Arkadaslar biz doktor teyzemizden geldik tansiyonum normal cikti 11 ..6 cikti
Güzel haberim ise bebegimin başı doğum kanalından çıkmış midemin altina kafasini dayamis suanda oturu vaziyette ama bu onemli degil cunku sezeryan olacağı icin yeterki erken dogum olmasin
Bebegim ellerini alnina dayamis dusunuyordu artik icerde ne gibi derdi varsa
Boyu ve kilosu iyi dedi doktorum suyuda iyiymis.
Progestan ilacimida gunde iki defa degil sadece gece yatarken alicam bir ay daha kullandiktan sonra artik kesicez dedi
Bir sonraki rendavumda bir ay sonra yani 32 haftalik olunca simdi bir ay nasıl gecicek bilmiyorum simdilik haberler boyle
Güzel haberim ise bebegimin başı doğum kanalından çıkmış midemin altina kafasini dayamis suanda oturu vaziyette ama bu onemli degil cunku sezeryan olacağı icin yeterki erken dogum olmasin
Progestan ilacimida gunde iki defa degil sadece gece yatarken alicam bir ay daha kullandiktan sonra artik kesicez dedi
Bir sonraki rendavumda bir ay sonra yani 32 haftalik olunca simdi bir ay nasıl gecicek bilmiyorum simdilik haberler boyle
Canim lohusa terliklerin geldi mi? Begendin mi?
Geldi canım ama onları hastane de nasıl giycem bilmiyorum cok güzeller :))) kıyamam ki ben onları giymeye :)
Bende tacla terlik yaptircam onyuzden merak ettim begenmene cok sevindimm cnm:) hastanede de kokos bi anne olursun iste ne guzel:)) 2 hafta siparis alamiyomus kiz yogun heralde bnde nasilsa zaman var diye acele etmedim ii o zaman 2 hfta sora gorusuruz dedim:)
Benim yaptırdığım kıza mı yaptıracaksın canım? Bayramdan ötürü Heralde yapamıyordur. Ama bi başlasın hemen bitiriyor. Bizim sözleştiğimiz günden once yaptı valla
Evet evt senin kiz:) tugce diilmiydi adi yanlis mi hatirliyorum?
Evet Tuğçe. Amaan cok suratsız bir kız o ya. Ama işini güzel yapıyor. Senin yaptıracağım model ne?
Evet biraz suratsizz :) tam karar veremedim tatlim hangisini yaptircagima hem bi yandan sadece olsun istiyorum bazen de icimdeki kokosluk tavan yapiyo bilmiyorum ki hangisi olsa acaba
Kaça yapıyormuş 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizim set 60 a denk gelmişti. COk merak ediyorum terliğini ve tacını :)Terlik 25 tl tac 15 tl ymis
Bizim set 60 a denk gelmişti. COk merak ediyorum terliğini ve tacını :)
çok çok saolun kızlar gerçekten alprenimiz nasibiyle geldirabbim kendinide göstersin uğurum şansım oğlumun
kızlar dün doktora gittim enfeksiyon varmış ama çok az düzeyde suyu bol içersen geçer dedi yinede ilaç yazdı artarsa bayramda al kullan diye
Kızlaaar ben ördüm oğlumaaa, inşallah sağlıkla doğsun da giydireyim ☺☺
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok da keyifli olmuyor hamileyken tatil, pek özenilecek bir durum değil canım. Bayram geldi zaten, bayramda dinlenirsin inşallah.
Evet ya acitiyo bazen de sıpa :)) inşallah canım ya 9 Ağustos'ta gidicez biz gösterirler inşallah :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende senin gibiyim Cnm.50 mg lık sınırda çıktı.ama 100 luk yapmamaya karar verdi.yediklerinde dikkat ediceksin dedi.öyle siki bi diete gerek yok sadece hamur isleri ekmek pilav bunlardan uzak durup meyveyi falan abatrtmadan yiyorum.3 ana öğün 3 ara öğün yapmaya çalışıyorum.her ana ogunume 2 dilim tam buğday ekmeği koyuyorum.bide protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.abur cubur yok.belki senin için de boyle yapman iyi olurGünaydın hanımlar
Dün doktora gittik oğluşum çok hareketli gayet iyi dedi ama sonra 29haftalık yerine 32haftalık kadar dedi 50lik şekerde de sınırda çıkmıştık100lüğe gerek yok ama diyet beslen dedi halbuki dondurma bile yemiyorum haftada 1 belki . Ne yapacağım bilemedim etrafındakiler ne güzel işte filan diyorlar ama çok endişeliyim benim gibi olan varmı aranızda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?