2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
damlacım ben kendimden örnek vereyim :)) 1kilo 300 gr doğmusum ikiz kardeşimde 1,250 gr düşün yani.maşallah hiç bi sağlık problemimizde olmadı ama 7 aylık doğmusuz.

Şaka yapıyorsun inanamıyorum nasıl olmuş o neden olmuş? Ee cok az değil mi? Tabi aylarca küvezde kaldınız dimi? Ikizin mi var senin ne kadar şanslısın sen keske benimde olsaydı hatta keske bebişiminde ikizi olsaydı vay be maşallah boyle seyleri duyunca insan rahatlıyor valla iyiki var burası

merhaba sevili annişler nasılsınız bebişler nasıl? dün eşim sakarya üniversitesine yüksek lisans sınavına gitti ben de geleyim bu hafta izinliyim biraz hava almış olurum dedim. sabah 07.00 da yola çıktık. sınavlar filan bittikten sonra sapanca,sakarya,maşukiye epey gezdik sonra da akşam trafiğine kaldık. eve geldiğimizde saat 21.00 olmuştu. o kadar saat araç yolculuğu ve gezme beni çok kötü yaptı. gece sancılandım. korktum hatta bebeğim gelecek diye. belim çok ağrıdı. eşimi korkutmayayım dedim bacaklarımı uzattım salonda bol bol dua ettim uyuyakalmışım. ama çok korktum. bir daha uzun yolculuk ve gezme mi? Asla!

Zaman ne çabuk geçiyor ya 15. Haftaya gelmişsin bile maşallah iki erkek annesi olmak tarafımca cok cok zor olsa gerek :)) ama Allah sabrını verir Heralde :))

Yaa sorma biri kız olsa bari hala umudum var 2 oğlan bir de babaları saçımı başımı yolarım herhalde

canım o sıralar hastanede mikrop var falan var die annem ben cocuklarıma kendim bakarım cıkarın demiş küvözden ve 2gün kalmısız .herkes çıkarma falan demiş cok karısan olmus ama annem dayanamamış hastanede tutamam demiş,bebek ölümleri falan duymus mikroptan.anlıcagın 2 gün sonra çıkmısız annemler kıyafet bulamamıslar vücudumuza göre,pamuklara sarmıslar 40 gün.tabi annem seferber olmus resmen ,20 gün sonra doktor kontrolümüzde inanamamış doktorlar nasıl baktın demiş bu cocuklara,bebişler hemen kilo alıo güzel bakılınca.bi de enterasan olan annemin sütüde cok az gelmiş destek gıdayla beslenmişiz.15 gün anca gelmiş sütü.

Benim karnim ciktigindan beli herkes bebek adagida diyor simdide görenler ayni sekilde gerçekten karnim cok asagida bakalim iki ayi beklicekmi eltim geçen gün fal baktirmis ailede hamile varmi demiş oda var dikkat etsin erken dogabilir demis etrafta ne cok hurafeler var herkes doktor olmus başımıza Alkah'in bilcegi sey bunlar

Askerde şafak sayarken il il gezerler :)
Ben bugün 56-siirtteyim :)))

Ahhhh bilmezmiyim o askerlerin safak saymasini esimi 15 ay bekledim iyi bilirim safaklari

Böyle yolculuklar ve uzun yürüyüşler şu haftalarda sakıncalı canım. Bana doktorum ağustostan itibaren şehir dışı yok dedi. Dikkat et kendine.

kızlar bugün tartildim ve çok şaşırdım 3 haftadır hic kilo almamisim.en sin 3 hafta önce kontrolün vardı.bayram filan girince arada hic tartilmamistim.bugün tartilayim dedim kilim ayni çıktı 3 hafta öncesi ilehatta gram olarak zayıflamış gozukuyorum.çok korktum bebeğim hic kilo almasını acaba cuma kontrolün var.sekerim sınırda yuksek çıktığı için yediklerime dikket ediyodum ama nasıl 400 gr zayifladim.allahım inşallah bi sıkıntı yoktur.bu durum çok tedirgin etti beni.cuma günü gelsede gitsem hemen..sizce normal mi ya.

Askerde şafak sayarken il il gezerler :)
Ben bugün 56-siirtteyim :)))

hehee güzelmiş.. biz de öyle sayalım o zaman..

66 yozgat görünüyorum ama aslında 64 uşaktayım:)))

kesinlikle..
hafta sonu annemlere gitmiştik o yolculuk bile yordu beni.. sonra az önce dışarı çıktım. kasığımın orada hissediyorum kızımı..
bamya ayıklıyorum. bir güç buluyum yemeği yapacağım..
elim falan kavuşmuyor aslında..

Ben de şafak saymıştım :))))))) 15 ay :))
Artık burada da sayıcam :)

Böyle yolculuklar ve uzun yürüyüşler şu haftalarda sakıncalı canım. Bana doktorum ağustostan itibaren şehir dışı yok dedi. Dikkat et kendine.

doğru söylüyorsun canım, düşüncesizlik ettik işte ama bu bana iyi bir ders oldu fazla yürümemeye dikkat edeceğim ve uzun süre araçla süren yolculuklara çıkmayacağım. senin bebeğinin gelişimi nasıl canım?

64 olarak ayarla takvimini canım doğru olsun :)

aynen canım dün gece bebeğimi kasığımın üstünde hissettim çok korktum geliyor diye gerçekten artık ne iş ne yemek yapacak gücümüz yok. ben daha bir buçuk ay çalışacağım. gözümde o kadar büyüyor ki

3 böcek, 1 çiçek durumu olur işte, evdeki tüm erkekler sana tapar tatlım :)

Maşallah bebişlere

Orası kesin de kız bebek daha uysal oluyor gözlemlediğim kadarıyla. Ablamın da oğlu var anneye o kadar düşkün ki arada bunaltıyor diyor.
Sağlıklı olsunlar da cinsiyet hiç önemli değil, yaşadıklarımızdan sonra doktorun ikisi de haftasıyla uyumlu dediği an dünyalar benim oluyor.

İyi canım çok şükür. Cuma günü doktoruma gidicem. Hem 32 haftalık raporumu alıcam hem de kontrol olucam işte.
İnşallah oğlum kilo almıştır. Çünkü ben toplamda 10 kilo almışım. Oğlum kilolu değilse doktor beni keser Kiloya gıcık oluyor kadın.
Ya benim hastanenin de doğum ücretlerine zam gelmiş dedi damla. Hastane değiştirebilirim bakalım cuma günü sorucam ücretlerini de işte. 1500 normal doğuma çok değil mi sence de?

Valla canım dikkat etmek lazım bu son haftalar gercekten sıkıntı oluyormuş insanda. Oyle gercekten korkuyorum yani ne olacak ne bitecek ne zaman gelecek falan diye

Çıktık bir yola bu doğum işi kader yani elinden birşey gelmiyor ne başımıza gelecekse :18: Ama sadece bebeklerimizin sağlığını düşünüyoruz ne ours aolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…