2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canım sen miydin via hospitala giden? Teşekkür ediyorum hersey için. Evet hayati olarak cok bir tehlikesi kalmadı şuan için cok şükür zaten bence en erken 36. Haftada gelir dünyaya gibime geliyor. Ben de dün almıştım 18 ine randevu Zeynep kâmilde ama bu doktor da 20 sine verdi ki bu doktora 15 iç gibi gitmeyi düşünüyorum Peşpeşe ultrasona girmek problem olmasın diye şimdi düşünmeye başladım.

Ay canımm bana da haber verir misin Cumartesi günü sana zahmet olmazsa? Aman hareketlerimi takip et. Allahım senin bebeğin cok daha küçük. Var mı ailende erken doğum yapmış birileri? Bende oyle diyorum işte 3000 kg olsa rahatlayacağım gerçi şimdide 2300 civarında cok zayıf değil hatta doktor haftasına gore oldukça iyi dedi ama işte erken doğum olayı canımı cok sıkıyor

Canim cok gecmis olsun hic moralini bozma bak benim 24.haftamdan beli erken doğum riskim var ama gelgelelimki 30.haftama geldim hemde evde bakmam gereken iki cocugum var.doktorum bana 34 haftada dogsa bi risk olmaz dedi maşallah senin haftanda guzel bebisinin kilosuda guzel zaten 2500 kilo dogan bir cocugu normal kabul ediyorlar bence 37 ve 38 haftalari göreceksin bol bol bebegine kilo yapicak gidalar tuket son haftalarda muz cok kilo yapiyormus aklinda bulunsun.kirmizi et.yumurta.sut.yogurdunu ayrica bakliyat gilleri cok tuket

Bak ben o sınırı 3000 kg diye biliyordum bunu söylediğin cok iyi oldu cok cok teşekkür ederim. Evet canım cok şükür senin bir problemin olmadı zaten biz ne yaparsak yapalım Allah istediği sürece duruyorlar istemezse geliyorlar cok şükür ki bu günleri görebildik. Muzu da bilmiyordum dün kajuyu duydum gittim çiğ kaju aldım kilo yapmasın diye kociş hemen yoğurt yaptı hergün bunları kullanmayı daha da artıracağım ki zaten ben haftada en az 4 kere et tüketiyorum az geliyor sanırım biraz daha cok tüketiyim cok onemli bu haftalar artık benim için ve senin için sende cok cok dikkat et kendine senin işin cok daha zor tabi 2 çocukla baş etmek birde erken doğum ihtimali varsa daha da zor. Ama idealimsin

inşallah canım 38.haftaya kadar dayanır.. en azından Henanın durumu iyi.. maşallahh .
sen kendini yorma. yan yat.işleri güçleri bırak..

Son düzenleme:

Canım bizim öğretmen 2600 kilo 49 cm doğurdu bebeğini hem de zamanında. 40. haftasıydı. Yani senin bebeğin azcık daha beklese tamamdır :) Küveze bile almazlar :)

Damla'cım kimin başına gelse strese girer bu durumda ama iyi tarafından bak. İki hafta önce 1900 iken dün gittiğin doktor 1800 demişti yanlış hatırlamıyorsam. 2 haftada 400 gram almış kuzun maşallah. Böyle gidersen 3 kilodan az doğurman sürpriz olur bence. Bol protein ağırlıklı beslen ve bol su iç. Artık kendi aldığın kiloları da çok kafana takma vücut yapısı olarak gebelik öncesi haline birkaç ayda döneceğine ben eminim. Yavaş yavaş cicilerinizi yıkamaya başla, çantanı hazırda beklet.
Yaşadığımız çağın etkisiyle her şeyimizi planlamaya alıştık ama gebelik öyle değil işte. Sen ne kadar doğum için gün belirlemeye çalışırsan çalış, bebiş sürpriz yapabilir, hesapta olmayan bir şey çıkabilir. Çok şükür bebeğin sağlıklı, kilosu yerinde, inşallah Eylülün 10'undan sonra kucağınıza alırsınız.

kızlar

az önce eczaneye gittim bir de markete uğrayım derken kadının biri bana Erkek mi dedi. Hayır Kız dedim. sonra az kalmış. öne inmiş dedi. hatta haftaya doğum olur dedi. öne inince anlıyorlarmış. ayy hiçbirşey diyemedim.daha kızım küçük bile diyemedim çok sıcaktı.. eşi önde olduğundandır değil mi?

