kilo almış. sırt dönük dolduğu için yüzünü göremedik Bende 2 kilo daha almışım maalesef.
Bebek ters duruyor ancak sonra zaten döner dedi doktor. Birde kan uyuşmazlığı iğnesi vardı onun içinde tekrar tahlil veriyorsun tahlilden sonra eczacılar odasından eczaneye yönlendiriyorlar onlarda depodan getirtiyorlar. Tekrar hastaneye gidip yaptırıyorsun. Benden bu kadar :)) dün çok yoruldum halada yorgunluğum geçmedi. Ordan oraya gidip gelmekten sabah dokuzdan üçe kadar koşturdum valla

Günaydın herkeseeeee :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese Günaydın

Herkese günaydın arkadaşlar

Tatile 2 gün kaldı,dayanın çalışan hamile anneler

Günaydın kızlar :)
Dün akşam yemeğinden sonra karnım sertleşti hareket bile etmekte zorlandım . Gittim erkenden yattım , güya abdest alıp dualar edecektim . Böyle mübarek bir geceyi ben saatlerce uyuyarak geçirdim . O kadar vicdan yapıyorum ki anlatamam . Uykuya doyamadım dün resmen . Gece uyandım , tekrar uyudum

Günaydın herkeseeeee :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese Günaydın
Günaydınnn sizede
günaydınn, geçmiş olsun canım sabah sabah güldüm valla kusura bakma, eşin doğuruyorsun zannetmiş ya:))) tam krampın gireceğini anladığında ayak parmaklarını oynatırsan geçiyormuş canım.
hayırlı sabahlar size de oğluşunla uyumak iyice zorlaştı bizim için... bende öyle dönüp duruyorum, oğlum rahatsız oluyor diye korkuyorum:))) Allah yardımcın olsun bayrama az kaldı...

Aynı durum bende de var. Ojelerimi çıkardım hazırlandım bide...Böyle mübarek bir geceyi doğru düzgün dua bile okumadan horul horul geçirdim. Vicdan azabı çekiyorum resmen...

endişelenme canım ama biraz yediklerine dikkat et kilosu iyi ama 3 hafta içinde 20 gr biraz az sende bugun bi güzel dinlen,beslenmene dikkat et.

peki çatlak kremi yerine ne kullanıyorsun canım?

Aynı durum bende de var. Ojelerimi çıkardım hazırlandım bide...Böyle mübarek bir geceyi doğru düzgün dua bile okumadan horul horul geçirdim. Vicdan azabı çekiyorum resmen...

Üstelik hamileyiz ve dualarımız çok önemli ... Nasıl böyle uyudum yaaa... öyle vijdan yapıyorum ki ... Sen ojelerini çıkarmışsın devam edemedin demi

kızlar günaydın umarım hepiniz iyisinizdir. ben dün bi arkadaşla görüştüm yeni doğum yaptı normal bana fatma ana eli otundan bahsetti. dediğine göre doğuma girerken bunu suya atıolarmış artık kimin haberi varsa (eşin annen kardeşin) ve inşirah süresini okuyomuş ve o ot suda açıldığında doğumda rahimimiz de açılıomuş ve kolay doğum geçiriyomuş. arkadaşım yapmış ottanmıdır yoksa normaldede doğumum kolay mı geçicekti anlamadım ama ben ota yoruyorum çoğu kişiden iyi geldiğini duymuştum dedi. ama bu ot mekkeden mi medine den mi ne geliomuş.bulmak zor ama araştırıp denemek istiyorum.o kudret topraklardan geliyo vardır bi hikmeti diye düşünüorum.... siz duydunuzmu böyle bişiy

peki çatlak kremi yerine ne kullanıyorsun canım?

Zeytinyağı kullanıyorum ve günde 3 litre su içiyorum canım. Çatlayabilirim çünkü çok kilo aldım. Kakao yağını katı olarak alıp kullanmayı düşünüyorum ama ona da çok güvenemiyorum açıkçası. Dur şimdi hemen zeytinyağı süreyim

Üstelik hamileyiz ve dualarımız çok önemli ... Nasıl böyle uyudum yaaa... öyle vijdan yapıyorum ki ... Sen ojelerini çıkarmışsın devam edemedin demi

Sorma tam abdest alıcam içeriye gittim göya 5 dk. yorgunluk çöktü öyle bi uzandım kalmışım.

Kızlar herkese günaydın
Kızlar ya ben 3 gündür falan bir garibim arada ağlama nöbetlerine giriyorum. Ufacık bir şeye alınıyorum sıkılınca bile ağlıyorum çok sinir bozucu.
Burası o kadar sıcak ki alışverişe gitcem ama sıcaktan gidemiyorum dışarı çıkamadıkça bunalıyorum ağlıyorum eşim de bu aralar yoğun çalışıyor. napsam bana bir akıl verin? Sıkıntıdan patlayacakmış gibi hissediyorum kendimi. ben öyle ağlayınca bebeğim etkileniyor diye korkuyorum ama kendime engel olamıyorumm

Ben de haftalardır hiç böyle iyi uyumamıştım. Duamı ettim ama daha çok edesim vardı, uyumuş kalmışım kanepede. Allah bizim gönlümüzdekini biliyor kızlar ve bize dün gece huzurlu bir uyku nasip etti belkide. Hamile bir kadının en büyük duası yavrusunu sağlıkla kucağına almaktır. Hepimizin duaları kabul olsun inşallah.

Evet canım bende duydum temmuz annelerinde duymuştum yanlış hatırlamıyorsam..Oradan biri yazmıştı kapalı çarşıda varmış bu ot.. Kurukahveci mehmet efendinin oradaki kapıdan girince sağdaydı sanırım arslan baharat mı arslanoğlu mu neymiş adı..bende yapmayı düşünüyorum hayırlısı olsun artık..Birde doğum yaptıktan sonra sudan hemen çıkarmak lazımmış ki rahim toparlansın..İnşallah işe yarar.Arkadaşına da hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün:)

Günaydın cnm,

Ben birkaç yerde okumuştum. İşe yarıyor deniyordu bende araştırıp almayı düşünüyorum. Hangimiz bulurda alırsa nerden aldığını paylaşsın :)) Dua okunduğunu ise ilk defa şimdi okudum. Ben bu tarz şeylere inanırım. Belki buna inanmak psikolojik bir etki ediyor bilmiyorum ama acımı hafiflettiği sürece sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…