- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Kızlar ben doktorumun kliniğine gidiyorum. Muayene 350tl. Memorial ataşehir de hastanesi ve 12000 tl sezeryanla doğum... Erken gelirse 36 dan önce mecbur orda yapçam. Yeni doğan yoğun bakımı nedeniyle... Ama şimdiden düşünüyorum bide yeni doğan masrafı ile ne olacak halimiz... Kredi çekicez büyük ihtimalle. Bugün tam 30 olduk. İnşallah erken gelmez kızım...
Kızlar ben doktorumun kliniğine gidiyorum. Muayene 350tl. Memorial ataşehir de hastanesi ve 12000 tl sezeryanla doğum... Erken gelirse 36 dan önce mecbur orda yapçam. Yeni doğan yoğun bakımı nedeniyle... Ama şimdiden düşünüyorum bide yeni doğan masrafı ile ne olacak halimiz... Kredi çekicez büyük ihtimalle. Bugün tam 30 olduk. İnşallah erken gelmez kızım...
Eşimin patronu Umut hastanesini önerince oraya gitmeye karar vermiştim. Ben bu hastaneye giderken 4 boyutlu ultrasonu yoktu zaten. Umutta da yok. Doğum umutta olsun diye oraya gidiyordum canım. Yoksa buradaki doktor çok ilgiliydi. Ama şimdi doktor değişmiş. Bakalım nasıl biri :)
özellerde epidural oluyor da devlet hastanesinde yapıyorlar mı bilmiyorum. ben de epidural istiyorum ama devlet hastanesinde doğum yapacağım hayırlısıyla..
yok canım ya önce bir iğne yapıyorlarmış zaten sırtından sonra küçük birşey açıyorlar. sen hissetmiyorsun bile..zaten o sırada bebeğinin sesini duyuyormuşsun.. sadece ona kavuşacağını düşün.. aklına kötü şeyler getirme..
hehe tüyo alalım o zaman...:) ineklere müzik dinletiyorlardı ya verim alabilmek için sonra kamuranın babası yemlerine birşeyler karıştırdı.Cemal anlıyor mu onun yaptığını.
o kısmı gördünüz mü..
Her kafadan ayrı ses çıkıyor gerçekten doğru bilgiye ulaşmak o kadar zor ki her dr bile ayrı ayrı bilgi veriyorken...
Evet bende öyle duydum sağlık ocağındaki hemşire vücudun neye ihtiyacı varsa hapla değil gıdayla almalısın dedi. Balık yağı hapı kullanıyordum ondan dedi. İlk çok bilmiş diye düşündüm. Ama sonradan hak verdim. Hatta çok iştahımı açtığı için bıraktım. Bıraktıktan sonra kilo alımım da durdu..
Bugün biraz daha iyi gibiyim ama sabah ellerim davul gibiydi gene. Masaj ve dere güzel fikirmiş:) ben de yarın muğla ya gidiyorum inş akyaka, dalyan tarafına belki oranın havası iyi gelir izmir e göre daha yeşillik serin olur belki biraz evlerde durulmuyor burda çünkü özellikle geceleri. Kızımın hareketleri dünden beri çok şiddetli beni sallıyor resmen otururken falan:) 28. Haftaya girdik bugün çok şükür. Ben şimdi 30 ları görsem diyorum sağlıkla ne güzel burda herkes girdi nerdeyse 30. Haftalara.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insallah kolayca bulurm cnm ilk defa yapcam böyle seyler brz panik oldm :S idil baby nin organigini kaca almstn sen?
Üzgünüm Kamuran, inekli kısımlar bizim burada çekilmiyor, hiç inek görmedimDiziyi takip etmiyorum ama azmak kenarındaki ve sahildeki çekimlerde rastlaşıyoruz.
İyi yapmışsın. Balıkyağının faydası ispatlanmış değil zaten. Hatta zararı bile olabilir. Balık yemenin bile zararlı olduğu yazıyor artık. Ben o nedenle balık yemeyi bıraktım. Çünkü içindeki ağır metaller kesinlikle faydadan çok zarar veriyor. Onun yerine ceviz ve semizotu tüketiyorum.
