Teşekkür ederim cevap için canım daha kontrole 10 gün var zaman gecsede bi görsem rahatlasam
damlacım ben kendimden örnek vereyim :)) 1kilo 300 gr doğmusum ikiz kardeşimde 1,250 gr düşün yani.maşallah hiç bi sağlık problemimizde olmadı ama 7 aylık doğmusuz.
Bana da halamın kızı söyledi canım. Benim eşi önde değil. Merak etme onu ezberlemişler söylüyorlar herkese :))))))))))
Zaman ne çabuk geçiyor ya 15. Haftaya gelmişsin bile maşallah iki erkek annesi olmak tarafımca cok cok zor olsa gerek :)) ama Allah sabrını verir Heralde :))
Yaa sorma biri kız olsa bari hala umudum var2 oğlan bir de babaları saçımı başımı yolarım herhalde
Şaka yapıyorsun inanamıyorum nasıl olmuş o neden olmuş? Ee cok az değil mi? Tabi aylarca küvezde kaldınız dimi? Ikizin mi var senin ne kadar şanslısın sen keske benimde olsaydı hatta keske bebişiminde ikizi olsaydı vay be maşallah boyle seyleri duyunca insan rahatlıyor valla iyiki var burası
kızlar
az önce eczaneye gittim bir de markete uğrayım derken kadının biri bana Erkek mi dedi. Hayır Kız dedim. sonra az kalmış. öne inmiş dedi. hatta haftaya doğum olur dedi. öne inince anlıyorlarmış. ayy hiçbirşey diyemedim.daha kızım küçük bile diyemedim çok sıcaktı.. eşi önde olduğundandır değil mi?
Askerde şafak sayarken il il gezerler :)
Ben bugün 56-siirtteyim :)))
merhaba sevili annişler nasılsınız bebişler nasıl? dün eşim sakarya üniversitesine yüksek lisans sınavına gitti ben de geleyim bu hafta izinliyim biraz hava almış olurum dedim. sabah 07.00 da yola çıktık. sınavlar filan bittikten sonra sapanca,sakarya,maşukiye epey gezdik sonra da akşam trafiğine kaldık. eve geldiğimizde saat 21.00 olmuştu. o kadar saat araç yolculuğu ve gezme beni çok kötü yaptı. gece sancılandım. korktum hatta bebeğim gelecek diye. belim çok ağrıdı. eşimi korkutmayayım dedim bacaklarımı uzattım salonda bol bol dua ettim uyuyakalmışım. ama çok korktum. bir daha uzun yolculuk ve gezme mi? Asla!
Askerde şafak sayarken il il gezerler :)
Ben bugün 56-siirtteyim :)))
merhaba sevili annişler nasılsınız bebişler nasıl? dün eşim sakarya üniversitesine yüksek lisans sınavına gitti ben de geleyim bu hafta izinliyim biraz hava almış olurum dedim. sabah 07.00 da yola çıktık. sınavlar filan bittikten sonra sapanca,sakarya,maşukiye epey gezdik sonra da akşam trafiğine kaldık. eve geldiğimizde saat 21.00 olmuştu. o kadar saat araç yolculuğu ve gezme beni çok kötü yaptı. gece sancılandım. korktum hatta bebeğim gelecek diye. belim çok ağrıdı. eşimi korkutmayayım dedim bacaklarımı uzattım salonda bol bol dua ettim uyuyakalmışım. ama çok korktum. bir daha uzun yolculuk ve gezme mi? Asla!
Benim karnim ciktigindan beli herkes bebek adagida diyor simdide görenler ayni sekilde gerçekten karnim cok asagida bakalim iki ayi beklicekmi eltim geçen gün fal baktirmis ailede hamile varmi demiş oda var dikkat etsin erken dogabilir demis etrafta ne cok hurafeler var herkes doktor olmus başımıza Alkah'in bilcegi sey bunlar
Ahhhh bilmezmiyim o askerlerin safak saymasini esimi 15 ay bekledim iyi bilirim safaklari
Böyle yolculuklar ve uzun yürüyüşler şu haftalarda sakıncalı canım. Bana doktorum ağustostan itibaren şehir dışı yok dedi. Dikkat et kendine.
hehee güzelmiş.. biz de öyle sayalım o zaman..
66 yozgat görünüyorum ama aslında 64 uşaktayım:)))
kesinlikle..
hafta sonu annemlere gitmiştik o yolculuk bile yordu beni.. sonra az önce dışarı çıktım. kasığımın orada hissediyorum kızımı..
bamya ayıklıyorum. bir güç buluyum yemeği yapacağım..
elim falan kavuşmuyor aslında..
hehee güzelmiş.. biz de öyle sayalım o zaman..
66 yozgat görünüyorum ama aslında 64 uşaktayım:)))
kesinlikle..
hafta sonu annemlere gitmiştik o yolculuk bile yordu beni.. sonra az önce dışarı çıktım. kasığımın orada hissediyorum kızımı..
bamya ayıklıyorum. bir güç buluyum yemeği yapacağım..
elim falan kavuşmuyor aslında..
3 böcek, 1 çiçek durumu olur işte, evdeki tüm erkekler sana tapar tatlım :)
Maşallah bebişlere
doğru söylüyorsun canım, düşüncesizlik ettik işteama bu bana iyi bir ders oldu fazla yürümemeye dikkat edeceğim ve uzun süre araçla süren yolculuklara çıkmayacağım. senin bebeğinin gelişimi nasıl canım?
Valla canım dikkat etmek lazım bu son haftalar gercekten sıkıntı oluyormuş insanda. Oyle gercekten korkuyorum yani ne olacak ne bitecek ne zaman gelecek falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?