2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Hiç yok, annem hatta en küçük kardeşimi 40. haftada doğurdu, benim genetiğim bozulmuş sanırım :) kan pıhtılaşması, plesenta yaşlanması hiç adını duymadığım şeyler görüyorum ama buna da çok şükür, inşallah kızım da çok kilo almıştır cumartesi sana da yazarım canım dr.dan sonra

Tamam canım sorup yazacağım sana.. Bu arada benim de yeğenim 34.haftada 2200 kg doğdu, küvezde kalmadı maşallah şuan 4 yaşında hiçbir sağlık sorunu yok çok şükür. Sen hiç takma kafanı, hayırlısı olsun her şeyin

ben şuanda 30 haftalık hamileyim toplam 7 kilo almışım iyi mi sence? çok tabi 1500 normal doğum için. benim hastanemde normal doğum 750 tl ama çalıştığım kuruma indirim yapıyorlar 600 liraya filan geliyor doğum. hem de özel üniversite hastanesi.

Bende en son bayramda gitmiştim Sakarya müdürün taraflarına aman allahım yorgunluktan her yerlerim şişmişti. Bir daha mı tövbe dedim :))

Yaa sorma biri kız olsa bari hala umudum var 2 oğlan bir de babaları saçımı başımı yolarım herhalde

Evet bir kız bir erkek bence de ikizlerin en güzeli yada iki kızda oyle ama iki erkek annesi olmak bence cok cok zor olsa gerek. Biz annemle beraber kardeşimde bas edemiyorduk iki tane erkek kardeş bize kafayı yedirtirdi sanırım :)) inşallah cok uslu bebişlerin olur annesi

Hemde küvezde de durmamıssınız. Bence yiyecek ekmeğiniz varmış dünyada valla maşallah annene cok iyi bakmiş sizlere. Uuu ben annenin yerinde olsam kafayı yedim sanırım. Iki tane bebek 1300 kg ağırlığında hastanede mikrop var ve eve çıkartıyorum annelerin hakkı gercekten ödenmez.

Sorun yok cabım zaman zaman bende oyle oluyorum senin gibi. Bayramdan sonra gram dahi almadım cok şükür ama kızım 400 gram almış. Sen zayıflıyor olabilirsin bebeğin kilo alıyordur ama bence. Bol bol su iç tammı sen yine de belki susuz kalmıştır vücudun sıcaklardan ötürü

Ayy canımm cok teşekkür ederim. Yiğenine üzüldüm ama bana cok güzel ornek oldu. Cok şükür inşallah kızımı sağlıkla kucağıma alabileceğim

Senin hastanen hangisi canım?
Ben 28 haftalıkken gitmiştim, 7 kilo almıştım. Doktorun beni dövmediği kaldı. Böyle giderse 90 kiloyla doğuma gelirsin dedi :/
Yok ya bence fazla değil kilon, doktorlar abartıyor zaten. Bence kilon iyi :)

o kadar güzel ki sakarya, gezerken yorulduğumu hiç anlamadım acısı eve geldikten sonra çıktı aynen bundan sonra şehir dışı mı tövbe:)

Ayy canımm cok teşekkür ederim. Yiğenine üzüldüm ama bana cok güzel ornek oldu. Cok şükür inşallah kızımı sağlıkla kucağıma alabileceğim

rica ederim şekerim ne demek çok minikti tabi ki doğduğunda ama durmadan emzirdi yengem nerdeyse yarım saatte bir emiyordu ve çabucak toparladı maşallah. O yüzden strese girme, stres çok önemli. Rahat ol, hayırlısını dile Allahtan.. Şer gibi görünen her şeyde bir hayır vardır..

benim doktorum benim kilomla fazla ilgilenmiyor onun derdi bebeğin kilosuyla:) ben bağcılar medipol mega hastanesine gidiyorum canım.

inş. dediğin gibidir Cnm.cuma günü bakalım cimcime kızım almismi kilo.ilk kez boyle birşey oldu.sürekli her haftagram dahi olsa alirdim.dediğin gibi biraz su iceyim suyunu ihmal ettim biraz bayramdır filan derken

evet canım maalesef ücretsiz izin çok sıkıntılı oluyor. Ben de kara kara düşünüyorum acaba ne kadar verecekler izin diye.. 2 ay isteyeceğim bakalım..

aaa süper fikir gerçekten arabaya da takarız yunus çok tatlıydı ya yerim onu ben

kızlar arı sütü ve balık yağı tüketiyor musunuz? arı sütü bebeğe çok faydalıymış. balık yağı için doktorum kullanmasan da olur dedi ama tereddütte kaldım

anadolu yakasında da var canım medipol hastanesi ara bir fiyat al istersen ordan da. kadıköy de sanırım.

Damla medipole gidiyordu ama değiştirdi nedense. Acaba iyi değil mi ki bilmiyorum ki. Önce bi hastaneme sorayım da inşallah artmamıştır ücretler ya seviyordum ben bu hastaneyi. Bana çok yakın :/ Kadıköy uzak bana.

bi sor fiyatını belki eski hastasın diye indirim de yaparlar. memnunsan değiştirme bence de.

bi sor fiyatını belki eski hastasın diye indirim de yaparlar. memnunsan değiştirme bence de.

Sancım tuttuğunda taksiyle 10 dakikaya hastanede olacaktım ne güzel. Hayırlısı olsun artık canım. Kısmet neredeyse orada yaparım doğumumu. Yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun :)

Sancım tuttuğunda taksiyle 10 dakikaya hastanede olacaktım ne güzel. Hayırlısı olsun artık canım. Kısmet neredeyse orada yaparım doğumumu. Yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun :)

benim hastanem de araçla 2 dk bana:) yakın olması güzel bence de. Amin, yeter ki bebişlerimiz sağlıklı doğsunlar başka hiçbir şeyin önemi yok.

64 olarak ayarla takvimini canım doğru olsun :)

benim sat 02 ocak gece 23,30 du dolayısıyla ben 03 ocak olarak alıyordum. yani bir gün o şekilde geriledim bir de kk nın takviminde sanırım bir gün fark vardı..

neyse ben direk dr un 02 ocak alması o da 09 ekim görünüyor. düzelttim..

uşaktayım.. nasıl güzel miydi uşak :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…