Üzgünüm ama kötü haber, burası da yanıyor sıcaktan. Gece 1'e kadar azmak (dere) kenarında oturduk. Ellerimi ayaklarımı suya soktum, rahatlarım biraz diye. Evde klimasız durmak mümkün değil ve hayatımda ilk kez burası bu kadar sıcak. O da hamileliğime denk geldi. Normalde battaniye ile uyurduk geceleri.
Bu sabah kahvaltıda hiç tuz tüketmedim, rahatladım biraz sanki. Biraz önce cacığa azıcık tuz kattım, iyot alabileyim diye. Tansiyonum da hep düşük bu ara, 9'a 5 falan çıkıyor. Tuzsuz yersem, iyice düşerse diye de ürküyorum. Yarın doktora gideceğim, bakalım ne diyecek.
Bulursun canım, ama sıcaklarda gitme, dikkat et. Hatta mümkünse sen gitme, başkası alsın. İdilbabynin kendi internet sitesindeki fiyatlarla mağazadaki fiyatları aynı. Muğla'da mağazası açılmış, oradan yaptım ben alışveriş. İzmir'de mağazası yok. Netten alabilirsin, kalitesine güvendim ben. Banyo havlusunu da aldım organik, yanında doğal sünger hediyeli.
Selam kızlar, geçen sene Nisan annesi olup bu sene de Ekim annesi adayı olan karçiçeği arkadaşımız beklenen doğum tarihi 10 Ekim olmasına rağmen dün gece acil doğum yaptı. Bebeği 1800 gr 43 cm sağlıklı ama bir müddet kuvezde kalması gerekiyor. Ziyaretine gittim. Iyiler çok şükür.
Valla dediğim gibi doktoru hangisi iyisinde bence onu tercih et zaten herseyi sen yapıyorsun onlar bi ıkın soyle yap boyle yap diyor sonra çekip alıyorlar. Bunun için para alıyorlar hayret ediyorum. Yani bari cok cuzi birsey alın dimi yok 1500 normal doğum ücreti nedir ya dün eşime dedim valla normal düşünsem evde doğurrdum dedim kayınvalidem ebe hemşire benim. 500 e yakın doğum yaptırmış. Kayınvalidem gelir doğururduk valla çatır çatır :)) amaaaa korkuyorummmmmm :))
Selam kızlar, geçen sene Nisan annesi olup bu sene de Ekim annesi adayı olan karçiçeği arkadaşımız beklenen doğum tarihi 10 Ekim olmasına rağmen dün gece acil doğum yaptı. Bebeği 1800 gr 43 cm sağlıklı ama bir müddet kuvezde kalması gerekiyor. Ziyaretine gittim. Iyiler çok şükür.
merhaba sevili annişler nasılsınız bebişler nasıl? dün eşim sakarya üniversitesine yüksek lisans sınavına gitti ben de geleyim bu hafta izinliyim biraz hava almış olurum dedim. sabah 07.00 da yola çıktık. sınavlar filan bittikten sonra sapanca,sakarya,maşukiye epey gezdik sonra da akşam trafiğine kaldık. eve geldiğimizde saat 21.00 olmuştu. o kadar saat araç yolculuğu ve gezme beni çok kötü yaptı. gece sancılandım. korktum hatta bebeğim gelecek diye. belim çok ağrıdı. eşimi korkutmayayım dedim bacaklarımı uzattım salonda bol bol dua ettim uyuyakalmışım. ama çok korktum. bir daha uzun yolculuk ve gezme mi? Asla!
Açıkçası dayanabildiğim kadar gelmek istiyorum, sanırım benim doğumum Eylül'ün sonu gibi olur, çünkü sezeryan doğumlarda 15 gün öncesine alınıyormuş diye duydum, dr henüz net birşey söylemedi.Ama öyle olursa planım Eylül'ün ilk veya ikinci haftası izne ayrılmak yani 34. veya 35. haftalarda. Senin planın nedir ?
