- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Deli bu kız ya:)
Doğurdu bi de diş çıkarttırdı :)))))))
İnşallah duyarsın kalp atışlarını canım.))8 Şubat cumartesi gidiyorum canım. İnşallah kalp atışlarınıda duyarım. İnşallah dediğin gibidir. Senin kesede artık görünüyodur bence. Ultrasona girmeden önce çok su iç, sıkışık olursan daha net görünür.
Günaydın canım nasılsın? Diş ağrın geçti mi ?
:)Yaz canım yaz sakın ihml etme ilerde iyiki yazmışım diyeceksin :)
İnşallah duyarsın kalp atışlarını canım.))
İyiki söyledin bu su meselesini:)))
Bunu hiç duymamıştım. Çok çoook su içicem:)))))
Yeter ki bebişim görünsün:)
Sen cumartesi gittiğine göre özele gideceksin herhalde:)
Haklısın inanmak lazım:))))))))Öyle tabi ya inanacaksın ki olsun :)) dün eşim gitmiş bitane zıbın almış bile :)) hem gelceksin dimi aa :)
Ayy düşünceli arkadasım benim :) dünkü kadar değil ama hafif hafif sızlama var. Cok rahatsız etmiyor ama şuanda beni. Sen nasılsın
Ya benim gebeliğim gittiğim gün 5 hafta 5 günlük oluyor canım:) Kalp atışlarını da duyarım inşallah çok istiyorum:)Evet özele gitcem canım. Cihazları çok çok iyi oranın. ilk gebeliğimde kese görünmemişti de, doktor 10 bardak su iç tekrar bakalım demiştimesane baskı yapınca daha net görünüyomuş. Ama sen o kadar çok içme, zaten büyümüştür görünür inşallah. Pıt pıtları bile duyarsın belki :)
Haklısın inanmak lazım:))))))))
Olmazsa buradaki kızlarla toplaşıp geliriz:) Birer tane de kucağımızda yaramazlarr:)))
Bence senin kızın olcakSanki öyle bi his doğdu içime
İyi bari sevindim canım.
Bende iyiyim hala ağrılarım var biraz kasıklar ve rahim bölgesinde hiç ayağa kalkmadan çalışmaya çalışıyorum :)
Bu ilk zamanları bi atlatsak içim rahatlayacak :-/
Bende akşam bebeğime bi yazı yazdım.Önemli gelişmeler oldukça da yazmaya devam edeceğim.
Büyüdüğünde okuyup birlikte ağlarız inşallah :)
Doktora ne zaman gideceğimizi de yazalım arkadaşlar, haberlerinizi bekliyorum. Bakalım ilk pıt pıtları kim duyacakBen 8 şubatta gideceğim.
Bende kalp atışlarını duyabilmek için 7 Şubat'ta gidiyorum :))
inşallah duyarız, 6+1 oluyorum o gün, büyük ihtimalle duyulur.
Bende 6+4 oluyorum. Duyulur herhalde ama bazıları 8.haftadayken ancak duyuyorlarmış.
Ne güzel çalışmıyorsun da ev hanımı seni:)Tabi tabi inşalla hepiniz gelirsiniz :) dün eşimle konuşuyorduk sizi dedi oo cok kıskandım ne güzel arkadaşların var hatta eve çaya çağır 3 ayı atlattınca dedi. Ben hepinizden mükemmel enerjiler alıyorum. Ve sabah olunca direk tablete sarılıp yazıyorum. Iyiki varsınız :)
Ayy keske keske kızım olsa. Ne cok isterim kızım olmasını :) inşallah canımcım inşallah
Ne güzel çalışmıyorsun da ev hanımı seni:)
Güzel güzel bakarsın bebeğine..
Ben doğumdan birkaç ay sonra yine başlarım işe. Ayrılmak da zor olur bebişimden
Ben üniversitemi ye içirdim geldim gecen hamurdan Eylül'de evlendim dedim bi cocuk yapalım sonra kendi işyerinde çalışırım dedim. Yani çalışmaya hiç fırsatım olmadı :) ama hayırlısıyla bebişim doğsun onunlabiraz zaman geçireyim sonra başlayacağım bende :)
Yaz canım sakın ihmal etme ilerde iyiki yazmşım diyeceksin. Ağlamayın ya kıyamam gülün duyguların ama ağlamayın. O ağrı hepimizde var keske ağrımasa. Boyle insan sürekli korkuyor. Ama kötü hiç birşey düşünmeyelim. Randevun ne zaman senin?
Sen anne olmak için doğmuşsunKızlar çok özür dilerim ipad den yazıyorum sürekli yazıyı çeviriyor :) ben yeniden yAzıyım tercüme edeyim :) ben üniversiteyi yeni bitirdim Haziran'da yurtdışından yeni geldim. Eylül'de evlendik. Sonra cocuk yapalım oyle çalışırım dedim. Hayırlısıyla bebişimizi alalım kucağımıza biraz zaman geçireyim sonra eşimin şirketinde çalışmaya başlayacağım tabiki yada kendime biryer acıcam ev hanımı denmesi pek hosuma gitmiyor aslında çünkü 3. Üniversitemi okuyorum ve ev hanımı olmak için okumadım :) hersey bebişim için. Ama gerekirse bebişim için tabiki çalışmasamda olur hersey bir yere bebişim bir yere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?