Ay canımm bana da haber verir misin Cumartesi günü sana zahmet olmazsa? Aman hareketlerimi takip et. Allahım senin bebeğin cok daha küçük. Var mı ailende erken doğum yapmış birileri? Bende oyle diyorum işte 3000 kg olsa rahatlayacağım gerçi şimdide 2300 civarında cok zayıf değil hatta doktor haftasına gore oldukça iyi dedi ama işte erken doğum olayı canımı cok sıkıyor
Askerde şafak sayarken il il gezerler :)
Ben bugün 56-siirtteyim :)))
Sorsana canım sana zahmet olmazsa. Evet ama genetik oluyormuş bu lireçlenmelerin çoğu. Bende annemden öğrendim muane için gittiğinde hem yüksek kilolu oldugum için hemde annemin suyu bittiği için direk sezeryana alınmış 38. Haftasında. Yani muhtemelen annemde de vardı bu yaşlanma olayı ama suyunun bitmesiyle hamileliği son bulmuş annemin
İyi canım çok şükür. Cuma günü doktoruma gidicem. Hem 32 haftalık raporumu alıcam hem de kontrol olucam işte.
İnşallah oğlum kilo almıştır. Çünkü ben toplamda 10 kilo almışım. Oğlum kilolu değilse doktor beni keserKiloya gıcık oluyor kadın.
Ya benim hastanenin de doğum ücretlerine zam gelmiş dedi damla. Hastane değiştirebilirim bakalım cuma günü sorucam ücretlerini de işte. 1500 normal doğuma çok değil mi sence de?
merhaba sevili annişler nasılsınız bebişler nasıl? dün eşim sakarya üniversitesine yüksek lisans sınavına gitti ben de geleyim bu hafta izinliyim biraz hava almış olurum dedim. sabah 07.00 da yola çıktık. sınavlar filan bittikten sonra sapanca,sakarya,maşukiye epey gezdik sonra da akşam trafiğine kaldık. eve geldiğimizde saat 21.00 olmuştu. o kadar saat araç yolculuğu ve gezme beni çok kötü yaptı. gece sancılandım. korktum hatta bebeğim gelecek diye. belim çok ağrıdı. eşimi korkutmayayım dedim bacaklarımı uzattım salonda bol bol dua ettim uyuyakalmışım. ama çok korktum. bir daha uzun yolculuk ve gezme mi? Asla!
Yaa sorma biri kız olsa bari hala umudum var2 oğlan bir de babaları saçımı başımı yolarım herhalde
Hemde küvezde de durmamıssınız. Bence yiyecek ekmeğiniz varmış dünyada valla maşallah annene cok iyi bakmiş sizlere. Uuu ben annenin yerinde olsam kafayı yedim sanırım. Iki tane bebek 1300 kg ağırlığında hastanede mikrop var ve eve çıkartıyorum annelerin hakkı gercekten ödenmez.canım o sıralar hastanede mikrop var falan var die annem ben cocuklarıma kendim bakarım cıkarın demiş küvözden ve 2gün kalmısız .herkes çıkarma falan demiş cok karısan olmus ama annem dayanamamış hastanede tutamam demiş,bebek ölümleri falan duymus mikroptan.anlıcagın 2 gün sonra çıkmısız annemler kıyafet bulamamıslar vücudumuza göre,pamuklara sarmıslar 40 gün.tabi annem seferber olmus resmen ,20 gün sonra doktor kontrolümüzde inanamamış doktorlar nasıl baktın demiş bu cocuklara,bebişler hemen kilo alıo güzel bakılınca.bi de enterasan olan annemin sütüde cok az gelmiş destek gıdayla beslenmişiz.15 gün anca gelmiş sütü.
kızlar bugün tartildim ve çok şaşırdım 3 haftadır hic kilo almamisim.en sin 3 hafta önce kontrolün vardı.bayram filan girince arada hic tartilmamistim.bugün tartilayim dedim kilim ayni çıktı 3 hafta öncesi ilehatta gram olarak zayıflamış gozukuyorum.çok korktum bebeğim hic kilo almasını acaba cuma kontrolün var.sekerim sınırda yuksek çıktığı için yediklerime dikket ediyodum ama nasıl 400 gr zayifladim.allahım inşallah bi sıkıntı yoktur.bu durum çok tedirgin etti beni.cuma günü gelsede gitsem hemen..sizce normal mi ya.
Ayy canımm cok teşekkür ederim. Yiğenine üzüldüm ama bana cok güzel ornek oldu. Cok şükür inşallah kızımı sağlıkla kucağıma alabileceğimTamam canım sorup yazacağım sana.. Bu arada benim de yeğenim 34.haftada 2200 kg doğdu, küvezde kalmadı maşallah şuan 4 yaşında hiçbir sağlık sorunu yok çok şükür. Sen hiç takma kafanı, hayırlısı olsun her şeyin
ben şuanda 30 haftalık hamileyim toplam 7 kilo almışım iyi mi sence? çok tabi 1500 normal doğum için. benim hastanemde normal doğum 750 tl ama çalıştığım kuruma indirim yapıyorlar 600 liraya filan geliyor doğum. hem de özel üniversite hastanesi.