Bu arada oyun halısına bayıldım,bebiş oynamazsa, içine girip ben oynarım valla :))
Merhaba annişler. Hastanedeyiz biz hala. Nts çekildik ölüyorum sandım birden krizim geldi panik atak krizi yeni yeni kendime geliyorum. Şimdi doktoru bekliyoruz. Denildiği gibi kireçlenme hakimmiş. Suyum duan cok iyimiş o bizi koruyormuş ama bebeğin hareketlerini sürekli takip etmem gerekiyormuş. 15 gğnde bir nts ye muaneye gelmem gerekiyormuş. Suyu biterse ki aniden bitebiliuormıs hemen alınması gerekiyormuş. Bugünden itibaren erken doğum riskimiz var. Boyumuz 45 cm kilomuz 2300 olmuş maşallah. Kiteçlenmemiz yani plesanta yaşlanmamız 2. Seviyedeymiş şuanda yani 37. Hafta hamilelerde olan durumdaymış oyle işte dualarınızı eksik etmeyin en azından 38. Haftaya kadar dayansın benim kızım. Son olarak doğum pozisyonuna girmiş artık
günaydın herkese kızlar.mutlu,sağlıklı,huzurlu bir gün geçiririz inşalalh.bende artık gece nasıl uyucağımı şaşırdım.bir o tarafa bir bu tarafa dönmekten kafayı yicem.burda klimasız uyumak mümkün değil zatende bebiş zorluo artık beni göbeğimi koyucak yer bulamıyorum sanki :))
Kizlar gogus ucu icin benim ablam siddetle evicap e vitaminini onerdi o pes pese iki dogum yapti ilkinde goguslerinden cok cani yanmisti hep yara oluyodu kaniyodu lansinoh falan herseyi denedi ama fayda etmedi sonra bi arkadasinin tavsiyesi ile evicwp e vitamini kullandi ve cok faydasini gordu ikinci gebeliginde ise sadece evicap kullandi hic sorun yasamadi ona tavsiye eden arkadasida cok seyler denemis sadece bundan fayda gormus cokta ucuz bisey eczaneden isteyince hemen veriyolar eczacimada danistim oda kullan kesinlikle dedi yumusak kucucuk bi kapsul igneyle ucunu deliyosun ucuna suruyosun aklinizda bulunsun bitane alip cantaniza koyun belki isinize yarar ben aldim cantama koydum lansinohuda alicam artik nerden fayda gorursek ... bence dogumdan once gogus ucuna herhangi bisey kullanmak dogru degil uyarici olabilir cunku sutun gelmesi ni saglayan hormonla rahim kasilmasini saglayan hormonlar birbiriyle alakali bu haftalardan sonra sut sizintisi olmasi normal bu illa erken dogum tehlikesi segil ama uyaridan kacinmakta fayda var...
Canım Kamuran demişsin ama ben yazmadım o mesajı:) hayat1979 yazmış:) ben o diziyi izlemiyorum:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aaaa dur bakayım bir daha. Ama bugün bir tuhaflık var sitede. Alıntılar hep karışıyor ve gülenyüz falan ekleyemiyorum yazdıklarıma. Niye izlemiyorsun sen bakayım bizim köyün dizisini ?
Kayınvaliden benim eve gelip doğurtsun beniiii:)))))))
Cepten girdiğimde benim de alıntılar karışıyor:) ben köy dizilerini beğenmiyorum canım:) akşamları muhteşem yüzyılın eski bölümlerine bakıyorum. Bazen de hiç tv izlemiyorum. Oğlumun patiğini bitirmeye çalışıyorum:))
ay canım çok heyecan yaptım şimdi ben de.. benim de beklenen 10 ekim.. biraz korktum
İnşallah bebek te annesi de iyidir.. Maşallah erkenci bebeğe..umarım herşey yolunda gider.. Allahım sağlık versin,
bebeğin kilosu da iyimiş. benim bugün kontrolüm vardı bebeğim 1588 gr 42 cm di.. dr iyi dedi ..Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
bu arada topiğimizdeki ilk doğum oldu galiba..
12.000 miyok artık! Canım mecbur musun bu doktora gitmeye? Aşırı pahalı değil mi? Memorial hep öyle gerçi ama bence Ataşehir Şifa çok daha iyi bir hastane oraya göre
12.000 dimi yalnış okumuyorum?? O nedir ya? Valla yazık bu ortaya dökülen paralara. Başka hastane yok mu canım cok ciddi bir ücret bu. Yazıktır valla ben hayatta vermem okadar para. Insanı resmen kazıklıyorlar. Ne yapıyorlarmış ki doğumda? Hayır bide erken doğum falan olursa en aşağı 15.000 öder çıkarsınız ordan ayy cok yazık valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?