2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canim tam 1. saatte kan alinmasi onemli diye biliyorum ama laboratuvardakilere bi sordaydiniz keske

cevabın için tşk ederim canım.sorduk hem doktora hem de laboranta..tekrar yapmanıza gerek yok .dikkat edin sadece dedi. ben de bir daha yaqptırmam zaten eşim çok istemiyodu. daha da bırakmaz.

İnstagram da bi kiz yapiyo canim...instagram kullajiyosan bakabilirsin
sipariss diye arattir cikiyo zaten

ben de ebebek'ten bunları aldım. sanki uygunj gibi geldi bez dışında. ufak tefek almaya başladım bir yandan annem de alıyor. ay ne kadar zor iş. o kadar çok alınacak şey var ki...

Arkadaşlar nolur bana yardım edin. Doktorumu arayamıyorum cenazesi var rahatsız etmek istemiyorum ama kafayı yemek üzereyim uzun zamandan sonra eşimle ilk kez ilişkiye girdik ve az önce lavoboda peçeteye pembemsi kan bulaştı çok korkuyorum sizce bişey olmuşmudur, nerden çıktı bu leke şimdi;(( başınıza geldimi hiç böyle bişey lütfen bana bi akıl verin;((

korkma öncelikle. zorlandıysan olabilir. devam etmediği sürece sorun yok..sakin ol ama. bebek tedirgin olmasın.

korkma öncelikle. zorlandıysan olabilir. devam etmediği sürece sorun yok..sakin ol ama. bebek tedirgin olmasın.

Evet biraz zorlandım ama lekeyi görünce çok bozuldu moralim, şuan hareket ediyor bebeğim ama bir sıkıntı olurmu bilemedim;((

Evet biraz zorlandım ama lekeyi görünce çok bozuldu moralim, şuan hareket ediyor bebeğim ama bir sıkıntı olurmu bilemedim;((

eğer kırmızı kan devam ederse acile git. ancak seninki zorlanma yani..inşallah birşey olmaz. zaten korkulacak bişey olsa şimdiye kalmazdı.

eğer kırmızı kan devam ederse acile git. ancak seninki zorlanma yani..inşallah birşey olmaz. zaten korkulacak bişey olsa şimdiye kalmazdı.

İnşallah dediğin gibidir, çok teşekkürler

Görüşlerin için teşekkür ederim
Ben hamilelikten önce uzun süre karataya uygun beslendim çok mutluydum doktor o şekilde beslenmeye dön dedi o zaman ara öğün yapmamak lazım kafam karıştı valla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Güle güle kullanın canım darısı başımıza 😄

çok sağol canım evladını sağlıkla kucağına al inşallah amin çok sağol dualarn için

anladım canım, sen kafanda büyütme yeter, her şeyin çaresi var . bak başından geçenler de bebişlerini sağlıklı bir şekilde doğurmuşlar, seninki de öyle olur inş...

Insallah canım en kötüsünü düşünmüyorum zaten aklıma bile getirmiyorum

günaydınlar,,
iyi pazarlar...
bugün bizim temizlik günümüz..

bebeğin hareketliymiş kan da devam etmiyormuş sanırım birşey yoktur diyeceğiz.. inşallah yoktur. Ancak ne kadar birşey yoktur desek de dr la görüşmen belki de muayene olman gerekebilir. cenaza çok yakını değilse bence ara.. yoksa bir dr a git.. acil falan da olur.

Biz bugun sonunda 33 olduk :)) bizimde bugun annanemi yanına gitme gunümüz. Mezarı Sakarya'da olsa da yol falan hersey annaneme değer cok ozledim zaten gidip dua okumamız çiçek dikmemiz evini (mezarını) ziyaret etmemiz gerekiyor.

Hadi bakalımmm sağlıkla doğduğu günü de göreceğiz inşallah 😊 ananen Nur içinde yatsın canım yolun açık olsun

Canimm masallahh ne kadar az kaldi:) anneannen nurlar icinde yatsin canim mekani cennet olsun insallah...

Ayyyy 5 hafta kaldı desene :) çok heyecanlı :) darısı başımıza :) iyi yolculuklar canım benim, Allah rahmet etsin Nur içinde yatsın ananeciğin..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar park yatağımız geldi bir hevesle kocamla kurduk hemen :) Perşembe gecesi e-bebekten sipariş verdik cuma sabahı kargoya verildi cumartesi sabahı elimizdeydi. sevinçten kargocunun boynuna sarılacaktım e-bebeği ve ups kargoyu çok seviyorum
içine yatak almadım henüz, karar veremedim.. pamuk mu visko mu sünger mi ??:18:
hepsi için ayrı yorumlar var.. 34- 36 dns sünger öneriliyor ama bakalım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…