2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Yine etmişsin dua canım Rabbim kabul etsin , ben neden öyle oldum ki . Dediğin doğru olabilir canım huzurlu bir uyku uyudum çok şükür
Güzel duan için de Amin ...

Ne güzel yazdın :)
Gerçekten dün gece çok tatlı uyudum. Allah gönlümüzü biliyor. Tabii böyle diyip dua etmemek de olmaz da hamilelikte belki durum biraz daha farklı oluyordur
Ama yine de vicdanım rahat değil...Tembelliğim baskın geldi..

canım hormonlarımız malesef kafayı yedi,burasıda inanılmaz sıcak..::( akşam üzeri git bi alışveriş merkezine bebeğinin kendinin ihtiyaçlarını al ,bide bebekle ilgili kitaplar,dergiler satın al.evde okursun vakit geçer,meşgul edersin kendini.unutma biz üzüldüğümüzde,ağladığımızda bebeklerimizde üzülüyo..dikakt et kendine

Bu otu burada duydum daha önce , arkadaşının da bebeği hayırlı olsun :) daha sonra sudan çıkarmayı unutmaktan çekinirim biraz . Tembihlediğim kişi eve gelip tekrar çıkaramaz ki...

Hamilelikten olabilir de, neye ağlıyorsun ? Ne güzel karnında bir mucize var , sağlığı yerinde çok şükür . Hiç sıkılma

günaydınn kızlar bende malesef dün geceyi uyuyarak gecirenlerdeyim

Ben çok vicdan yaptım bu duruma ...

ne kadar ilginç yaa dimi canım.. zamanımız iyice daraldı hele senin ooo heyecan var mı?

Olmaz mı ya :) sunun şurasında kaç gün kaldı ki artık rüyalarımda görüyorum sezaryen olacağım günü o son gün heyecanlarını falan :)

Günaydınlar herkese bugun hava ne güzel istanbul'da değil mi keske boyle olsa hergün

Canım ya cok yormuyormusun hem kendini hem bebeğini. Bırakbabanla kardeşin hazırlasın bence yemeklerini. Ben olsam oyle yapardım yani cunku senin dinlenmeye ihtiyacın var

günaydın kızlar :)

ben de annen gibi düşünüyorum. saç dökülmesi, kepeklenme vb bir sürü soruna hiçbir şampuan deva olmadı. aktarda çuvallarda satılan yamuk yumuk kesilmiş doğal zeytinyağlı sabuna başladım. başta çok sertleşti, dökülme devam etti filan ama 3-5 ay sonra normale döndü. şimdi ise saçım çoğaldığı için tararken zorlanma konusunda şikayetçiyim :)

ben de kramp girince ayak baş parmağımı kendime doğru tüm gücümle çekerek bekliyorum, kramp geçiyor. tavsiye ederim.

Bende sürekli ağlayıp duruyordum durduramıyordum şimdi daha iyiyim. Çok hassasım en ufak şeye yine ağlıyorum o ayrı:)
Eşimde öğrendi hemen konuyu değiştirir. Bir oyun açar kafamı dağıtmaya çalışır.
Yani yükses ses bir müzik aç mesela 101 okey oyna konsantreni çok daha farklı şeylere odaklamaya çalış bence..
Bende işe yarıyordu..
Bazen en yakın arkadaşımı ararım bir bakmışım ağlamam durmuş muhabbet ediyorum :) Bu senin zevklerinle ilgili zevk alabileceğin birşey yapmaya başla..

Temizlik hastası kadınların dertlerinden kaçmak için bu hale geldiklerini düşünürüm. sanırım birçok kişide odağı değiştirmek işe yarıyor..
Tabii etrafındakilerin de sana karşı çok daha anlayışlı ve hassas olması lazım bu dönemde...
Herkes öyle olamayabiliyor..