Canım bizim öğretmen 2600 kilo 49 cm doğurdu bebeğini hem de zamanında. 40. haftasıydı. Yani senin bebeğin azcık daha beklese tamamdır :) Küveze bile almazlar :)

Amaan oda ne kadar azmış neden okadar az kilo almış bebek? Demek olabiliyor suan suyu cok iyi bence en az 2-3 hafta daha bekler ki zaten doğuma 5 haftam var sezaryena. Ay hadi inşallah canım inşallah korktuğum gibi olmaz inşallah hiç birsey

Kızlar sizdede kasık ve bel ağrıları var mı bikaç gündür stres sıkıntı yaptım üzüldüğüm icin mi oldu yoksa bu haftalarda oluyor mu bu ağrılar oğluma bişey olmasından korkuyorum

Evet canım dünkü doktor catlaktı zaten 1800 nedir ya zayıflattı bebeğimi karnımda. Bugun cok şükür 2300 civarında dedi. Yok artık cok takmıyorum zaten cunku 12 kilo aldım önemde 5 haftam var alsam alsam 3 kilo ancak alırım ben bu 5 haftada. Toplamda 15 kg da ideal olur zaten benim içinmi hamilelikten sonra en fazla 53 falan olmak istiyorum eskisi gibi 46-47 olmak istemiyorum cok cılızdım ozaman. Evet dediğin gibi yarından itibaren herseyini yıkamam ütülemem lazım. Çantamı hazırlayayıp kenara koymam lazım.

Sen nasılsın canım ikizlerinin cinsiyeti belli oldu mu ?

Bana da demişlerdi onu gecen seruma gittiğim hastanenin hemşireleri, doğuma az kalmış göbeğin aşağı inmiş demişti. Boşver aldırış etme sen onları

Bilmem morali bozulmasın diye sormadım ama şuanda 1 yaşı dolacak tosun gibi maşallah:) Anne sütü yarıyor iştee :))) Bide karnı hamileyken kocamandı son ay :)) Eşi büyüktü demek ki bilemiyorum artık.
Suyun iyi nasılsa hiçbir şey olmaz:) Sen hiç merak etme az kaldı zaten :))

Ben iyiyim çok şükür. Erkeğe benziyorlar dedi doktor ama kesin değil. Sonraki kontrolüm 23'ünde bekliyorum. Bakalım biz neler yaşayacağız bu serüvende. Allah hepimizin kucağına sağlıklı bebişler almayı nasip etsin.

Bana da halamın kızı söyledi canım. Benim eşi önde değil. Merak etme onu ezberlemişler söylüyorlar herkese :))))))))))

Kızlar sizdede kasık ve bel ağrıları var mı bikaç gündür stres sıkıntı yaptım üzüldüğüm icin mi oldu yoksa bu haftalarda oluyor mu bu ağrılar oğluma bişey olmasından korkuyorum

Bel ve kasık ağrısı değil de dün bende sızı vardı. Bugün yok. Bir şey olmaz herhalde normaldir. Rahimi tutan bağlar geriliyor ya o yüzden oluyor.

damlacım ben kendimden örnek vereyim :)) 1kilo 300 gr doğmusum ikiz kardeşimde 1,250 gr düşün yani.maşallah hiç bi sağlık problemimizde olmadı ama 7 aylık doğmusuz.

damlacım ben kendimden örnek vereyim :)) 1kilo 300 gr doğmusum ikiz kardeşimde 1,250 gr düşün yani.maşallah hiç bi sağlık problemimizde olmadı ama 7 aylık doğmusuz.

Bel ve kasık ağrısı değil de dün bende sızı vardı. Bugün yok. Bir şey olmaz herhalde normaldir. Rahimi tutan bağlar geriliyor ya o yüzden oluyor.

Teşekkür ederim cevap için canım daha kontrole 10 gün var zaman gecsede bi görsem rahatlasam

Zaman ne çabuk geçiyor ya 15. Haftaya gelmişsin bile maşallah iki erkek annesi olmak tarafımca cok cok zor olsa gerek :)) ama Allah sabrını verir Heralde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…