Bende en son bayramda gitmiştim Sakarya müdürün taraflarına aman allahım yorgunluktan her yerlerim şişmişti. Bir daha mı tövbe dedim :))
Evet bir kız bir erkek bence de ikizlerin en güzeli yada iki kızda oyle ama iki erkek annesi olmak bence cok cok zor olsa gerek. Biz annemle beraber kardeşimde bas edemiyorduk iki tane erkek kardeş bize kafayı yedirtirdi sanırım :)) inşallah cok uslu bebişlerin olur annesi
Hemde küvezde de durmamıssınız. Bence yiyecek ekmeğiniz varmış dünyada valla maşallah annene cok iyi bakmiş sizlere. Uuu ben annenin yerinde olsam kafayı yedim sanırım. Iki tane bebek 1300 kg ağırlığında hastanede mikrop var ve eve çıkartıyorum annelerin hakkı gercekten ödenmez.
Sorun yok cabım zaman zaman bende oyle oluyorum senin gibi. Bayramdan sonra gram dahi almadım cok şükür ama kızım 400 gram almış. Sen zayıflıyor olabilirsin bebeğin kilo alıyordur ama bence. Bol bol su iç tammı sen yine de belki susuz kalmıştır vücudun sıcaklardan ötürü
Ayy canımm cok teşekkür ederim. Yiğenine üzüldüm ama bana cok güzel ornek oldu. Cok şükür inşallah kızımı sağlıkla kucağıma alabileceğim
Senin hastanen hangisi canım?
Ben 28 haftalıkken gitmiştim, 7 kilo almıştım. Doktorun beni dövmediği kaldı. Böyle giderse 90 kiloyla doğuma gelirsin dedi :/
Yok ya bence fazla değil kilon, doktorlar abartıyor zaten. Bence kilon iyi :)
Bende en son bayramda gitmiştim Sakarya müdürün taraflarına aman allahım yorgunluktan her yerlerim şişmişti. Bir daha mı tövbe dedim :))
Evet bir kız bir erkek bence de ikizlerin en güzeli yada iki kızda oyle ama iki erkek annesi olmak bence cok cok zor olsa gerek. Biz annemle beraber kardeşimde bas edemiyorduk iki tane erkek kardeş bize kafayı yedirtirdi sanırım :)) inşallah cok uslu bebişlerin olur annesi
Hemde küvezde de durmamıssınız. Bence yiyecek ekmeğiniz varmış dünyada valla maşallah annene cok iyi bakmiş sizlere. Uuu ben annenin yerinde olsam kafayı yedim sanırım. Iki tane bebek 1300 kg ağırlığında hastanede mikrop var ve eve çıkartıyorum annelerin hakkı gercekten ödenmez.
Sorun yok cabım zaman zaman bende oyle oluyorum senin gibi. Bayramdan sonra gram dahi almadım cok şükür ama kızım 400 gram almış. Sen zayıflıyor olabilirsin bebeğin kilo alıyordur ama bence. Bol bol su iç tammı sen yine de belki susuz kalmıştır vücudun sıcaklardan ötürü
Ben de bilemedim, eşime kalsa 32. haftada ayrıl, sonrasında ücretsiz izin alırsın diyor ama özel sektörde ücretsiz iznin çok da hoş karşılanmayacağını hepimiz biliyoruz.Ama bir yandan da son ana kadar çalışmak erken doğuma sebep olur diye korkuyorum.Sanırım doktorun dediklerine göre karar vereceğim ne zaman ayrılacağıma.
Bu arada bir arkadaşımda da varmış bu oyun halısından, oyuncakları bazen çıkarıp, bebek arabasına, anakucağına vs. takıyormuş ve bebei çok oyalıyormuş.Aklında olsun.Yunusun titreşimine bayıldım :)
benim doktorum benim kilomla fazla ilgilenmiyor onun derdi bebeğin kilosuyla:) ben bağcılar medipol mega hastanesine gidiyorum canım.
Bağcılar mı :))) Ben anadolu yakasındayım. Ben buradan oraya gidene kadar yolda doğururum
anadolu yakasında da var canım medipol hastanesi ara bir fiyat al istersen ordan da. kadıköy de sanırım.
Damla medipole gidiyordu ama değiştirdi nedense. Acaba iyi değil mi ki bilmiyorum ki. Önce bi hastaneme sorayım da inşallah artmamıştır ücretler ya seviyordum ben bu hastaneyi. Bana çok yakın :/ Kadıköy uzak bana.
bi sor fiyatını belki eski hastasın diye indirim de yaparlar. memnunsan değiştirme bence de.
Sancım tuttuğunda taksiyle 10 dakikaya hastanede olacaktım ne güzel. Hayırlısı olsun artık canım. Kısmet neredeyse orada yaparım doğumumu. Yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun :)
64 olarak ayarla takvimini canım doğru olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?