2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

allah alaah, karnın inmiş demek aslında normal doğuma yatkınsın demek diye duymştm ben de, nerden çıkarmş o kadın onu.. her şey yolunda demek bence bu.

A

Aaa yasasin :) foto bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Buyrun efendim bu bizim ikinci geceliğimiz :)

bunların ekru olanını aldık ama yakışmadı için terziye verdik Çarşamba günü eşim alacak eve gelirken

Son düzenleyen: Moderatör:
allah alaah, karnın inmiş demek aslında normal doğuma yatkınsın demek diye duymştm ben de, nerden çıkarmş o kadın onu.. her şey yolunda demek bence bu.

Bana da gecen gün serum takmaya gittiğimde hastanede hemşire oyle söylemişti Allah Allah karnın neden inmiş ki şimdiden demişti anlam verememiştim

Emziğe bayıldım ilerya yazmayı unuttum sana öğlen güle güle kullansın denizcik

oley ayrıntıları da bekliyorum :) yani , fiyat ve fotoları .

Bana da aynını söyleyen oldu canım , üzülme hiç . Doktoruna güven sadece :)
Kızını ihmal etmen söz konusu bile olmamalı bence de

Fazla seçenek yok canım fiyatta nettekikrrden cok farklı değil söyliyim sana. Ben o takımı 110a aldım. Eşim ekru rengi cok beğendi BM'de dedim alalım ozaman vakit kaybetmeden 😉

bz de bgn Yaren imizi gördük yanakları tombik tombik olmuş saçları da var eşim dayanamadı sordu doğumla ilgili hiç knşmuorz diye, 35.haftada konuşcaz dedi doktor, bakalm hayrlısı.. bziim bıdık dönmüş aşağı doğru ama 34-35.haftalara kdr döner durur içerde dedi doktor.. 2-3 hafta sonra nts denen birşeye bağlicaklarmş randevu verdiler, bir de bu ay 2,5 kg almşm geçen ay az aldm diye sorun olmaz ama dikkat et gereksiz şeyler yiyorsun demekki dedi.. bide bu sıcaklarda yürüyüş de yapamadk tabii, hareketsz kaldm çok =( akşamları yürücez artk napalm...

ay çok güldüm ya.. :))

Emziğe bayıldım ilerya yazmayı unuttum sana öğlen güle güle kullansın denizcik

Teşekkür ederiz canım. Gidip gidip seviyorum ben de emziği. Eşim dedi ki çok beğendiysen aç birini em

Senin de geceliğin hayırlı olsun. Mutlu mutlu giyin annesi.

Son düzenleme:
günaydın kızlar,,,
bugün uyku tutmadı.. 3 den belli ayaktayım..

öğlen kızımı görmeye gidecem herşey yolundadır inşallah...
çamaşırlar var makineye atıyım en azından gidene kadar kururlar.

Son düzenleme:
herkese günaydın,

gece 3 te karnımda ağrıyla uyandım, sol tarafım çok ağrıdı yarım saat 45 dakika kadar sürdü, çok korktuk , eşime doğum sancısı olsaydı tek taraf ağrımazdı kramptır bu dedim sanırım krampmış geçti çok şükür, sizede oluyormu böyle ?

Ayy canımm çok geçmiş olsun...
Bunu önemse canım, doğum sancısı da olabilir bu sürekli oluyorsa..
Ben her hafta dr dayım..sancımı test ediyorlar..bu ağrı normal mi bilmiyorum ama her gittiğimde erken doğum riskinden dolayı nst ye bağlıyorlar...dikkat et canım

Kramp in girmediği yer yok..

Kramp in girmediği yer yok..

birazdan doktoru arıcam , Allah korusun henüz 30. haftadayız doğum için çok erken, şu anda geçti ama çok şükür,herhangi bir sancı felan yok

Bana da aynını söyleyen oldu canım , üzülme hiç . Doktoruna güven sadece :)
Kızını ihmal etmen söz konusu bile olmamalı bence de

sağolun kızlar.
her ne kadar ikinci gebeliğim olsa da her gebelik farklıymış. ilk gebeliğimde 35. haftada inmişti karnım ama ağrım açılmam olmadığı için sezaryen olmuştum. şimdi ne olacak merak ediyorum açıkçası.
bir de boyum uzun sayılır (1,70) , göbek o yüzden aşağıda mı görünüyor acaba diye düşünüyorum. gerçi doktorum her şey yolunda diyor çok şükür.

Gözün Aydın canım maşallah yarene :) kilo hepimizin derdi canım maalesef ama bebişlere feda olsun :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selamm kızlarr nasılsınız. evdede internetim var artık.sık sık yazıcamm artık :)

Günaydın annişler ben ateşölçer konusunda çok kararsızım siz ne dersiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…