2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar ara ara midemde kısa süreli yanma olurdu ama son iki gündür ne yersem yakıyor. Siz de durumlar nasıl ?

canım eminönünde parti malzemeleri satan bir sokak var, orada zibille cupcake standı var. sanırım kurukahveci mehmet efendinin oralara yakın, poşet kağıt bardak tabak satılan sokakta, çok merkezi bir yerinde eminönünde. ben de kurabiye vereceğim hediye olarak onu da bir arkadaşım yapıyor. senin bebek kız mı burcucum? taçları yapmak inan çok basit eminönünden boş taçda al ama ben unutmuştum eminönüne gittiğimde almayı sonra boş taç aradım baya.

aynen canim bazen hata yapmayim derken cok daha buyuk hatalar edebiliyoruz, her anne kendi bebeginin ihtiyacina gore davranmali, mesela ek gidayi coook erkenden verenler var bazilarida 1 yasina yakin yemeye basliyo, arkadasimin kizi 1.5 yasina kadar hep anne sutu emmis dogru duzgun bisey yediremedim diyo ve bi anda cocuk yemeye baslamis hatta cok guzel cigneyip yutuyodu, disardan hemen strese sokuyolar aaa bu cocuk yutmayi cignemeyi ogrenemez fln... iste her anne icinden nasil geliyosa oyle bakmali bence her cocugun gelisimi farkli gercekten..

devlette 30 günden hesaplanıyor ya maaşın canım, ben o nedenle iki gün geç başlasın iznim diye raporu o zaman alıyorum. Aldığım günden itibaren 16 hafta izinli sayılıyorum. Ne kadar geç başlarsa o kadar kardır Valla ben daha alışverişini de yapcam, evin bir sürü işi var, ancak yetişir sanırım. Zaten iyice ağırlaşıyorum ayrılmam en iyisi, zorlanmaya başladım çünkü. Raporu ben başka bir doktordan alıcam canım.

Merhaba kızlar ara ara midemde kısa süreli yanma olurdu ama son iki gündür ne yersem yakıyor. Siz de durumlar nasıl ?

Ayni durumdayiz cnmm ben bu yasima kadar mide yanmasi yemek borusu yanmasi neymis hic bilmiyomusum son 3 gundur benim minnak iyice ogretti annesine saolsunn

1 hafta önce çok olmuştu, ondan sonra rahattım. Ama bugün yine oldu bebeğin ayakları mideye baskı yapıyor ya artık, ondan olabilir bence

Kızlar okudunuz mu bilmiyorum ama internette anne bir doktorun tavsiyeleri var, Tomris'in Emzirme Günlüğü.Ben onu okuyunca baya birşeyler netleşti kafamda emzirme ile ilgili, yazan kişi de doktor olduğundan ciddiye alınması gerekiyor bence siz de vakit bulunca okuyun,tavsiye ederim

Kizlar bugun kontolumuze gittik cok sukur gayet guzel gecti once kendi doktoruma muayne oldum suyumuz normal 35cm 1190 kg olarak haftasiyla uyumlu dedi doktor hicbi sikinti gounmuyo dedi... ellerimin ayaklarimin sistiginden bahsettim havalarda sicak sisme olmasi normal ama tuzu tamamen kes aksamlari serinde yururyus yap bide magnezyum vereyim onu kullan birazdaha rahatlarsin dedi gunde bitane sade soda iciyorum dedim cok iyi yapiyosun cok faydali dedi kan sayimi ve idrar tetkikleri yapildi cok sukur hepsi guzel cikti kalsiyum ilacini sordum okadar yuklenmeye gerek yok dedi.... sonra dooplere gittik kan akimlarina bakildi sag taraftaki direnc artisi duzelmis cok sukur radyologta kilosunu 1240 olarak olctu guzel gelismis dedi beyindeki bi damari biturlu olcemedi pozisyondan dolayi bas asagida oldugu icin git dolas sora gene gel dedi bizde gittik kahvalti yaptik geldik ikinci seferinde olcumunu yapabildi sukur... doktorum genel olarak bi sikintimizin olmadigini bundan sonra dooplere gerek olmadigini soyledi kismetse 3hafta sonrasi icin cagirdi.... bizden bukadar bu arada arkadasim da hamile oda ywnimdaydi sonra onunla bebek magazasina girdik dolastim dolastim alacak hicbisey bulamadim sanirim tum eksiklerimizi tamamlamisim sadece uzun kollu kapsonlu onden citcitli bi ust aldim ... kizlar bu arada ben sebamed sabun sampuan ve pisik kremini sultanbeyli civilden kampanyayla cok uyguna almistim bugun eczanecime sordum cok pahali fiyatlar soyledi alacaklar varsa civil den alabilir yada e bebek ten oradada uygun ben normalde e bebek ten siparis verecektim ama onume denk gelince aldim....

