- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Evet canim sancaktepe via ya gidiyorum herseyin hayirlisi neyse Rabbim onu nasip etsin insallah ne zaman gelmeleri hayirli olacaksa o zwman gelsinler insallah Rabbim korusun onlari zeynep kamilden randevu almakla iyi etmissin bide onlar gorsunler insallah bu sitresli gunle gececek kisa zamanda yavrucuklarimiza kavustugumuzda unutucaz bugunleri Allah in izniyle .
.Ben Medicanaya gidiyorum dr.um da Coşkun Şimşir çok hoş sohbet esprili fln biri deil, soğuk bulanlar olmuş ama bizim iletişimimiz gayet iyi.
Sağlık güvencen ne bilmiyorum ama muayenesi 85 tl galiba, hastanenin labaratuar ve doğum ücretleri bence pahalı, ama onları devlette hallettirip takip ve doğum için medicanaya gelenler var. Medicanada yenidoğan yoğun bakım ünitesi de var(bence önemli)
Her zaman cepten ulaşırım dr.uma hiç sesinde bu saatte niye aradın yoktur.
Başka Ankara' nın en meşhur dr.larından Aydan Biri var o da prof olduğu için pahalı,
Balgat Koru Hastanesinde Ümit bey var dr ii ama ben hastaneyi hiç beğenmedim küçücük bi yer,
Başkent Ünv. den bi dr duymuştum zamanla ama şu an hiç hatırlayamıyorum
TOBB ETÜ' de Cemil Kaya var çok iyi duyduğum etraftan o da doç muayenesi 310 tl.
Aklımda bunlar kalmış ilk zamanlardan canım, umarım istediğin gibi birini bulabilirsin, bu bile stresti
ay nerde acaba o sokak bulabilir miyim ki sorsam bilirler mi? Heyecanlandım bak :)
Benim bebeğim kız canım evet. O yüzden kokoş şeyler alabilirim bendoğru boş taç da almak lazım. Sen şanslısın canım çok becerikli arkadaşların var maşallah
Snowcum gittin mi canım eminönüne ? benim baby shower hazırlıklarından bir kısmının fotosu, göndereceğim demiştim ya
Eki Görüntüle 1210841 Eki Görüntüle 1210844 Eki Görüntüle 1210845
Ayy her şey çok güzelll :) Heveslendirdin beni :))) İnşallah çok eğlenirsiniz :)))
Kapı süsü de çok güzelmiş bu arada Tarık beyin :)
merhaba annişler. Hastanedeyiz biz hala. Nts çekildik ölüyorum sandım birden krizim geldi panik atak krizi yeni yeni kendime geliyorum. şimdi doktoru bekliyoruz. Denildiği gibi kireçlenme hakimmiş. Suyum duan cok iyimiş o bizi koruyormuş ama bebeğin hareketlerini sürekli takip etmem gerekiyormuş. 15 gğnde bir nts ye muaneye gelmem gerekiyormuş. Suyu biterse ki aniden bitebiliuormıs hemen alınması gerekiyormuş. Bugünden itibaren erken doğum riskimiz var. Boyumuz 45 cm kilomuz 2300 olmuş maşallah. Kiteçlenmemiz yani plesanta yaşlanmamız 2. Seviyedeymiş şuanda yani 37. Hafta hamilelerde olan durumdaymış oyle işte dualarınızı eksik etmeyin en azından 38. Haftaya kadar dayansın benim kızım. Son olarak doğum pozisyonuna girmiş artık
Eneeemmm büyümüş bak artık belli oluyor annesiii :))) Maşallah annesi de çok fit :) Çok kıskanacak seni annesi :))
Ee mimicik senin kuzu maşallah cabım yaaa bende bu koca göbeğe senin göbeği tercih ederdim sanırım :))
Sağlıklı olsunlarda göbüşler büyük küçük farketmez canım
Snowcum gittin mi canım eminönüne ? benim baby shower hazırlıklarından bir kısmının fotosu, göndereceğim demiştim ya
Eki Görüntüle 1210841 Eki Görüntüle 1210844 Eki Görüntüle 1210845
