Yok canım devlet hastanesinin acilinindeyim. Yan etkisi cok fazla olan bir serum bu o yüzden cesaret edemem baska yerde taktırmaya. Şuan sarhoş gibi oldum yine :))
Ben pazara gidiyorum canlarım görüşürüz yine
Umarım iyi bir doktor bulursun canım , doğum yapacağın doktora güvenmek çok önemli
Evet canım benim :) hepsini veriyorlar hepsini :))) Bende hasta bezini nereden alayım falan diye düşünüyordum , ama gerek yokmuş
Çantada ağırlık kalabalık yapmayalım . 2 - 3 takım götürürüz yeter. bebeğe de ben 1 hastane çıkışı 1 de 5 li alırım yeter ,
He canım , geceleri biz alıyoruz yani bunları alın dedi , yanlış anlaşılma olmasın aman
Onlar hasta bezi , bebek bezi , bebek takımı ve iç zıbını falan veriyorlar
Hımm demek ki bu aralar bizlerde de olabilir korkmayalım . Bak ablama sordum doğuracağımı nasıl anlarım diye , bel ağrın artar dedi .
Randevun ne zaman ? lekeli bir akıntı bende olmadı yada fark etmedim dedi . Suyun çok bol gelir dedi , hiç panik yapmayalım . Rahat olalım , doğurup
hayırlısıyla çıkalım hastaneden :) Çatı ağrın artık kendini hazırlıyor sanırım ondan olabilir , yürüyüş çok iyi gelecek :)
Raporumu 11 inde alacağım kısmet se
dikkat et kendine canım,ne zamana kadar takıcan serum ???(
kıyamam canım ya biran önce bitsin şu serum inşallah
Çok geçmiş olsun canım , yerinden yavaş kalk aniden kalkma . Demir hapını ihmal etme
Canım her zaman hamile olmuyorsun ve herzaman o anı yaşamıyorsun bence içine sinen ne olacaksa onu almalısın. Evet biraz pahalı bu fiyatlar ama yapcak birsey yok. Bende mesela bu sıcakta kalkıpta hayatta gidemem oralara. Bende mecbur netten alacağım ki zaten herseyimizi netten aldık bizde
First tatlım haberin var mı bilmiyorum ama Muğla'da İdil Baby'nin mağazası açılmış. Mutlaka git, harika ürünler. Park yatağı da oradan beğendik biz. Dün akşam tesadüfen gördük mağazayı, çok sevindik. Biraz alışveriş de yaptık. Kipa'nın olduğu alışveriş merkezi var ya, hani ABA döner falan var. Orada mağaza.
bence bildiğin geceliklere lohusa geceliği adını yapıştırdılar mı pazarlama politikası işte çok çok daha pahalıya satıyorlar. şimdi sen lohusa geceliği değil normal gecelik sabahlık takımı diye arasan çok daha ucuza internetten de bence bulabilirsin.sonuçta bir farkı yok ki göğüsten açılan modeller işte bunlarda... bence de 200 tl falan pahalı gibi canım.
kızlar hepinize çok teşekkür ederim teker teker alıntı yapamadım,bugun ay başı işlerim baya yoğun..damlacım alttan ultrasonla bakıcam erken doğum riski gibi bi durumla karsılaşmıyalım dedi rahim agzı uzunluğuna bakıp net anlıyabiliyormus,tabi ben panik yapıp ters bi durummu var dedim yok o haftalarda tüm annelere yaptıgımız rutin kontroller,pıhtılı
arkadaslarım aspirin konusuna gelince artık 32 haftalık oluyosun ve her zaman tedbirli olmakta fayda var allah korusun doğumun basladıgını düşünelim kanamanı durduramayız ,iğnenin etkisi 12 saat o yeterli gelir sana korkma dedi,first doktorum özellikle normal doğum konusunda ısrarlı ama ben korkuyorum bebeğimde strese girer diyince tamam dedi ,yani pıhtılı olmaklla normal doğumun hiç bi alakası yok sadece aspirini bırakıcagın tarih önemli,büyük ihtimalle sizin doktorlarınızda yakında bıraktırır,hakkımızda hepimiz için hayırlı olsun
Son 3 tane kaldı canım. 2 günde bir taktıramam gerekiyormuş. Eve geldim cok şükür iyim. Demir hapını artık daha yoğun şçmeme gerek sanırım ne kaldı ki şurada. Şimdi birşeyler yiyip Nilüfer'e gideceğiz geç kalmazsak :))
Yanii zaten asagi yukari hepsi ayni fiyt canimm o yuzden icime sineni gorunce hemen alicam insallah:))
Aaa inanmiyorumm cok sevindimm cok saol canim haber verdigin icin:) Alacatidan donerken mutlaka ugricam:)
Evet sende haklisin ama basit bisey olsun istemiyorum belki cok onemli diil ama ne biliyim misafirler gelince yada fotograflarda flan guzel gorunsun geceligim istiyorum o yuzden...
Benim dr umla ayni fikirde baska bi dr daha bulmak cok hosuma gitti tatlim:) bende 32. Hftada aspirini birakicam zaten asil kanamayi yapan aspirinmis doguma kadar igneyle devam edebilirmisiz onsallah normal dogum yapmayi Allah masip eder bana cnku bnde tam aksine sezaryenden cok korkuyorum
Ben iğne kullanmıyorum ama aspirini bana da 32.haftada bırakacaksın dedi :) ben de sezeryanden çok korkuyorum ama içime de sezeryan olacak gibi doğuyor
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nilüfer'e Gittim aldım geliyorum))
selam kızlar,
anneme gittim, güzel geçerken günüm komşusuna denk geldik. aa senin karnın inmiş, yoksa erken doğum mu olacak dedi, canımı sıktı.
gerçi herkese göre değişiyormuş ama kızımı çok kucağına aldıysan ondan olur filan dediler. kızım ilgiye muhtaç nasıl almam kucağıma?
Çok iyi hemdeohhhh iyi mi böylegez bakalım gez :) görüşürüz şekerim
ben hasta bezi olarak bebek alt açma bezini kullanacaktım neyseki, onları çıkarayım bari:) bebek bwzi de her an bulunduğu için şimdiden almak istemiyordum, bunu öğrendiğim de iyi oldu. teşekkür ederim canım:)
oley ayrıntıları da bekliyorum :) yani , fiyat ve fotoları .Nilüfer'e Gittim aldım geliyorum))
selam kızlar,
anneme gittim, güzel geçerken günüm komşusuna denk geldik. aa senin karnın inmiş, yoksa erken doğum mu olacak dedi, canımı sıktı.
gerçi herkese göre değişiyormuş ama kızımı çok kucağına aldıysan ondan olur filan dediler. kızım ilgiye muhtaç nasıl almam kucağıma?
Çok iyi hemdepazara diye gittim , bebeğimin yorganı için pamuğunu aldım :)
Bak hiç aklıma gelmedi , iyi fikir ama gerek kalmadı .
Rica ederim canım
selam kızlar,
Kızlar 27+5 de doktorumun kliniğinde 1200 dü kilosu bebeğin , bugün 29+2 de başka doktor 900gr ölçtü... Bebek anne karnında zayıflar mı
? Böyle bir durum yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?