2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

He canım , geceleri biz alıyoruz yani bunları alın dedi , yanlış anlaşılma olmasın aman
Onlar hasta bezi , bebek bezi , bebek takımı ve iç zıbını falan veriyorlar

ben hasta bezi olarak bebek alt açma bezini kullanacaktım neyseki, onları çıkarayım bari:) bebek bwzi de her an bulunduğu için şimdiden almak istemiyordum, bunu öğrendiğim de iyi oldu. teşekkür ederim canım:)

Biz doktordan geldik 29+1 iz. 30+2 ciktik.yine 1 hafta ondeyiz.bebegim amnion yutuyordu.dilini fln gorduk cok komik cok guzeldiii ☺☺ suyum da normalmis.basi dogum pozisyonunda ama daha degisebilir dedi.1500 gr olmus minnosumm.. epidural normal olsun diye konustuk foktorumuzla bi problem olmadigi surece.. idrarda 7_8 lokosit olunca su tek posetlik bi toz var ilac, onu verdi hamilelere veriyorlarmis bunu.bizden haberler boyle 32+0 da raporumu alicam...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim bekimin ağrısı fıtıktan canım çatım genişledikce fıtığıma vuruyor. Salı günü randevum var canım. Yürüyüş aslında hiç iyi gelmiyor artık bana ağrılarımı cok fazla arttırıyor yürüyüş yaptığım geceler ayağa kalkamıyorum ağrıdan aman doğuralım da kurtulalım valla artık :)

dikkat et kendine canım,ne zamana kadar takıcan serum ??? (

kıyamam canım ya biran önce bitsin şu serum inşallah

Çok geçmiş olsun canım , yerinden yavaş kalk aniden kalkma . Demir hapını ihmal etme

Son 3 tane kaldı canım. 2 günde bir taktıramam gerekiyormuş. Eve geldim cok şükür iyim. Demir hapını artık daha yoğun şçmeme gerek sanırım ne kaldı ki şurada. Şimdi birşeyler yiyip Nilüfer'e gideceğiz geç kalmazsak :))

Yanii zaten asagi yukari hepsi ayni fiyt canimm o yuzden icime sineni gorunce hemen alicam insallah:))

Aaa inanmiyorumm cok sevindimm cok saol canim haber verdigin icin:) Alacatidan donerken mutlaka ugricam:)

Evet sende haklisin ama basit bisey olsun istemiyorum belki cok onemli diil ama ne biliyim misafirler gelince yada fotograflarda flan guzel gorunsun geceligim istiyorum o yuzden...

Benim dr umla ayni fikirde baska bi dr daha bulmak cok hosuma gitti tatlim:) bende 32. Hftada aspirini birakicam zaten asil kanamayi yapan aspirinmis doguma kadar igneyle devam edebilirmisiz onsallah normal dogum yapmayi Allah masip eder bana cnku bnde tam aksine sezaryenden cok korkuyorum

Canım gidersen haber ver merak ediyorum inşallah bulursun bişeyler gönlüne göre

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben iğne kullanmıyorum ama aspirini bana da 32.haftada bırakacaksın dedi :) ben de sezeryanden çok korkuyorum ama içime de sezeryan olacak gibi doğuyor

Allah hakkimizda hayirlisini versin tatlimm ins normal yapabiliriz:)

selam kızlar,
anneme gittim, güzel geçerken günüm komşusuna denk geldik. aa senin karnın inmiş, yoksa erken doğum mu olacak dedi, canımı sıktı.
gerçi herkese göre değişiyormuş ama kızımı çok kucağına aldıysan ondan olur filan dediler. kızım ilgiye muhtaç nasıl almam kucağıma?

Canim sıkma canini her kafadan bir ses cikiyor, onemli olan doktorunun ne dedigi. Sakin strese girip bebegini de strese sokma.. Allah hayirlisini versin, tabi ki kizini kucagina alacaksin ama son zamanlarimizda biraz daha dikkat etmemiz lazim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ohhhh iyi mi böyle gez bakalım gez :) görüşürüz şekerim
Çok iyi hemde pazara diye gittim , bebeğimin yorganı için pamuğunu aldım :)

Bak hiç aklıma gelmedi , iyi fikir ama gerek kalmadı .
Rica ederim canım

Nilüfer'e Gittim aldım geliyorum ))
oley ayrıntıları da bekliyorum :) yani , fiyat ve fotoları .

Bana da aynını söyleyen oldu canım , üzülme hiç . Doktoruna güven sadece :)
Kızını ihmal etmen söz konusu bile olmamalı bence de

Çok iyi hemde pazara diye gittim , bebeğimin yorganı için pamuğunu aldım :)

Bak hiç aklıma gelmedi , iyi fikir ama gerek kalmadı .
Rica ederim canım

Aaa yorgan mı diktiriceksin canım, hadi bakalım :) pazar nasıldı? Buldun mu bişeyler?

Ne dangalak insanlar var ya Bana da 1 ay kadar önce benzer birşey dedi birisi. Karnım aşağıdaymış, erken doğum olabilirmiş. Herkes ebe herkes doktor sanki mübarek. Diyemedim ki karnım aşağıda değil, memelerim yukarıda, senin gibi sarkık memeli değilim, ondan öyle geliyor sana

Kızlar 27+5 de doktorumun kliniğinde 1200 dü kilosu bebeğin , bugün 29+2 de başka doktor 900gr ölçtü... Bebek anne karnında zayıflar mı
? Böyle bir durum yaşayan var mı?

Kızlar 27+5 de doktorumun kliniğinde 1200 dü kilosu bebeğin , bugün 29+2 de başka doktor 900gr ölçtü... Bebek anne karnında zayıflar mı
? Böyle bir durum yaşayan var mı?

ultrasondan ultrasona farkediyormş canım o, merak etme, zayıflama diye bşy duymamıştım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…