2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ohh cok sukur masallah bebeginee canim gozunaydinn:)

Maasallah canim size cok svindim zaten bu haftalarda pozisyonun bi ön mi yok onlar cok degistiriyolar benimki bazen gobek deligimin biraz ustun doğru u tekme atiyo bazen en alt vajinwma dogru demekki surekli yer degistiriyo... bebis kac kilo cwnim aramizda 2-3gun var ondan merak ettim ortalama benimki nekadar dir acaba diye bende 5 agustosta gıdecegim kismetse

Ohhhh cok sevindim canım sonunda. Bak korktuğun gibi olmadı. Rabbim korusun yavrucuklarımızı inşallah hadi maşallah. Geçmez geçmez o 1 ay geçmez canımm :)

Geldi canım ama onları hastane de nasıl giycem bilmiyorum cok güzeller :))) kıyamam ki ben onları giymeye :)

Bende tacla terlik yaptircam onyuzden merak ettim begenmene cok sevindimm cnm:) hastanede de kokos bi anne olursun iste ne guzel:)) 2 hafta siparis alamiyomus kiz yogun heralde bnde nasilsa zaman var diye acele etmedim ii o zaman 2 hfta sora gorusuruz dedim:)

Benim yaptırdığım kıza mı yaptıracaksın canım? Bayramdan ötürü Heralde yapamıyordur. Ama bi başlasın hemen bitiriyor. Bizim sözleştiğimiz günden once yaptı valla

Evet Tuğçe. Amaan cok suratsız bir kız o ya. Ama işini güzel yapıyor. Senin yaptıracağım model ne?

Evet biraz suratsizz :) tam karar veremedim tatlim hangisini yaptircagima hem bi yandan sadece olsun istiyorum bazen de icimdeki kokosluk tavan yapiyo bilmiyorum ki hangisi olsa acaba

Bizim set 60 a denk gelmişti. COk merak ediyorum terliğini ve tacını :)

Seninkinde bebek bandanasi ve bebek ayakkabasi da vardi ama dimi cnm? Ben onlari simdi istemiyorum ama modeli secemedim bitane terlikte uzerinde sadece guller var boyle cok sik ve sade duruyo onu cok egeniyorum ama ertesi gun diyorum ki yok bu cok sade oldu biraz daha kokos bisey olsn kararsizimmmm yardimm ett:)

Merhaba hamiş arkadaşlarım.. Umarım bebişlerin sağlıkları iyidir.. Lohusa sabahlık yahut gecelik alanların tavsiyelerini bekliyorum.. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Selam
Bende de çıkmıştı enfeksiyon geçen haftalarda dr largopen antibiyotik verdi simdi problem kalmadi sanirim. Hamilelikte sık rastlanan bir şeymiş. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlaaar ben ördüm oğlumaaa, inşallah sağlıkla doğsun da giydireyim ☺☺

Harika olmuş eline sağlık :)

Evet ya acitiyo bazen de sıpa :)) inşallah canım ya 9 Ağustos'ta gidicez biz gösterirler inşallah :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ben 28. Hafta gittigimde 3 boyutlu goruntusunu gormek istedim ama bu haftalarda bulanik cikar artik geçti dedi dr, sadece 1 kere 19. Hafta detaylı ultrasonda gorduk... acaba israr etsem bir sonraki kontrolde gosterirler mi? Size bu haftalarda gosteriyolar mi ? bulanik cikma olayi doğru mudur acaba?

bende senin gibiyim Cnm.50 mg lık sınırda çıktı.ama 100 luk yapmamaya karar verdi.yediklerinde dikkat ediceksin dedi.öyle siki bi diete gerek yok sadece hamur isleri ekmek pilav bunlardan uzak durup meyveyi falan abatrtmadan yiyorum.3 ana öğün 3 ara öğün yapmaya çalışıyorum.her ana ogunume 2 dilim tam buğday ekmeği koyuyorum.bide protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.abur cubur yok.belki senin için de boyle yapman iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…