selam kızlar,
anneme gittim, güzel geçerken günüm komşusuna denk geldik. aa senin karnın inmiş, yoksa erken doğum mu olacak dedi, canımı sıktı.
gerçi herkese göre değişiyormuş ama kızımı çok kucağına aldıysan ondan olur filan dediler. kızım ilgiye muhtaç nasıl almam kucağıma?
allah alaah, karnın inmiş demek aslında normal doğuma yatkınsın demek diye duymştm ben de, nerden çıkarmş o kadın onu.. her şey yolunda demek bence bu.
Ne dangalak insanlar var yaBana da 1 ay kadar önce benzer birşey dedi birisi. Karnım aşağıdaymış, erken doğum olabilirmiş. Herkes ebe herkes doktor sanki mübarek. Diyemedim ki karnım aşağıda değil, memelerim yukarıda, senin gibi sarkık memeli değilim, ondan öyle geliyor sana
oley ayrıntıları da bekliyorum :) yani , fiyat ve fotoları .
Bana da aynını söyleyen oldu canım , üzülme hiç . Doktoruna güven sadece :)
Kızını ihmal etmen söz konusu bile olmamalı bence de
Ne dangalak insanlar var yaBana da 1 ay kadar önce benzer birşey dedi birisi. Karnım aşağıdaymış, erken doğum olabilirmiş. Herkes ebe herkes doktor sanki mübarek. Diyemedim ki karnım aşağıda değil, memelerim yukarıda, senin gibi sarkık memeli değilim, ondan öyle geliyor sana
Emziğe bayıldım ilerya yazmayı unuttum sana öğlen güle güle kullansın denizcik
herkese günaydın,
gece 3 te karnımda ağrıyla uyandım, sol tarafım çok ağrıdı yarım saat 45 dakika kadar sürdü, çok korktuk , eşime doğum sancısı olsaydı tek taraf ağrımazdı kramptır bu dedim sanırım krampmış geçti çok şükür, sizede oluyormu böyle ?
herkese günaydın,
gece 3 te karnımda ağrıyla uyandım, sol tarafım çok ağrıdı yarım saat 45 dakika kadar sürdü, çok korktuk , eşime doğum sancısı olsaydı tek taraf ağrımazdı kramptır bu dedim sanırım krampmış geçti çok şükür, sizede oluyormu böyle ?
Ayy canımm çok geçmiş olsun...
Bunu önemse canım, doğum sancısı da olabilir bu sürekli oluyorsa..
Ben her hafta dr dayım..sancımı test ediyorlar..bu ağrı normal mi bilmiyorum ama her gittiğimde erken doğum riskinden dolayı nst ye bağlıyorlar...dikkat et canım
Kramp in girmediği yer yok..
Canim biz agva ya gittik ama doyamadim bisey anlamadım bikere daha gitmeyi dusunuyorum ama budefa cilingoz.gumusyaka.yada guzelce tarafi olabilir ilk tercihlerimin arasinda cilingoz var bakalım artik kısmet
allah alaah, karnın inmiş demek aslında normal doğuma yatkınsın demek diye duymştm ben de, nerden çıkarmş o kadın onu.. her şey yolunda demek bence bu.
Bana da aynını söyleyen oldu canım , üzülme hiç . Doktoruna güven sadece :)
Kızını ihmal etmen söz konusu bile olmamalı bence de
Canim sıkma canini her kafadan bir ses cikiyor, onemli olan doktorunun ne dedigi. Sakin strese girip bebegini de strese sokma.. Allah hayirlisini versin, tabi ki kizini kucagina alacaksin ama son zamanlarimizda biraz daha dikkat etmemiz lazim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Buyrun efendim bu bizim ikinci geceliğimiz :)
Eki Görüntüle 1205912 Eki Görüntüle 1205913
bunların ekru olanını aldık ama yakışmadı için terziye verdik Çarşamba günü eşim alacak eve gelirken
Ağustos 15 gibi gel dedi. O civarlarda giderim. Rapor için geç mi olur bilemedim. Dr la da konuşmak hiç aklıma gelmedi heyecanlanıyorum
bz de bgn Yaren imizi gördük yanakları tombik tombik olmuşsaçları da var eşim dayanamadı sordu doğumla ilgili hiç knşmuorz diye, 35.haftada konuşcaz dedi doktor, bakalm hayrlısı.. bziim bıdık dönmüş aşağı doğru ama 34-35.haftalara kdr döner durur içerde dedi doktor.. 2-3 hafta sonra nts denen birşeye bağlicaklarmş randevu verdiler, bir de bu ay 2,5 kg almşm geçen ay az aldm diye sorun olmaz ama dikkat et gereksiz şeyler yiyorsun demekki dedi.. bide bu sıcaklarda yürüyüş de yapamadk tabii, hareketsz kaldm çok =( akşamları yürücez artk napalm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?