Bende bugun oraya gittim aslında Tuğba Gürbüz'e almıştım randevuyu ama doğumdaymış sabah bende Banu Hanım'a geçtim hastaneye bayıldım Selimiye de bin kat cok güzel. Ama burada keyfi sezeryan ücreti 2000 tl. Selimiye de keyfi sezeryan ücreti diye birsey yok normal 1000- sezeryan 1500. Ben fıtık filmimi göstermem lazım zorunlu sezeryan olabilmem için ama o film nerde bilmiyorum. Hastane gercektn cok güzel. Personeller ayrı doktorlar ayrı ilgili. Valla cok güzel hastaneye gidiyorsun canım
Canım çok sağol... kapı süsünü de diğerlerini de arkadaşım yaptı. kapı süsünün her parçasını eliyle dikti.gerekli malzemeleri aldık eminönünden sonra süsledik, oda kokusu falan doldurduk dışına sticker yaptık baya içime sindi canım :)
Aaa gercekten mi evet hastanemi bende cok seviyorum ve begeniyorum sagolsunlar cok ilgililer tugba gurbuz benim doktorum banu hanimi hic bilmiyorum keyfi sezeryan ucretini bilmiyodum benim ki mecburi sezeryan olacagi icin 1100 Tl sen bide odalarini banyosunu gorsen cok guzel gercekten mis gibi Rabbim orada temiz temiz dogum yapmayi nasip eder insallah bakarsin seninde son zamanlara gelince belki zor unlu sezeryan olur kiz burda dogum yaparsan ziyarete gelirim seni ha bu arada oda süslemesi anneye emzirme egitimi falan ucretsiz yapiliyo bikac bisy daha vardi ama hatirlamiyorum bide yenidogan yogunbakimi olmasi cok onemli bisey .
Ne güzel hazırlıklar yapılıyor öyle yaabebeğin boyu nasıl hesaplanıyor bu ft çarpımı falan diyor
bebeğin 28. haftasındaki değerleri =
EFW (AC,BPD,FL) Hadlock :1108 gr
FL/AC: 0,219
GA (AC) HAdlock : 27w,2 cm
AC Traces 23,2 Cm
canım merhaba dün yazamadım kusura bakma ama aklım sendeydi tatlım hiç kafana takma allahın izniyle alıcaksın minnoşu zamanında kucağına doktorlar abartmayı çok seviyolar bana kalbinde delik var dendi beyninin sağ tarafı sola göre daha büyükmüş. Kardiolojıye gittim bişiy yok çok şükür bebek doğduğunda gel 1 haftalık olduğunda bakalım kapanmış olucak kalbindeki delik büyük ihtimal dedi doktor. Bu cuma da unıversiteye gidicem muayneye beyni için inşallah onda da bi problem çıkmaz. Bunlar sadece bizi daha da telaştırmaya bayılıolar resmen. Sende takma kafana iyi düşün iyi olsun güzelim bebeğini de strese sokma üzüntü stres de erken doğumu tetiklio o yüzden sakin olmalısın kesinlikle canım. Biraz daha dayansın henamız dayanıcak aama inanıorum ben kuzuma. Sen ne kadar fedakarlık yaptın hep dikkat ettin kendine o da azcık annesi için dayanıcak canım sıkma canını tamam mı...
Kızlar benim ilk gittiğim hastaneden mesaj geldi. Artık kadın doğum muayenelerinde 4 boyutlu ultrasonla bakıyorlarmış. Ben buraya mı gitsem ya. 4 boyutlu daha net gösterir. Telefonları hep meşgul. Bana çok yakın nasıl olsa, akşam kocişimle gidip sorucam :)))
Valla bana göre pahalı canım. Ben devlet dairesinde çalışıyorum. Öyle banka anlaşması falan bilmiyorum. Direk cebimden ödücem. O yüzden fazla para vermek istemiyorum. İstanbulda da pahalı hastaneler elbette ki vardır da ben onlara yaklaşmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?