Akşamüstü bile sıcak geliyor bana burada, ben huysuzum herhalde bu aralar çok hiç bir şey yapmak istemiyor gibiyim. Cumartesi bir sürü akrabamız gelcek daha hazırlıklara başlamadım bile keyfim gelmiyo kibebek mağazalarına gitmek için otobüse binmem lazım, otobüsler felaket, arabada eşimde. Otobüse binmek eziyet burda kalabalık bayramüstü. Ama dergi , kitap iyi gelebilir bak:)
Nasıl hormonlarmış maşallah bazen evde avazım çıktığım kadar bağırmak istiyorummm

Günaydın cnm,

Cidden çok sabırlıymışsın..Şampuandan sonra sabuna tekrar geçmek çok zor bir süreç..
Zaten bu bitki uzmanı da hiçbir katkısız ürünün ambalajlı katkılı bir ürün kadar iyi sonuç vermesini beklemeyin diyor. Şampuan kadar yumuşak yapamaz hiçbir sabun bence de..
Mesela bulaşık makinanızda sirke kullanırsanız çok daha temiz ve sağlıklı olur ama deterjan gibi parlatamaz diyor..
Yani sağlık mı görüntü mü bu tercihimize kalmış artık...

bu otu burada duydum daha önce , arkadaşının da bebeği hayırlı olsun :) daha sonra sudan çıkarmayı unutmaktan çekinirim biraz . Tembihlediğim kişi eve gelip tekrar çıkaramaz ki...

sağolun kızlar amin inşallah. çok heycanlı hiç uyuyamıorum dio arkadaşım ama bebek ağlamıomuş süreklii bakmak istiyorum uyuyamıorum sürekli yanındayım izliorum dio. Inş bizlerde alırız hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza. Arkadaşım 12 saat sancı çekmiş ağrın olmuo değil oluo hiç inanmazdım doğurduktan sonra acılar geçio diyenlere ama o ağlama sesini duyunca bebeği görünce gerçekten tüm acılar geçio dedi. Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah bizleride.

Evet sudan çıkarmak gerekiomuş. Bende dıorum ki doğum çantasına koysak hastanede yapılsa kavanozda doğumdan sonrada çıkarsalar olmazmı acabaa benim aklıma o geldi. Birde eşin bi bardak suya inşirah suresini 7 kere okuyomuş o suyu içmekte iyi geliomuş.arkadaşım hepsini yaptım çok sükür kesilmeden bebeğimi doğurdum dedi. Doktor demiş sanki ilk bebeğin değil çok güzel açılma olmuş demiş.ama çok sancı çekmiş işte...

Bir bilsem neye ağladığımı komedi gibi ya. Canım sıkıldı diye ağlıyorum mesela, kızımın hareketlerini hissedemeyince ağlıyorum, eşim bir şey söylüyor ağlıyorum. Daha önce yoktu son 3 gündür böyleyiz.Evde durmaya alışık değilim sıcaklardan dolayı eve tıkıldım o yüzden diye tahmin ediyorum. Aslında daha Salı günü gezmeye götürdü eşim ama tatmin mi olmadım anlamıyorum ki.

kaç kilo aldın şimdiye kadar canım?

Kendimi oyalamam lazım galiba. Şimdi müzik açtım hemen :) ben öğretmenim her yaz bir yerlere giderdik bir bakmışım okullar açılmış olurdu evde sıkılmaya vakit pek kalmazdı ama bu sene bir sürü şey çıktı kımıldayamıyoruz belki de ondan evde vakit geçiremiyorum. Ben normalde de hassas biriyim hamilelikte tavan yapmaya başladı herhalde dediğin gibi. Müzik iyi geldi biraz ama sağol:)

denicem canım teşekkürler:))

:) İşe yaramasına sevindim.. Sıkma canını keşke yakınlarda otursaydın bugün bende evdeyim. Hava çok güzel dışarı atardık kendimizi sahil deniz burası :) iyi gelirdi sana da
Yalnız kötü haber evde olmaya alışman lazım lohusalık çıkana kadar çıkmak yok ona göre

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.
Çalışırken zor oluyor. Annemler evde, onların yanında olamıyorum. İşimi gücümü yapamıyorum. Ütülerim var onları yapmam lazım. Evi de süpürücem.
Yarın gelmicem zaten işe. 4 ağustosta dönücem artık. Biraz dinlenmek benim de hakkım. Bütün çalışanların hakkı.

Ayy ne güzel olurdu ben de yalnızım evde. Nerdeydin canım sen? Ben izmir deyim, deniz kenarı bana da yakın ama her yer güneşş sıcak ama sahil başka tabii:)
Gerçekten çıkmamak mı gerekiyor lohusalıkta ben hep çıkarım diye düşünmüştüm? Tabi neyle karşılaşcam bilmiyorum tabi belki çıkmaya hali olmuyordur insanın daha önce yaşamadığım bir duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…