1 hafta önce çok olmuştu, ondan sonra rahattım. Ama bugün yine oldu bebeğin ayakları mideye baskı yapıyor ya artık, ondan olabilir bence

Evet bir iki gün daha önceden olmuştu sonra geçmişti. Şimdi ardarda böyle aşırı yanınca böyle mi bundan sonra yemek yerken bir iki kez düşünücem mi diye endişelendim. İnşallah yine geçer :)

Ayni durumdayiz cnmm ben bu yasima kadar mide yanmasi yemek borusu yanmasi neymis hic bilmiyomusum son 3 gundur benim minnak iyice ogretti annesine saolsunn

Artık büyüdüler mideye baskı yapıyorlar ondan bu durumdayız sanırım. Ve sanırım bundan sonra da böyle devam edebilir...Az kaldı dayanıcaz artık. Başka sorun olmasın da

Evet bir iki gün daha önceden olmuştu sonra geçmişti. Şimdi ardarda böyle aşırı yanınca böyle mi bundan sonra yemek yerken bir iki kez düşünücem mi diye endişelendim. İnşallah yine geçer :)
inşallah cnm. Çok baharatlı ve mayalı şeylerden uzak dur bu dönemlerde, onlardan yeyince daha çok oluyor sanki

ay nerde acaba o sokak bulabilir miyim ki sorsam bilirler mi? Heyecanlandım bak :)

Benim bebeğim kız canım evet. O yüzden kokoş şeyler alabilirim ben doğru boş taç da almak lazım. Sen şanslısın canım çok becerikli arkadaşların var maşallah

ne güzel canım maşallah çok büyümüş biz de cumartesi gidicez inşallah, bakalım bizim cimcime nasıl

maşallah herşeyin yolunda olmasına çok sevindim eksiklerde tamam olmuş ne güzel sizin geriye bir bebeğinizin gelmesi kaldı, Rabbim sağlıkla o günleri hepimize gösterir inşallah

Şuanda da ağırız, ayrılman çok normal canım. Ben de bugün sıcaktan patladım. Müdüre dedim gelemediğim an raporumu alır çıkarım dedim. Gittiği yere kadar artık:) benim de evin işi çok. Eşim kadın tutalım diyor. Belki de öyle yapıcam. Seninle Eylül'ün ortasından itibaren doğum yapabiliriz o yüzden hazırlıklı beklememiz lazım. Halledicez inşallah her şeyi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar herkese merhaba. Uzun zaman oldu takip edemiyorum burayı. Bayramda misafir vardı iki gündür de misafirim vardı. Şu an kendimi hiç iyi hissetniyorum. Karnımda nasıl bir ağırlık gerginlik hissetmeye başladım bugün nefes almakta zorlanıyorum. Geceleri sıcaktan su gibi terliyorum ne yapacağımı şaşırdım. Sabahları ellerim davul gibi oluyor şişiyor ayaklarım da yere basınca acıyor. Burda hemen hemen herkes benden ileri haftalarda ben 28 e giriyorum yarın. Bu yazdıklarım normal mi? Bir de bıgün kızımın hareketleti değişti şiddetlendi sanki panikledim bende şu an uzanıyorum kolumu kaldırcak halim yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dr Renny verdi ama içmemekte direniyorum son 2 gündür mecbur içtim artık.. Gerçekten çok zormuş. Can sıkıcı...

İlaç yarıyor mu peki? Ben doktoruma söylemedim. Söylesem ilaç verecek. Ben de ilaç kullanmak istemiyorum. Şuanda sadece bebeğe yarar ilaçlar kullanmak istiyorum. Ama sık olmaya başlarsa başka çarem kalmayacak.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…