benim hastanem de araçla 2 dk bana:) yakın olması güzel bence de. Amin, yeter ki bebişlerimiz sağlıklı doğsunlar başka hiçbir şeyin önemi yok.
benim sat 02 ocak gece 23,30 du dolayısıyla ben 03 ocak olarak alıyordum. yani bir gün o şekilde geriledim bir de kk nın takviminde sanırım bir gün fark vardı..
neyse ben direk dr un 02 ocak alması o da 09 ekim görünüyor. düzelttim..
uşaktayım.. nasıl güzel miydi uşak :)
Seninki de çok yakın ne güzel :)
Evden bi ihtiyaç olsa anında git gel yapar eşin falan :)
arkadaşlar İstanbul da doğum ücretleri ne kadar ucuz öyle?? buraya yazan herkesin iyice arayıp bu hastaneleri seçtiğine eminim ve 1.500 TL ye çok mu diyorsunuz ben Ankara Medicana' ya gidiyorum bizim bankanın anlaşması olduğu için hepsini vakıf karşılayacak doğumun ama ssklılara normal 3.000 sezeryan 3.500 TL
Ben hatta hep banka olmasa napardım diyorum işimi hamile olduktan sonra pek bi sevdim :))
evet, eşim de öyle diyor:) sen hangi hastaneye gidiyorsun?
arkadaşlar İstanbul da doğum ücretleri ne kadar ucuz öyle?? buraya yazan herkesin iyice arayıp bu hastaneleri seçtiğine eminim ve 1.500 TL ye çok mu diyorsunuz ben Ankara Medicana' ya gidiyorum bizim bankanın anlaşması olduğu için hepsini vakıf karşılayacak doğumun ama ssklılara normal 3.000 sezeryan 3.500 TL
Ben hatta hep banka olmasa napardım diyorum işimi hamile olduktan sonra pek bi sevdim :))
Hiç merak etme oğlun aslan gibidir maşallah
Hem hareketlerini takip ediyorsun dimi? Hareketliyse korkma :)
Avicenna kartal umut hastanesi.
Takip ediyorum dün 3 kere falan oynadı bugün hareketlendi baya hareket ettikçe içim rahatladı zaten
Tamam canım hareketliyse hiçbir şey olmaz Allahın izniyle. Senin karnın hala öyle düz mü :)))
hayırlı doğumlarımız sağlıklı bebişlerimiz olsun tatlım:)
Yok biraz çıktı ama yine küçük tabi :)
aaa sen de mi bankacısın canım? Ben de :) benim de aynı valla banka olmasa nolurdu diyorum :) benim de hastanemde fiyatlar öyle, benim de sigortam karşılıyor tamamını Allah'tan
Cnm hastaneden memnunmusun.1 aya kadar ankaraya tasinicaz doktor arastiriyorum.oradaki hastaneleri falan hic bilmiyorum.senin doktorunun ismi ne.bana iyi olarak bildiğin özel hastane ve doktor adi verebilir misin
Canım sen miydin via hospitala giden? Teşekkür ediyorum hersey için. Evet hayati olarak cok bir tehlikesi kalmadı şuan için cok şükür zaten bence en erken 36. Haftada gelir dünyaya gibime geliyor. Ben de dün almıştım 18 ine randevu Zeynep kâmilde ama bu doktor da 20 sine verdi ki bu doktora 15 iç gibi gitmeyi düşünüyorum Peşpeşe ultrasona girmek problem olmasın diye şimdi düşünmeye başladım.
Nts de fenalık geldi cunku hem oda sıcakta hemde düz yattım ben hemşire yada kim olduğunu bilmiyorum bir bayan düz yatmamı söyledi meğersem yama doğru yatacakmışım. O yüzden cok fena oldum. Her hafta gidemiyorum ne yazıkki canım cunku bu durumda bebeğin kilo tabibi cok önemliymiş. Her hafta gidersem yalnış yönlendirme olabilirmiş kilo konusunda oyüzden 2 hafta sonraya çağırdı ama ben bunu 10 güne indiririm. Ben 37 yada 38. Haftaya kadar dayanacagını düşünüyorum işte 36. Haftada gelmez kızım canım ne kadar cok durursa okadar iyi. Aynen oyle bugun iyi ama yarın ne ile karşılacagımızı bilmiyoruz. Bide Allah'tan 2 haftada bir gidiyorum randevuya ben. Yada ayda 1 gitseydim ve cok cok sonra öğrenseydim yaşlanma olayını bilmiyorum napardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?