Canim tam 1. saatte kan alinmasi onemli diye biliyorum ama laboratuvardakilere bi sordaydiniz keske
Ben konusmanizi simdi gordum de nasıl oluyo, birisine ozel mi yaptiriyorsunuz, sizin istediginiz gibi mi yapiliyor? Internet adresi , iletisim bilgisi vs var mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cevabın için tşk ederim canım.sorduk hem doktora hem de laboranta..tekrar yapmanıza gerek yok .dikkat edin sadece dedi. ben de bir daha yaqptırmam zaten eşim çok istemiyodu. daha da bırakmaz.
Arkadaşlar nolur bana yardım edin. Doktorumu arayamıyorum cenazesi var rahatsız etmek istemiyorum ama kafayı yemek üzereyim uzun zamandan sonra eşimle ilk kez ilişkiye girdik ve az önce lavoboda peçeteye pembemsi kan bulaştı çok korkuyorum sizce bişey olmuşmudur, nerden çıktı bu leke şimdi;(( başınıza geldimi hiç böyle bişey lütfen bana bi akıl verin;((
korkma öncelikle. zorlandıysan olabilir. devam etmediği sürece sorun yok..sakin ol ama. bebek tedirgin olmasın.
Evet biraz zorlandım ama lekeyi görünce çok bozuldu moralim, şuan hareket ediyor bebeğim ama bir sıkıntı olurmu bilemedim;((
eğer kırmızı kan devam ederse acile git. ancak seninki zorlanma yani..inşallah birşey olmaz. zaten korkulacak bişey olsa şimdiye kalmazdı.
bende senin gibiyim Cnm.50 mg lık sınırda çıktı.ama 100 luk yapmamaya karar verdi.yediklerinde dikkat ediceksin dedi.öyle siki bi diete gerek yok sadece hamur isleri ekmek pilav bunlardan uzak durup meyveyi falan abatrtmadan yiyorum.3 ana öğün 3 ara öğün yapmaya çalışıyorum.her ana ogunume 2 dilim tam buğday ekmeği koyuyorum.bide protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.abur cubur yok.belki senin için de boyle yapman iyi olur
Kızlar ebebek trump towerstatüm ürünlerde %20 indirim var! Az önce geldik eve ve nerdeyse her şeyimizi aldık :) park yatak, içine yatak, ateş ölçer, göğüs ucu kremi, göğüs pedi, ter bezi, alez.. Hepsini aldık :) oh bee çok mutluyum üzerimden yük kalktı :) darısı hepinizin başına inşallah :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı olsun taze annecik:) idrardavgörünmesi kandaki Hcg oranınına bağlı, o da herkeste aynı olmuyor. Kimimizde Bat 2 gün geçince 400-500leri bulurken kimimiz 100-150 ile öğrendik, bu durumda çizgimin koyuluğu da farklı olur tabi. Allah sağlıklı ve keyifli bir hamilelik ve hayırlı bir evlat versin inşallah:)
anladım canım, sen kafanda büyütme yeter, her şeyin çaresi var . bak başından geçenler de bebişlerini sağlıklı bir şekilde doğurmuşlar, seninki de öyle olur inş...
Arkadaşlar nolur bana yardım edin. Doktorumu arayamıyorum cenazesi var rahatsız etmek istemiyorum ama kafayı yemek üzereyim uzun zamandan sonra eşimle ilk kez ilişkiye girdik ve az önce lavoboda peçeteye pembemsi kan bulaştı çok korkuyorum sizce bişey olmuşmudur, nerden çıktı bu leke şimdi;(( başınıza geldimi hiç böyle bişey lütfen bana bi akıl verin;((
İnstagram da bi kiz yapiyo canim...instagram kullajiyosan bakabilirsin
sipariss diye arattir cikiyo zaten
Biz bugun sonunda 33 olduk :)) bizimde bugun annanemi yanına gitme gunümüz. Mezarı Sakarya'da olsa da yol falan hersey annaneme değer cok ozledim zaten gidip dua okumamız çiçek dikmemiz evini (mezarını) ziyaret etmemiz gerekiyor.
Biz bugun sonunda 33 olduk :)) bizimde bugun annanemi yanına gitme gunümüz. Mezarı Sakarya'da olsa da yol falan hersey annaneme değer cok ozledim zaten gidip dua okumamız çiçek dikmemiz evini (mezarını) ziyaret etmemiz gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?